Kirándulások Pulából

A kirándulások leírása

Hal piknik Brijuni

Hajó Korkyra, Pula.Indulás 11:30 órakor, a kikötőből (Riva 14, 52100 Pula). A hajó (Korkyra) 17 hosszú és 4,4 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében, a szigetek Andrija és Katarina közelében, a Brijuni-szigetcsoporthoz. Panorámás körutazás a szigetek között. Érkezés a Sveti Jerolim szigetre, ebéd a hajón és 2 órás úszás. Visszaút 17:00 körül.

Az ár: 220 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Fürdőzés Sveti Jerolim + 30 HRK (a 1.6-tól szeptember 30-ig), vagy, a szünetet Fažanában szervezi.

Online foglalás

Sveti Jerolim egy 0,125 négyzetkilométeres kis sziget, amelynek strandhossza 1554 km. A tenger nagyon tiszta, ezért a sziget közeli úti cél a hal-piknik kirándulásokhoz.

Hal piknik Fazana-Brijuni

Hajó Srebreno, Pula.Indulás 10:00 órakor, a kikötőből (Ulica SV. Petra, 52100 Pula). A hajó (Srebreno) 16 hosszú és 4,8 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében. Rövid szünet (20 perc) a Bi-Village kempingben, Fazana. Kiszállás nélkül. Sveti Jerolim, 2 órás úszás és ebéd a hajón. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 17:00 körül.

Az ár: 250 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során (és fürdőzés Sveti Jerolim). Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Lehetséges online foglalás:

Online foglalás

Ugyanazon hajóra 10: 45-kor lehet felszállni Fazanából a Bi-Village melletti kikötőbe. Ebben a változatban az út körülbelül 5 órán át tart.

Hal piknik Lim-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.Az indulás kb. 9.00 h körül. Kikötő (Riva 8, 52100 Pula) Hajó Melisa. Panorámás út Brijuni mentén, leszállás nélkül. Az út a Limski Kanal mentén halad tovább Vrsar. Érkezéskor ebéd a hajón, leszállás, fürdés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszaút a kiindulópontra kb. 18.00 órakkor.

Az ár 270 HRK felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Itt van a részletes leírás. Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Online foglalás

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 300 HRK. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete Peroj, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja:

Online foglalás

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Boat Sandra, Medulin.Autó vagy busz szállítás Pula-ból, Fažana-bol és Štinjan-bol környékére 11:20 körül vannak. Pula-tól délre eső részre és a Punta Verudela meg az Zlatne Stijene az indulás kb. 11:30-kor van. A hajó Medulinból 12:00 körül indul. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Pula-ba 17:30.

Ár 230 HRK felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. A menü alapértelmezett helye Punta Verudela, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

Online foglalás

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 08: 15-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Pula-ba pedig 15: 30 körül várható.

Online foglalás

Hal piknik Porer-Kamenjak

Világítótorony Porer. Indulás Pula-ból 10:30 körül. Kikötő: Bunarina, Pula. Panorámás kirándulás az Istra-i part mentén a Porer világitótoronyig, amely 1833-ban épült 35 m magas toronnyal. Hajózás Kamenjak felé, mely 2,5 km-re van a világitótoronytól. Kamenjak 1996 óta védett terület jelentős tájkép kategóriában. (IUCN kategória: V) A barlangok megközelitése, a hajó horgonyzása, fürdőzés. Ebéd. Hajózás a Buža öbölbe. Fürdőzés. Visszaút 17:00 körül.

Az ár felnőtteknek: 250 HRK. Az ár tartalmazza: Üdvözlő ital, ebéd (hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, bor, üditő, viz).

Porer világítótorony, egy azonos nevű kis sziklás szigeten található.

A Kamenjak-fok egy védett terület, gyönyörű természettel. A tenger nyitott és nagyon tiszta.

Kirándulás alkonyatkor (delfinek)

Delfinek, Pula.Indulás 17:00 az Arena alatti kikötőből. A kirándulás az Korkyra nevű hajóval mely 17 m hosszú és 4 széles (vagy Emilio, 15,3 / 4,2 m). Panorámás út a Pula-i kikötő mentén, az Andrija és Katarina szigeteknél a Brijuni szigetvilág felé. Nyugatra a Vanga szigettől megfelelő hely a delfinek megtekintéséhez. Vacsora, a delfinek játéka, alkonyati hangulat, élvezetes pillanatok. Visszatéréskor vonzó látványt nyújt fényképezésre a hajógyári óriásdaruk különleges megvilágitása. Visszatérés 20:00 körül.

Az ár: 220 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. A vacsora: hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, valamint bor, ásványviz, üditő korlátlan fogyasztása.:

Online foglalás

Delfinkereséssel ellátott kirándulásokat is szerveznek Fazana és Medulin indulásaival. Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet.

Hal-piknik és delfinek keresése

Boat Ulika, Pula.Indulás 15:00 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Riva 18). A kirándulást a 18 m hosszú és 4 m széles Ulika hajóval hajtják végre. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. 2 órás fürdési szünet. Vacsora a fedélzeten. Delfin keresés. 21:00 körül vissza a kikötőbe.

Az ár felnőtteknek 220 HRK, amely magában foglalja az üdvözlőitalt, a vacsorát, valamint a bort, a vizet és a gyümölcslevet az út során. A vacsora a fedélzeten: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor-, ásványvíz- és gyümölcslé-fogyasztás. A Sveti Jerolim szigetre szóló jegy ára 30 HRK.

Online foglalás

Hal-piknik a Brijuni Nemzeti Park meglátogatásával

Nemzeti Park Brijuni.Indulás 08:15 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Sv. Petra). Az utat a Srebreno hajóval hajtják végre, amely 18 m hosszú és 4 m széles. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés a Brijuni Nemzeti Parkba, Veli Brijun szigetére. A sziget városnézése elektromos vonattal és gyalog, szakértői útmutatóval 3 óra 30 percig. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd az étteremben. Kb. 2 órás fürdési szünet. 17:00 körül vissza a pulai kikötőbe.

A felnőttek ára 400 HRK, amely tartalmazza: belépőt a Brijuni Nemzeti Parkba (elektromos vonatút, szakértői útmutató), jegyet Sveti Jerolim szigetére és ebédet. Ebéd az étteremben: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan mennyiségű ásványvíz és gyümölcslé fogyasztása.

Online foglalás

Kirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

Brijuni.Hajó: Martinabela. Vázlatos útiterv:
10:45 Indulás Pula-ból (Riva 14). Panorámás hajóút Štinjan mellett és Szent Jerolim szigete mellett Veli Brijun-ig. Megérkezéskor a Nemzeti Park megtekintése, kb 3.30h.
Visszatérés a kiindulópontra 17:00 óra körül.

Az ár 350 kuna, és magában foglalja túrák és bejárat a Nemzeti Park.Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Online foglalás

Lehetőség van délutáni változatra is, indulás 14:45-kor, visszaút 20:00-kor.

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Prince of Venice.Indulás 7:30-kor (check-in 7:00-kor). Hajó indul Pula, és van ingyenes busz transzfer. A buszközlekedés kiindulópontját Ön választhatja ki választása szerint, Fažana és Medulin között. Szombatonként a Prince of Venice katamaránnal, kedden és vasárnap pedig a San Pawl katamaránnal indulnak kirándulások.

Ár: 600 HRK felnőtteknek (gyermekeknek a családi csomag árai alapján fizetnek). Az ár tartalmazza a buszjáratot és az idegenvezetést.

Egynapos kirándulás a Plitvicei-tavakhoz

Plitvice.Plitvice az első és legvonzóbb horvát Nemzeti Park. Pula-tól kb. 280 km-re van.
Útiterv:
Busz indulási időpontok: Banjola (06:40), Medulin (07:00), üdülőhelyek Horizont és Punta Verudela (07:20), Luk-Oil benzinkút (07:40), Bi-Village autós kamp Fažan-ban (07:50).
Kirándulás Plitvice-be.
Visszatérés 22.00-ig.

Felnőttár: 750 HRK-ig (590 HRK a főszezonban). Az ár tartalmazza az útvezetőt, szállitás turistabusszal, ebéd és belépő a Nemzeti Parkba(250 HRK). Ezt az utat 2020 óta törlik a COVID-19 miatt.

Pula

Amfiteátrum, Pula.Pula Isztria nyugati partjának legnagyobb városa, és nagyon érdekes, mert a part nagyon tagolt, sok szigettel és félszigettel. Említettük már a Brijuni Nemzeti Parkot és a Kamenjak Natúrparkot. A strandok gyönyörűek és változatosak. Punta Verudela sziklás és kavicsos strandokat kínál kristálytiszta vízzel, valamint ugráló sziklákkal, kilátással a nyílt tengerre. A Fažana felé vezető úton a strandok kavicsosak, a Brijuni-szigetcsoport védi a nyílt tengertől. Medulin strandja homokos. Sok történelmi nevezetessége közül megemlitjük a római arénát, mely 23000 embert tudott befogadni, a mai lakosság 46%-át. A közlekedési összeköttetés egyedülálló: ez az egyetlen Isztria város, ahol repülőtér, vasút, autópálya és vám-kikötő található.

Parking! Ha saját autóval érkezik a kikötőben, Iajánljuk Karolina parkolását (Trg Nimfeja bb, 52100, Pula). Itt az ár 15 HRK / óra, az induláskor fizetendő.

Minden kirándulásra 2022-es árakat adunk. Minden végső árat és ütemtervet elküldünk kérésére.