Brodski izlet: Opatija-Venecija

 

Iz Opatije, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč. Cestovna udaljenost je oko 81 km, tako da vožnja traje oko 75 minuta. Točke Transfera: Mošćenićka draga (autobusna stanica u centru),
Medveja (autobusna stanica u centru-preko puta ulaza u kamp), Lovran (autobusna stanica u centru te ispod hotela Excelsior), Ika (autobusna stanica u centru), Ičići (autobusna stanica u centru), i sljedeće autobusne stanice u Opatiji: Slatina (pokraj INA), na cesti pored hotela Admiral koja skuplja i hotel Kristal, tržnica (preko puta Zagrebačke banke), te iznad hotela Belveder.
Za putnike koji žele na izlet doći sami, polazne luke osim Poreča, mogu biti i Pula, Rovinj i Umag.

Brodovi su potpuno opremljeni, klima uređaj, bar. Takav izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna!

Cijena za odrasle: 550 kn.

Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru. Više o izletu i Veneciji.

 

Dnevni izlet iz Opatije na Krk i Cres

 

Polazak broda u 08.45 iz Opatije. Cilj su Njivice, na otoku Krku. Pauza 2h za razgled i kupanje. Slijedi vožnja prema mjestu Beli na otoku Cresu pa ručak na brodu. Nova pauza za kupanje (2h) te povratak prema Mošćeničkoj Dragi i Opatiji. Dolazak u Opatiju oko 18:00 sati.

Cijena za odrasle: 330 kn.

Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak i vodiča.

 

Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada, ali je organizirani transfer autobusom prema Poreču ili Puli dostupan u određene dane. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu predstaviti atmosferu kraljice Jadranai.

Venecijanske maske.Venecija-Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija o brodskom izletu Opatija -Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 003859485604 ili Nenada 0038598232083, ili pošaljite e-mail. Više informacija o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.