Kirándulások Pulából

A kirándulások leírása

Kirándulások a Brijuni-szigetekre (halpiknik)

Indulás reggel. Beszálláskor üdvözlő ital és panorámás hajóút a kikötőn keresztül, a sziget közelében Andrija és Katarina a Brijuni szigetcsoportba. Vitorlázni az összes szigeten. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Fürdőszünet (2 óra) és ebéd a fedélzeten. Visszaérkezés délután. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, az ebédet, valamint az utazás során a bort, vizet és gyümölcslevet. Ebéd a fedélzeten: grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztás. Vegetáriánus menü is rendelkezésre áll. Ezek a kirándulások nem tartalmazzák a Brijuni Nemzeti Park bejáratát, de a nyári szezonban egy fürdőszünetet tartanak Sveti Jerolim szigetén. Ezen a futamidőn kívül szünetet szerveznek Fažanában.
Sveti Jerolim egy 0,125 négyzetkilométeres kis sziget, amelynek strandhossza 1554 km. A tenger nagyon tiszta, ezért a sziget közeli úti cél a hal-piknik kirándulásokhoz.

Halpiknik a Srebreno hajóval

Hajó Srebreno, Pula.Indulás 10:00 órakor, a kikötőből (Ulica SV. Petra, 52100 Pula). A hajó (Srebreno) 16 hosszú és 4,8 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében. Rövid szünet (20 perc) a Bi Village kempingben, Fažana. Kiszállás nélkül. Sveti Jerolim, 2 órás úszás és ebéd a hajón. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 17:00 körül.
Az ár: 280 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során és jegyet Sveti Jerolim szigetére. Lehetséges online foglalás:

Ennek az utazásnak egy változata, beleértve a szervezett buszozást a hajóig, 320 HRK-ba kerül. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját.

Ugyanazon hajóra 10: 45-kor lehet felszállni Fazanából a Bi Village melletti kikötőbe. Ebben a változatban az út körülbelül 5 órán át tart.

Halpiknik a Korkyra hajóval

Hajó Korkyra, Pula.Indulás 11:30 órakor, a kikötőből (Riva 14, 52100 Pula). A hajó (Korkyra) 17 hosszú és 4,4 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében, a szigetek Andrija és Katarina közelében, a Brijuni-szigetcsoporthoz. Panorámás körutazás a szigetek között. Érkezés a Sveti Jerolim szigetre, ebéd a hajón és 2 órás úszás. Visszaút 17:00 körül.
Az ár: 300 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Fürdőzés Sveti Jerolim + 30 HRK (a 1.6-tól szeptember 30-ig), vagy, a szünetet Fažanában szervezi.

Hal piknik Lim-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.Az indulás kb. 9.00 h körül. Kikötő (Riva 8, 52100 Pula) Hajó Melisa. Panorámás út Brijuni mentén, leszállás nélkül. Az út a Limski Kanal mentén halad tovább Vrsar. Érkezéskor ebéd a hajón, leszállás, fürdés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszaút a kiindulópontra kb. 18.00 órakkor. Itt van a részletes leírás.
Az ár 300 HRK felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Online foglalás

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 340 HRK. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete Peroj, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja:

Online foglalás

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Hajó Sandra, Medulin.Autó vagy busz szállítás Pula-ból, Fažana-bol és Štinjan-bol környékére 11:20 körül vannak. Pula-tól délre eső részre és a Punta Verudela meg az Zlatne Stijene az indulás kb. 11:30-kor van. A hajó Medulinból 12:00 körül indul. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Pula-ba 17:30.
Ár 280 HRK felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. A menü alapértelmezett helye Punta Verudela, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

Online foglalás

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 08: 15-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Pula-ba pedig 15: 30 körül várható.

Online foglalás

Hal piknik Porer-Kamenjak

Világítótorony Porer.Indulás Pula-ból 10:30 körül. Kikötő: Bunarina, Pula. Panorámás kirándulás az Istra-i part mentén a Porer világitótoronyig, amely 1833-ban épült 35 m magas toronnyal. Hajózás Kamenjak felé, mely 2,5 km-re van a világitótoronytól. Kamenjak 1996 óta védett terület jelentős tájkép kategóriában. (IUCN kategória: V) A barlangok megközelitése, a hajó horgonyzása, fürdőzés. Ebéd. Hajózás a Buža öbölbe. Fürdőzés. Visszaút 17:00 körül.
Az ár felnőtteknek: 280 HRK. Az ár tartalmazza: a köszöntő italt, ebéd (hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, bor, üditő, viz).

Online foglalás

Porer világítótorony, egy azonos nevű kis sziklás szigeten található.

A Kamenjak-fok egy védett terület, gyönyörű természettel. A tenger nyitott és nagyon tiszta.

Delfinnéző kirándulások

Delfin néz.Indulás a délutáni órákban az amfiteátrum alatti kikötőből. Panorámás autóút a kikötőn keresztül Andrija és Katarina szigetein át a Brijuni szigetcsoportba. A delfinfigyelő hely Vanga szigetétől nyugatra található. Vacsora, delfinnézés és fotózás alkonyatkor. Visszaúton a fotózás vonzerejeként világító óriások - daruk a hajógyárban, melyeket különleges módon világítanak meg, hogy a színek idővel változzanak. Visszaérkezés este.
A vacsora a fedélzeten készül és az utazás során kerül felszolgálásra, mely a következőkből áll: vegetáriánus menü, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztás.

Delfinkereséssel ellátott kirándulásokat is szerveznek Fazana és Medulin indulásaival. Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet. Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Delfinnéző Srebreno hajóval

Indulás Pula kikötőjéből 17 óra körül. Kikötő címe: Ulica Svetog Petra, 52100 Pula. Elutazás a Brijuni szigetcsoportba, megállóval Valbandonban, a Bi Village kempingben. Delfinkeresés, vacsora és hazaérkezés 21:30 körül.
Az ár: 250 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. Lehetséges online foglalás:

Ennek az utazásnak egy változata, beleértve a szervezett buszozást a hajóig, 300 HRK-ba kerül. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját.

Delfinnéző Korkyra hajóval

Indulás 18:00 az Arena alatti kikötőből. Kikötő címe: Riva 14, 52100 Pula. Üdvözlő italt és Panorámás út a Brijuni szigetvilág felé. Vacsora, a delfinek játéka, alkonyati hangulat, élvezetes pillanatok. Visszatérés 21:00 körül.
Az ár: 300 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. Lehetséges online foglalás:

Hal-piknik és delfinek keresése

Hajó Ulika, Pula.Indulás 15:00 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Riva 18). A kirándulást a 18 m hosszú és 4 m széles Ulika hajóval hajtják végre. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. 2 órás fürdési szünet. Vacsora a fedélzeten. Delfin keresés. 21:00 körül vissza a kikötőbe.
Az ár felnőtteknek 340 HRK, amely magában foglalja az üdvözlőitalt, jegyet Sveti Jerolim szigetére, a vacsorát, valamint a bort, a vizet és a gyümölcslevet az út során. A vacsora a fedélzeten: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor-, ásványvíz- és gyümölcslé-fogyasztás.

Online foglalás

Hal-piknik a Brijuni Nemzeti Park meglátogatásával

Nemzeti Park Brijuni.Indulás 08:15 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Sv. Petra). Az utat a Srebreno hajóval hajtják végre, amely 18 m hosszú és 4 m széles. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés a Brijuni Nemzeti Parkba, Veli Brijun szigetére. A sziget városnézése elektromos vonattal és gyalog, szakértői útmutatóval 3 óra 30 percig. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd az étteremben. Kb. 2 órás fürdési szünet. 17:00 körül vissza a pulai kikötőbe.
A felnőttek ára 450 HRK, amely tartalmazza: belépőt a Brijuni Nemzeti Parkba (elektromos vonatút, szakértői útmutató), jegyet Sveti Jerolim szigetére és ebédet. Ebéd az étteremben: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan mennyiségű ásványvíz és gyümölcslé fogyasztása.

Online foglalás

Kirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

Brijuni.Hajó: Martinabela. Vázlatos útiterv:
10:45 Indulás Pula-ból (Riva 14). Panorámás hajóút Štinjan mellett és Szent Jerolim szigete mellett Veli Brijun-ig. Megérkezéskor a Nemzeti Park megtekintése, kb 3.30h.
Visszatérés a kiindulópontra 17:00 óra körül.
Az ár 370 kuna, és magában foglalja túrák és bejárat a Nemzeti Park.Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Online foglalás

Lehetőség van délutáni változatra is, indulás 14:45-kor, visszaút 20:00-kor.

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Prince of Venice.A hajóhoz helyi buszjáratot szerveznek. San Pawl katamarános kirándulások kedden, pénteken és vasárnap reggel 7:30-kor indulnak Pulából (bejárat 7:00). A Prince of Venice katamaránon Rovinj kikötőjén keresztül indulnak kirándulások (hétfőn és szerdán).
Az ár 640 HRK-tól indul felnőtteknek (gyermekeknek a családi csomag árai alapján fizetnek). Az ár tartalmazza a buszjáratot és az idegenvezetést.

Ár: 640 HRK felnőtteknek és 14 éves korig gyermekeknek a családi csomag feltételei szerint fizetendő. Indulás Pula kikötőjéből. Belépő: 7:00. A menetrendet itt találod:

Online foglalás

Ár: 675 HRK felnőtteknek és gyermekeknek 14 éves korig fizetés a családi csomag feltételei szerint. Az autóbuszok 6:30 körül indulnak (a kikötő Pula). A menetrend itt található:

Online foglalás

Ár: 640 HRK felnőtteknek és gyermekeknek 14 éves korig 50%, 7 éves korig ingyenes. A buszjáratok reggel 6 óra körül indulnak (a kikötő Rovinj.). A menetrend itt található:

Online foglalás

Pula

Amfiteátrum, Pula.Pula Isztria nyugati partjának legnagyobb városa, és nagyon érdekes, mert a part nagyon tagolt, sok szigettel és félszigettel. Említettük már a Brijuni Nemzeti Parkot és a Kamenjak Natúrparkot. A strandok gyönyörűek és változatosak. Punta Verudela sziklás és kavicsos strandokat kínál kristálytiszta vízzel, valamint ugráló sziklákkal, kilátással a nyílt tengerre. A Fažana felé vezető úton a strandok kavicsosak, a Brijuni-szigetcsoport védi a nyílt tengertől. Medulin strandja homokos. Sok történelmi nevezetessége közül megemlitjük a római arénát, mely 23000 embert tudott befogadni, a mai lakosság 46%-át. A közlekedési összeköttetés egyedülálló: ez az egyetlen Isztria város, ahol repülőtér, vasút, autópálya és vám-kikötő található.

Parking! Ha saját autóval érkezik a kikötőben, Iajánljuk Karolina parkolását (Trg Nimfeja bb, 52100, Pula). Itt az ár 15 HRK / óra, az induláskor fizetendő.

Minden kirándulásra 2022-es árakat adunk. Minden végső árat és ütemtervet elküldünk kérésére.