Opatija: izleti brodom i Plitvice

Opis izleta

1) Opatija-Venecija

Katamaran  Prince of Venice.Putovnica (ili EU ID) je obavezna! Prije svega, provjerite sve uvjete putovanja.
Cijena za odrasle je od 80 € (uključeni vodič). Točnu cijenu možete saznati nakon izbora luke polaska i termina putovanja. Brodovi za Veneciju voze iz luka Poreč, Pula ili Rovinj. Prema Googleu, najbliža luka je Rovinj. Udaljenost od Opatije je 84 km ili oko 72 minute vožnje automobilom. Svaki je brod potpuno opremljen i klimatiziran. Izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Na ukrcaj možete doći jedino vlastitim prijevozom.

2) Dnevni izlet iz Opatije na Krk i Cres

Brod Tunara, Opatija.Polazak broda u 08:00 iz Opatije. Cilj su Njivice, na otoku Krku. Pauza od 2 sata za razgled i kupanje. Slijedi vožnja prema mjestu Beli na otoku Cresu pa ručak na brodu. Nova pauza za kupanje od 2 sata te povratak prema Mošćeničkoj Dragi i Opatiji. Dolazak u Opatiju oko 18:00 sati. Pogledajte kratki video o izletu.
Cijena za odrasle: 59,00 €. Cijena uključuje piće dobrodošlice, kanape, ručak i vodiča.
Kliknite ovdje za mrežne rezervacije:

3) Dnevni izlet na Plitvička Jezera (otkazano od 2020.)

Plitvička Jezera.Plitvice su udaljene 178 km od Opatije. Više informacija o Jezerima i izletu. Približni plan puta:
Sakupljanje putnika počinje u 06:30 u Mošćeničkoj Dragi i završava u 07:20 u gradu Rijeci. Slijedi vožnja preko Senja s pauzama. Po dolasku razgled sa stručnim vodičem od oko 4 sata. Oko 19:00 sati predviđen je povratak u hotel.
Cijena za odrasle je u srpnju i kolovozu 2019. bila oko 85 €. Cijena uključuje prijevoz komfornim turističkim autobusom, stručnog vodiča i ulaznicu u nacionalni park (do 35 €).

Za slobodna mjesta, koristite naš rezervacijski sustav. Trenutno, zbog epidemije covid-19, izlet se može rezervirati jedino na upit.

Za visoku sezonu (utorak i četvrtak) kliknite ovdje:

Za nisku sezonu (svaki utorak) kliknite ovdje: