Ezen az oldalon tudatjuk az internettes kirándulás foglalás folyamatát, a kirándulás választástól a vaucser és reklámanyag átvételéig. Szeretnénk, hogy a foglalási rendszer minnél hatékonyabb legyen, ezért a felhasználótól bizonyos műveletek elvégzését kérjük időkorlátokon belül amit a későbbiekben elmagyarázunk. A befizetések kizárólag Visa, Maestro és MasterCard kártyákkal lehetségesek.

1. Kirándulás választás

Kirándulás választásAz internettes helyfoglalás azoknál a kirándulásoknál lehetséges, ahol az ár mellett egy kis ikon a hajó is fel van tüntetve mint ahogyan a képen látható. Az ikonra kattintva megnyilik egy oldal ahol az időpont, dátum és létszám lesz bejelölve.
(Vagy az általunk kínált utazások listáján keresztül.)

2. A létszám, az indulási pont és dátum kiválasztása.

A létszám, az indulási pont és dátum kiválasztása(booking_online.php) Mindenekelőtt a pontos dátumot kell meghatározni "SELECT THE DATE OF THE TRIP". A zárójelben lévő szám [18], a szabad helyek számát mutatja.
Amennyiben az ön tartózkodási helyéről is szervezett szállitás van, a következő oldalról kell bejelölni: "SELECT TRANSPORTATION".
Végül az utasok és gyermekek létszámát kell bejelölni a “SELECT THE NUMBER OF ADULTS…” Gyermekek részére14 éves korig, és 7évesig szülői kiséret mellett ,leginkább kedvezmények vannak. A szolgáltatónak jogában áll a rendelkezésre álló dokumentumokból leellenőrizni a gyermek életkorát amennyiben idősebbnek tűnik a feltüntetettől. A foglalás előleg befizetésével biztositható (20-tól 100%-ig). A tőbbit készpénzben fizetheti indulás előtt.
A TELJES VÁLASZTÁSI FOLYAMAT EZEN AZ OLDALON LEGFŐBB 4 PERCIG TARTHAT!
A választás végeztével a "Reservation + Pay Deposit Now!"- ra kattintva megjelenik a teljes kinálat az árral..

3. Kiegyezés, előleg, egyenleg

Kiegyezés, előleg, egyenlegA Recapitulation oldalra érkezés után teljeskörű ajánlat jelenik meg, minden funkcióval.
Az OLDALON VALÓ TARTÓZKODÁS LEGFELJEBB 1 PERC !
A választás befejezése után kattintson a "Continue The Payment!"-re ezután a fizetési űrlapra irányitjuk..

4. A formanyomtatványok kitöltése

A formanyomtatványok kitöltéseAz Fill out the form oldal elérése után megjelenik az adatlap, amelyen minden mező kitöltendő. Különösen fontos az e-mail cim ellenőrzése, mivel igy küldünk elektrónikus utalványokat és brossúrákat.
A MAXIMÁLIS TARTÓZKODÁSI IDŐ EZEN AZ OLDALON 10 PERC!
A választás után kattintson a "Submit"-re! Ezután átirányitjuk a HT PayWay 3 D biztonságos weboldalára ahol beirja a kártyaadatait.

5. Fizetés

FizetésA T-PayWay EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH oldalra lépve elkezdődik a fizetési folyamat. Szükséges beirni a kártyaszámot, lejárati idő és az ellenőrző számot.
A MAXIMÁLIS LEFOLYÁSI IDŐ EZEN AZ OLDALON 15 PERC LEHET.
A fizetési folyamat végén a "IZVRŠI PLAĆANJE"-re kattintva átirányitják a Thank you!

6. Köszönöm

Utalvány összes adata.A kifizetés után egy oldal Thank you!, melyen az utalvány összes adata meg lesz.
NINCS HATÁRIDŐ.
A foglalási folyamat azzal befejeződött. E-mailben elküldjük a voucher és a brochure. Csak a velencei utazás esetén küldünk további dokumentumot meghatározott adatok kitöltése céljából minden utas számára.

SIKERTELEN BEFIZETÉS – FIZETÉSI PROBLÉMÁK

FIZETÉSI PROBLÉMÁKMikor a befizetés nem sikerült, megjelenik error.php s natpisom "On-line payment. There's been an error while processing Your credit card. Please try again on the following « Go back. " felirat.
Lehetséges okok:
-A számlán nincs elég pénz.
-Megpróbál bankkártyával fizetni, amely csak az online kibocsátó bankon keresztül engedélyezett (debit card).
-Elégtelen internettkapcsolat.
-Három téves próbálkozás után lehetséges a bankkártya blokkolása arra a napra.

7. Voucher

VoucherNa kraju, na e-mail adresu korisnika stiže voucher sa svim podatcima. Korisniku preostaje samo obaviti izlet.

Az utalvány alján 3 link található:
1. Tájékoztató a kirándulásról.
2. Összeköti a Google-map indulási pozicióval.
3. A befizetési utalványt mutatja.

Kikötői képek

 Kikötő Umag Kikötő Novigrad Kikötő PorečPoreč kikötőjének terve Kikötő Vrsar Kikötő Rovinj Kikötő Pula Kikötő Bunarina, Pula

Lim FjordRovinjA hajó dokkolt a Lim-fjord

Szent Eufémia, RovinjVár a Sveti Nikola-szigeten Poreč előttA templom belseje St. Eufémia

Részletesebb tájékoztatásért, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (Whats Up, Viber és Face Time) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.