Izleti z ladjo iz Vrsarja: Benetke, fish picnic, delfini

Opis potovanj

Ladijski izlet: Vrsar - Benetke

Kanal Grande: regata.Najprej preverite pogoje potovanja za bolezen covid-19.
Iz Vrsarja začnemo z avtobusnim prevozom do Poreča. Cestna razdalja je cca 11 km, tako da vožnja traja samo 15 min. Prevoz štarta pri hotelu Pineta, nadaljuje na bencinsko črpalko in do avtokampov Portosola, Koversada, Osera, Valkanela (Funtana) itd. Več o izletu v Benetke. Potovanje zahteva potni list ali osebno izkaznico! Če rezervirate v naši spletni trgovini, nam morate poslati osebne podatke za vse potnike (ime in priimek, datum rojstva, narodnost in številko dokumenta, s katerim potujete).
Cena za odrasle je 550 HRK. Cena vključuje: vodnika, avtobus do Poreča in ladjo do Benetk. Hrana in pijača niso vključeni. Avtobusni prevoz iz Vrsarja odpelje okoli 6.15 in se vrača okoli 20.30.

Enodnevni izleti z ladjo Prince of Venice

Cena: 550 HRK za odrasle, otroci do 14 let 50 %, otroci do sedem let brezplačno.
Izlet s tem katamaranom poteka vsak torek in četrtek.

Spletna rezervacija

Enodnevni izleti z ladjo San Pawl

Cena: 550 HRK za odrasle, otroci od 4. do 14. leta v spremstvu dveh odraslih oseb so del družinskega paketa, otroci do 4. leta brezplačno.
Ta katamaran pluje vsako sredo, petek in nedeljo.

Spletna rezervacija

Izlet z ladjo: Vrsar – Rovinj – Limski kanal (fish picnic)

Ladja Bolivar, VrsarLadja Bolivar, odhod okoli 11:30 iz Vrsarja (Obala Maršala Tita bb, 52450, Vrsar). Pijača dobrodošlice. Vožnja ob obali Istre do Rovinja (postanek dve uri). Kosilo na ladji. Prosti čas. Povratek, vožnja po Limskem kanalu, s postankom za kopanje (ena ura). Povratek v Vrsar okoli 17:00.
Cena: 220 HRK za odrasle. Cena vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso na žaru, kruh, solata in pijača). Za spletne rezervacije, kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Foto safari na delfine iz Vrsarja ob mraku (lov s fotoaparatom)

Foto safari na delfine.Ladja Bolivar. Odhod iz luke Vrsar okoli 17:00. Sledi vožnja, ki traja samo 20 minut. Položaj, kjer je najlažje videti delfine, se nahaja blizu Vrsarja, na vhodu v Limski kanal. Po prihodu na želen položaj, se motorji ladje ugasnejo in po nekaj minutah priplavajo delfini. Sledi fotografiranje in povratek v luko, okoli 20:00.
Cena: 150 HRK. V ceno nista vključeni hrana in pijača. Obstaja možnost, da delfinov ne vidimo? Da! Ampak, izlet je za otroke zelo dober. Za spletne rezervacije, kliknite tukaj: