Izleti iz Opatije: Benetke, fish picnic, Plitvice

Opis potovanj

1) Opatija-Benetke

Katamaran Prince of Venice.Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Pri vsaki varianti izleta so ladje moderne in opremljene s klimatsko napravo, z barom, omogoča se minimalno 5-urno bivanje v Benetkah, vodič v hrvaščini pa je na voljo na ladji in prvih 45 minut v Benetkah. Več o izletu in Benetkah.
Avtobusni prevoz je odpovedan zaradi covid-19,vendar katamaran odhodi iz Poreča, Pulja ali Rovinja. Po navedbah Googla je najbližje pristanišče Rovinj. Oddaljenost od Opatije je 84 km ali približno 72 minut vožnje z avtomobilom.
Cena: od 600 HRK (79,63 €) za odrasle. Cena vključuje ladju in strokovnega vodiča.

2) Dnevni izlet iz Opatije na Krk in Cres

Ladja Jadera, Opatija.Odhod ladje ob 08.45 iz Opatije. Cilj so Njivice na otoku Krku. 2-urna pavza za ogled in kopanje. Sledita vožnja proti kraju Beli na otoku Cresu in kosilo na ladji. Nov premor za kopanje v trajanju dveh ur in povratek proti Mošćenički Dragi ter Opatiji. Prihod v Opatijo okoli 18:00. Izleti tipa fish picnic se izvajajo od marca do novembra. Cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo. Kratki video o izletu.
Cena za odrasle: 350 HRK (46,45 €). Cena vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo in vodiča. Za spletno rezervacijo, kliknite prosim tukaj:

3) Dnevni izlet na Plitvička Jezera

Plitviška jezera.Nacionalni park Plitviška jezera je edinstven in svetovno znan naravni fenomen. Cestna razdalja od Opatije znaša okrog 180 km.
Načrt potovanja:
Zbiranje potnikov se začne ob 06:30 v Mošćenični Dragi in konča ob 7:20 v mestu Reka. Sledite vožnji preko Senja s premori. Ob prihodu opravite 4 ure vodenega ogleda. Sledi vožnja nazaj, s približnim časom povratka v hotel do 19:00.
Cena za odrasle v juliju in avgustu (visoka sezona): 630 HRK (83,62 €) (drugače 492 HRK (65,30 €)). Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK).
Za razpoložljiva mesta uporabite naš spletni sistem. Zaradi epidemije covid-19 leta 2021 je to potovanje mogoče rezervirati le na zahtevo.

Za nizko sezono (vsak torek) kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Za glavno sezono kliknite tukaj (torek in četrtek):

Spletna rezervacija