Izleti z ladjo iz Umaga

Opis potovanj

Izleti v Benetke z ladjo

Ladja Prince of Venice.

Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Od Umaga do Benetk ni direktne linije od leta 2021. Iz Umaga začnemo z avtobusnim prevozom do Poreča. Potem, vožnja s katamaranom San Pawl (ali Prince of Venice) traja približno 2 uri in 45 minut. Druga možnost je: z avtobusom do pristanišča Piran (Slovenija) in s katamaranom do Benetk. Več o izletu in Benetkah. Za potovanje je potreben potni list/EU ID! Transfer z avtobusom je organiziran od Novigrada do meje s Slovenijo, s krajev Kanegra, Savudrija, AC Pineta, Mojmir, Zambratija, Sol Polynesia in Stella Maris ter od hotelov Elite Koralj, Garden Istra, Aurora, Umag, Sipar, Kristal in iz avtokampov Umag, AC Finida, AC Park Umag, AC Mareda. Za ljudi, ki želijo iti iz Italije na Hrvaško v eni smeri kontrolne točke je pristanišče San Basilio v Benetkah.
Pomembno! Če to potovanje rezervirate prek spleta, nam morate poslati številko kupona, ki ste jo prejeli v e-pošti in za vse potnike, prosimo: imena in priimke, datum rojstva, državljanstvo, spol, število dokumentov za potovanje (potni list ali Id).
V ceno so vključeni lokalni avtobusni prevoz in vodnik. Točne ure in lokacije odhodov avtobusov lahko izveste preko gumba "Spletna rezervacija".

Potovanje iz pristanišča Poreč

Potek izleta (katamaran Prince of Venice):

 • 06:00 transfer z avtobusom v Poreč.
 • 07:00 vstopna kontrola.
 • 07:30 odhod.
 • 10:30 prihod v Benetke in prosti čas za ogled.
 • 16:30 vstopna kontrola (check-in, pristanišče San Basilio-Benetke).
 • 17:00 odhod.
 • 20:00 prihod v pristanišče.
 • 21:00 transfer z avtobusom v Umag.

Cena: 600 HRK za odrasle (povratno potovanje). Izlet poteka vsak torek, četrtek in petek.

Spletna rezervacija

Potovanje iz pristanišča Poreč

Potek izleta (katamaran San Pawl):

 • 06:00 transfer z avtobusom v Poreč.
 • 07:30 vstopna kontrola.
 • 08:00 odhod.
 • 10:45 prihod v Benetke in prosti čas za ogled.
 • 16:45 vstopna kontrola (check-in, pristanišče San Basilio-Benetke).
 • 17:15 odhod.
 • 20:00 prihod v pristanišče.
 • 21:00 transfer z avtobusom v Umag.

Cena: 630 HRK za odrasle (povratno potovanje). Izlet poteka julija in avgusta ob četrtkih, sicer ob petkih.

Spletna rezervacija

Potovanje iz pristanišča Piran (Slovenija)

Potek izleta (katamaran San Pawl):

 • 06:30 transfer z avtobusom v Piran.
 • 07:30 vstopna kontrola (katamaran San Pawl).
 • 08:15 odhod.
 • 11:00 prihod v Benetke in prosti čas za ogled.
 • 16:30 vstopna kontrola (check-in, pristanišče San Basilio-Benetke).
 • 17:00 odhod.
 • 20:00 prihod v Piran.
 • 20:45 transfer z avtobusom v Umag.

Cena: 600 HRK za odrasle (povratno potovanje).
Izlet poteka vsako soboto.

Spletna rezervacija

Enodnevni izlet z ladjo (fish picnic)

Ladja Delfin.Ladja Delfin. Odhod ob 09:30 iz pristanišča Umag. Pijača dobrodošlice. Vožnja ob zahodni obali Istre, poleg Novigrada, Poreča in Vrsarja. Prvi premor je Rovinj, kjer se ostaja dve uri. Grad je izjemno kulturno mesto. Potem se gre proti Limskemu kanalu, kjer se med vožnjo postreže kosilo. Sledi vožnja proti Poreču, kjer je pavza 1,5 ure. Ta čas se lahko izkoristi za kopanje ali ogled (tukaj je na primer Evfrazijeva bazilika). Povratek na odhodno točko je na urniku okoli 18:30.
Cena: 280 HRK, otroci 4-14 let 50 %, otroci 0-4 let, brezplačno. Cena vključuje: kosilo s pijačo in pijačo dobrodošlice. Kosilo na ladji: predjed, na žaru ribe ali meso (in vegetarijanski meni), solata in kruh. Pijača: 0,25 l domačega vina, 0,25 l vode in za otroke 0,25 l sokov. Poiščite prosta mesta:

Spletna rezervacija

Fish picnic iz Novigrada z avtobusnim prevozom iz Umaga

Ladja Matek, Novigrad.Prevoz od Umaga do Novigrada je organiziran z avtobusom ali avtomobilom. Odhod čolna (Matek) iz pristanišča okoli 09:00. Po prihodu v Rovinj kosilo in odmor 2 uri. Nato se odpravite do Limskega kanala, kjer je možno kopanje. Povratek v Umag okoli 18.30. Podroben opis potovanja je tukaj.
Cena za odrasle: 300 HRK, otroci od 4 do 14 let 50 %, otroci do 4 let brezplačno. Cena vključuje: vodnika, avtobusni prevoz, pijačo dobrodošlice in kosilo z ribami ali mesom na žaru (na voljo je tudi vegetarijanski meni), kruh, solata. Med kosilom je brezplačno uživanje domačega vina, vode in sokov. Poiščite prosta mesta:

Spletna rezervacija

Aquavision - katamaran s steklenim dnom (2-urna vožnja)

Aquavision potapljanje. Aquavision ponuja dvourno križarjenje ob umaški rivieri. Poleg mesta Umag, boste uživali v prekrasnem pogledu na Punto, Stella Maris in Katoro ter slavni svetilnik v Savudriji, najstarejši hrvaški svetilnik. Plovilo Sveti Pelegrin ima stekleno dno, ki potnikom omogoča opazovanje podmorja med križarjenjem. Na zanimivih mestih bo potekal premor, tako da lahko gostje uživajo v podvodnih čereh, ribah. Tukaj so tudi potopljeno obzidje starega mesta Sipar, podvodni izviri sladke vode itd. Program vključuje tudi atraktivni show potapljanja s profesionalnimi potapljači. Poleg dnevne, podvodni reflektorji omogočajo tudi atraktivno nočno plovbo.
Cena: 130 kn, otroci 2-12 let 100 kn, otroci 0-2 godine pa brezplačno.
Cena vključuje: vodič, potapljača (diver show) in brezalkoholne pijače. Prosimo, pošljite nam e-pošto v primeru, da predstavljate večjo skupino. Poiščite več o datumih in prostih mestih na ladji za naslednje 3 različice:

Za izlete od 11:00 do 13:00 (od 29. aprila do 30. septembra), kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Za izlete od 15:00 do 17:00 (od 10. junija do 30. septembra), kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Za izlete od 17:00 do 19:00 (od 1. julija do 20. avgusta), kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Umag

Mesto ponuja več kilometrov plaž, s katerih lahko vzamete čudovite razglednice, in različne možnosti (npr. ATP teniški turnir in jadralne regate). Gastronomska ponudba je bogata in pestra. Okolica ponuja čudovite pokrajine, kot sta Stara Savudrija, in Momjan s slapom Butori. Parkiranje v starem mestnem jedru pa je problem. V primeru prihoda na izlet z odhodom iz pristanišča Umag začnite dovolj zgodaj!