Hajókirándulások Pólából: Brijuni, Rovinj, Kamenjak, Velence

A kirándulások leírása és online foglalás.

Kirándulások a Brijuni-szigetekre (halpiknik)

Indulás reggel. Beszálláskor üdvözlő ital és panorámás hajóút a kikötőn keresztül, a sziget közelében Andrija és Katarina a Brijuni szigetcsoportba. Vitorlázni az összes szigeten. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Fürdőszünet (2 óra) és ebéd a fedélzeten. Visszaérkezés délután. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, az ebédet, valamint az utazás során a bort, vizet és gyümölcslevet. Ebéd a fedélzeten: grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztás. Vegetáriánus menü is rendelkezésre áll. Ezek a kirándulások nem tartalmazzák a Brijuni Nemzeti Park bejáratát, de a nyári szezonban egy fürdőszünetet tartanak Sveti Jerolim szigetén. Ezen a futamidőn kívül szünetet szerveznek Fažanában.
Sveti Jerolim egy 0,125 négyzetkilométeres kis sziget, amelynek strandhossza 1554 km. A tenger nagyon tiszta, ezért a sziget közeli úti cél a hal-piknik kirándulásokhoz.

Halpiknik a Srebreno hajóval

Hajó Srebreno, Pula.Indulás 10:00 órakor, a kikötőből (Ulica SV. Petra, 52100 Pula). A hajó (Srebreno) 16 hosszú és 4,8 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében. Rövid szünet (20 perc) a Bi Village kempingben, Fažana. Kiszállás nélkül. Sveti Jerolim, 2 órás úszás és ebéd a hajón. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 17:00 körül.
Az ár: 45,00 € (339,05 kn) felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során és jegyet Sveti Jerolim szigetére. Lehetséges online foglalás:

Ennek az utazásnak egy változata, beleértve a szervezett buszozást a hajóig, (újra) 45,00 € (339,05 kn). Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját.

Ugyanazon hajóra 10: 45-kor lehet felszállni Fažanából a Bi Village melletti kikötőbe. Ebben a változatban az út körülbelül 5 órán át tart.

Halpiknik a Burin hajóval

Hajó Burin, Pula.Indulás 11:30 órakor, a kikötőből (Riva 14, 52100 Pula). A hajó (Burin) 17 hosszú és 4,4 m széles. Panorámás vezetés a Pula kikötőjében, a szigetek Andrija és Katarina közelében, a Brijuni-szigetcsoporthoz. Panorámás körutazás a szigetek között. Érkezés a Sveti Jerolim szigetre, ebéd a hajón és 2 órás úszás. Visszaút 17:00 körül.
Az ár: 50,00 € (376,73 kn) felnőtteknek. Az ár tartalmaz egy útmutatót, aperitifet, ebédet és italokat, például bort, gyümölcslevet és vizet a menet során. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Fürdőzés Sveti Jerolim + 5 € (a 1.6-tól szeptember 30-ig), vagy, a szünetet Fažanában szervezi.

Hal piknik Lim-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.Az indulás kb. 9.00 h körül. Kikötő (Riva 8, 52100 Pula) Hajó Melisa. Panorámás út Brijuni mentén, leszállás nélkül. Az út a Limski Kanal mentén halad tovább Vrsar. Érkezéskor ebéd a hajón, leszállás, fürdés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszaút a kiindulópontra kb. 18.00 órakkor. Itt van a részletes leírás.
Az ár 50,00 € (376,73 kn) felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Ebéd a hajón: vegetáriánus, hal vagy rostélyos, saláta és kenyér. Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 55,00 € (414,40 kn). Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete Peroj, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja:

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Hajó Sandra, Medulin.Autó vagy busz szállítás Pula-ból, Fažana-bol és Štinjan-bol környékére 11:20 körül vannak. Pula-tól délre eső részre és a Punta Verudela meg az Zlatne Stijene az indulás kb. 11:30-kor van. A hajó Medulinból 12:00 körül indul. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Pula-ba 17:30.
Ár 47,00 € (354,12 kn) felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. A menü alapértelmezett helye Punta Verudela, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 08:15-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Pula-ba pedig 15:30 körül várható.

Hal piknik Porer-Kamenjak

Világítótorony Porer.Indulás Pula-ból 10:30 körül. Kikötő: Bunarina, Pula. Panorámás kirándulás az Istra-i part mentén a Porer világitótoronyig, amely 1833-ban épült 35 m magas toronnyal. Hajózás Kamenjak felé, mely 2,5 km-re van a világitótoronytól. Kamenjak 1996 óta védett terület jelentős tájkép kategóriában. (IUCN kategória: V) A barlangok megközelítése, a hajó horgonyzása, fürdőzés. Ebéd. Hajózás a Buža öbölbe. Fürdőzés. Visszaút 17:00 körül.
Az ár felnőtteknek: 45,00 € (339,05 kn). Az ár tartalmazza: a köszöntő italt, ebéd (hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, bor, gyümölcslé, víz).

Porer világítótorony, egy azonos nevű kis sziklás szigeten található.

A Kamenjak-fok egy védett terület, gyönyörű természettel. A tenger nyitott és nagyon tiszta.

Delfinnéző kirándulások

Delfin néz.Indulás a délutáni órákban az amfiteátrum alatti kikötőből. Panorámás autóút a kikötőn keresztül Andrija és Katarina szigetein át a Brijuni szigetcsoportba. A delfinfigyelő hely Vanga szigetétől nyugatra található. Vacsora, delfinnézés és fotózás alkonyatkor. Visszaúton a fotózás vonzerőjeként világító óriások - daruk a hajógyárban, melyeket különleges módon világítanak meg, hogy a színek idővel változzanak. Visszaérkezés este.
A vacsora a fedélzeten készül és az utazás során kerül felszolgálásra, mely a következőkből áll: vegetáriánus menü, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztás.

Delfinkereséssel ellátott kirándulásokat is szerveznek Fazana és Medulin indulásaival. Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet. Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Delfinnéző Srebreno hajóval

Indulás Pula kikötőjéből 17 óra körül. Kikötő címe: Ulica Svetog Petra, 52100 Pula. Elutazás a Brijuni szigetcsoportba, megállóval Valbandonban, a Bi Village kempingben. Delfinkeresés, vacsora és hazaérkezés 21:30 körül.
Az ár: 40,00 € (301,88 kn) felnőtteknek. Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. Lehetséges online foglalás:

Ennek az utazásnak egy változata, beleértve a szervezett buszozást a hajóig, (újra) 40,00 € (301,88 kn) kerül. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját.

Delfinnéző Burin hajóval

Indulás 17:00 az Arena alatti kikötőből. Kikötő címe: Riva 14, 52100 Pula. Üdvözlő italt és Panorámás út a Brijuni szigetvilág felé. Vacsora, a delfinek játéka, alkonyati hangulat, élvezetes pillanatok. Visszatérés 21:00 körül.
Az ár: 50,00 € (376,73 kn) felnőtteknek. Az ár tartalmazza a köszöntő italt, vacsorát, bor, viz, üditő amig tart a hajóút. Lehetséges online foglalás:

Hal-piknik és delfinek keresése

Hajó Ulika, Pula.Indulás 14:30 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Riva 18). A kirándulást a 18 m hosszú és 4 m széles Ulika hajóval hajtják végre. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. 2 órás fürdési szünet. Vacsora a fedélzeten. Delfin keresés. 21:00 körül vissza a kikötőbe.
Az ár felnőtteknek 40,00 € (301,38 kn), amely magában foglalja az üdvözlőitalt, a vacsorát, valamint a bort, a vizet és a gyümölcslevet az út során. A vacsora a fedélzeten: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor-, ásványvíz- és gyümölcslé-fogyasztás. A Sveti Jerolim szigetére szóló jegyet (30 kn) az ár nem tartalmazza.

Hal-piknik a Brijuni Nemzeti Park meglátogatásával

Nemzeti Park Brijuni.Indulás 08:15 körül az amfiteátrum alatti kikötőből (Ulica Sv. Petra). Az utat a Srebreno hajóval hajtják végre, amely 18 m hosszú és 4 m széles. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés a Brijuni Nemzeti Parkba, Veli Brijun szigetére. A sziget városnézése elektromos vonattal és gyalog, szakértői útmutatóval 3 óra 30 percig. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd étteremben. Kb. 2 órás fürdési szünet. 17:00 körül vissza a pulai kikötőbe.
A felnőttek ára 65,00 € (489,74 kn), és tartalmazza a jegyet a Brijuni Nemzeti Parkba (elektromos vonatozás, szakértői idegenvezető), valamint a jegyet Sveti Jerolim szigetére. Az ár tartalmazza az ebédet. Ebéd: grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér (vegetáriánus menü meghirdetésre kerül). Az étteremben az italfogyasztás díjköteles. Az útmutató nyelvei: horvát, angol és német. Kérjük, legalább 48 órával előre foglaljon.

Kirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

Brijuni.Hajó: Martinabela. Vázlatos útiterv:
10:45 Indulás Pula-ból (Riva 14). Panorámás hajóút Štinjan mellett és Szent Jerolim szigete mellett Veli Brijun-ig. Megérkezéskor a Nemzeti Park megtekintése, kb 3.30h.
Visszatérés a kiindulópontra 17:00 óra körül.
Az ár 56,00 € (421,93 kn), és magában foglalja túrák és bejárat a Nemzeti Park. Keresse meg az utazás menetrendjét és a lehetséges online foglalást:

Lehetőség van délutáni változatra is, indulás 14:45-kor, visszaút 20:00-kor.

Hajókirándulás Pólából Velencébe

Az utazáshoz útlevél vagy személyi igazolvány szükséges. A helyi busszal való szállítás 8,00 € (60,28 kn) felnőtteknek, 4,00 € (30,14 kn) gyermekeknek 6-13,99 éves korig. Az ár tartalmazza az útmutatót.

Egynapos kirándulás Anđela katamaránnal

Katamarán Anđela.Ez a hajó 2023. június 1-től szeptember 23-ig minden kedden, csütörtökön és szombaton reggel 7:30-kor indul Pula kikötőjéből. A holtszezon június 1-től 20-ig és szeptember 1-től 22-ig tart. A főszezon 2023. június 21-től augusztus 31-ig tart.
Ár: 85 eurótól (640,43 kn) felnőtteknek és gyermekeknek 13,99 éves korig 50%, 6,99 éves korig ingyenes. Az ár tartalmazza az idegenvezetést. Kérjük, legalább 48 órával előre foglaljon.

Az ár felnőtteknek 85,00 eurótól (640,43 kn). Indulás Pula kikötőjéből. Belépő: 7:00. A menetrendet itt találod:

Az ár felnőtteknek 93,00 eurótól (700,71 kn). A buszozást is az ár tartalmazza. A menetrend itt található:

Egynapos kirándulás San Pawl katamaránnal

Katamarán San PawlA hajóhoz helyi buszjáratot szerveznek. San Pawl katamarános kirándulások kedden, pénteken és vasárnap reggel 7:30-kor indulnak Pulából (bejárat 7:00).
A holtszezon 2023. június 6-tól 18-ig, valamint szeptember 11-től 19-ig tart. A főszezon 2023. június 19-től szeptember 10-ig tart.
Utószezonban a hajókirándulás ára felnőtteknek 85,00 € (640,43 kn), 6 és 14 év közötti gyermekek 43,00 € (323,98 kn) fizetnek. Ha a gyerekeknek családi csomagkedvezmény van, akkor 0 €-t fizetnek, azaz ingyenesen utaznak hajóval. A családi csomag akkor érvényes, ha a gyermek legalább két felnőttel utazik.
Főszezonban a hajókirándulás ára 95,00 € (715,78 kn) felnőtteknek, 6-14 éves gyermekek 48,00 € (361,66 kn).
A gyerekek 6 éves korig mindig ingyenesen utazhatnak hajókon és buszokon. A teljes árat a hajókirándulás és a busztranszfer (ha használt) összeadásával kapjuk meg.

A holtszezonban a kikötőbe érkező felnőttek ára 85,00 € (640,43 kn). 07:00, check-in, vámkikötő Pula. A családi csomagban a gyerekek ingyenesen utaznak.

A holtszezonon hajóhoz szervezett szállítással rendelkező változatban az ár tartalmazza a helyi buszt, felnőtteknek pedig 93,00 € (700,71 kn). A családi csomagban a gyermekek 4,00 € (30,14 kn) fizetnek.

Pula

Amfiteátrum, Pula.Pula Isztria nyugati partjának legnagyobb városa, és nagyon érdekes, mert a part nagyon tagolt, sok szigettel és félszigettel. Említettük már a Brijuni Nemzeti Parkot és a Kamenjak Natúrparkot. A strandok gyönyörűek és változatosak. Punta Verudela sziklás és kavicsos strandokat kínál kristálytiszta vízzel, valamint ugráló sziklákkal, kilátással a nyílt tengerre. A Fažana felé vezető úton a strandok kavicsosak, a Brijuni-szigetcsoport védi a nyílt tengertől. Medulin strandja homokos. Sok történelmi nevezetessége közül megemlitjük a római arénát, mely 23000 embert tudott befogadni, a mai lakosság 46%-át. A közlekedési összeköttetés egyedülálló: ez az egyetlen Isztria város, ahol repülőtér, vasút, autópálya és vám-kikötő található.

Parking! Ha saját autóval érkezik a kikötőben, ajánljuk Karolina parkolását (Trg Nimfeja bb, 52100, Pula). Az ár 4 euróig terjed óránként, az induláskor fizetendő.

Minden kirándulásra 2023-es árakat adunk. Minden végső árat és ütemtervet elküldünk kérésére.