Izleti z ladjo iz Fažane

Opis potovanj

Iskanje delfinov

Iskanje delfinov.Odhod okoli 18:00 iz Fažane, pristanišče Bi Village (avtokamp). Izlet se opravi s čolnom Srebreno dolžine 16 in širine 4,8 m. Vožnja po Brionskem arhipelagu. Prihod na položaj med otokom Vanga in Vrsar. Iskanje delfinov. Večerja ob sončnem zahodu. Povratek okoli 20:00.

Cena za odrasle: 220 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, večerjo ter vino, vodo in sok med vožnjo. Večerja je: ribe ali meso na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba vina, mineralne vode in soka. Za urnik in morebitne spletne rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Čas odhoda vseh ladij se spremeni tako, da sončni zahod pade na polovico poti. Ali obstaja način, da delfinov ni mogoče najti? Da, ampak tudi tovrstne ekskurzije so lahko zelo privlačne.

Fish picnic: Brioni s plavanjem

Čoln Srebreno, Pula.Odhod okoli 10:45 s pomola v avtokampu Bi Village, Fažana. Izlet opravi čoln Srebreno. Po vkrcanju sledite pijači dobrodošlice in vožnja do Svetega Jerolima (otoka briškega otočja). Kopalni odmor (2 uri) in kosilo na čolnu. Panoramska vožnja po otokih arhipelaga. Povratek okoli 16:00.

Cena za odrasle: 250 HRK in vključuje: vstopnino za Sveti Jerolim, pijačo dobrodošlice, kosilo, vino, vodo in sok med vožnjo. Kosilo na krovu: ribe ali zrezki z žara, solata in kruh. Tudi vegetarijanski meni. Za urnik in rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Sveti Jerolim je majhen otok s površino 0,125 kvadratnih kilometrov in dolžino plaže 1,554 km. Morje je zelo čisto in jasno.

Fish picnic Limski Kanal-Vrsar-Rovinj

Limski Kanal.Melisa odhaja (ob 9:00 iz Pulja in) ob 9.30 iz pristanišča Fažana (Brionska 10). Panoramsko križarjenje proti severu, skozi Limski kanal. Prvi odmor v Vrsarju (2 uri): kosilo na ladji, obisk starog mesta ali priložnost za kopanje. Drugi odmor v Rovinju (2 uri): ogledi, nakupovanje itd. Vrnitev v pristanišče Fažana okoli 17.00. Tu je podroben opis.

Cena: 270 HRK za odraslega in vključuje: kosilo s pijačo in vodnikom. Poiščite urnik, razpoložljiva mesta in morebitno spletno rezervacijo za različico tega potovanja z vkrcanjem v Fažani:

Spletna rezervacija

Za to potovanje z organiziranim avtobusnim prevozom do Pulja je cena 300 HRK. Za rezervacijo kliknite tukaj in izberite začetno točko avtobusa. Privzeti položaj menija je recepcija avtokampa Bi Village v Fažani, izhodiščno postajo pa lahko po želji izberete od Peroja do Stinjana, po urniku:

Spletna rezervacija

Fish picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Fish picnic Kamenjak-Porer-Ceja.Prevoz z avtom ali avtobusom se prične okrog 11:20 za področje Fažane. Odhod iz Medulina okoli 12:00. Rt Kamenjak: kopanje na odprtem morju (1 h). Vožnja do svetilnika Porer. Zaliv Krmeda, kosilo. Otok Ceja: (1 h) plavanje. Vrnitev v pristanišče ob 17:00, do odhodne točke v Fažani pa okoli 17:40. Tu je podroben opis.

Cena: 230 HRK za odrasle in vključuje: avtobusni prevoz, vodnik, aperitiv in kosilo. Prosimo, izberite začetno točko avtobusa. Privzeti položaj menija Peroj, vendar pa lahko izberete začetno točko na voljo:

Spletna rezervacija

Prav tako je v visoki sezoni na voljo tudi jutranja različica od 9:00 do 15:00. Na ta način jutranja varianta traja 1 uro dlje, kar podaljša kopalne odmore. Avtobusni prevoz se začne po 07:55 po nižjem voznem redu, povratek v Fažano pa je predviden okoli 15.40.

Spletna rezervacija

Glassboat Igor

Glassboat Igor.Najkrajša individualna vožnja skozi briški arhipelag iz Fažane traja 90 minut. Če izberemo čoln s steklenim dnom, lahko vidimo podvodni svet. To potovanje postane atrakcija za otroke.

Cena je 150 HRK za odrasle, brezalkoholne pijače pa so vključene v ceno. Za kopanje je treba doplačati vstopnico za otok Sveti Jerolim (vstopnica stane od 25 HRK).

Spletna rezervacija

Enodnevni izlet v Benetke

Katamaran Prince of Venice.Katamarani začnejo iz Pulja, avtobusni prevoz pa je organiziran iz Fažane. Privzeti začetni položaj avtobusa je recepcija avtokampa Bi Village v Fažani. Katamaran Prince of Venice vozi soboto. Katamaran San Pawl poteka v torek in nedeljo.

Cena: 600 HRK za odrasle in otroke plačate po cenah družinskega paketa. Cena vključuje strokovnega vodiča in lokalni avtobusni prevoz.

Privatna vožnja z ladjico na Galebove Stijene (Pulj)

Galebove Stijene, Pula.Odhod iz pristanišča Fažana okoli 15:30. Vožnja skozi otočje Brioni in proti Stoji, južno od pristanišča Pulj. Prihod na Galebove Stijene. Sidranje ladje. Kopalni odmor približno 1 uro. Skočiti je mogoče s čolna in s skal. Vrnitev okoli 18:30.

Cena je od 1800,00 HRK za skupino do 12 oseb in vključuje pijačo med vožnjo.

Privatna vožnja z čolnom po Brionskem arhipelagu

Čoln Elen, Fažana.Za majhne skupine je najboljše zasebno plavanje brez vstopa v narodni park. Vožnja traja približno 1 uro in 45 minut. Kopanje na otoku Sveti Jerolim (vstopnice stanejo od 25 HRK) in uživanje pijač sta neobvezna. Čas odhoda je ob 9:00, 12:00, 14:00 in 19:00 (delfini).

Cena je od 1500,00 HRK za skupino do 12 oseb. Ni vključena hrana ali pijača. Za večje skupine nas kontaktirajte.