Izleti brodom iz Vrsara

Opis izleta

Vrsar-Venecija

Kanal Grande: regata.Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19. Brodovi je potpuno opremljen i klimatiziran. Izlet počinje autobusnim transferom do luke Poreč, od kuda polazi brod. Boravak u Veneciji traje minimalno 5 sati. Više o izletu i Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna! Ako rezervirate u našoj online trgovini, morate nam poslati osobne podatke za sve putnike (ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj dokumenta s kojim putujete).
Cijena za odrasle: 550 HRK, a uključeni su vodič na hrvatskom na brodu i u Veneciji te prijevoz do broda i natrag. Hrana i piće nisu uključeni u cijeni. Transfer autobusom kreće iz Vrsara oko 6:15 a povratak je oko 20:30.

Izlet katamaranom Prince of Venice

Cijena: 550 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% a djeca do 7 godina besplatno.
Izlet ide svakog utorka i četvrtka (više informacija).

Mrežna rezervacija

Izlet katamaranom San Pawl

Cijena je 550 HRK za odrasle, djeca od 4 do 14 godina u pratnji 2 odrasle osobe ulaze u familijarni paket, djeca do 4 godine besplatno.
Izlet ide svake srijede, petka i nedjelje (više informacija).

Mrežna rezervacija

Vrsar-Rovinj-Limski Kanal (fish picnic)

Brod Bolivar, VrsarPolazak oko 11:30 sati iz Vrsara (Obala Maršala Tita bb, 52450, Vrsar). Brod Bolivar. Piće dobrodošlice. Vožnja uz obalu Istre do Rovinja (pauza 2 sata). Ručak. Slobodno vrijeme. Na povratku, vožnja Limskim Kanalom s pauzom za kupanje na Piratskoj Pećini (pauza do 1 sat). Povratak u Vrsar oko 17:00 sati
Cijena za odrasle: 220 HRK. Cijena uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i piće). Kliknite ovdje za mrežne rezervacije:

Mrežna rezervacija

Foto safari na dupine iz Vrsara u sumrak (lov s fotoaparatom)

Delfin foto safari iz Vrsara.Polazak iz luke Vrsar oko 17:00 sati. Brod Bolivar. Slijedi vožnja koja traje samo 20 minuta. Pozicija na kojoj je najlakše vidjeti dupine nalazi se blizu Vrsara, na ulazu u Limski Kanal. Nakon dolaska na željenu poziciju, gase se motori broda i poslije nekoliko minuta dolaze dupini. Slijedi fotografiranje i povratak u luku oko 20:00.
Cijena za odrasle: 150 HRK. U cijeni nisu uključena jela i pića. Može li se dogoditi da se dupini ne nađu? Da, ali takav izlet može biti i vrlo atraktivan za djecuZa slobodna mjesta, koristite naš rezervacijski sustav.