Izleti z ladjo iz Fažane

Opis potovanj

Fish picnic z obiskom narodnega parka Brioni

Brijuni, foto safari: afriške zebre.Odhod okoli 09:00 iz pristanišča Bi Village auto-kamp, Valbandon. Izlet poteka s čolnom Srebreno, dolžine 18 m in širine 4 m. Panoramska vožnja skozi pristanišče in po otočju Brioni. Prihod v narodni park Brioni, na otok Veli Brijun. Ogled otoka z električnim vlakcem in peš s strokovnim vodnikom v trajanju tri ure in 30 minut. Prihod na otok Sveti Jerolim. Kosilo na deski. Odmor za kopanje približno dve uri. Povratek v pristanišče okoli 16.00 ure.
Cena za odrasle je 450 HRK in vključuje: vstopnico v narodni park Brioni (vožnja z električnim vlakom, strokovni vodnik), vstopnico na otok Sveti Jerolim in kosilo. Kosilo v restavraciji je: vegetarijansko, ribe ali kotleti na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba mineralne vode in sokov.

Spletna rezervacija

Fish picnic: Brioni s plavanjem

Čoln Srebreno, Pula.Odhod okoli 10:45 s pomola v avtokampu Bi Village, Fažana. Izlet opravi čoln Srebreno. Po vkrcanju sledite pijači dobrodošlice in vožnja do Svetega Jerolima (otoka briškega otočja). Kopalni odmor (dve uri) in kosilo na čolnu. Panoramska vožnja po otokih arhipelaga. Povratek okoli 16:00.
Cena za odrasle: 280 HRK in vključuje: vstopnino za Sveti Jerolim, pijačo dobrodošlice, kosilo, vino, vodo in sok med vožnjo. Kosilo na krovu: ribe ali zrezki z žara, solata in kruh. Tudi vegetarijanski meni. Za urnik in rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Sveti Jerolim je majhen otok s površino 0,125 kvadratnih kilometrov in dolžino plaže 1,554 km. Morje je zelo čisto in jasno.

Fish picnic Limski Kanal-Vrsar-Rovinj

Limski Kanal.Melisa odhaja (ob 9:00 iz Pulja in) ob 9.30 iz pristanišča Fažana (Brionska 10). Panoramsko križarjenje proti severu, skozi Limski kanal. Prvi odmor v Vrsarju (dve uri): kosilo na ladji, obisk starog mesta ali priložnost za kopanje. Drugi odmor v Rovinju (dve uri): ogledi, nakupovanje itd. Vrnitev v pristanišče Fažana okoli 17.00. Tu je podroben opis.
Cena: 300 HRK za odraslega in vključuje: kosilo s pijačo in vodnikom. Poiščite urnik, razpoložljiva mesta in morebitno spletno rezervacijo za različico tega potovanja z vkrcanjem v Fažani:

Spletna rezervacija

Za to potovanje z organiziranim avtobusnim prevozom do Pulja je cena 340 HRK. Za rezervacijo kliknite tukaj in izberite začetno točko avtobusa. Privzeti položaj menija je recepcija avtokampa Bi Village v Fažani, izhodiščno postajo pa lahko po želji izberete od Peroja do Štinjana, po urniku:

Spletna rezervacija

Fish picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Fish picnic Kamenjak-Porer-Ceja.Prevoz z avtom ali avtobusom se prične okrog 11:20 za področje Fažane. Odhod iz Medulina okoli 12:00. Rt Kamenjak: kopanje na odprtem morju (1 h). Vožnja do svetilnika Porer. Zaliv Krmeda, kosilo. Otok Ceja: (1 h) plavanje. Vrnitev v pristanišče ob 17:00, do odhodne točke v Fažani pa okoli 17:40. Tu je podroben opis.
Cena: 280 HRK za odrasle in vključuje: avtobusni prevoz, vodnik, aperitiv in kosilo. Prosimo, izberite začetno točko avtobusa. Privzeti položaj menija Peroj, vendar pa lahko izberete začetno točko na voljo:

Spletna rezervacija

Prav tako je v visoki sezoni na voljo tudi jutranja različica od 9:00 do 15:00. Na ta način jutranja varianta traja 1 uro dlje, kar podaljša kopalne odmore. Avtobusni prevoz se začne po 07:55 po nižjem voznem redu, povratek v Fažano pa je predviden okoli 15.40.

Spletna rezervacija

Iskanje delfinov

Iskanje delfinov.Odhod okoli 18:00 iz Valbandona, pristanišče Bi Village (avtokamp, Valbandon). Izlet se opravi s čolnom Srebreno. Vožnja po Brionskem arhipelagu. Prihod na položaj med otokom Vanga in Vrsar. Iskanje delfinov. Večerja ob sončnem zahodu. Povratek okoli 20:00.
Cena za odrasle: 250 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, večerjo ter vino, vodo in sok med vožnjo. Večerja je: ribe ali meso na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba vina, mineralne vode in soka. Za urnik in morebitne spletne rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Čas odhoda vseh ladij se spremeni tako, da sončni zahod pade na polovico poti. Ali obstaja način, da delfinov ni mogoče najti? Da, ampak tudi tovrstne ekskurzije so lahko zelo privlačne.

Enodnevni izlet v Benetke

Katamaran Prince of Venice.Organiziran prevoz na ladjo se začne od recepcije kampa Bi Village v Fažani (Valbandon). Izleti s katamaranom San Pawl potekajo ob torkih, petkih in nedeljah iz pulskega pristanišča ob 7.30 (check-in ob 7.00) od začetka junija do sredine septembra. Izlet s katamaranom Prince of Venice se izvaja skozi pristanišča Rovinj in Poreč. Cena vključuje strokovnega vodiča in lokalni avtobusni prevoz.

Cena (katamaran San Pawl, via Pula): 675 HRK za odrasle in otroci do 14 let plačajo po pogojih družinskega paketa. Odhodi avtobusov se v tem primeru začnejo ob 06:45. Za urnik preverite tukaj:

Spletna rezervacija

Cena (katamaran Prince of Venice, via Rovinj): 640 HRK za odrasle, otroci do 14 let plačajo 50 %, otroci do 7 let brezplačno. Odhodi avtobusov se v tem primeru začnejo ob 06:30. Za urnik preverite tukaj:

Spletna rezervacija

Glassboat Igor

Glassboat Igor.Najkrajša individualna vožnja skozi briški arhipelag iz Fažane traja 90 minut. Če izberemo čoln s steklenim dnom, lahko vidimo podvodni svet. To potovanje postane atrakcija za otroke.
Cena je 150 HRK za odrasle, brezalkoholne pijače pa so vključene v ceno. Za kopanje je treba doplačati vstopnico za otok Sveti Jerolim (vstopnica stane od 25 HRK).

Spletna rezervacija

Privatna vožnja z ladjico na Galebove Stijene (Pulj)

Galebove Stijene, Pula.Odhod iz pristanišča Fažana okoli 15:30. Vožnja skozi otočje Brioni in proti Stoji, južno od pristanišča Pulj. Prihod na Galebove Stijene. Sidranje ladje. Kopalni odmor približno 1 uro. Skočiti je mogoče s čolna in s skal. Vrnitev okoli 18:30.
Cena je od 1800,00 HRK za skupino do 12 oseb in vključuje pijačo med vožnjo.

Privatna vožnja z čolnom po Brionskem arhipelagu

Čoln Elen, Fažana.Za majhne skupine je najboljše zasebno plavanje brez vstopa v narodni park. Vožnja traja približno 1 uro in 45 minut. Kopanje na otoku Sveti Jerolim (vstopnice stanejo od 25 HRK) in uživanje pijač sta neobvezna. Čas odhoda je ob 9:00, 12:00, 14:00 in 19:00 (delfini).
Cena je od 1500,00 HRK za skupino do 12 oseb. Ni vključena hrana ali pijača. Za večje skupine nas kontaktirajte.

Parkirišče v Fažani

Najlažje je parkirati ob stari tovarni "Badel", v Ulici 1. Maja, po ceni 8 HRK na uro, s plačilom na izhodu. Najcenejše parkirišče je na izvozu iz Fažane proti Pulju, za marketom Plodine. Cena je 20 HRK na dan.