Izleti z ladjo iz Rapca: Benetke, fish picnic, delfini

Opis potovanj in spletne rezervacije.

Rabac-Benetke

Katamaran  Prince of Venice.Najprej preverite pogoje potovanja. Pri vsaki varianti izleta so ladje moderne in opremljene s klimatsko napravo, z barom, omogoča se minimalno 5-urno bivanje v Benetkah, vodič v hrvaščini pa je na voljo na ladji in prvih 45 minut v Benetkah. Več o izletu in Benetkah.
Katamarani odhajajo iz pristanišč Umaga, Poreča, Rovinja ali Pule. Po navedbah Googla je najbližje pristanišče Pula. Oddaljenost od Rabca je 49 km ali približno 58 minut vožnje z avtomobilom.
Cena: od 80 € za odrasle. Cena vključuje strokovnega vodiča.

Enodnevni izlet Rabac-Benetke (via Pula)

Iz Rabca pričnemo (približno v 6 zjutraj) z avtobusnim transferjem do zahodne obale Istre, od koder katamarani odpeljejo proti Benetkam. Na koncu izleta z ladjo je organiziran povratek v Rabac. Odhodi so predvideni od junija do septembra iz luke Pula (49 km).
Transfer poteka od hotelov: Valamar Sanfior (in za Lanterno), Girandella (za Merkur, Uran, Saturn, Albono, Valamar Bellevue), Miramar/Allegro (in za Mediteran, Marino), Hedera (in za Narcis, Mimoso, Adoral), z avtobusne postaje poleg hotela Amfora in avtobusne postaje poleg bencinske črpalke. V Labinu so tudi postaje. Ure odhodov (kot tudi proste termine) lahko izveste preko naše spletne prijave s klikom na gumb "Spletna rezervacija".
Cene za odrasle: 110,00 € (828,80 kn) v visoki sezoni (od 28. junija do 1. septembra), sicer 100,00 € (753,45 kn). Cena vključuje avtobusni prevoz in vodenje. Otroci do 14. leta (do 13,99) vedno plačajo 50 % cene, otroci do 7. leta (do 6,99) vozijo brezplačno z avtobusi in ladjami.

Za izlete s katamaranom Anđela, iz pristanišča Pula (od junija do septembra), kliknite tukaj:

Fish picnic iz Rabca na Cres

Mesto CresLadja Monsun. Odhod iz Rabca ob 10.00. Aperitiv in panoramska vožnja. Prihod v kraj in na plažo Valun na otoku Cresu, z možnostjo kopanja in sončenja. Morje je kristalno čisto. Povratek na ladjo, kjer čaka pripravljeno kosilo (riba, meso, solata, vino, voda ali sok). Prihod v mesto Cres. Kratek obhod mesta z vodičem (približno 45 minut) in prosti čas. Po povratku na ladjo, živa glasba, zabava. V dobrem razpoloženju, okrog 17.00 povratek v Rabac.
Cena: 35,00 € (263,71 kn) za odrasle. Cena vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo, vodiča in živo glasbo. Fish picnic poteka od velike noči do oktobra.
Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

Fish picnic Rabac-Mesto Cres-Plava Špilja (Cres)

Plava Špilja, otok Cres.Ladja Sea Explorer. Odhod iz pristanišča Rabac ob 9.30 in vožnja proti mestu Cres na istoimenskem otoku. Po prihodu sledi pavza v trajanju okrog 1,5 ure, za obhod mesta Cres ali kopanje na plaži. Po odhodu iz mesta Cres sledi kosilo na ladji, ob panoramski vožnji do Plave špilje. Po prihodu sledi zasidranje, kopanje in vstop v Plavo špiljo. Premor traja okrog ene ure in 15 minut. Sledi povratek in prihod v Rabac ob 17.30.
Cena je 40,00 € (301,38 kn) za odrasle in vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso z žara, solata in kruh ali vegetarijanski menu. Pijača v času kosila: 0,5 l vina ali piva, sok ali voda). Živa glasba.
Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

Gledanje delfinov in aquavision

Ladja Sea ExplorerLadja Sea Explorer je opremljena za podvodne oglede. Odhod iz pristanišča Rabac ob 11.30 uri. Vožnja po obali. Iskanje delfinov. Plavanje. Prihod na plitvino okoli 3 metrov, ki je obkrožen z globoko vodo. Ta kraj je zelo bogat z ribami, hobotnicami in raki. Sledi atraktivni show potapljanja, vračanje in prihod v Rabac ob 14.15.
Cena je 20,00 € (150,69 kn) na odraslo osebo in vključuje: pijačo dobrodošlice, vodnika in show potapljanja.
Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

Ali obstaja način, da delfinov ni mogoče najti? Da, ampak tudi tovrstne ekskurzije so lahko zelo privlačne. Več o ladijskih izletih iz drugih mest v Istri.