Izlet z ladjo: Krk-Benetke

Iz Krka začnemo z avtobusnim prevozom v Poreč ali Rovinj. Cestna razdalja je okoli 140 km, tako da vožnja traja približno dve uri. Mesta odhodov (imena hotelov so odebeljena): Baska (Corinthia na rampi), avtobusne postaje v centrih mesta Punat in Malinska, v mestu Krk (centar, Dražica, Blue Wave), Njivice (avtobusno postajališče na križišču nad Jadranom). Za resort Uvala Scott, Kraljevica je odhodna točka na glavnem vhodu v turistično naselje 50 metrov nad rampo. Več o izletu in Benetkah.

Cena: od 570 kun za odrasle.

Cena vključuje: avtobusni prevoz do ladje in nazaj, ter vodiča v hrvaščini, nemščini ali angleščini na ladji in prvih 30 minut v Benetkah.
Možna je tudi vožnja v eni smeri. Izleti iz Poreča so organizirani od konca Aprila do začetka oktobra. Organiziran prevoz iz Krka je mogoč samo od junija do avgusta enkrat na teden izključno po predhodnem dogovoru.

 

Fish picnic z odhodom iz Krka ob 9.30

Mesto Rab Odhod: Krk ob 9:30. Pijača dobrodošlice ter vožnja z ladjo proti otoku Rabu. Prihod v mesto Rab ob 11:30, zapusti se ladja in nadaljuje organiziran ogled mesta z vodičem, ki traja okoli 45 minut. Prosti čas do 13:30. Kosilo na ladji. Odhod iz Raba ob 14:00 proti otoku Pagu (Lun). Po prihodu, okoli 14:30, ogled 1500 let starih oljk, ki traja približno 30 minut. Nekaj prostega časa za kopanje iz ladje ali na bližnji plaži. Odhod iz Paga okli 16:00, panoramska vožnja ob otoku Galun in ob Stari Baški, kjer so najlepše plaže na otoku. Kopanje na Zlati Plaži približno 30 minut.
Povratek na Krk okoli 19:00

Cena: 260 kun za odrasle.

Cena vključuje: vodnika, aperitiv in kosilo na ladji (riba ali kotle z žara, solata in kruh, ter konzumacija vina, vode in sokov).

 

Obisk Nacionalnega Parka Brijuni

Za obiskovalce, ki želijo obiskati Fažano z lastnim prevozom (148 km iz Krka, samo 6 km iz Pule), ponujamo tudi online vstopnice za Nacionalni Park Brijuni. Pri obisku tega nacionalnega parka je zmeraj potrebna najava z izborom jezika vodiča. Več o obisku nacionalnega parka. Brijuni so odprti celo leto.

 

Enodnevni izlet na Plitvička jezera

 

Enodnevni izlet na Plitvička jezeraTa ponudba velja samo po dogovoru, in se izvaja v skupini najmanj 6 oseb.

Ta Nacionalni Park se nahaja 173 km iz Krka.

Plan poti:

Ure odhodov avtobusa so: ob 7:50 pri hotelu Corintia čez cel otok Krk do 9:15 na avtobusni postaji v Omišlju. Sledi vožnja z nekoliko postanki. Po prihodu voden ogled nacionalnega parka ter kosilo v restavraciji.
Okoli 16:45 je predviden odhod nazaj, okoli 21:30 je približen čas prihoda v hotel.


Cena: od 545 kun za odrasle.

Cena vključuje: strokovnega vodenje, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (180kn = 24€).

 

Izletna sezona se začne marca in konča v prvi polovici novembra. Cene in urniki bodo poslani na vašo zahtevo.


Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite g. Nenad Heinrich na 0038598232083 ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.