Za online-rezervacije: nema dodatnih datuma za ovaj izlet, osim onih opisanih u online rezervaciji, ali možete pokušati zatražiti veći broj mjesta putem e-pošte u slučaju da predstavljate grupu.

Ovdje su opisani izleti prema najatraktivnijim ciljevima. Sve cijene i rasporedi standardni su i vrijede za 2018. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev. Brza brodska linija može biti korištena za izvođenje jednodnevnih izleta te za prijevoz iz Hrvatske u Italiju ili obrnuto.

Katamaranske linije iz Poreča u Veneciju

 

Udaljenost od 102 km u jednom smjeru prijeđe se modernim katamaranom za oko 2 sata i 45 minuta. Za izlet je potrebna putovnica / EU ID!
Više o izletu i Veneciji.

 

CIJENA jednodnevnog izleta za sve brodove: 520 HRK za odrasle.

Postoje dvije varijante:

1) Putovanje katamaranom San Pawl-om, svake srijede s polaskom u 08:00 (check-in 7:30) u periodu od 2. svibnja do 3. listopada, svakog petka od 4. svibnja do 28. rujna, svaku nedjelju od 6. svibnja do 30. rujna 2018. U periodu od 4. srpnja do 26. kolovoza vožnja ide svaki dan osim četvrtka.

Tijek izleta:

07:30 Ulazna kontrola-luka Poreč.
08:00 Polazak.
11:00 Dolazak u Veneciju i slobodno vrijeme za razgled
16:45 Ulazna kontrola-luka San Basilio, Venecija.
17:15 Polazak.
20:00 Dolazak na polaznu točku.

Lokalni transfer s autobusom je besplatan.


Kod vožnje u jednom smjeru iz Hrvatske u Italiju, cijena za odrasle je od 400 do 580 HRK a iz Italije u Hrvatsku od 445 do 630 HRK. Cijene su podložne promjenama a ovise o popunjenosti i terminu. Lokalni transfer autobusom nije dostupan.

2) Putovanje katamaranom Prince of Venice, svakog četvrtka s polaskom u 07:30 u periodu od 3. svibnja do 11. listopada, svakog utorka od 8. svibnja do 25. rujna, svake subote od 9. lipnja do 6. listopada, svakog petka od 29. lipnja do 14. rujna te svakog ponedjeljka od 2. srpnja do 3. rujna 2018.

Tijek izleta:

07:00 Ulazna kontrola-luka Poreč.
07:30 Polazak.
10:30 Dolazak u Veneciju i slobodno vrijeme za razgled
16:30 Ulazna kontrola-luka San Basilio, Venecija.
17:00 Polazak.
19:30 Dolazak na polaznu točku.

Važno! U slučaju online rezervacije izleta za veneciju, morate nam poslati broj vouchera koji ste dobili na e-mail, te za svakog putnika: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj dokumenta s kojim putuje.

Za slobodna mjesta i mogući online booking. molim kliknite ovdje:

 

Kod ovog broda vožnje cijena vožnje za odrasle u jednom smjeru je 485 kn, lokalni transfer autobusom je dostupan i uvijek se naplaćuje 30 kn.

 

Izleti s brodom u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Izlet u Rovinj. Polazak iz Poreča. Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otočiće i škoje, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Razgled grada, slobodno vrijeme. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Poreč.


Cijena za odrasle je 220 HRK, a uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča na brodu.(Fish-picnic)
Ručak se sprema na brodu, servira u toku izleta. Moguće je izabrati ribu (skuša) ili meso (pileći file i kobasica) s roštilja, vegetarijanski menu, salatu od kupusa i rajčice, kruh te neograničenu konzumaciju vina, mineralne vode i soka tijekom ručka.

 

Fish-picnic s brodom Monvi

Izlet u Rovinj s brodom Monvi. Polazak iz Poreča oko 9:30-Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja)-Rovinj (2:15 h)-Vrsar (1:15) Povratak na polaznu točku oko 17:00. Ovaj brod ima 2 palube, duljina mu je 33 m a širina: 5,5 m.

 

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

Fish-picnic s brodom Victoria

Izlet u Rovinj s brodom VictoriaZa goste koji žele malo duže spavati, tu je opcija sličnog itenerera s brodom Victoria. Polazak iz Poreča oko 10:00--Rovinj (2 h)-Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja-Vrsar (1:30 h) Povratak na polaznu točku oko 16:30. Ovaj brod je tradicionalne granje, izgrađen od drveta, duljina mu je 20 m a širina: 5 m.

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

Više o privatnim izletima te brodskim izletima u Istri iz drugih gradova.

Sezona ovakvih brodskih tura počinje u ožujku i završava u prvoj polovici studenog a grupna vožnja može se ugovoriti u svako doba godine.

Lov na delfine u sumrak. (Lov s fotoaparatom)

 

Lov na dupine iz Poreča s fotoaparatom. Polazak oko 18:00 iz luke Poreč. Vožnja uz obalu i dolazak na poziciju između grada Vrsara i ulaska u Limski Kanal. Brodski motori se ne gase, ali rade na maloj snazi. Kapetan pomalo pomiče brod tražeći pravu poziciju. Nakon nekoliko minuta čekanja dolaze dupini. Bez straha plivaju oko nas.
Povratak u luku oko 20:30.

Cijena je 150 HRK, a uključeni su vino, voda i sok.

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

 

Izlet s brzim brodom na Brijune

 

Izlet na Brijune. Okvirni itinerer:
Vremena transfera iz hotela su: od Lanterna (07:45) do hotela Zagreb (08:05), te južno od Poreča, od AC Bijela Uvala (08:00) do hotela Diamant (08:15). Slijedi prijevoz do broda u luku Poreč te izlet s povratkom do hotela oko 15:45.

Cijena je od 340 kn, a uključuje prijevoz autobusom od hotela do broda u luci Poreč i natrag, vođenje, vožnju brzim brodom.

Postoji mogućnost da se Brijune posjeti samostalno, trajektom iz Fažane. Udaljenost iz Poreča je oko 51 km. Autobusi na ovoj liniji voze vrlo rijetko te vas upućujemo na prijevoz vlastitim automobilom, ili se radi prijevoza obratite nama. Više o posjeti Nacionalnom Parku Brijuni, cijenama, parkiranju...

 

 

Pecanje - izlet iz Poreča

 

Brod za pecanje.Izlet se izvodi motornim brodom Klaudia, duljine 9,60 m i kapaciteta 10 ljudi. Polazak je oko 8:30 ujutru iz luke Poreč, a pozicija za ribarenje nalazi se oko 4 kilometra iza otoka Sveti Nikola. Na toj poziciji nalazi se plićina dubine oko 23 metra koja je okružena morem dubine od oko 27 m. Ovo mjesto je bogato ribom. Po dolasku, brod se sidri. Pecanje traje oko 3 sata. Povratak u luku Poreč oko 12:00 sati.

Cijena za odrasle: 375 HRK

Cijena uključuje: dozvolu i pribor za pecanje, mamce (lignja i srdela) te piće dobrodošlice. Izlet treba ranije prijaviti radi ishođenja ribolovne dozvole. Moguća je i popodnevna varijanta od 16:00 do 19:30.

 

Jednodnevni izlet iz Poreča za Plitvička Jezera.

 

Izlet na Plitvice

Nacionalni Park Plitvička Jezera je neponovljivi prirodni fenomen.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Lanterna (07:25), Červar - Ulika (07:35), Laguna Materada i Laguna Park (07:45), te južno od Poreča, Zelena Laguna-Glavna Recepcija, Astra, AC Bijela Uvala (07:20), Plava Laguna-Mediteran i Galijot (07:30) Sljedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 21:45.

Cijena: 860 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 655 HRK u ostalim mjesecima.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park (250 HRK).

 

Adriatic-Jet, moderni katamaran koji povezuje zapadnu obalu Istre s Venecijom.San Pawl-najbrži katamaran za Veneciju.Unutrašnjost broda za Veneciju.Krajolik iz okolice Cvitana pokraj Višnjana, udaljenih oko 15 km od grada.Krajolik iz okolice  Karojbe, udaljene oko 10 km od grada.Vinogradi se spuštaju do mora.Plan grada s parkinzima.Razgled Rovinja sa stručnim vodičemKarnevalska maska.

Slike od 19 do 21. objavljene su s dozvolom autora, R. Sironića.
Galerija dnevnih izleta i partija.


Blizu centra je veliki parking, koji je i najskuplji. Ulaz je preko puta adrese Partizanska 4, 52440 Poreč. Cijena je 10 kn po satu te 80 kn po danu. Jeftiniji je parking na autobusnoj stanici (7 kuna po satu i 80 po danu)Najjeftiniji parking je kod sportske dvorane "ŽATIKA".

Venecijanske maske.Gondole.Kanal Grande.Drveni dokovi Venecije.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 003859485604, Nenada 0038598232083 ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje