Brodski izlet: Vrsar-Venecija

 

Iz Vrsara, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč. Cestovna udaljenost je oko 11 km, tako da vožnja traje oko 15 minuta. Transfer ide od hotela Pineta, OMW benzinske pumpe, te autokampova Portosole, Koversada, Osera, Valkanela (Funtana) itd. Više o izletu i Veneciji.

Cijena za odrasle je 520 HRK.

Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru.

Cijena za odrasle je 483 HRK (Autobus do Poreča i brod do Venecije).

Zahvaljujući tome što izleti idu iz Poreča, sezona izleta počinje u krajem travnja i završava u prvoj polovici listopada 2018. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Izlet s brodom: Vrsar-Rovinj-Limski Kanal (fish-picnic)

 

Brod Bolivar, VrsarPolazak oko 12:00 sati iz Vrsara. Brod Bolivar. Piće dobrodošlice. Vožnja uz obalu Istre do Rovinja (pauza 2 sata). Ručak. Slobodno vrijeme. Na povratku, vožnja Limskim Kanalom s pauzom za kupanje na Piratskoj Pećini (pauza do 1 sat). Povratak u Vrsar oko 17:00 sati.

Cijena: 180 HRK za odrasle
Cijena uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i piće).

 

Foto safari na dupine iz Vrsara u sumrak. (Lov s fotoaparatom)

 

Delfin foto safari iz Vrsara.Polazak iz luke Vrsar oko 20:00 sati. Slijedi vožnja koja traje samo 20 minuta. Pozicija na kojoj je najlakše vidjeti dupine nalazi se blizu Vrsara, na ulazu u Limski Kanal. Nakon dolaska na željenu poziciju, gase se motori broda i poslije nekoliko minuta dolaze dupini. Slijedi fotografiranje i povratak u luku oko 21:15.


Cijena: 130 HRK.

U cijeni nisu uključena jela i pića. Postoji li vjerojatnost, da se delfini ne vide? Da.. Više o brodskim izletima iz drugih luka.

 

Izlet s brodom: Vrsar-Pula-otoci Sestrice

 

Otok u obliku ribe, BrijuniPolazak oko 9:00 sati iz Vrsara. Brod Bolivar. Piće dobrodošlice. Vožnja uz obalu Istre pokraj Rovinja, Crvenog Otoka i j Brijuna do Pule. Razgled grada sa stručnim vodičem. Ručak na brodu. Na povratku, sidrenje kod otoka Sestrice i kupanje na otvorenom moru. Povratak u Vrsar oko 17:00 sati.

Cijena: 300 HRK za odrasle
Cijena uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i piće) i vodiča. Ova ponuda vrijedi samo ako se formira grupa koja je dovoljno velika. Kupanje je planirano kod otoka Sestrice koji se nalazi se oko 5 milja južno od Rovinja. Ovdje se brod sidri. Zbog lošeg vremena ili usklađivanja sa željama korisnika moguće je organizirati i pauzu za kupanje na otoku Sveti Jerolim u Brijunima ili u Limskom Kanalu.

 

Izlet s brodom na Brijune.

 

Sakupljanje gostiju s područja Vrsara počinje u 7:40 u Koversadi a završava oko 7:50 u Funtani.

Brod polazi iz luke Poreč oko 8:45. Po dolasku na Veli Brijun slijedi razgled NP Brijuni (oko 3:30 h) Povratak u hotele je oko 17:00 sati.

Cijena: 340 HRK i uključuje transfer autobusom, vođenje, vožnju brzim brodom i ulaznicu u Nacionalni park

Nudimo online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni. Izlet kreće iz Fažane koja se nalazi 46 km od Vrsara. Više o samostalnoj posjeti nacionalnom parku Brijuni.

 

Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera.

 

Izlet na Plitvice

Ovaj jedinstveni Nacionalni Park nalazi se 266 km od Vrsara

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Auto Kamp Koversada, Resorti Petalon i Belveder u 6:55, Kampovi Orsera i Valkanela u 7:05, Resort i autobusna stanica Funtani u 7:10. Slijedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 22:00.


Cijena: 860 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 655 HRK u ostalim mjesecima.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (250 HRK) .

Vrsar je slikovito malo mjesto na brežuljku kojim dominira Crkva Svetog Mirka. Fantastična razvedenost obale s brojnim otočićima te blizina Limskog Kanala glavne su njegove prednosti

Venecijanske maske, kao da iz Vrsara idemo na drugu planetu.Venecija-Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija o brodskom izletu Vrsar Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 003859485604 ili Nenada na 0038598232083 , ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.