Brodski izleti iz Pule

Opis izleta

Izleti tipa fish picnic na Brijune

Polazak u prijepodnevnim satima. Po ukrcaju, piće dobrodošlice, te panoramska vožnja kroz luku, pokraj otočića Andrije i Katarine do brijunskog arhipelaga. Plovidba oko svih otoka. Dolazak na otočić Sveti Jerolim. Pauza kupanje (2 sata) i ručak na brodu. Povratak u poslijepodnevnim satima. Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, te vino, vodu i sok tijekom izleta. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Postoji i vegetarijanski meni. Ovi izleti ne uključuju ulaz u Nacionalni Park Brijuni, nego se pauza za kupanje u ljetnoj sezoni izvodi na otoku Sveti Jerolim. Izvan tog termina, pauza je organizirana u Fažani.
Sveti Jerolim je mali otočić površine 0,125 četvornih kilometara s plažom duljine 1,554 km. Nalazi se u južnom dijelu brijunskog arhipelaga. More je vrlo čisto, pa je otok blisko odredište za izlete tipa fish picnic.

Fish picnic brodom Srebreno

Brod Srebreno, Pula.Polazak oko 10:00 iz luke Pula (ulica Svetog Petra). Izlet se izvodi brodom dužine 16 a širine 4,8 m. Nakon polaska iz luke Pula, plovi se do Fažane (autokampa Bi Village). Slijedi panoramska vožnja, ručak te kupanje, kako je već opisano. Povratak oko 17:00.
Cijena za odrasle je 280 HRK i uključuje: ulaznicu za kupanje na otoku Sveti Jerolim, piće dobrodošlice, ručak, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje. Pristajanje u Fažani (s kratkom pauzom) služi za ukrcaj novih putnika pa putnici iz Pule ne mogu izaći s broda. Za on-line rezervacije, kliknite ovdje:

Web rezervacija

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom u luku Pula i natrag, po cijeni od 320 HRK. Za rezervaciju, kliknite ovdje i izaberite polaznu točku.

Web rezervacija

Na ovaj brodski izlet, može se ukrcati i u Fažani. Trajanje je u tom slučaju od 10:45 do 16:00, a cijena je ista. Opis te varijante izleta je ovdje.

Fish picnic brodom Korkyra

Korkyra, Pula.Polazak oko 11:30 iz luke ispod Arene. Izlet se izvodi brodom dužine 17 i širine 4,4 m. Pauza za kupanje na otoku Sveti Jerolim i ručak. Povratak oko 17:00.
Cijena za odrasle: 300 HRK i uključuje piće dobrodošlice, ručak, te vino, vodu i sok tijekom izleta. Doplata za kupanje na otoku Sveti Jerolim (u arhipelagu Brijuni) iznosi 30 HRK (od 1.6. do 30.9.). Za pretragu slobodnih mjesta i moguće on-line rezervacije, kliknite ovdje:

Fish picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Lim Fjord.Polazak oko 9:00. Brod: Melisa. Panoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre prema sjeveru. Nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza bez iskrcavanja. Slijedi vožnja do Vrsara, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Povratak oko 18:00. sati. Za goste koji dolaze sami, pozicija za polazak je na obali u blizini Katedrale, Riva 8, 52100 Pula. Udaljenost do preporučenog parkinga je oko 400 m. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.
Cijena je 300 HRK za odrasle i uključuje ručak s pićem, vodiča. Ručak na brodu: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Za polazak iz luke Pula, molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom do broda i natrag, koji košta 40 HRK. Za rezervaciju, kliknite ovdje i izaberite polaznu točku. Područje se proteže od Ližnjana na jugu do Peroja na sjeveru:

Web rezervacija

Fish picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Brod Sandra, Medulin.Prijevoz autom ili autobusom počinje oko 11:15 za područje Pule, a polazak broda Sandra iz luke Medulin je u 12:00. Izlet sadrži 2 pauze za kupanje i to na moru ispred Kamenjaka te na otoku Ceja. Povratak na polaznu točku oko 17:30. Detaljniji opis ovog izleta možete naći ovdje.
Cijena za odrasle je 280 HRK i uključuje: prijevoz autobusom do broda i natrag, vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Izlet ide ponedjeljkom, srijedom i petkom a u špici sezone svaki dan. Za polaznu točku transfera namještena je Punta Verudela, ali kroz ovu web rezervaciju možete izabrati polaznu stanicu.

Web rezervacija

Također, u visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55. U tom slučaju, pauza za kupanje na otoku Ceja traje 2 sata.

Web rezervacija

Fish picnic Pula-Porer-Kamenjak

Izlet na Porer i Kamenjak.Polazak u 10:00 ispred hotela Del-Mar, Banjole, te iz luke Bunarina, koja se nalazi nedaleko od Punte Verudele oko 10:30. Panoramska vožnja kroz arhipelag blizu mjesta Banjole do svjetionika Porer, izgrađenog 1833. godine s kulom visokom 35 m. Nastavak vožnje prema rtu Kamenjak, koji je udaljen oko 2,5 km od svjetionika. Kamenjak je zaštićeno je područje od 1996. godine, u kategoriji značajnog krajobraza (IUCN kategorija: V). Po približavanju predjelu s pećinama, sidrenje broda, te kupanje. Nastavak vožnje prema uvali Buža. Slijedi ručak i ponovo slobodno vrijeme za kupanje. Povratak u hotel Del-Mar oko 17:00 sati, te oko 17:30 u luku Bunarina.
Cijena za odrasle 280 HRK i uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i pijaću vino, sok i vodu).

Web rezervacija

Izleti s gledanjem delfina

Dupini Pula.Polazak u poslijepodnevnim satima iz luke ispod Arene. Panoramska vožnja kroz luku, pokraj otočića Andrije i Katarine do brijunskog arhipelaga. Pozicija za gledanje delfina nalazi se zapadno od otoka Vanga. Večera i uživanje u igri delfina i sumraku. Na povratku, kao atrakcija za fotografiranje svjetleći divovi - dizalice u brodogradilištu koje su osvijetljene na poseban način, tako da se boje mijenjaju u vremenu. Povratak u večernjim satima.
Večera se priprema na brodu i servira tijekom vožnje, a čine ju: vegetarijanski meni, riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Izleti s traženjem delfina organizirani su i s polaskom iz Fažane te Medulina. Vrijeme polaska svih brodova mijenja se tako da zalazak sunca padne u pola izleta! Može se, prije svega postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aranžmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti. Nudimo sljedeće opcije:

Traženje dupina brodom Srebreno

Polazak iz pulske luke oko 17 sati. Adresa pristaništa: Ulica Svetog Petra, 52100 Pula. Vožnja prema arhipelagu Brijuni, s usputnim zaustavljanjem u Valbandonu, kod kampa Bi Village. Traženje dupina, večera i povratak oko 21:30.
Cijena za odrasle: 250 HRK i uključuje piće dobrodošlice, večeru, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje.

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom u luku Pula i natrag, po cijeni od 300 HRK. Za rezervaciju, kliknite ovdje i izaberite polaznu točku.

Traženje dupina brodom Korkyra

Polazak iz pulske luke oko 18 sati. Adresa pristaništa: Riva 14, 52100 Pula. Direktna vožnja prema arhipelagu Brijuni. Traženje dupina, večera i povratak oko 21:00.
Cijena za odrasle: 300 HRK i uključuje piće dobrodošlice, večeru, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje.

Fish picnic s traženjem dupina

Brod Ulika, Pula.Polazak oko 15:00 iz luke ispod pulske Arene (Ulica Riva 18). Izlet se izvodi brodom Ulika, dužine 18 a širine 4 m. Panoramska vožnja kroz luku, te kroz brijunski arhipelag. Dolazak na otok Sveti Jerolim. Pauza za kupanje od 2 sata. Večera na brodu. Traženje delfina. Povratak oko 21:00 u luku.

Cijena za odrasle: 340 HRK i uključuje piće dobrodošlice, večeru, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje. Večera na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka, te ulaznica za otok Sveti Jerolim.

Web rezervacija

Fish picnic s posjetom nacionalnom parku Brijuni

Nacionalni park Brijuni: afričke zebre.Polazak oko 08:15 iz luke ispod Arene (Ulica Sv. Petra). Izlet se izvodi brodom Srebreno, dužine 18 a širine 4 m. Panoramska vožnja kroz luku, te kroz brijunski arhipelag. Dolazak u nacionalni park Brijuni, na otok Veli Brijun. Razgled otoka električnim vlakom te pješke sa stručnim vodičem u trajanju 3 sata i 30 minuta. Dolazak na otok Sveti Jerolim. Ručak na brodu. Pauza za kupanje od oko 2 sata. Povratak oko 17:00 u luku.
Cijena za odrasle je 450 HRK i uključuje ulaznicu za nacionalni park Brijuni (vožnja električnim vlakom, stručni vodič), ulaznicu na otok Sveti Jerolim te ručak. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka (vegetarijanski meni treba najaviti).

Web rezervacija

Izlet za Nacionalni Park Brijuni

Brod: Martinabela. Okvirni itinerer:Vožnja na Brijune.
Izlet počinje u 10:45 polaskom iz gradske luke, pokraj ACI marine. Panoramska vožnja iz luke, uz obalu, pokraj Štinjana, te pokraj otoka Sv. Jerolim na Veli Brijun. Po dolasku, slijedi razgled nacionalnog parka Brijuni (cca. 3:30 h).
Povratak na početnu točku oko 18.00 sati.
Cijena za odrasle je 370 HRK i uključuje vođenje i ulaznicu u Nacionalni park (s vožnjom električnim vlakom i stručnim vodičima za nacionalni park). Dolazak broda je sinkroniziran s polaskom električnog vlaka. Jelo i piće nisu uključeni u cijenu. Adresa za ukrcaj je, Riva 14, 52100 Pula. Izlet ide utorkom i petkom, a u visokoj sezoni svaki dan. Za pretragu slobodnih mjesta i moguće on-line rezervacije, kliknite ovdje:

Web rezervacija

Jednodnevni izleti u Veneciju

Katamaran Prince of Venice.Organiziran je lokalni prijevoz autobusom do broda. Izleti katamaranom San Pawl polaze utorkom, petkom i nedjeljom u 7:30 ujutro iz Pule (ulazna kontrola 7:00). Izleti katamaranom Prince of Venice izvode se preko luke Rovinj (ponedjeljak i srijeda).
Cijena je od 640 HRK za odrasle a djeca plaćaju po uvjetima familijarnog paketa te uključuje vodiča i autobusni prijevoz, a ne uključuje hranu i piće.

Cijena: 640 HRK za odrasle a djeca do 14 godina plaćaju po uvjetima familijarnog paketa. Polasci iz Luke Pula. Check-in: 7:00. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Cijena: 675 HRK za odrasle a djeca do 14 godina plaćaju po uvjetima familijarnog paketa. Polasci autobusa (za luku Pula) počinju oko 6 i 30 ujutro. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Cijena: 640 HRK za odrasle, djeca do 14 godina plaćaju po 50 %, a djeca do 7 godina idu besplatno. Polasci autobusa (za Rovinj) počinju oko 6 sati. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Pula

Pulska Arena iz 1.stoljeća, izgrađena od starih Rimljana, jedna je od najočuvanijih i 6. najveća na svijetu.Pula je najveći grad na zapadnoj obali Istre, a vrlo je zanimljiv i stoga što je ovdje obala vrlo razvedena, s brojnim otocima i poluotocima. Već smo spomenuli Nacionalni park Brijun te Park prirode Kamenjak. Plaže su lijepe i raznovrsne. Punta Verudela nudi kamene i šljunčane plaže s kristalno čistom vodom kao i stijene za skakanje s pogledom prema otvorenom moru. Prema Fažani, plaže su šljunčane, zaštićene od otvorenog mora brijunskim arhipelagom. Plaža u Medulinu je pješčana. Među mnogim povijesnim znamenitostima, spomenimo monumentalni amfiteatar (pulsku Arenu), izgrađen od starih Rimljana, koji je mogao primiti do 23.000 ljudi, što čini 46% današnjeg gradskog stanovništva. Prometna povezanost je jedinstvena. Naime, to je jedini grad u Istri koji ima zračnu luku, željeznicu, autoput i carinsku luku.
Ako u luku dolazite vlastitim autom, preporučujemo parking Karolina (Trg Nimfeja bb, 52100, Pula) koji se nalazi između Arene i mora, a naslanja se s jugozapadne strane na Valerijin Park. Tu je cijena 15 HRK / sat, a plaćanje je na odlasku.

Za sve izlete dane su orijentacione cijene za 2022. godinu. Sve konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.