Izleti iz Opatije: Benetke, fish picnic, Plitvice

Opis potovanj

1) Opatija-Benetke

Katamaran Prince of Venice.Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Pri vsaki varianti izleta so ladje moderne in opremljene s klimatsko napravo, z barom, omogoča se minimalno 5-urno bivanje v Benetkah, vodič v hrvaščini pa je na voljo na ladji in prvih 45 minut v Benetkah. Več o izletu in Benetkah.
Avtobusni prevoz je odpovedan zaradi covid-19,vendar katamaran odhodi iz Poreča, Pulja ali Rovinja. Po navedbah Googla je najbližje pristanišče Rovinj. Oddaljenost od Opatije je 84 km ali približno 72 minut vožnje z avtomobilom.
Cena: 550 HRK za odrasle. Cena vključuje ladju in strokovnega vodiča.

2) Dnevni izlet iz Opatije na Krk in Cres

Ladja Jadera, Opatija.Odhod ladje ob 08.45 iz Opatije. Cilj so Njivice na otoku Krku. 2-urna pavza za ogled in kopanje. Sledita vožnja proti kraju Beli na otoku Cresu in kosilo na ladji. Nov premor za kopanje v trajanju dveh ur in povratek proti Mošćenički Dragi ter Opatiji. Prihod v Opatijo okoli 18:00. Izleti tipa fish picnic se izvajajo od marca do novembra. Cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo. Kratki video o izletu.
Cena za odrasle: 320 HRK. Cena vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo in vodiča. Za spletno rezervacijo, kliknite prosim tukaj:

3) Dnevni izlet na Plitvička Jezera

Plitviška jezera.Nacionalni park Plitviška jezera je edinstven in svetovno znan naravni fenomen. Cestna razdalja od Opatije znaša okrog 180 km.
Načrt potovanja:
Zbiranje potnikov se začne ob 06:30 v Mošćenični Dragi in konča ob 7:20 v mestu Reka. Sledite vožnji preko Senja s premori. Ob prihodu opravite 4 ure vodenega ogleda. Sledi vožnja nazaj, s približnim časom povratka v hotel do 19:00.
Cena za odrasle v juliju in avgustu (visoka sezona): 630 HRK (drugače 492 HRK). Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK).
Za razpoložljiva mesta uporabite naš spletni sistem. Zaradi epidemije covid-19 leta 2021 je to potovanje mogoče rezervirati le na zahtevo.

Za nizko sezono (vsak torek) kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Za glavno sezono kliknite tukaj (torek in četrtek):

Spletna rezervacija