Organiziramo izlete z ladjo, večerje, poroke, praznovanja itd. V poletni sezoni se nahajamo v Novigradu, na zahodni obali Istre. Vabimo predstavnike agencij in vodje skupin, da nas obiščejo v času bivanja v Istri. Pošljite nam povpraševanje na e-poštu.

Celodnevni izleti z ladjo, Istra

Najbolj iskani izleti so celodnevna potovanja s kosilom. Podajamo neke standardne itinerarje, ki se lahko modificirajo v skladu z vašimi zahtevami, če gre za skupinski privatni aranžma. V tem odlomku opisujemo štiri izlete, katerih cilja sta mesto Rovinj in Limski kanal in enega, katerega cilj je otok Cres. Med vožnjo se na ladji pripravlja in postreže kosilo (fish picnic). Več podrobnosti o teh izletih lahko dobite tako, da izberete izhodiščno točko iz zgornje navigacijske vrstice.

 

1. Odhod ob 9:30 iz pristanišča v Umagu.
Ladja DelfinAperitiv za dobrodošlico. Panoramska vožnja z ladjo, vzdolž zahodne obale Istre, poteka v bližini Novigrada, Poreča in Vrsarja. Prihod v Rovinj, kjer postanek traja dve uri. Med panoramsko vožnjo skozi Limski kanal se pripravi in postreže kosilo. Po tem gre ladja v Poreč, kjer je odmor dolg 1,5 ure. Ta odmor se lahko uporabi za oglede ali plavanje. Vrnitev v pristanišče Umag je predvidena okoli 18:30. Več o tem potovanju.

 

2. Odhod ob 9:00 iz pristanišča v Novigradu.
Potovanje z ladjo u RovinjPanoramsko potovanje ob istrski obali, med otoki in skozi Limski kanal do Piratske Pečine. Kratek postanek, nato se potovanje nadaljuje s prihodom v Rovinj. Prosti čas za ogled mesta. Kosilo in odhod. Prihod v Vrsar, počitek ali plavanje. Vrnitev v Novigrad ob 18.00.

Podroben opis izleta iz Novigrada s kopanjem ob Piratski jami.

 

3. Odhod ob 9:30 iz pristanišča v Poreču.
Lim fjordPanoramska vožnja ob obali Istre med otoki, prihod v Rovinj. Kosilo in prosti čas za oglede. Odhod iz Rovinja, panoramska vožnja do Limskega kanala. Pristanek ob Piratski jami, počitek in plavanje. Vrnitev v Poreč okoli 17.00. Več o fish picnic izletih iz Poreča.

 4. Odhod ob 9:00 iz pristanišča v Puli.
Nacionalni park BrioniPanoramsko potovanje skozi Brione, brez postanka, se nadaljuje vzdolž zahodne obale Istre do Piratske pećine v Limskem kanalu. Kratek postanek. Kosilo med vožnjo. Prihod v Vrsar, prosti čas za oglede ali plavanje. Prihod v Rovinj, ogled mesta s vodičem in prosti čas. Vrnitev v Pulo okoli 18.00. Tukaj je podroben opis tega potovanja.

 

5. Odhod ob 10:00 iz pristanišča v Rapcu.
morska voda,Valun, otok Cres Vožnja do Cresa, postanek v Valunu. Možnost kopanja. Kosilo. Prihod v mesto Cres, voden ogled in prosti čas. Vrnitev v Rabac okoli 17.00. Več o tem potovanju.

 

 

Cena teh izletov je od 320 kun (42,47 €).

Cena vključuje aperitiv, kosilo in vodiča (včasih glasbo in prevoz z avtobusom).
Kosilo na ladji je sestavljeno iz rib ali zrezkov z žara, solate in kruha ter neomejene količine pijače - vina, vode in sokov.
Izleti potekajo od marca do novembra. Zainteresirane skupine in posameznike prosimo, da nas kontaktirajo. Tudi, če je spletna ponudba obstaja, si lahko rezervirate izlet preko naše spletne trgovine.

 

Izleti z iskanjem delfinov v Istri

Izleti z iskanjem delfinov v IstriOpazovanje delfinov je priljubljeno povsod, tudi v Istri in Kvarnerskem zalivu. Takšni izleti so še posebej primerni za družine z otroki. Potovanje običajno traja od 2 do 3 ure in (minimalna) cena je približno 150 kun (19,91 €) za odrasle. Cena ne vključuje hrane ali pijače. Garancije, da se bo dalo opaziti delfine, ni. Vseeno je včasih takšno potovanje zelo privlačno, kot kaže to videoposnetek, ki je narejen nekje na Jadranskem morju med otokom Rabom in Cresom.
Za več informacij in najbližje pristanišče, izberite mesto v zgornji vrstici za krmarjenje in poiščite željene informacije, urnike in cene.

 

Enodnevni izleti iz Umaga, Poreča, Pule in Rovinja v Benetke

Ti izleti vključujejo vožnjo s hitro ladjo do Benetk, postanek, dolg okoli pet ur, in povratek. Izlet vključuje strokovno vodenje in prevoze v hotel ali do lokacije, ki je blizu vaše nastanitve. Cena potovanja znaša od 600 kun (79,63 €). Možna je tudi vožnja v eno smer.

 

Kratki izleti z ladjo

Ti izleti lahko vključujejo Limski kanal, panoramo Brionov, ribolov in vožnjo med sosednjimi mesti. Lahko so dnevni ali nočni, pot in cena pa sta odvisni od povpraševanja in ponudbe. Potovanje tipa fish-picnic traja vsaj štiri ure.

Parti-ladje, zabave, poroke, praznovanja rojstnega dne in svečani obredi

Parti-ladjaTakšni izleti so organizirani predvsem za zasebne skupine. Vkrcanje je možno v katerem koli pristanišču. Itinerar, potek dogodkov in zabava bodo potekali v skladu z željami naročnika. Priporočamo poizkušanje ribjih specialitet. Za še posebej praznična praznovanja omogočamo glasbo v živo, ki je tradicionalna in zabavna, za zabavo mladih pa ponujamo didžeja, karaoke, tombolo in kviz. Ta video prikazuje zabavo na ladjo (otok Pag). Tukaj si lahko ogledate fotografije s parti-ladje (Kanegra, Umag).

 

Meteorološki pogoji za izlete

Vremenskih vplivov na izlete z ladjo je veliko. Dež, če je močan, ne zagotavlja dobrih razmer za kopanje. Velik problem lahko predstavlja močan veter, ker ustvarja valove. Na zahodni obali Istre, torej na območju Pule do Umaga, so ugodne vremenske razmere med časom severovzhodnega (burja) ali jugovzhodnega (levanat) vetra. Vremenske razmere so neugodne med močnim južnim (jug) ali jugozahodnim (garbin) vetrom. Na vzhodni obali Istre in na Kvarnerju, torej na območju od Medulina do otoka Krka pa je najbolj nevaren veter burja, ki se lahko razvije nenadoma in hitro.

Lim FjordRovinjLadja je zasidrana v Lim Fjordu

Cerkev sv. Eufemije, RovinjDvorec na otoku Sveti Nikola pred PorečomNotranjost cerkve sv. Eufemia


Za več informacij o izletih, pošljite e-mail ali pokličite (WhatsApp, Viber in FaceTime) Renatu na +385989485604 ali Nenada na +38598232083. Splošni pogoji potovanja so tukaj.