Ladijski izlet: Rabac-Benetke (odpovedano zaradi epidemije COVID-19)

 

Pri vsaki varianti izleta so ladje moderne in opremljene s klimatsko napravo, z barom, omogoča se minimalno 5-urno bivanje v Benetkah, vodič v hrvaščini pa je na voljo na ladji in prvih 45 minut v Benetkah.
Več o izletu in Benetkah.

Linija za Benetke z avtobusnim prevozom do Poreča, Pule ali Rovinja

 

Iz Rabca pričnemo z avtobusnim transferjem v Poreč, Pulu ali u Rovinj, od koder gredo katamarani za Benetke. Po zaključku sledi organiziran povratek v Rabac. Cestna razdalja (za Poreč) znaša okrog 70 km, tako da traja vožnja okrog 65 minut. Transfer poteka od hotelov: Valamar San Fior (in za Lanterno), Girandella (za Mercur, Uran, Saturn, Albono, Valamar Bellevue), Miramar/Allegro (in za Mediteran, Marino), Hedera (in za Narcis, Mimoso, Adoral), z avtobusne postaje poleg hotela Amfora in avtobusne postaje poleg bencinske črpalke. Tudi tukaj je možna vožnja samo v eni smeri.

Cena: 550 HRK za odrasle.

Izlet v Benetke iz Poreča poteka od maja do oktobra, a je avtobusni prevoz iz Rabca organiziran na določene dneve junija, julija in avgusta.

 

Fish-picnic iz Rabca na Cres

Mesto Cres
Ladja Monsun. Odhod iz Rabca ob 10:00. Aperitiv in panoramska vožnja. Prihod v kraj in na plažo Valun na otoku Cresu, z možnostjo kopanja in sončenja. Povratek na ladjo, kjer čaka pripravljeno kosilo (riba, meso, solata, vino, voda ali sok). Prihod v mesto Cres. Kratek obhod mesta z vodičem (cca 45 minut) in prosti čas. Po povratku na ladjo, živa glasba, zabava. V dobrem razpoloženju, okrog 17 h povratek v Rabac.

Cena: 200 HRK za odrasle.

Cena vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo, vodiča in živo glasbo. Fish picnic poteka od velike noči do oktobra.

Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

Več o ladijskih izletih iz drugih mest v Istri.

 

Gledanje delfinov in aquavision z ladjo Sea Explorer

 

Ladja Sea Explore Odhod iz pristanišča Rabac ob 12:00 uri. Vožnja po obali. Iskanje delfinov. Plavanje. Prihod na plitvino okoli 3 metrov, ki je obkrožen z globoko vodo. Ta kraj je zelo bogat z ribami, hobotnicami in raki. Sledi atraktivni show potapljanja, vračanje in prihod v Rabac ob 15:00.

Cena: 120 HRK na odraslo osebo.
Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, vodnika in show potapljanja.

 

Fish-picnic Rabac-Cres-Plava špilja na otoku Cresu

 

Ladja Sea Explorer. Odhod iz pristanišča Rabac ob 9:30 in vožnja proti mestu Cres na istoimenskem otoku. Po prihodu sledi pavza v trajanju okrog 1,5 ure, za obhod mesta Cres ali kopanje na plaži. Po odhodu iz mesta Cres sledi kosilo na ladji, ob panoramski vožnji do Plave špilje. Po prihodu sledi zasidranje, kopanje in vstop v Plavo špiljo. Premor traja okrog ene ure in 15 minut. Sledi povratek in prihod v Rabac ob 17:30.

Cena: 240 HRK za odrasle.

Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso z žara, solata in kruh ali vegetarijanski menu. Pijača v času kosila: 0,5 l vina ali piva, sok ali voda). Živa glasba.

Obisk nacionalnega parka Brioni

 

Ta izlet poteka z avtobusom, direktno iz Rabca v Fažano, kjer se vkrca na ladjo nacionalnega parka.
Cena znaša 435 HRK za odrasle, vključuje vožnjo z avtobusom, vodenje in vstopnico za nacionalni park.
Ta izlet poteka vsak torek, v obdobju od 14.04. do 22.09.2020, v času od 12:00 do 18:45. Odhodi avtobusa so: Valamar Sanfior, Alegro, Amfora, Maslinica ob 12:00 in avtobusna postaja Labin (ex Varteks) ob 12:10.

Za obiskovalce, ki želijo iti v Fažano z lastnim avtomobilom, 48 km od Rabca, a 6 km od Pule. Nudimo tudi online vstopnice za nacionalni park Brioni in najavo ter izbor jezika vodiča. Več o obisku nacionalnega parka Brioni. Brioni so odprti skozi celo leto.

 

Enodnevni izlet: Plitviška jezera

 

PlitviceTa najstarejši in najlepši nacionalni park na Hrvaškem se nahaja 229 km od Rabca.

Načrt potovanja:

Časi odhoda avtobusa so: Valamar Sanfior, Alegro, Amfora in Maslinica ob 06:45. Sledi vožnja z nekaj pavzami. Po prihodu, vodena tura po nacionalnem parku in kosilo v restavraciji.
Okrog 16:45 sledi odhod, okrog 20:45 pa je približen čas prihoda v hotel.

Cena: od 445 HRK za odrasle.

Cena vključuje strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico za nacionalni park (250 HRK = 35 eur). Izlet poteka vsako sredo, od 20.5. do 16.9. 2020.

Cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo.

 

Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite Renatu Heinrich na +385989485604 (Nenada na +38598232083), ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.