Izleti z ladjo iz Pule

Opis potovanj

Fish picnic z ladjo Korkyra iz Pule

Ladja Korkyra, Pula.Odhod je ob 12:00 uri iz pristanišča Pula (Riva 14). Izlet poteka z ladjo dolžine 17 in širino 4,4 m. Panoramska vožnja skozi pristanišče, v bližini otočka Andrija in Katarina do Brionskega arhipelaga. Premor za kopanje in kosilo. Nazaj okoli 17:00.

Cena za odrasle: 220 HRK in vključuje kosilo s pijačo, vodiča. Kopalni dodatek na otoku Sveti Jerolim (v otočju Brioni) je 30 HRK (1.6.-30.9.). Izven tega obdobja je bil organiziran odmor v Fažani (Bi Village). Za spletno rezervacijo kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Sveti Jerolim je majhen otok s površino 0,125 kvadratnih kilometrov in dolžino plaže 1,554 km. Morje je zelo čisto in je zato otok bliska destinacija za izlete tipa fish picnic.

Fish picnic z ladjo Srebreno

Ladja Srebreno, Pula.Odhod iz puljskega pristanišča je ob 10:00. (Ulica Sv. Petra), okoli 150 m od carinskega pomola. Izlet poteka z ladjo dolžine 16 in širino 4,8 m. Aperitiv, vožnja do Fažane. Kratek oddih v pristanišču Bi Village (približno 10 minut, za vkrcanje gosta). Vožnja do otoka Sveti Jerolim (Brioni), izkrcavanje, odmor za kopanje. Kosilo. Nazaj okoli 17:00.

Cena za odrasle je 250 HRK in vključuje: kopalni dodatek na otoku Sveti Jerolim, pijačo (vino, sok, voda) skozi celotno vožnjo, kosilo in vodiča. Če želite najti prosta mesta in možne spletne rezervacije, kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

To potovanje ima lahko tudi Fažanu kot odhodno pristanišče. V tem primeru traja od 10:45 do 16:00.

Fish picnic Lim Fjord-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.Odhod okoli 9.00 iz puljskega pristanišča (Riva 8, 52100 Pula). Ladja: Melisa. Panoramska vožnja ob Brionih, brez izkrcanja, nato ob obali Istre, proti severu. Sledi vožnja skozi Limski kanal do Vrsarja, izkrcavanje, odmor za kopanje ali ogled starega mesta. Kosilo. Prihod v Rovinj, prosti čas za ogled mesta. Povratek na začetno točko okoli 18.00.

Cena je 270 HRK za odrasle in vključuje kosilo s pijačo, vodiča. Kosilo na ladji: riba ali kotleti z žara, solata in kruh ter neomejena konzumacija vina, mineralne vode in soka. Tu je podroben opis potovanja. Tu je spletna ponudba za odhod iz pristanišča u Puli:

Spletna rezervacija

Možen je tudi organizirani avtobusni prevoz v pristanišče in nazaj, s področja, ki se razprostira od Ližnjana na jugu do Peroja na severu. Cena je 300 HRK za odrasle. Za rezervacijo, meni je nastavljen na Peroj, lahko pa izberete drugo izhodišče:

Spletna rezervacija

Fish picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Ladja Sandra, MedulinPrevoz z avtom ali avtobusom se prične okrog 11:20 za področje Fažane ter okrog 11:30 za Punta Verudelo in področja južno od Pule. Plujemo z ladjo iz Medulina, okrog 12:00. Vožnja do rta Kamenjak. Kopanje. Vožnja do svetilnika Porer. Zaliv Krmeda, kosilo. Otok Ceja, počitek ali kopanje. Vrnitev v Medulin ob 17:00. Povratek na odhodno točko okrog 17:30.

Cena za odrasle je 230 HRK in vključuje: prevoz do ladje in nazaj, vodiča, aperitiv in kosilo s pijačo. Izlet poteka ob ponedeljkih, sredah in petkih, v špici sezone pa vsak dan. Tu je podroben opis potovanja. Kot privzeti položaj avtobusnega prevoza (v spodnjem meniju) je izbrana Punta Verudela, vendar lahko izberete izhodišče po želji:

Spletna rezervacija

Prav tako je v visoki sezoni možna tudi jutranja varianta, od 09:00 do 15:00. Na ta način jutranja varianta traja 1 uro dlje, kar podaljša kopalne odmore. Avtobusni prevoz se začne od 07.55 po spodnjem voznem redu.

Spletna rezervacija

Fish picnic Pula-Porer-Kamenjak

Svetilnik Porer. Odhod iz pristanišča Bunarina, ki se nahaja nedaleč stran od Punta Verudele, okrog 10:30. Panoramska vožnja skozi arhipelag, blizu kraja Banjole do svetilnika Porer. Nadaljevanje vožnje proti rtu Kamenjak, ki je od svetilnika oddaljen okoli 2,5 km. Po približevanju skalnatemu predelu, sledi zasidranje ladje in kopanje. Nadaljevanje vožnje proti uvali Buža. Sledi kosilo in ponovno prosti čas za kopanje. Povratek okoli 19:00.

Cena za odrasle 250 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, kosilo (riba ali meso na žaru, kruh, solata) in pijačo: vino, sok in vodo na potovanju.

Svetilnik Porer, zgrajen leta 1833, s stolpom visokim 35 metrov, se nahaja na majhnem skalnatem otoku z istim imenom .

Kamenjak je od 1996. leta zaščiteno področje, v kategoriji zavarovane krajine (IUCN kategorija: V). Morje je zelo čisto.

Iskanje delfina v somrak iz Pule

Iskanje delfina.Odhod okrog 17:00 iz pristanišča pod Areno. Izlet se izvaja z ladjo Korkyra / Emilio. Panoramska vožnja skozi pristanišče, poleg otočka Andrije in Katarine, do brionskega arhipelaga. Položaj za opazovanje delfinov se nahaja zahodno od otoka Vanga. Večerja in uživanje v igri delfinov ter somraku. Ob povratku, kot atrakcija za fotografiranje, svetleči velikani – dvigala v ladjedelnici, ki so osvetljena na poseben način, tako da se barve menjajo skozi čas. Povratek okrog 20:00.

Cena za odrasle je 220 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, večerjo in vino, vodo, sok, skozi celotno vožnjo. Večerja na ladji je riba ali kotleti z žara, solata in kruh ter neomejena konzumacija vina, mineralne vode in soka. Za spletno rezervacijo kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Izleti z Dolphin iskanj so organizirani tudi z odhodi iz Fažane in Medulina. Najprej se lahko, vsekakor, postavi vprašanje: Ali bomo zagotovo našli delfine? Odgovor je ne, toda tudi takšni aranžmaji so lahko zelo atraktivni, v kar se lahko tudi sami prepričate.

Fish picnic in iskanje delfinov

Ladja Ulika, Pula.Odhod okoli 15:00 iz pristanišča pod amfiteatrom (Ulica Riva 18). Izlet opravi čoln Ulika, dolg 18 m in širok 4 m. Panoramska vožnja skozi pristanišče in po otočju Brioni. Prihod na otok Sveti Jerolim. Kopalni odmor 2 uri. Večerja na ladji. Iskanje delfinov. Vrnitev okoli 21:00 do pristanišča.

Cena za odrasle je 220 HRK in vključuje pijačo dobrodošlice, večerjo ter vino, vodo in sok med vožnjo. Večerja na krovu je: vegetarijanska, ribe ali kotleti na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba vina, mineralne vode in sokov. Vstopnica za otoka Sveti Jerolim se zaračunava 30 HRK.

Spletna rezervacija

Fish picnic z obiskom narodnega parka Brioni

Narodni park Brijuni.Odhod okoli 08:15 iz pristanišča pod amfiteatrom (Ulica Sv. Petra). Izlet se opravi z ladjo Srebreno, dolgo 18 m in široko 4 m. Panoramska vožnja skozi pristanišče in po otočju Brioni. Prihod v narodni park Brioni na otoku Veli Brijun. Ogled otoka z električnim vlakom in peš s strokovnim vodnikom, ki traja 3 ure in 30 minut. Prihod na otok Sveti Jerolim. Kosilo v restavraciji. Kopalni odmor približno 2 uri. Povratek okoli 17:00 do pristanišča Pula.

Cena za odrasle je 400 HRK in vključuje: vstopnico v narodni park Brioni (vožnja z električnim vlakom, strokovni vodnik), vstopnico na otok Sveti Jerolim in kosilo. Kosilo v restavraciji je: vegetarijansko, ribe ali kotleti na žaru, solata in kruh ter neomejena poraba mineralne vode in sokov.

Spletna rezervacija

Izlet v nacionalni park Brioni

Ladja: Martinabela. Okvirni itinerer:Brioni. 10:45 Odhod iz mestne luke, poleg ACI marine. Panoramska vožnja iz luke, ob obali, poleg Štinjana in otoka Sv. Jerolim, na Veli Brijun. Po prihodu, razgled nacionalnega parka. Razgled narodnega parka Brioni (okoli 3:30 h). 17:00 Povratek na začetno točko. Prav tako je možna tudi popoldanska varianta z odhodom ob 14:45 in povratkom ob 20:00.

Cena za odrasle je 370 HRK, vključuje pa vodenje in vstopnico v nacionalni park.
V ceno ni vključena hrana ali pijača. Izleti potekajo ob torkih in petkih ter vsak dan v visoki sezoni. Za morebitne spletne rezervacije kliknite tukaj:

Spletna rezervacija

Ta narodni park lahko obiščete tudi sami.P red izletom je potrebno izvesti najavo in izbrati vodiča. Več o samostojnem obisku nacionalnega parka Brioni. Obiski se pričenjajo v Fažani, ki se nahaja 6 km od Pule.

Enodnevni izleti v Benetke

Katamaran Prince of Venice.Ti izleti odhajajo ob 7:30 (check-in 7:00) zjutraj iz Pule. Organiziran je tudi lokalni prevoz z avtobusom do čolna. Katamaran Prince of Venice vozi soboto. Katamaran San Pawl poteka v torek in nedeljo.

Cena: 600 HRK za odrasle, za otroke pa se plača po pogojih družinskega paketa. V ceno so vključeni vodnik in lokalni avtobusni prevoz.

Enodnevni izlet na Plitviška Jezera

Plitviška Jezera.IPlitviška jezera so prvi in najatraktivnejši hrvaški nacionalni park. Oddaljenost od Pule znaša okoli 280 km. Četudi gre za vožnjo z avtobusom, nas je neprimerljiva lepota Plitviških jezera privedla do tega, da smo tudi ta cilj uvrstili v ponudbo najpomembnejših atrakcij. Vključena je tudi kratka vožnja z električno ladjo po jezeru Kozjak.

Načrt potovanja:
Časi odhoda avtobusa so: Banjole (06:40), Medulin (07:00), turistični naselji Horizont in Punta Verudela (07:20), bencinska črpalka Luk-Oil (07:40), avtokamp Bi-Village v Fažani (07:50). Sledi izlet s približnim časom povratka v hotel do 22.00.

Cena: 750 HRK za odrasle v juliju in avgustu, 590 HRK v ostalih mesecih.

Cena vključuje: strokovnega vodiča, prevoz s turističnim avtobusom, kosilo in vstopnico v nacionalni park (250 HRK). To potovanje je odpovedano od leta 2020 zaradi COVID-19.

Pula

Puljski amfiteater iz 1. stoletja, ki so ga zgradili stari Rimljani, je eden najbolje ohranjenih in 6. največji na svetu.Pula je največje mesto na zahodni obali Istre in je zelo zanimivo, ker je obala zelo razčlenjena, s številnimi otoki in polotoki. Omenili smo že Narodni park Brioni in Naravni park Kamenjak. Plaže so lepe in raznolike. Punta Verudela ponuja skalnate in prodnate plaže s kristalno čisto vodo ter skale s pogledom na odprto morje. Na poti proti Fažani so plaže prodnate, pred odprtim morjem zaščitene z brionskim arhipelagom. Plaža v Medulinu je peščena. Pula je največje mesto na zahodni obali Istre. Zelo je zanimiva tudi zato, ker je tam obala zelo razčlenjena, s številnimi otoki in lepimi plažami. Med številnimi zgodovinskimi znamenitostmi naj omenimo monumentalni amfiteater (Areno), zgrajen s strani starih Rimljanov, ki je lahko sprejel do 23.000 ljudi, kar predstavlja 46 % današnjega mestnega prebivalstva. Prometna povezava je edinstvena: to je edino mesto v Istri, ki ima letališče, železnico, avtocesto in carinsko pristanišče.

Parking! Če pridete z osebnim avtomobilom v pristanišče, priporočamo parking Karolina, Trg Nimfeja bb, 52100, Pula, med amfiteatrom in morjem ter med Titovim in Valerijinim parkom. Tu je cena 15 HRK / uro, s plačilom ob odhodu.

Za vse izlete so okvirne cene za leto 2022. Vse končne cene in urnik bodo poslani na vašo zahtevo.