Brodski izlet: Vrsar-Venecija

 

Iz Vrsara, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč. Cestovna udaljenost je oko 11 km, tako da vožnja traje oko 15 minuta. Transfer ide od hotela Pineta, OMW benzinske pumpe, te autokampova Portosole, Koversada, Osera, Valkanela (Funtana) itd. Za izlet je potrebna putovnica / EU ID! Više o izletu i Veneciji.

Cijena za odrasle je od 520 HRK.

Za online rezervacije, kliknite ovdje i birajte u "Select transportation" meniju točke polaska od 17 do 22:

 

Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru.

Cijena za odrasle je 485 HRK (Autobus do Poreča i brod do Venecije).

Zahvaljujući tome što izleti idu iz Poreča, sezona izleta počinje u drugoj polovici travnja i završava u listopadu 2019. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Izlet s brodom: Vrsar-Rovinj-Limski Kanal (fish-picnic)

 

Brod Bolivar, VrsarPolazak oko 11:30 sati iz Vrsara. Brod Bolivar. Piće dobrodošlice. Vožnja uz obalu Istre do Rovinja (pauza 2 sata). Ručak. Slobodno vrijeme. Na povratku, vožnja Limskim Kanalom s pauzom za kupanje na Piratskoj Pećini (pauza do 1 sat). Povratak u Vrsar oko 17:00 sati.

Cijena: 200 HRK za odrasle
Cijena uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i piće).

Za online rezervacije, kliknite ovdje:

 

Foto safari na dupine iz Vrsara u sumrak. (Lov s fotoaparatom)

 

Delfin foto safari iz Vrsara.Polazak iz luke Vrsar oko 18:00 sati. Slijedi vožnja koja traje samo 20 minuta. Pozicija na kojoj je najlakše vidjeti dupine nalazi se blizu Vrsara, na ulazu u Limski Kanal. Nakon dolaska na željenu poziciju, gase se motori broda i poslije nekoliko minuta dolaze dupini. Slijedi fotografiranje i povratak u luku oko 20:00.

Cijena: 120 HRK.
U cijeni nisu uključena jela i pića.

Za online rezervacije, kliknite ovdje:


Postoji li vjerojatnost, da se delfini ne vide? Da. Više o brodskim izletima iz drugih luka.

 

Izlet s brodom: Vrsar-Pula-otoci Sestrice

 

Otok u obliku ribe, BrijuniPolazak oko 9:00 sati iz Vrsara. Brod Bolivar. Piće dobrodošlice. Vožnja uz obalu Istre pokraj Rovinja, Crvenog Otoka i j Brijuna do Pule. Razgled grada sa stručnim vodičem. Ručak na brodu. Na povratku, sidrenje kod otoka Sestrice i kupanje na otvorenom moru. Povratak u Vrsar oko 17:00 sati.

Cijena: 300 HRK za odrasle
Cijena uključuje: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso na žaru, kruh, salata i piće) i vodiča. Ova ponuda vrijedi samo ako se formira grupa koja je dovoljno velika. Kupanje je planirano kod otoka Sestrice koji se nalazi se oko 5 milja južno od Rovinja. Ovdje se brod sidri. Zbog lošeg vremena ili usklađivanja sa željama korisnika moguće je organizirati i pauzu za kupanje na otoku Sveti Jerolim u Brijunima ili u Limskom Kanalu.

 

Izlet s brodom na Brijune.

 

Sakupljanje gostiju s područja Vrsara počinje u 10:10 u Koversadi a završava oko 10:25 u Funtani.

Brod polazi iz Poreča u 10:30. Po dolasku u luku slijedi broski izlet. Povratak u hotele je oko 20:30 sati.

Cijena: 485 HRK i uključuje transfer autobusom, vođenje, aperitiv, ručak, vožnju brodom i ulaznicu u nacionalni park

Nudimo online ulaznice za nacionalni park Brijuni. Izlet kreće iz Fažane koja se nalazi 46 km od Vrsara. Više o samostalnoj posjeti nacionalnom parku Brijuni.

 

Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera.

 

Izlet na PlitviceOvaj jedinstveni nacionalni park nalazi se 266 km od Vrsara.
Plan puta:
Vremena polazaka autobusa su: Auto Kamp Koversada, Resorti Petalon i Belveder u 6:55, Kampovi Orsera i Valkanela u 7:05, Resort i autobusna stanica Funtani u 7:10. Slijedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 22:00.


Cijena: 750 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 590 HRK u ostalim mjesecima.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (250 HRK) .

Vrsar je slikovito malo mjesto na brežuljku kojim dominira Crkva Svetog Mirka. Fantastična razvedenost obale s brojnim otočićima te blizina Limskog Kanala glavne su njegove prednosti

Venecijanske maske, kao da iz Vrsara idemo na drugu planetu.Venecija-Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija o brodskom izletu Vrsar Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 00385989485604 ili Nenada na 0038598232083 , ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.