Na tej strani opisujemo proces internetne rezervacije izleta, od izbire izleta do prejema voucherja in reklamnih letakov. Doseči želimo, da bo naš rezervacijski sistem čimbolj učinkovit in zaradi tega zahtevamo, da uporabnik v določenem času izvede določene ukrepe, kar bo pojasnjeno v odlomkih, ki sledijo. Vplačilo se lahko izvede le s karticami Visa, Maestro in MasterCard.

1. Izbira izleta

Izbira izletaZa internetno rezervacijo se lahko izbere samo izlet, ki ima poleg cene majhno ikono ladje, kot je prikazano na sliki. S klikom na to ikono boste preusmerjeni na stran, kjer se izbira datum, število potnikov.
(Druga možnost je seznam naših izletov, ki so na voljo na spletu.)

2. Izbira števila potnikov, odhodne točke in datuma

Izbira števila potnikov, odhodne točke in datumaPo prihodu na stran online_booking.php, se lahko izbere število potnikov in otrok. Za otroke do 14 in do sedem let v spremstvu staršev, je običajen popust. Izvajalec storitve ima pravico zahtevati osebni dokument za otroka, ki izgleda starejše, glede na navedeno starost.
V kolikor je organiziran prevoz od kraja vašega bivališča, ga je na tej strani potrebno izbrati prek iskalnika "SELECT TRANSPORTATION" (Startno točko lahko najdemo s pritiskom na gumb "Google Maps Locator").
Na koncu je potrebno prek iskalnika izbrati tudi datum izleta, za katerega obstajajo prosta mesta: "SELECT THE DATE OF THE TRIP". Za nekatere izlete je mogoče vplačati manjšo kavcijo, ki se določa algoritemsko (20-100%). Preostanek lahko plačate v gotovini, ob pričetku izleta.
CELOTEN PROCES IZBIRE NA TEJ STRANI LAHKO TRAJA MAKSIMALNO 4 MINUEI!
Po končani izbiri, se vam bo s klikom na "Reservation + Pay Deposit Now!" prikazala celotna ponudba s ceno..

3. Rekapitulacija, kavcija

Rekapitulacija, kavcijaPo prihodu na stran Recapitulation, prikazujemo celotno ponudbo z vsemi značilnostmi.
PRIPOROČAMO, DA BORAVAK NA TEJ STRANi TRAJA MAKSIMALNO 1 MINUTU!
Po zaključku izbire, boste s klikom na "Continue The Paynent!" preusmerjeni na obrazec za plačilo.

4. Izpolnjevanje obrazca s podatki

Izpolnjevanje obrazca s podatkiPo prihodu na stran Fill out the form, se prikaže obrazec s podatki. Potrebno je izpolniti vsa polja. Posebej pomembno je preveriti e-mail naslov, saj na ta način pošiljamo elektronske voucherje in brošure!
CELOTEN PROCES IZBIRE NA TEJ STRANI LAHKO TRAJA MAKSIMALNO 10 MINUT!
Po zaključku izbire, boste s klikom na "Submit!" preusmerjeni na stran 3D secure HT PayWay, na kateri boste vnesli svoje kartične podatke.

5. Plačilo

PlačiloPo prihodu na stran T-PayWay EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH se opravlja proces plačila. Potrebno je vpisati številko kartice, datum poteka in kontrolno številko.
CELOTEN PROCES IZBIRE NA TEJ STRANI LAHKO TRAJA MAKSIMALNO 15 MINUT!
Po izvedbi plačila, boste s klikom na "IZVRŠI PLAĆANJE" preusmerjeni na stran Thank you!

6. Hvala

Vsi podatki z voucherjaPo izvedbi plačila se prikaže stran Thank you!, na kateri so opredeljeni vsi podatki, ki bodo navedeni na voucherju.
NI ČASOVNE OMEJITVE.
Proces rezervacije je s tem končan. Prek e-maila bo poslan voucher in ostali dokumenti. Le v primeru potovanja v Benetke, bo uporabniku poslan dodaten obrazec za vpis določenih podatkov za vse potnike.

TEŽAVE S PLAČILO

Plačilo ni izvedenoKo plačilo ni izvedeno, se prikaže stran error.php s natpisom "On-line payment. There's been an error while processing Your credit card. Please try again on the following « Go back. "
Možni vzroki so:
-na računu ni dovolj denarja,
-poskuša plačati z debetno kartico,
-slaba internetna povezava,
-po več poskusih z nepravilno vnesenimi številkami je plačilo s to kartico morda blokirano.

7. Voucher

VoucherNa koncu, na e-mail naslov uporabnika prispe voucher z vsemi podatki. Uporabniku preostane le udeležba na izletu.

Na dnu voucherja so 3 povezave:
1. Prikazuje izletniško brošuro.
2. Vas v povezuje z Google-maps položajem za odhod.
3. Prikazuje potrdilo o plačilu.

Slike pristanišč

 Pristanišče Umag Pristanišče Novigrad Pristanišče PorečPlan des Hafens von Porec Pristanišče Vrsar Pristanišče Rovinj Pristanišče Pula Pristanišče Bunarina, Pula

Lim FjordRovinjLadja je zasidrana v Limskem zalivu

Sveta Eufemia, RovinjDvorec na otoku Sveti NikolaNotranjost cerkve Sv. Eufemia

Za več informacij, pokličite g. Nenad Heinrich na +38598232083 ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.