Za dodatne datume izletov, razen tistih, ki so opisani v spletnem rezervacijskem sistemu, lahko pošljete povpraševanje.

 

Novigrad-Benetke

 

Do sedaj ni bilo direktne ladijske povezave med Novigradom in Benetkami. Začnemo z brezplačnim avtobusnim prevozom v Poreč ali Umag. Cestna razdalja je približno 15 km, tako da vožnja traja cca. 20 minut. Avtobus štarta pri hotelu Maestral, pogosto so možni tudi prevozi iz Marede in Dajle. Enodnevni izleti iz Umaga potekajo ob sredah in četrtkih, s pričetkom sredi junija, do konca septembra. Prednost Umaga je v tem, da je razdalja do Benetk manjša kot iz Poreča. V visoki sezoni odplujejo ladje iz Poreča vsak dan v tednu, v predsezoni in posezoni pa redkeje. Sezona izletov v Benetke se začne v aprilu in konča v prvi polovici oktobra. Več o izletu v Benetke.

Cena: od 520 HRK za odrasle.

Potovanje zahteva potni list ali osebno izkaznico! Če rezervirate v naši spletni trgovini, nam morate poslati osebne podatke.

Za spletne rezervacije kliknite tukaj:

 

Možna je tudi samo enosmerna vožnja.
Cena: od 520 HRK za odrasle (bus in ladja).

 

Fish picnic iz Novigrada v Rovinj in Limski Kanal

 

Cena vključuje: kosilo, vodiča (ob odhodu ob 8:45 tudi pijača dobrodošlice). Kosilo na ladji je: riba, vegetarijanski meni ali kotleti iz žara, solata in kruh ter vino, voda in sok.

Brioni islands Odhod okoli 8:45 ladji PERLA ali LOZNA. Spoznavanje posadke in pijača dobrodošlice. Panoramska vožnja ob Istrski obali do Poreča in naprej na jug mimo otočkov in zalivov, skozi Limski kanal do Piratske pečine. Krajši premor. Nadaljevanje vožnje in prihod v Rovinj. Kosilo in prosti čas za ogled mesta. Odhod iz Rovinja in prihod v Vrsar, premor ali kopanje. Povratek ob 18:00.

Cena: 260 HRK za odrasle,

ali:

Odhod okoli 9:15, ladja MATEK. Panoramska vožnja ob obali Istre do Poreča in naprej proti jugu mimo otočkov in zalivov; prihod v Rovinj. Kosilo in prosti čas za ogled mesta. Odhod iz Rovinja in vožnja skozi Limski kanal so Piratske pečine. Postanek za oddih ali kopanje. Prihod ob 17:30.
Tu je podroben opis tega ladijskega izleta.

Cena: 250 HRK za odrasle

Za spletno rezervacijo izleta z ladjo Matek, kliknite tukaj:
V varianti z organiziranim prevozom, (cena je 280 HRK), liknite tukaj:

 

Več o ladijskih izletih iz ostalih mest v Istri.
Izleti iz Rovinja so možni od marca so novembra. Cene in razpored bodo poslani na vašo zahtevo.

Delfin foto safari

 

Delfin foto safariOdhod iz luke Novigrad okoli 20:00. Sledi vožnja, ki traja samo 50 minut. Položaj, kjer je najlažje videti delfine, se nahaja blizu Vrsarja. Povratek v luko okoli 20:30.

Cena: 150 HRK za odrasle.

Cena vključuje: pijačo dobrodošlice. Obstaja možnost, da delfinov ne vidimo? Da!

Za spletno rezervacijo kliknite tukaj:

 

Izlet z ladjo v nacionalni park Brioni

 

Brioni.Začnemo z organiziranim prevozom v Poreč, ki je oddaljen 15 km. Čas odhoda avtobusa: Mareda (09:55), avtobusna postaja Novigrad in hotel Maestral (10:00). Sledi vožnja proti Poreču in vstop na ladjo Astral in izlet. Povratek v Novigrad je okoli 20:30.
Cena: 485 HRK in vključuje prevoz z avtobusom, pijačo dobrodošlice, kosilo, vodenje, vožnjo s ladjo in vstopnico v nacionalni park. Več informacij o izletu na Brioni.

Izlet poteka vsako sredo od 12. junija do 25. septembra leta 2019.

 

Vremenski pogoji za izvajanje ladijskih izletov

 

Na vremenske vplive so najobčutljivejši ladijski izleti tipa fish-picnic. V primeru močnega južnega (jugo), predvsem pa jugozahodnika (grabin) se ne priporoča odhod na ta tip izleta. V Novemgradu luka ni pretirano zaščitena, zato se iz odhodne točke vidi če je morje zelo razburkano. Kot zanimivost še to: severovzhodni veter, četudi je močan (burja), tu ustvarja mirno morje in ugodne pogoje za plovbo.

 

Enodnevni izlet na Plitviška Jezera

 

Izlet na PlitviceTa edinstveni Nacionalni Park se nahaja 248 km iz Novigrada.
Načrt poti:
Čas odhoda avtobusa: Autokamp Mareda (07:20), Novigrad-avtobusni kolodvor (07:25), Hotel Maestral (07:25). Sledi izlet s približnim povratkom v hotel ob 22:00.
Cena: do 750 HRK za odrasle..

Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo ter vstopnico v nacionalni park. (250 HRK = 35€).

 

Most vzdihov.Gondole.Doževa palača.Maska 1.

Gondole.Zemljevid mestaRivarela - mestna plaža.Cerkev sv. Pelagije.


Za več informacij o izletih iz Novigrada, pošljite e-mail ili pokličite (WhatsUp, Viber i FaceTime) Renatu na 00385989485604 ili Nenada na 0038598232083. Splošni pogoji potovanja so tukaj.