Opis ladje

Ladja Melisa, Pula.Ladja Melisa je dolga 30, a široka 7 m, ima 4 WC-ja, bar, kuhinjo, odkrito teraso za sončenje in nadkrito teraso z veliko tendo. Maksimalna hitrost je 15 vozlov. Proizvedena je v Italiji, z izletniškim namenom, in opremljena s sodobnimi navigacijskimi napravami. Zahvaljujoč moderni konstrukciji in dvomotornemu pogonu po 600 KM, ima odlično stabilnost, tudi na razburkanem morju. Lastnik ladje in organizator potovanja je obrt Cimera.

 

Načrt izleta

Zemljevid izleta. Odhod iz Pule ob 9:00. Panorama Brionov brez izkrcanja, panorama Limskega kanala do Špilje, brez izkrcanja. Premora: dve uri v Vrsarju (kopanje ali prosti čas za lastni program) in dve uri v Rovinju (ogled mesta ali prosti čas za lastni program). Povratek v Pulo okrog 18:00.

 

 

Vodič

Ogled mesta Rovinj s strokovnim vodnikom.Na tem izletu je standard licencirani strokovni vodič, ki opisuje kraje na obali in otoke, ki jih turisti vidijo z ladje med vožnjo. Med pavzo v Rovinju, se z zainteresiranimi potniki izvaja ogled mesta. Obvezni jeziki so: hrvaški, angleški, nemški in italijanski.

 

Hrana in pijača, vključeni v ceno

Kosilo se servira na ladji.Kosilo se pripravlja in servira na ladji med vožnjo (najpogosteje v Limskem kanalu), sestavljajo pa ga riba skuša in piščančje meso z žara, kruh in zeljnata solata. Tretja možnost je vegetarijanski meni. Kosilo vključuje neomejeno konzumacijo vina, mineralne vode in soka.

Cena je 270,00 HRK za odrasle. Za otroke od 0 do 5,99 let se ne plača nič, za tiste od 6 do 13,99 let pa se plača polovično ceno. Otroci morajo biti v spremstvu polnoletnih oseb. Hišni ljubljenčki in kolesa na zahtevo.

 

Kako priti na ladjo?

Na izlet lahko gostje pridejo samostojno ali z uporabo organiziranega prevoza.

Za goste, ki prihajajo sami, je naslov: Riva 8, 52100 Pula, a je za navigacijo boljša Katedrala vnebovzetja Blažene device Marije, na naslovu: Trg Svetog Tome 2, 52100, Pula. Parkiranje na tem naslovu ni mogoče.
Možen je tudi organiziran prevoz po ceni 30 HRK za odrasle, 15 HRK za otroke od 6 do 13,99 let in brezplačno za otroke od 0 do 5,99 let. Standardni časi odhoda so: Peroj ob 7:50, Fažana ob 8:00, avtokamp Bi Village 8:15, avtokamp Brioni (tudi za Štinjan) ob 8:30, za področja severno od Pule. Za področja južno od mesta, so časi odhoda: avtokamp Stoja ob 8:15, Punta Verudela in Horizont ob 8:30. S področja Medulina, Pomera, Premanture in Banjol je odhod ob 8:00. Prihod na vaš naslov lahko uredimo na zahtevo. .
Gostje, ki ne živijo blizu Pule, morajo vedeti, da so podobni izleti organizirani tudi iz drugih mest v Istri.

 

Kako bukirati?

-Povpraševanje lahko pošljete prek e-maila. Odgovarjamo s ponudbo, po kateri lahko vplačate celoten znesek ali kavcijo vnaprej, preostanek pa v gotovini, ob odhodu ladje.
-Pošljete lahko ime in priimek, številko mobilnega telefona in naslov na Hrvaškem ter vse plačate ob odhodu. Agencija bo preverila naslov in sprejela prijavo.
-Možne spletne rezervacije:

Za odhod iz pristanišča v Puli kliknite tukaj:
Za izlet z organiziranim prevozom na ladjo in nazaj (cena 300 HRK), kliknite tukaj:


Potniške vozovnice (voucherji) so lahko natisnjene ali v elektronski obliki.
Vse končne cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo.

 

Otok pred Vrsarjem. Rovinj, tradicionalna izdelava čipke.Rovinj, pogled z morja.Notranjost cerkve Svete Evfemije.

Rovinj, staro mesto.Rovinj, galerija,. Aquarium u Rovinju-hobotnica. Aquarium u Rovinju: rak.


Za več informacij o izletih iz Pule, pošljite e-mail ili pokličite (WhatsUp, Viber i FaceTime) Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083. Splošni pogoji potovanja so tukaj.