Fish picnic iz Novigrada v Rovinj z ladjo Matek

Opis potovanj

Opis ladje

Ladja Matek, Novigrad.Ladja Matek je dolga 18,10 in široka 5 m, ima 2 WC-ja, bar, kuhinjo. Maksimalna hitrost znaša 11 vozlov. Prek celotne širine in skoraj cele dolžine se razprostira zgornja terasa za sončenje, ki se lahko nadkrije z lahko tendo. Zgrajena je iz kakovostnih vrst hrasta, jesena in tikovine. Ta ladja je lep primer tradicionalne gradnje lesenih ladij na Hrvaškem.

Načrt izleta

Zemljevid z načrtom izleta z ladjo Matek.Odhod iz Novigrada ob 9.00. Panoramska vožnja ob obali Lanterne, Poreča, Funtane in Vrsarja, brez izkrcanja. Po prihodu v Rovinj sledita kosilo in ogled mesta ali prosti čas za lastni program. Pavza traja dve uri. Možen je na primer obisk rovinjskega akvarija (tu sta na primer rak in hobotnica). Sledi vožnja v Limski kanal, z izkrcavanjem na Piratski pečini. Tam je možno kopanje ali počitek v kavarni. Ta pavza traja od 45 do 90 minut, odvisno od vremenskih pogojev. Sledi povratek v Novigrad, okrog 17.30.Od ladijskih izletov iz Novigrada ali Umaga je ta edini z ustavljanjem v Limskem kanalu.

Vodič

Ogled mesta Rovinj s strokovnim vodnikom.Na tem izletu je standard licencirani strokovni vodič, ki opisuje mesta na obali in otoke, ki jih turisti med vožnjo vidijo z ladje. Med pavzo v Rovinju, po kosilu, se z zainteresiranimi potniki izvaja ogled mesta. Peš vodi do cerkve sv. Evfemije. Mesto je polno kulturnih znamenitosti. Obvezni jeziki so: hrvaški, angleški, nemški in italijanski. Med povratkom v Novigrad je možna animacija, ples ali podobno, v skladu z željami potnikov.

Hrana in pijača, vključeni v ceno

Kosilo na ladji, večinoma v Rovinju ali Limskem kanalu.Kosilo se pripravlja in servira na ladji, najpogosteje po prihodu v Rovinj, sestavljajo pa ga riba skuša in piščančje meso z žara, kruh in zeljnata solata. Tretja možnost je vegetarijanski meni. Kosilo vključuje neomejeno konzumacijo vina, mineralne vode in soka.
Cena znaša 50,00 € za odrasle. Za otroke od 0 do 6,99 let se ne plačuje, za tiste od 7 do 13,99 let pa se plača polovična cena. Otroci morajo biti v spremstvu polnoletnih oseb. Hišni ljubljenčki na zahtevo.

Kako priti na ladjo?

Položaj odhoda ladje.Na izlet lahko gostje pridejo samostojno ali z uporabo organiziranega prevoza.

Za goste, ki prihajajo sami, je naslov: Mandrač 9, 52466, Novigrad. Pristanišče se nahaja za stavbo na tem naslovu. Parkiranje na tem naslovu ni možno od 15.6. do 15.9. vsako leto.
Možen je tudi organiziran prevoz po ceni 5 € za odrasle, 2,5 € za otroke od 7 do 13,99 let in brezplačno za otroke od 0 do 6,99 let. Standardni časi odhoda so: Kanegra ob 7.45, Savudrija ob 7.55, Umag ob 8.10, avtokamp Park Umag ob 8.20 in avtokamp Mareda ob 8.30.
Gosti, ki ne bivajo blizu Novigrada, morajo vedeti, da so podobni izleti organizirani tudi iz drugih mest v Istri.

Kako bukirati?

  • Povpraševanje lahko pošljete prek e-pošte. Odgovorimo s ponudbo, prek katere lahko vplačate celoten znesek, ali kavcijo vnaprej, preostanek v gotovini pa ob odhodu ladje.
  • Pošljete lahko ime in priimek, številko mobilnega telefona in naslov na Hrvaškem ter vse plačate ob odhodu. Agencija bo preverila naslov in sprejela prijavo.
  • Lahko uporabite naš spletni rezervacijski sistem:

Tako je za potnike, ki pridejo v novigradsko pristanišče z lastnim prevozom, cena za odraslo osebo 50,00 € (376,72 kn) in vključuje kosilo, vodenje in pijačo dobrodošlice.

V varianti z organiziranim prevozom, cena za odrasle je 55,00 € (414,40 kn) in vključuje avtobusni prevoz, kosilo s pijačo in vodnika. Kliknite tukaj:

Potniške vozovnice (voucheri) so lahko natisnjene ali v elektronski obliki. Naslednji datum izleta lahko dobite na zahtevo.
Vse končne cene in urnik bodo biti poslani na vašo zahtevo.