Izleti z ladjo iz Medulina

Opis potovanj

Fish picnic Kamenjak-Porer-Ceja

Boat Sandra, Medulin.Plujemo z ladjo Sandra, (dolžina 16 in širina 4,5 m) iz Medulina, (Osipovica 30, 52203 Medulin) okrog 12:00. Panoramska vožnja po medulinskem arhipelagu, do rta Kamenjak. Vrže se sidro in sledi kopanje na odprtem morju. Če vremenski pogoji to dopuščajo, je možno plavati v jamo Golumbera. Nadaljevanje vožnje in prihod do svetilnika Porer. Tu obrnemo in plujemo nazaj. Po prihodu v zaliv Krmeda sledi kosilo in odhod proti otoku Ceja. Po prihodu na otok, počitek ali kopanje. Vrnitev v Medulin ob 17:00.

Cena za odrasle je 180 HRK in vključuje: vodiča, aperitiv in kosilo s pijačo. Izlet poteka ob ponedeljkih, sredah in petkih, v špici sezone pa vsak dan. Za spletno rezervacijo kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Za izlet z organiziranim prevozom na ladjo in nazaj je cena 230 HRK. Premantura je nastavljena kot privzeto izhodišče, vendar ta spletna rezervacija omogoča, da izberete drugo. Kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Prav tako je v visoki sezoni na voljo tudi jutranja različica od 9:00 do 15:00 (cena je 180 HRK). Na ta način se je zjutraj varianta traja 1 uro dlje, kar podaljša kopalne odmore:

Spletna rezervacija

Za drugo različico tega potovanja z organiziranim prevozom, kliknite tukaj (cena je 230 HRK):

Spletna rezervacija

Fish picnic u Rovinj, Limski Kanal, Vrsar

Limski Kanal.Začnemo okoli 08:00 z organiziranim avtobusnim prevozom do Pulja. Ladja Melisa izpluje iz pristanišča ob 9:00 zjutraj. Panoramsko križarjenje ob obali proti severu, skozi Brione in Limski Kanal. Prvi odmor 2 uri v Vrsarju (kosilo, obisk starega mesta ali osvežitev). Drugi odmor 2 uri v Rovinju (ogled znamenitosti, nakupovanje). Povratek z ladjo v Pulj okoli 18.00. Povratek z avtobusom v Medulin okoli 18:30.

Cena za odrasle je 300 HRK in vključuje kosilo s pijačo, vodnika in avtobusni prevoz do ladje in nazaj. Za rezervacijo kliknite tukaj (meni je nastavljen na hotel Park Plazza Belveder Medulin, lahko pa izberete drugo izhodišče):

Spletna rezervacija

Ladja Melisa, Pula.To je edini izlet z ladjo iz Medulina na zahodno obalo Istre. Ladja Melisa je dolga 30 m in široka 7,5 m. Gostje, ki to želijo, se lahko sami vkrcajo na Pulj. Tu je podroben opis potovanja. Sezona takšnih izletov z ladjo se začne marca in konča v prvi polovici novembra. Za skupinsko potovanje se lahko dogovorite kadar koli v letu.
Več o izletih z ladjo po Istri iz drugih mest.

Fish picnic Kamenjak-Porer-Levan

Otok Levan.Odhod ob 12.00 z ladjo Tajana. Panoramska vožnja od Medulina do rta Kamenjak. Po prihodu je približno 30-minutni odmor za kopanje in potapljanje v jami Golumbera (skrita v pečinah) v spremstvu našega vodnika. Kosilo in panoramska vožnja po svetilniku Porer. Na koncu zaplujemo proti najjužnejši točki medulinskega arhipelaga, edinega peščenega otoka Levan. Ob cesti si lahko ogledate otoke medulinskega arhipelaga (Fenoliga, Ceja, Bodulaš). Po prihodu na otok Levan je približno 2 uri kopališki odmor. Vrnitev v pristanišče ob 17.30.

Cena: 180 HRK za odrasle (otroci plačajo po cenah družinskega paketa) in vključuje: vodnik, pijačo dobrodošlice, kosilo (mesni, ribji in vegetarijanski meni), točene pijače na ladji med potovanjem (pivo, vino, sok, mineral voda). Uporaba stolov in senčnikov na plaži (na otoku Levan) ni vključena v ceno.

Spletna rezervacija

Iskanje delfinov

Iskanje delfinov.Odhod okoli 18:00 iz mestnega pristanišča (Osipovica 30, 52203, Medulin). Izlet poteka z ladjo Sandra. Vožnja skozi Medulinski arhipelag v Donji Kamenjak. Plavalni odmor (30 min). Iskanje delfinov okoli svetilnika Porer. Večerja ob sončnem zahodu. Vrnitev okoli 21:00.

Cena za odrasle: 220 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, večerjo ter vino, vodo in sok med vožnjo. Večerja je: ribe ali meso na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba vina, mineralne vode in soka. Za urnik in morebitne spletne rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Čas odhoda vseh ladij se spremeni tako, da sončni zahod pade na polovico poti. Ali obstaja način, da delfinov ni mogoče najti? Da, ampak tudi tovrstne ekskurzije so lahko zelo privlačne.

Privatni izleti z ladjo za skupine

Čoln Zlatni Rat.Odhod po dogovoru. Trajanje približno 6 ur. Vožnja s čolnom po medulinskem arhipelagu s kopanjem na Kamenjaku ali otokih Ceja ali Levan. Čoln Zlatni Rat je oldtimer iz leta 1903, popolnoma prenovljen leta 2010. Ima 1 stranišče, spodnje nadstropje in zgornjo palubo s teraso. Možno je tudi skok s čolna.

Minimalna cena za čoln je 4000 HRK in vključuje: pijačo dobrodošlice, kosilo (mesni, ribji in vegetarijanski meni), točeno pijačo med potovanjem (pivo, vino, sok, mineralna voda), čoln je ekskluziven za člane skupine.

Enodnevni izlet v Benetke

Katamaran Prince of Venice.Katamarani začnejo iz Pulja, avtobusni prevoz pa je organiziran iz Fažane. Privzeti začetni položaj avtobusa je recepcija avtokampa Kažela v Medulinu (in druga avtobusna postajališča). Katamaran Prince of Venice vozi soboto. Katamaran San Pawl poteka v torek in nedeljo.

Cena: 550 HRK za odrasle in otroke plačate po cenah družinskega paketa. Cena vključuje strokovnega vodiča in lokalni avtobusni prevoz. Tu je podroben opis potovanja.