Bavimo se organizacijom brodskih izleta, domjenaka, svadbi, proslava i sl.
Tijekom ljetne sezone stacionirani smo u Novigradu ili u Istri - zapadna i istočna obala do otoka Krka.. Molimo predstavnike agencija i voditelje grupa da se jave prilikom boravka u Istri. Cijenjene upite slati na e-mail.

Cjelodnevni brodski izleti, Istra

Najtraženiji su cjelodnevni izleti s ručkom. Dajemo neke standardne itinerere koji se mogu i modificirati u skladu s vašim zahtjevima ako se radi o privatnom aranžmanu za grupu. U ovom odlomku opisujemo 4 izleta koji za cilj imaju grad Rovinj i Limski Kanal i jedan koji za cilj ima otok Cres. Tijekom vožnje se na brodu pripravlja i servira ručak (fish-picnic). Više detalja o ovim izletima može se dobiti odabirom polazišta iz gornje navigacijske trake. Sve izlete dostupne za internetsku rezervaciju, možete naći ovdje.

 

1. Polazak u 9:30 iz luke Umag.

Brod DelfinPiće dobrodošlice. Panoramska vožnja brodom uz zapadnu obalu Istre, prolazeći pokraj Novigrada, Poreča i Vrsara. Dolazak u Rovinj, gdje se ostaje 2 sata. Nakon toga slijedi panoramska vožnja Limskim kanalom, gdje se u vožnji poslužuje ručak. Nakon toga, brod ide prema Poreču, gdje je pauza 1,5 sat. Ova pauza se može iskoristiti za razgledanje ili za kupanje. Povratak u luku Umag je na rasporedu oko 18:30 sati.

 

2. Polazak iz Novigrada oko 9:00.

Rovinj Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Slobodno vrijeme za razgled grada. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Novigrad 18.00.

Detaljan opis brodskog izleta iz Novigrada s kupanjem na Piratskoj Pećini.

 

3. Polazak iz Poreča oko 9.30

Lim fjordPanoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja, panoramska vožnja Limskim kanalom. Pristajanje kod Piratske pećine, odmor i kupanje. Povratak u Poreč oko 17.30.

 

 

4. Polazak iz Pule oko 9.00

Nacionalni Park Brioni Panoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre do Poreča, kratka pauza bez iskrcaja, nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i dolazak u Barbarigu. Pauza za kupanje i odmor. Povratak u Pulu oko 18.00. sati. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

 

5. Polazak iz Rapca oko 10:00

Kristalno čista voda na plaži Valun na otoku Cresu Panoramska vožnja do Cresa, iskrcaj u mjestu Valun. Moguće kupanje. Ručak. Dolazak u grad Cres, razgled grada s vodičem te slobodno vrijeme. Povratak u Rabac oko 17.00. sati.

 

CIJENA OVIH IZLETA JE OD 200 DO 300 KUNA.

Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča a ponekad i muziku te transfer autobusom.
Ručak na brodu je: svježa riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina i soka. Izleti se održavaju u periodu od travnja do listopada. Molimo da nam se jave zainteresirane grupe, ali i pojedinci.

 

Izleti s traženjem delfina u Istri

Traženje dupina u IstriU Istri i u Kvarnerskom zaljevu popularni su i izleti s promatranjem dupina. Posebno su pogodni za obitelji s djecom. Izleti obično traju od 2 do 3 sata i cijena je oko 20 eura za odrasle. Cijena ne uključuje ni hranu ni piće. Nema jamstva da će se dupini pronaći, no ponekad takav izlet može biti vrlo atraktivan, kao što pokazuje ovaj spot snimljen negdje u Jadranskom moru između otoka Raba i Cresa.
Da biste odabrali najbližu luku, na gornjoj navigacijskoj traci odaberite grad i saznajte konkretne informacije, rasporede i cijene.

 

Jednodnevni izleti iz UMAGA, POREČA, PULE i ROVINJA za VENECIJU

Ovi izleti uključuju vožnju brzim brodom do Venecije, boravak oko 5 sati te povratak. Izlet uključuje stručnog vodiča te transfere do hotela, odnosno mjesta Vašeg smještaja. Cijena izleta u Veneciju u je 520 kn. Moguća je i vožnja u jednom smjeru.

 

Kratki izleti brodom

Ovi izleti mogu uključivati vožnju Limskim kanalom, panoramu Brijuna, ribarenje, vožnju između susjednih gradića, mogu biti dnevni ili noćni, a itinerer i cijena će se utvrditi po konkretnom upitu. Dnevni izlet tipa fish-picnic traje minimalno 4 sata. Molimo da nam se jave grupe i individualci.


Parti-brodovi, vjenčanja, proslave rođendana i svečani domjenci

Party brodOvakvi izleti organiziraju se uglavnom privatno za grupe. Ukrcaj u bilo kojoj luci, a itinerer, tijek samog događaja, te zabava bit će dogovoreni u skladu sa željama naručitelja. Preporučujemo konzumaciju ribljih specijaliteta. Za svečane proslave živa glazba, tradicionalna i zabavna. Za zabave mladih DJ, karaoke, tombola, quiz. Ovaj video pokazuje brodski party (kod otoka Paga).

 

Meteorološki uvjeti za izlete.

Utjecaj vremenskih prilika na izvođenje brodskih izleta je znatan. Kiša, ako je jaka, ne daje dobre uvjete za kupanje, a veći je problem je vjetar, jer stvara valove. Na zapadnoj obali Istre, dakle na području od Pule do Umaga povoljni su vremenski uvjeti dok traje sjeveroistočnjak (bura) ili jugoistočnjak (levanat) a nepovoljni za vrijeme jakog južnog vjetra (juga) ili čak srednje jakog jugozapadnjaka (garbin). Na istočnoj obali Istre te u Kvarneru, dakle području od Medulina do otoka Krka najopasniji vjetar je bura koja ovdje može biti vrlo jaka i razviti se dosta brzo.

Lim FjordRovinjBrod usidren u Lim Fjordu

Sveta Eufemia, RovinjDvorac na otoku Sveti Nikola ispred PorečaUnutrašnjost crkve Sv. Eufemia


Za više informacija o izletima iz Pule, Rovinja, Vrsara, Poreča, Novigrada, Umaga,pošaljite e-mail ili nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.