Izlet z ladjo v Benetke (odpovedano zaradi epidemije COVID-19)

S Krka začnemo z avtobusnim prevozom v Poreč ali Rovinj. Cestna razdalja je okoli 140 km, tako da vožnja traja približno dve uri. Mesta odhodov (imena hotelov so odebeljena): Baška (Corinthia na rampi), avtobusna postaja v centrih mest Punat in Malinska, v mestu Krk (center, Dražica, Blue Wave), Njivice (avtobusno postajališče na križišču nad Jadranom). Za resort Uvala Scott, Kraljevica je odhodna točka na glavnem vhodu v turistično naselje, 50 metrov nad rampo.

Cena: 600 kun za odrasle.

Cena vključuje: avtobusni prevoz do ladje in nazaj, vodiča v hrvaščini, nemščini ali angleščini, na ladji in prvih 30 minut v Benetkah.
Možna je tudi vožnja v eni smeri. Izleti iz Poreča so organizirani od konca aprila do začetka oktobra. Organiziran prevoz s Krka je mogoč samo od junija do avgusta, enkrat na teden, izključno po predhodnem dogovoru.

 

Fish picnic z odhodom iz Krka ob 9.30

Mesto Rab Odhod: Krk ob 9:30. Pijača dobrodošlice in vožnja z ladjo proti otoku Rabu. Prihod v mesto Rab ob 11:30, zapusti se ladja in nadaljuje organiziran ogled mesta z vodičem, ki traja okoli 45 minut. Prosti čas do 13:30. Kosilo na ladji. Odhod iz Raba ob 14:00, proti otoku Pagu (Lun). Po prihodu, okoli 14:30, ogled 1500 let starih oljk, ki traja približno 30 minut. Nekaj prostega časa za kopanje z ladje ali na bližnji plaži. Odhod iz Paga okoli 16:00, panoramska vožnja ob otoku Galun in ob Stari Baški, kjer so najlepše plaže na otoku. Kopanje na Zlati plaži, približno 30 minut.
Povratek na Krk okoli 18:00

Cena: 300 kun za odrasle.

Cena vključuje: vodiča, aperitiv, kosilo na ladji (riba ali kotlet z žara, solata in kruh, ter konzumacija vina, vode in sokov) in avtobusni prevoz (maske za avtobus so obvezne zaradi COVID 19).

Za prosta mesta na ladji in rezervacijo, kliknite tukaj:

 

Obisk Nacionalnega Parka Brijuni

Za obiskovalce, ki želijo obiskati Fažano z lastnim prevozom (148 km iz Krka, samo 6 km iz Pule), ponujamo tudi online vstopnice za nacionalni park Brioni. Pri obisku tega nacionalnega parka je zmeraj potrebna najava, z izborom jezika vodiča. Več o obisku nacionalnega parka. Brijuni so odprti celo leto.

 

Enodnevni izlet na Plitvička jezera

 

Enodnevni izlet na Plitvička jezeraTa ponudba velja samo po dogovoru in se izvaja v skupini najmanj šestih oseb.

Ta Nacionalni Park se nahaja 173 km iz Krka.

Plan poti:

Ure odhodov avtobusa so: ob 7:50 pri hotelu Corintia, čez cel otok Krk, ob 9:15 na avtobusni postaji v Omišlju. Sledi vožnja z nekoliko postanki. Po prihodu, voden ogled nacionalnega parka in kosilo v restavraciji.
Okoli 16:45 je predviden odhod nazaj, okoli 21:30 je približen čas prihoda v hotel.


Cena: od 545 kun za odrasle.

Cena vključuje: strokovno vodenje, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park.

 

Izletna sezona se začne marca in konča v prvi polovici novembra. Cene in urniki bodo poslani na vašo zahtevo.


Beneški karneval. Ogledate si lahko slike, ki opisujejo vzdušje plavajočega mesta.

GondoleCanal Grande v BenátkáchNa lesenih dokih v BenetkahKarneval


Za več informacij, pokličite Renatu na +385989485604 (i Nenad Heinrich na +38598232083) ali pošljite e-poštno zahtevo. Tukaj so splošni pogoji ekskurzij.