Brodski izlet: Opatija-Venecija

 

Iz Opatije, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč. Cestovna udaljenost je oko 81 km, tako da vožnja traje oko 75 minuta. Točke polaska su autobusne stanice, u sljedećim mjestima: Mošćenička Draga, Medveja (preko puta ulaza u kamp), Ika i Ičići. U Lovranu, to su: autobusna stanica u centru te ispod hotela Excelsior. Mjesta polaska iz Opatije su sljedeće autobusne stanice: Slatina (pokraj INA), na cesti pored hotela Admiral (na kojoj se skuplja i goste iz hotela Kristal), tržnica (preko puta Zagrebačke Banke), te iznad hotela Belveder.
Za putnike koji žele na izlet doći sami, polazne luke osim Poreča, mogu biti i Pula, Rovinj i Umag.

Brodovi su potpuno opremljeni, klima uređaj, bar. Takav izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna!

Cijena za odrasle: 550 HRK (uključeni bus i brod).

Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru. Više o izletu i Veneciji.

 

Dnevni izlet iz Opatije na Krk i Cres

Polazak broda u 08.45 iz Opatije. Cilj su Njivice, na otoku Krku. Pauza od 2 sata za razgled i kupanje. Slijedi vožnja prema mjestu Beli na otoku Cresu pa ručak na brodu. Nova pauza za kupanje od 2 sata te povratak prema Mošćeničkoj Dragi i Opatiji. Dolazak u Opatiju oko 18:00 sati.

Cijena za odrasle: 360 HRK.

Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak i vodiča.

 

Sezona izleta iz Istre u Veneciju počinje u krajem travnja i završava u prvoj polovici listopada, ali je organizirani transfer autobusom prema Poreču ili Puli dostupan u određene dane u ljetu. Izleti tipa fish-picnic izvode se od ožujka do studenog. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Venecijanske maske.Venecija-Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija, nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno (Renatu na 003859485604 ili Nenada na 0038598232083), ili pošaljite e-mail. Više informacija o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.