Ladijski izlet v Benetke (odpovedano zaradi epidemije COVID-19)

 

Iz Opatije pričenjamo z avtobusnim transferjem v Poreč. Cestna razdalja je okrog 81 km, tako da vožnja traja okoli 75 minut. Točke odhoda so avtobusne postaje v naslednjih mestih: Mošćenička Draga, Medveja (nasproti vhoda v kamp), Ika in Ičići. V Lovranu sta to avtobusna postaja v centru in pod hotelom Excelsior. Kraji odhoda iz Opatije so naslednje avtobusne postaje: Slatina (poleg INA), na cesti poleg hotela Admiral (na kateri se zbira tudi goste hotela Kristal), tržnica (nasproti Zagrebačke banke) in nad hotelom Belveder.
Za potnike, ki želijo na izlet priti sami, so lahko odhodna pristanišča, razen Poreča, tudi Pula, Rovinj in Umag.

Ladje so popolnoma opremljene, imajo klimatsko napravo in bar. Takšen izlet zagotavlja 5-urno bivanje v Benetkah. Vodič v hrvaščini je na voljo na ladji in v Benetkah. Potni list (ali osebna izkaznica EU) je obvezen!

Cena za odrasle: 550 HRK (vključno z avtobusom in ladjo).

Možna je tudi vožnja v samo eni smeri. Več o izletu in Benetkah

 

Dnevni izlet iz Opatije na Krk in Cres

Odhod ladje ob 08.45 iz Opatije. Cilj so Njivice na otoku Krku. 2-urna pavza za ogled in kopanje. Sledita vožnja proti kraju Beli na otoku Cresu in kosilo na ladji. Nov premor za kopanje v trajanju dveh ur in povratek proti Mošćenički Dragi ter Opatiji. Prihod v Opatijo okoli 18:00.

Cena za odrasle: 300 HRK.

Cena vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo in vodiča.

 

Sezona izletov iz Istre v Benetke se prične konec aprila in konča v prvi polovici oktobra, toda organizirani transfer z avtobusom proti Poreču ali Puli je na voljo na določene dneve, skozi poletje. Izleti tipa fish-picnic se izvajajo od marca do novembra. Cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo.

 

Dnevni izlet na Plitvička Jezera

 

Nacionalni park Plitviška jezera je edinstven in svetovno znan naravni fenomen. Cestna razdalja od Opatije znaša okrog 180 km.

Načrt potovanja:

Zbiranje potnikov se začne ob 06:30 v Mošćenični Dragi in konča ob 7:20 v mestu Reka. Sledite vožnji preko Senja s premori. Ob prihodu opravite 4 ure vodenega ogleda. Sledi vožnja nazaj, s približnim časom povratka v hotel do 19:00.

Cena za odrasle v juliju in avgustu (visoka sezona): 630 HRK (drugače 492 HRK).

Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK).

Za razpoložljiva mesta uporabite naš spletni sistem:

Visoka sezona (vsak torek in četrtek):
Nizka sezona (vsak torek):

 


Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite Renatu Heinrich na 00389989485604 (Nenad na +38598232083) ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.