Brodski izleti iz Fažane

Opis izleta

Fish-picnic s posjetom nacionalnom parku Brijuni

Nacionalni park Brijuni.Polazak oko 9:00 iz Fažane, iz lučice kod auto-kampa Bi Village. Izlet se izvodi brodom Srebreno, dužine 18 a širine 4 m. Panoramska vožnja kroz luku, te kroz Brijunski arhipelag. Dolazak u nacionalni park brijuni, na otok Veli Brijun. Razgled otoka električnim vlakom te pješke sa stručnim vodičem u trajanju 3 sata i 30 minuta. Dolazak na otok Sveti Jerolim. Ručak u restoranu. Pauza za kupanje od oko 2 sata. Povratak oko 16:00 u luku.

Cijena za odrasle: 400 HRK i uključuje: ulaznicu nacionalni park Brijuni (vožnja električnim vlakom, stručni vodič), ulaznicu na otok Sveti Jerolim te ručak. Ručak u restoranu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Vegetarijanski meni treba unaprijed najaviti.

Web rezervacija

Gledanje delfina iz Fažane

Traženje dupinaPolazak oko 18:00 iz Fažane, iz lučice kod auto-kampa Bi Village. Izlet se izvodi brodom Srebreno. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag. Dolazak na poziciju između otoka Vanga i Vrsar. Gledanje delfina. Povratak oko 20:00.

Cijena za odrasle: 220 HRK i uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Web rezervacija

Vrijeme polaska može se mijenjati ovisno o datumu, jer je najbolje da zalazak sunca padne u pola izleta. Može se također postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aranžmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

Fish picnic oko Brijuna s kupanjem

Brod Srebreno, PulaPolazak oko 10:45 iz lučice kod auto-kampa Bi Village, Fažana. Izlet se izvodi brodom Srebreno. Po ukrcaju, piće dobrodošlice, te vožnja do otočića Sveti Jerolim iz Brijunskog arhipelaga. Po dolasku, pauza za kupanje (2 h) i ručak na brodu. Panoramska vožnja arhipelagom. Povratak oko 16:00.

Cijena za odrasle je 250 HRK i uključuje: ulaznicu za kupanje na otok Sveti Jerolim, piće dobrodošlice, ručak, te vino, mineralnu vodu i sok tijekom cijele vožnje. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh. Postoji i vegetarijanski meni. Moguće su on-line rezervacije.

Web rezervacija

Sveti Jerolim je mali otočić površine 0,125 četvornih kilometara s plažom duljine 1.554 km. More je vrlo prozirno i čisto.

Fish-picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Lim Fjord.Brod: Melisa polazi oko 9:00 iz Pule te kreće oko 9.30 iz luke Fažana (Brionska 10). Panoramska vožnja uz obalu Istre, Limskim kanalom.. Dolazak u Vrsar, ručak, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada (2 h). Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada (2 h). Povratak u Fažanu oko 17.00 sati. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena za odrasle je 270 HRK, te uključuje ručak s pićem, vodiča. Ručak na brodu: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Za polazak iz luke Fažana, molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom u luku Pula i natrag, po cijeni od 300 HRK. Za rezervaciju, izaberite polaznu točku autobusa. Izbornik je na početku namješten na recepciju auto kampa Bi Village u Fažani, ali vi možete izabrati početnu stanicu po volji od Peroja do Štinjana.

Web rezervacija

Fish-picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Izlet na Porer i Kamenjak.Prijevoz autom ili autobusom počinje oko 11:00 za područje Fažane, a polazak broda iz luke Medulin je u 12:00. Izlet sadrži panoramu svjetionika Porer, ručak na brodu te 2 pauze za kupanje: na moru ispred Kamenjaka i na otoku Ceja. Povratak na polaznu točku u Fažani je oko 17:40. Detaljniji opis ovog izleta možete naći ovdje.

Cijena za odrasle je 230 HRK i uključuje: prijevoz autobusom do broda i natrag, vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Kliknite ovdje i izaberite polaznu točku autobusa po volji (izbornik je na početku namješten na Peroj):

Web rezervacija

Također, u visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Na ovaj način jutarnja varijanta traje 1 sat duže, što produljuje pauze za kupanje. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55, a povratak autobusom na polaznu točku oko 15:30

Web rezervacija

Glassboat Igor

Brod sa staklenim dnom: Igor.Najkraća pojedinačna vožnja kroz arhipelag Brijuni iz Fažane traje 90 minuta. Izaberemo li brod sa staklenim dnom, možemo razgledati podmorje, pa ovaj izlet postaje atrakcija za djecu.

Cijena je 150 HRK za odrasle, a u cijeni su bezalkoholna pića. Za kupanje je potrebno doplatiti ulaznicu za otok Sveti Jerolim (ulaznica košta od 25 HRK).

Web rezervacija

Jednodnevni izleti u Veneciju

Katamaran Prince of VeniceBrod polazi iz luke Pula u 7:30 (check-in 7:00) i povratkom oko 20:45, svake subote u periodu od početka srpnja do polovice rujna. Organizirani prijevoz počinje s recepcije kampa Bi-Village u Fažani. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena: 600 HRK za odrasle a djeca plaćaju po uvjetima familijarnog paketa. Cijene uključuju vodiča i autobusni prijevoz do broda, a ne uključuje hranu i piće. Direktni izleti u Veneciju idu u ljetu, a u svibnju i listopadu postoji opcija polaska iz Poreča ili Rovinja s autobusnim prijevozom do katamarana i natrag. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Privatna vožnja brodom na Galebove Stijene (Stoja)

Galebove Stijene, PulaPolazak iz luke Fažana oko 15:30. Vožnja Brijunskim arhipelagom, te prema Stoji, južno od pulske luke. Dolazak na Galebove Stijene. Sidrenje broda. Pauza za kupanje oko 1 sat. Moguće je skakanje s broda te sa stijena. Povratak oko 18:30.

Cijena je od 1800,00 HRK za grupu do 12 osoba i uključuje piće tijekom vožnje.

Privatna vožnja brodom kroz Brijunski arhipelag

Brodica Elen, FažanaZa male grupe, najbolji je privatni izlet s kupanjem bez ulaska u nacionalni park. Vožnja traje oko 1 sat i 45 minuta. Kupanje na otoku Sveti Jerolim (ulaznica košta od 25 HRK) i konzumacija pića su opcionalni. Vremena polaska su u 09:00, 12:00, 14:00 te 19:00 (delfini).

Cijena je od 1500,00 HRK za grupu do 12 osoba. Cijena ne uljučuje jelo ni piće. Za veće grupe, molimo kontaktirajte nas.