1) Jednodnevni izleti iz Pule u Veneciju.

 

Postoje dvije varijante:

Izlet s katamaranom San Frangisk

Brod San Frangisk1) Ovo putovanje, s polaskom u 08:00 (check-in 7:30) i povratkom oko 20:45, ide svakog utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom u periodu od početka lipnja do polovice rujna. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena: 520 HRK za odrasle a djeca plaćaju po uvjetima familijarnog paketa

Kod vožnje u jednom smjeru, cijena je podložna promjenama i iznosi od 415 do 615 HRK. Točan iznos cijene ovisi o popunjenosti i može se dobiti po upitu. Lokalni transfer autobusom nije dostupan.

Izlet s katamaranom Adriatic Jet

Adriatic-Jet, moderni katamaran koji povezuje zapadnu obalu Istre s Venecijom.2) Ovo putovanje ide svakog četvrtka, utorka i subote s polaskom u 07:30 (check-in 7:00) i povratkom u 20:30, u periodu od polovice lipnja do kraja rujna. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena: 520 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% i do 7 godina besplatno.

U ovoj varijanti je cijena u jednom smjeru nešto niža nego sa San Frangiskom, fiksna i iznosi 453 HRK za odrasle. Također, tada je moguć lokalni transfer autobusom po cijeni od 30 HRK.


Cijene uključuju vodiča a ne uključuje hranu i piće. Direktni izleti u Veneciju idu u ljetu, a u svibnju i listopadu postoji opcija polaska iz Poreča ili Rovinja s autobusnim prijevozom do katamarana i natrag. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

2) Fish-picnic u Rovinj, Lim, Vrsar

Lim Fjord. Polazak oko 9.00. Brod: Melisa. Panoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre prema sjeveru. Nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza bez iskrcavanja. Slijedi vožnja do Vrsara, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Povratak na početnu točku oko 18.00. sati.

Za izlete koji se izvode izvan ljetne sezone moguća je modifikacija programa, tako da se umjesto Vrsara posječuje Poreč u trajanju od 2 sata. Ukoliko koristite naš online-booking, prije rezervacije provjerite itinerar!


Cijena je 270 HRK za odrasle,
te uključuje ručak s pićem, vodiča. Ručak na brodu: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.
Moguć je i organizirani autobusni prijevoz u luku i natrag iz područja koje se proteže od Ližnjana na jugu do Peroja na sjeveru. Za goste koji dolaze sami, pozicija za polazak je na obali u blizini Katedrale, Trg Svetog Tome 2, 52100 Pula. Udaljenost do preporučenog parkinga je oko 400 m. Melisa je trenutno najveći najudobniji izletnički brod iz Pule koji plovi po Hrvatskoj. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.
Potražite slobodna mjesta te mogući online booking za slijedeće varijante ovog izleta:

Za polazak iz luke Pula, molimo kliknite ovdje:
Za izlet s organiziranim prijevozom do broda i natrag (cijena je 300 HRK), molimo kliknite ovdje:

 

3) Izlet za Nacionalni Park Brijune.

Brod: Martinabela. Okvirni itinerer:Vožnja na Brijune.
10:45 Polazak iz gradske luke, pokraj ACI marine. Panoramska vožnja iz luke, uz obalu, pokraj Štinjana, te pokraj otoka Sv. Jerolim na Veli Brijun. Po dolasku, razgled Nacionalnog Parka.
Razgled NP Brijuni (cca. 3:30 h)
Povratak na početnu točku oko 18.00. sati.

Također, moguća je i popodnevna varijanta s polaskom u 14:45 i povratkom u 20:00.
Cijena za odrasle je od 260 do 320 HRK, a uključuje vođenje i ulaznicu u Nacionalni park.

Nudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni. Prije izleta treba izvršiti najavu te izbor vodiča. Više o samostalnoj posjeti nacionalnom parku Brijuni. Posjete kreću iz Fažane koja se nalazi 6 km od Pule.

 

4) Kratka vožnja s brodom iz Pule ili Fažane: Panorama Brijuni.

Poludnevni aranžmani tipa fish-picnic traju oko 5 sati, uključuju kupanje i koštaju 220 HRK za odrasle. Cijena uključuje ručak s pićem, vodiča.

 

Fish picnic s brodom Korkyra

Korkyra, PulaPolazak oko 12:00 iz luke ispod Arene. Izlet se izvodi brodom dužine 17 a širine 4,4 m. Panoramska vožnja kroz luku, pokraj otočića Andrije i Katarine do Brijunskog arhipelaga. Pauza i ručak. Povratak oko 17:00.

Cijena za odrasle: 220 HRK

Cijena uključuje piće dobrodošlice, rućak, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Postoji i vegeterijanski meni.
Doplata za kupanje na otoku Sveti Jerolim (u arhipelagu Brijuni) iznosi 20 HRK (od 1.6.do 30.9.2019). Izvan tog termina, pauza je organizirana u Fažani.

Za pretragu slobodnih mjesta i moguće on-line rezervacije, kliknite ovdje:

 

Najkraća vožnja kroz arhipelag Brijuni iz Fažane traje 90 minuta. Cijena je 120 HRK za odrasle, a u cijeni su bezalkoholna pića. Za kupanje, potrebno je doplatiti ulazak na otok Sveti Jerolim po cijeni od 30 HRK za odrasle.

 

5) Brodski izlet Porer-Kamenjak

Izlet na Porer i Kamenjak. Polazak iz luke Bunarina, koja se nalazi nedaleko od Punte Verudele oko 14:00. Panoramska vožnja kroz arhipelag blizu mjesta Banjole do svjetionika Porer, izgrađenog 1833. godine s kulom visokom 35 m. Nastavak vožnje prema rtu Kamenjak, koji je udaljen oko 2,5 km od svjetionika.
Kamenjak je zaštićeno je područje od 1996. godine, u kategoriji značajnog krajobraza (IUCN kategorija: V).
Po približavanju predjelu s pećinama, sidrenje broda, te kupanje. Nastavak vožnje prema uvali Buža. Slijedi ručak i ponovo slobodno vrijeme za kupanje.
Povratak oko 19:00 sati.

Cijena za odrasle 250 HRK.

Cijena uključuje: Piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i pijaću vino, sok i vodu).

 

6) Fish-picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Prijevoz autom ili autobusom počinje oko 11:20 za područje Fažane i Štinjana te oko 11:30 za Punta Verudelu, Zlatne Stijene i područja južno od Pule. Polazimo brodom iz Medulina oko 12:00. Panoramska vožnja medulinskim arhipelagom do rta Kamenjak. Baca se sidro i slijedi kupanje na otvorenom moru. Ako vremenski uvjeti to dozvole, moguće je plivati u špilju Golumbera. Nastavak vožnje i dolazak do svjetionika Porer. Tu se okrećemo i vozimo prema natrag. Po dolasku u zaljev Krmeda slijedi ručak, te polazak prema otoku Ceja. Po dolasku na otok, odmor ili kupanje. Povratak u Medulin 17:00. Povratak na polaznu točku oko 17:30.

Cijena za odrasle je 230 HRK

Cijena uključuje: prijevoz do broda i natrag, vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Izlet ide ponedjeljkom, srijedom i petkom a u špici sezone svaki dan. Također, u visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Cijena za goste koji dolaze sami na ukrcaj u Medulin je 200,00 HRK.

 

7) Izleti s gledanjem delfina u Puli i okolici.

Vrijeme polaska svih brodova mijenja se tako da zalazak sunca padne u pola izleta!
Može se, prije svega postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aražmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

 

Izlet u sumrak iz Pule

Polazak oko 17:30 iz luke ispod Arene. Izlet se izvodi brodom Ulika/Korkyra, dužine 18,13 a širine 4,72 m. Panoramska vožnja kroz luku, pokraj otočića Andrije i Katarine do Brijunskog arhipelaga. Pozicija za gledanje delfina nalazi se zapadno od otoka Vanga. Večera i uživanje u igri delfina i sumraku. Na povratku, kao atrakcija za fotografiranje svjetleći divovi - dizalice u brodogradilištu koje su osvijetljene na poseban način, tako da se boje mijenjaju u vremenu Povratak oko 20:30.

Cijena za odrasle: 220 HRK

Cijena uključuje piće dobrodošlice, večeru, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje. Večera na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Za pretragu slobodnih mjesta i moguće on-line rezervacije, kliknite ovdje:

 

Traženje delfina iz Medulina

Polazak oko 19:00 iz luke Medulin. Izlet se izvodi brodom Sandra, dužine 16 a širine 4,5 m. Vožnja kroz Medulinski Arhipelag do Donjeg Kamenjaka. Večera i uživanje u igri delfina, sumraku i živoj muzici. Povratak oko 23:00.

Cijena za odrasle: 250 HRK

Cijena uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: predjelo (kanape-slani sardoni), riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka te voće. Živa muzika svira 4x45 minuta (bend: bubnjevi i gitara). Četvrtkom je planiran izlet za odrasle (starije od 16 godina) a petkom za obitelji.

 

Gledanje delfina iz Fažane

Polazak oko 18:30 iz Fažane. Izlet se izvodi brodom Emilio dužine 12 a širine 4,2 m. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag. Dolazak na poziciju između otoka Vanga i Vrsar. Gledanje delfina. Povratak oko 21:00.

Cijena za odrasle: 150 HRK

Cijena ne uključuje ni hranu ni piće.

 

8) Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera.

Izlet na Plitvice Plitvička Jezera su prvi i najatraktivniji hrvatski nacionalni park. Udaljenost od Pule iznosi oko 280 km.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Banjole (06:40), Medulin (07:00), turistička naselja Horizont i Punta Verudela (07:20), benzinska crpka Luk-Oil (07:40), auto kamp Bi-Village u Fažani (07:50). Slijedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 22.00.

Cijena: 860 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 655 HRK u ostalim mjesecima.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park (250 HRK).

 

Pula je najveći grad na zapadnoj obali Istre, a vrlo je zanimljiv i stoga što je ovdje obala vrlo razvedena, s brojnim otocima i lijepim plažama. Među mnogim povijesnim znamenitostima, spomenimo monumentalni amfiteatar (Arenu), izgrađen od starih Rimljana, koji je mogao primiti do 23.000 ljudi, što čini 46% današnjeg gradskog stanovništva. Prometna povezanost je jedinstvena: To je jedini grad u Istri koji ima zračnu luku, željeznicu, autoput i carinsku luku.

Za sve izlete dane su cijene za 2019. godinu. Sve konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 


Ako u luku dolazite vlastitim autom, preporučujemo parking u ulici Riva koji se nalazi između Arene i mora, a naslanja se s jugozapadne strane na Valerijin Park. Tu je cijena
8 HRK/sat (2019.), a plaćanje je na odlasku.

Venecijanske maske.Gondole.Kanal Grande.Pulska Arena iz 1.stoljeća, izgrađena od starih Rimljana, jedna je od najočuvanijih i 6. najveća na svijetu.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 00385989485604 ili Nenada 0038598232083, ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH. Opći uvjeti putovanja su ovdje.