1) Katamarán vonalak Pula – Velence

 

Két változat létezik:

San Frangisk

Katamarán San Frangisk1) Utazás San Frangisk katamarán, indulás (minden kedden, szerdán, pénteken és vasárnap) reggel 08:00.

Az ár: 550 HRK felnőtteknek

Adriatic Jet

Katamarán Adriatic-Jet2) Utazás az Adriatic Jet-tel, indulás (minden kedden, csütörtökön, szombaton és vasárnap) 07:30-kor (check-in 7:00).

Az ár: 520 HRK felnőtteknek

 

 

2) Hal - piknik Rovinj, Lim, Vrsar

Lim Fjord.Az indulás kb. 9.00 h körül. Hajó: Melisa. Brijun menti panoráma út, kiszállás nélkül, majd észak irányban Isztria part mentén. Az út a Limski csatornán folytatódik a Kalóz barlangig. Rövid szünet, kiszállás nélkül, majd folytatjuk Vrsar-ig, kiszállás, fürdőzés, városnézés. Érkezés Rovinj-ba, szabadidő. Visszaút a kiindulópontra kb. 18.00 órakkor.

Az ár: 270 HRK felnőtteknek, magábafoglalja az ebédet italfogyasztássl, útvezetőt. Ebéd a hajón : hal vagy rostélyos, saláta és kenyér, valamint bor, ásványviz, üditő korlátlan fogyasztása.
Azok számára akik egyedül érkeznek, az indulás a Katedrális közelében van a partról, Trg Svetog Tome (Szent Tamás Tér)2, 52100 Pula. A javasolt parkolóig a távolság 400 m. A kirándulás részletes leirása.
Ingyenes helyek és lehetséges online booking:

Indulás Pula kikötőjéből:
Hajóutazás + busz transzfer a szállodától a hajóra ára 300 HRK):


Azok számára akik nincsenek Pula, vagy annak közelében, jó tudni, hogy hasonló hajókirándulások egész Isztrián vannak.

 

3) Kirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

Hajó Martinabela. Vázlatos útiterv:Brijuni.
10:45 Indulás Pula-ból. Panorámás hajóút Štinjan mellett és Szent Jerolim szigete mellett Veli Brijun-ig. Megérkezéskor a Nemzeti Park megtekintése, kb 3.30h.
Visszatérés a kiindulópontra 17:00 óra körül.

Lehetőség van egy délutáni időpontra is 14:45-ös indulással, visszatérés 20:00-kor.
Az ár 260-320 kuna, és magában foglalja túrák és bejárat a Nemzeti Park.

Online jegyet is felkinálunk a Nemzeti Parkba. A kirándulás előtt be kell jelentkezni és kiválasztani az útvezetőt. Többet az egyéni látogatásról jelentkezéssel. A látogatások Fažane-ból indulnak ami 6 km-re van Pula-tól.

 

4) Rövid hajóút Pula vagy Fažane-ból: Brijuni Panoráma.

A félnapos hal piknik rendezvények Pula-ból kb. 5 órásak, tartalmazzák a fürdőzést és felnőttek számára 225 HRK-ba kerülnek. Az ár tartalmazza az ebédet itallal és az útvezetőt. Ebéd a hajón: hal vagy rostélyos, saláta és kenyér, bor,ásványviz, üditő korlátlan mennyiségben.

A Brijuni szigetvilág legrövidebb túrája Fažane-ból 90 percig tart. Az ár: 120 HRK felnőtteknek, és tartalmazza az alkoholmentes italfogyasztást. Fürdőzés esetén belépési dijat kell fizetni a Szent Jerolim szigetre 30 HRK értékben felnőtteknek.

 

Hal piknik - Korkyra

Korkyra, PulaIndulás 12:00 órakor. A hajó 17 hosszú és 4,4 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében, a szigetek Andrija és Katarina közelében, a Brijuni-szigetcsoporthoz. Úszás (uzünet) és ebéd. 17:00 körül.

Az ár: 220 HRK felnőtteknek

Az ár tartalmazza az útmutató, ebédet itallal és az útvezetőt.
Fürdőzés Szent Jerolim + 20 HRK (a 1.6.do 30.9.2019-től), vagy, a szünetet Fažanában szervezi.

Lehetséges online booking:

 

5) Porer-Kamenjak hajókirándulás

Világítótorony Porer.Indulás Pula-ból 14:00 körül. Panorámás kirándulás az Istra-i part mentén a Porer világitótoronyig, amely 1833-ban épült 35 m magas toronnyal. Hajózás Kamenjak felé, mely 2,5 km-re van a világitótoronytól.
Kamenjak 1996 óta védett terület jelentős tájkép kategóriában. (IUCN kategória: V) A barlangok megközelitése, a hajó horgonyzása, fürdőzés. Ebéd. Hajózás a Buža öbölbe. Fürdőzés.
Visszaút 19:00 körül.

Az ár felnőtteknek: 250 HRK.

Az ár tartalmazza: Üdvözlő ital, ebéd ( hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, bor, üditő, viz.).

 

6) Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Autó vagy buszszállitás Pula-ból, Fažane és Štinjana környékére 11:20 körül vannak. Pula-tól délre eső részre és a Punta Verudela meg az Arany sziklákhoz az indulás kb. 11:30-kor van. A hajó Medulinból 12:00 körül indul.
Panorámás kirándulás a medulini szigetvilág körül, Kamenjak felé. Horgony, és fürdőzés a nyilt tengeren. Ha az időjárás megengedi a Golumber barlangba lehet úszni. Továbbhajózás a Porer világitótorony felé. Itt visszafordulunk. A Krmeda öbölben, ebéd, majd a Ceja sziget irányába megyünk. Itt pihenés, fürdőzés. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Pula-ba 17:30.

A felnőtt ár: 230 HRK.

Az ár tartalmazza a hajóra és visszaszálitást, útvezetőt, aperitif és ebéd itallal. A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Azok akik maguk érkeznek a felszálásra Medulinba, az ár: 200 HRK.

 

7) Delfinek megtekintése Pula és környéke

 

Keresek delfinek, rövid videók.

 

Kirándulás Pula-ból alkonyatkor

Indulás 17:30 az Arena alatti kikötőből. A kirándulás az Korkyra / Ulika nevű hajóval mely 18,13 m hosszú és 4,72 széles. Panorámás út a Pula-i kikötő mentén, az Andrija és Katarina szigeteknél a Brijuni szigetvilág felé. Nyugatra a Vanga szigettől megfelelő hely a delfinek megtekintéséhez. Vacsora, a delfinek játéka, alkonyati hangulat, élvezetes pillanatok. Visszatéréskor vonzó látványt nyújt fényképezésre a hajógyári óriásdaruk különleges megvilágitása. Visszatérés 20:30 körül.

Az ár: 220 HRK felnőtteknek.

Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. A vacsora: hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, valamint bor, ásványviz, üditő korlátlan fogyasztása.

Lehetséges online booking:

 

Delfinatrakció Medulinból

Indulás kb. 19:00-kor a Medulin kikötőből a Sandra hajón. A Medulin szigetvilágán keresztül Donji Kamenjak-ig. Vacsora, alkonyati panoráma, delfinek játéka, élő zene, különleges hangulatot nyújt. Visszatérés kb. 23:00.

Az ár: 250 HRK felnőtteknek.

Az ár tartalmazza a köszöntő italt és vacsorát. A vacsora: előétel (sózott szardella), hal vagy rostélyos, saláta, kenyér, korlátlan bor, ásványviz, üditő fogyasztása, és gyümölcs. Élő zene, 4* 45 perc. (dob és gitár). A csütörtök felnőttkirándulás (16 évtől idősebbek) péntek pedig családkirándulás.

 

Delfinatrakció Fažanból

Indulás Fažan-ból 18:30-kor. Hajókirándulás az Emilio hajóval. A Brijuni szigetcsoport körbeutazása. Megérkezés a Vanga és Vrsar sziget közötti területre. A delfinek megtekintése. Visszatérés kb. 21:00.

Felnőtt jegy ár: 150 HRK

Az ár nem tartalmazza a vacsorát és italt.

 

8) Egynapos kirándulás a Plitvicei-tavakhoz.

PlitvicePlitvice az első és legvonzóbb horvát Nemzeti Park. Pula-tól kb. 280 km-re van.

Útiterv:

Busz indulási időpontok: Banjola (06:40), Medulin (07:00), üdülőhelyek Horizont és Punta Verudela (07:20), Luk-Oil benzinkút (07:40), Bi-Village autós kamp Fažan-ban (07:50). Visszatérés 22.00-ig.

Felnőttár: 750 HRK-ig (590 HRK a főszezonban).

Az ár tartalmazza az útvezetőt, szállitás turistabusszal, ebéd és belépő a Nemzeti Parkba.(250 HRK)

 

Pula, Isztria nyugati partjának legnagyobb városa számos szigettel és gyönyörű strandjaival. Sok történelmi nevezetessége közül megemlitjük a római arénát, mely 23000 embert tudott befogadni, a mai lakosság 46%-át. A közlekedési összeköttetés egyedülálló: ez az egyetlen Isztria város, ahol repülőtér, vasút, autópálya és vám-kikötő található.

Minden kirándulásra 2019-es árakat adunk. Minden végső árat és ütemtervet elküldünk kérésére.

 


Ha saját autóval érkezik a kikötőben, Iajánljuk Karolina parkolását (Riva 14, 52100 Pula). Itt az ár 8 HRK / óra, az induláskor fizetendő.

Farsangi maszk.Gondolák.Canal Grande.Velence


Részletesebb tájékoztatásért a Pulaból induló kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsUp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a 00385989485604 vagy Nenad-ot a 0038598232083 számokon. Általános feltételek.