Na ovoj stranici opisujemo proces internetske rezervacije izleta, od odabira izleta do primitka vouchera, ponude i reklamnog letka. Želimo postići da naš rezervacijski sustav bude što efikasniji i zbog toga tražimo da korisnik izvrši određene radnje unutar zadanog vremena kao što će biti objašnjeno u sljedećim odlomcima. Uplata se može izvršiti jedino karticama Visa, Maestro i MasterCard.

1. Odabir izleta na 2 načina

Odabir izleta1.1. Izabrati grad polaska iz gornje navigacijske trake. Za internetsku rezervaciju može se odabrati jedino izlet koji pokraj cijene ima malu ikonu broda kao na slici. Klikom na tu ikonu bit ćete odvedeni na stranicu Online booking na kojoj se bira datum, broj putnika.
1.2. Preko stranice list.php koja sadrži listing svih izleta dostupnih online.

2. Odabir broja putnika, polazne točke i datuma

Odabir datuma,  polazne točke i broja putnikaPrije svega, potrebno je odabrati i datum izleta za koji ima slobodnih mjesta iz izbornika Select the date of the trip. Broj u uglatoj zagradi [18], označava broj slobodnih mjesta.
Ako je organiziran prijevoz od mjesta vašeg boravka na ovoj stranici ga treba izabrati u dijelu Select transportation. Prvo, kroz "Google Maps Locator" provjeriti polaznu točku, a zatim ju odabrati kroz Select the pick-up point.
Na kraju se odabire broj putnika i djece iz izbornika Select the number of adults... Za djecu do 14 godina u pratnji roditelja, uobičajen je popust. Izvršitelj usluge ima pravo zatražiti osobni dokument za dijete koje se učini veliko u odnosu na deklarirani uzrast.
Rezervacija se osigurava uplatom kaucije (od 20 do 50%) ili cijelog iznosa. Ovo se određuje algoritamski, a potvrđuje klikom na "Reservation + Pay Deposit Now!". Ostatak možete platiti u gotovini prije početka izleta. Ako je odmah uplaćen cijeli iznos, ostatka nema.
CIJELI PROCES BIRANJA NA OVOJ STRANICI MOŽE TRAJATI MAKSIMALNO 4 MINUTE!

3. Rekapitulacija, kaucija, balans

Rekapitulacija, kaucija, balansProces izbora završava klikom na "Reservation + Pay Deposit Now!" , što vas vodi na stranicu Recapitulation, gdje prikazujemo kompletnu ponudu sa svim značajkama.
Na kraju, klikom na "Continue The Payment!" bit ćete usmjereni na formu za plaćanje.
PREPORUČENO VRIJEME BORAVKA NA OVOJ STRANICI TRAJE 1 MINUTU!

4. Ispunjavanje forme s podacima

Forma s podacimaPo dolasku na stranicu Fill out the form, prikazuje se forma s podacima. Potrebno je ispuniti sva polja. Posebno je važno prekontrolirati e-mail adresu, jer tim putem šaljemo elektronske vouchere i brošure!
CIJELI PROCES BIRANJA NA OVOJ STRANICI MOŽE TRAJATI MAKSIMALNO 10 MINUTA!
Po dovršetku izbora, klikom na SUBMIT! bit ćete usmjereni na 3D secure stranicu PayWay od T-com-a, na kojoj ćete unijeti svoje kartične podatke.

5. Plaćanje

Proces plaćanja: HT-PayWayPo dolasku na stranicu T-PayWay EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH obavlja se proces plaćanja. Potrebno je upisati broj kartice, datum isteka i kontrolni broj.
Po dovršetku procesa, klikom na "IZVRŠI PLAĆANJE" bit ćete usmjereni na stranicu Thank you!
Moguće je da sustav traži dodatnu autorizaciju s tokenom. CIJELI PROCES BIRANJA NA OVOJ STRANICI MOŽE TRAJATI MAKSIMALNO 15 MINUTA!

6. Hvala

Prikaz svih podataka o izletuPo izvršenoj uplati prikazuje se stranica Thank You! na kojoj su specificirani svi podatci koji će se nalaziti u voucheru.
NEMA VREMENSKOG OGRANIČENJA.
Proces rezervacije time je završen. Putem e-mail-a bit će poslani voucher i ostali dokumenti. Jedino u slučaju putovanja u Veneciju, bit će korisniku poslana dodatna forma za upis određenih podataka za sve putnike.

NEUSPJELA UPLATA - PROBLEMI S PLAĆANJEM

Plaćanje nije uspjeloKad uplata nije izvršena, pojavljuje se stranica error.php s natpisom "On-line payment. There's been an error while processing Your credit card. Please try again on the following « Go back. "
Mogući uzroci su:
-nema dovoljno novca na računu,
-pokušavate platiti debitnom karticom koja se autorizira jedino preko banke izdavatelja on-line,
-loša internetska veza,
-nakon 3 pogrešna pokušaja s krivo utipkanim brojevima, može biti u tom danu blokirano plaćanje s tom karticom.

7. Voucher

VoucherNa kraju, na e-mail adresu korisnika stiže voucher sa svim podatcima. Korisniku preostaje samo obaviti izlet.

Na dnu vouchera su 3 linka:
1. prikazuje brošuru o izletu.
2. Vas povezuje s Google-map pozicijom za polazak.
3. prikazuje potvrdu o uplati.

Slike luka

Luka UmagLuka NovigradLuka PorečPlan luke PorečLuka VrsarLuka RovinjLuka PulaLuka Bunarina, Pula

 

Lim FjordRovinjBrod usidren u Lim Fjordu

Sveta Eufemia, RovinjDvorac na otoku Sveti Nikola ispred PorečaUnutrašnjost crkve Sv. Eufemia


Za više informacija, pošaljite e-mail ili nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083. Opći uvjeti putovanja su ovdje.