Bavimo se organizacijom brodskih izleta, domjenaka, svadbi, proslava i sl.
Tijekom ljetne sezone stacionirani smo u Novigradu ili u Istri - zapadna obala. Molimo predstavnike agencija i voditelje grupa da se jave prilikom boravka u Istri. Cijenjene upite slati na e-mail.

Cjelodnevni brodski izleti, Istra

Najtraženiji su cjelodnevni izleti za koje dajemo neke standardne itinerere koji se mogu i modificirati u skladu s vašim zahtjevima

 

1. Polazak u 09:30 iz luke Umag.

Brod Delfin Piće dobrodošlice. Panoramska vožnja brodom uz zapadnu obalu Istre, prolazeći pokraj Novigrada, Poreča i Vrsara. Dolazak u Rovinj, gdje se ostaje 2 sata. Nakon toga slijedi panoramska vožnja Limskim kanalom, gdje se u vožnji poslužuje ručak. Nakon toga, brod ide prema Poreču, gdje je pauza 1,5 sat. Ova pauza se može iskoristiti za razgledanje ili za kupanje. Povratak u luku Umag je na rasporedu oko 18:30 sati.

 

2. Polazak iz Novigrada oko 9.00.

Rovinj Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Slobodno vrijeme za razgled grada. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Novigrad 18.00.

Detaljan opis brodskog izleta iz Novigrada s kupanjem na Piratskoj Pećini.

 

 

3. Polazak iz Poreča oko 09.30

Lim fjordPanoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja, panoramska vožnja Limskim kanalom. Pristajanje kod Piratske pećine, odmor i kupanje. Povratak u Poreč oko 17.30.

 

 

4. Polazak iz Pule oko 9.00

Brioni islands Panoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre do Poreča, kratka pauza bez iskrcaja, nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i dolazak u Barbarigu. Pauza za kupanje i odmor. Povratak u Pulu oko 18.00. sati. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

CIJENA OVIH IZLETA JE OD 200 DO 300 KUNA.Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča i muziku te transfer autobusom.
Ručak na brodu je: svježa riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina i soka. Izleti se održavaju u periodu od travnja do listopada. Molimo da nam se jave zainteresirane grupe, ali i pojedinci.

 

JEDNODNEVNI IZLETI iz UMAGA, NOVIGRADA, POREČA, VRSARA, PULE I ROVINJA ZA VENECIJU

 

Ovi jizleti ukljujui vožnju brzim brodom do Venecije, boravak oko 5 sati te povratak. Izlet uključuje stručnog vodiča te transfere do hotela, odnosno mjesta Vašeg smještaja. Cijena izleta u Veneciju u 2016. bila je od 520 kn.

 

KRATKI IZLETI

 

Ovi izleti mogu uključivati vožnju Limskim kanalom, panoramu Brijuna, ribarenje, vožnju između susjednih gradića, mogu biti dnevni ili noćni, a itenirer i cijena utvrdit će se po konkretnom upitu. Molimo da nam se jave grupe i individualci.

SVEČANI DOMJENCI, SVADBE, PROSLAVE KRŠTENJA, PROSLAVE ROĐENDANA TE ZABAVE MLADIH

Ukrcaj u bilo kojoj luci, a itinerer, tijek samog događaja, te zabava biti će dogovoreni u skladu sa željama naručitelja. Preporučujemo konzumaciju ribljih specijaliteta. Za svečane proslave živa glazba, tradicionalna i zabavna. Za zabave mladih DJ, karaoke, tombola, quiz.

Meteorološki uvjeti za izlete.

Utjecaj vremenskih prilika na izvođenje brodskih izleta je znatan. Kiša, ako je jaka, ne daje dobre uvjete za kupanje, a veći je problem je vjetar, jer stvara valove. Na zapadnoj obali Istre, dakle na području od Pule do Umaga povoljni su vremenski uvjeti dok traje sjeveroistočnjak (bura) ili jugoistočnjak (levanat) a nepovoljni za vrijeme jakog južnog vjetra (juga) ili čak srednje jakog jugozapadnjaka (garbin). Na istočnoj obali Istre te u Kvarneru, dakle području od Medulina do otoka Krka najopasniji vjetar je bura koja ovdje može biti vrlo jaka i razviti se dosta brzo.

LimRovinjGreen and blue

Sveta FumaSecret placesIstria inside


Za više informacija o izletima iz Pule, Rovinja, Vrsara, Poreča, Novigrada, Umaga,pošaljite e-mail ili nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 003859485604 ili Nenada na 0038598232083. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.