Brodski izleti iz Fažane


Opis izleta

Gledanje delfina iz Fažane

Traženje dupina, blizu VrsaraPolazak oko 18:30 iz Fažane, iz lučice kod auto-kampa Bi Village, Izlet se izvodi brodom Srebreno. Vožnja kroz Brijunski Arhipelag. Dolazak na poziciju između otoka Vanga i Vrsar. Gledanje delfina. Povratak oko 21:00.
Može se, prije svega postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aražmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

Cijena za odrasle: 220 HRK i uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Web rezervacija

Vrijeme polaska može se mijenjati ovisno o datumu, jer je najbolje da zalazak sunca padne u pola izleta.

Fish picnic oko Brijuna s kupanjem

Brod Srebreno, PulaPolazak oko 10:45 iz lučice kod auto-kampa Bi Village, Fažana. Izlet se izvodi brodom dužine 16 a širine 4,8 m. Po ukrcaju, piće dobrodošlice, te vožnja do otpočića Sveti Jerolim iz Brijunskog arhipelaga. Pauza kupanje (2 h) i ručak na brodu. Povratak oko 16:00.
Cijena za odrasle: 220 HRK

Cijena uključuje: ulaznicu za kupanje na otoku, piće dobrodošlice, rućak, te vino, vodu i sok tijekom cijele vožnje. Ručak na brodu je: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Postoji i vegeterijanski meni.
Za pretragu slobodnih mjesta i moguće on-line rezervacije, kliknite ovdje:

Web rezervacija

Fish-picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Lim Fjord.Brod: Melisa polazi oko 9:00 iz Pule te kreće oko 9.30 iz luke Fažana (Brionska 10). Panoramska vožnja uz obalu Istre prema sjeveru. Nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza bez iskrcavanja. Slijedi vožnja do Vrsara, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Povratak na početnu točku oko 17.00 sati. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena za odrasle je 270 HRK, te uključuje ručak s pićem, vodiča. Ručak na brodu: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka. Za polazak iz luke Fažana, molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Na isti izlet moguće je doći organiziranim autobusnim prijevozom u luku Pula i natrag, po cijeni od 300 HRK. Za rezervaciju, kliknite ovdje i izaberite polaznu točku autobusa. Izbornik je na početku namješten na recepciju auto kampa Bi Village u Fažani, ali vi možete izabrati početnu stanicu po volji od Peroja do Štinjana.

Web rezervacija

Fish-picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Izlet na Porer i Kamenjak.Prijevoz autom ili autobusom počinje oko 11:00 za područje Fažane, a polazak broda iz luke Medulin je u 12:00. Izlet sadrži 2 pauze za kupanje.Povratak na polaznu točku oko 17:30. Detaljniji opis ovog izleta možete naći ovdje.

Cijena za odrasle je 230 HRK

Cijena uključuje: prijevoz autobusom do broda i natrag, vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Izlet ide ponedjeljkom, srijedom i petkom a u špici sezone svaki dan. kliknite ovdje i izaberite polaznu točku autobusa (izbornik je na početku namješten na Peroj, ali možete izabrati polaznu točku po volji):

Web rezervacija

Također, u visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55, a povratak autobusom na polaznu točku oko 15:30

Web rezervacija

Jednodnevni izleti u Veneciju

Brod San FrangiskBrod polazi iz luke Pula u 7:30 (check-in 7:00) i povratkom oko 20:45, ide svakog utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom u periodu od početka lipnja do polovice rujna. Organizirani prijevoz počinje s recepcije kampa Bi-Village u Fažani. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena: 550 HRK za odrasle a djeca plaćaju po uvjetima familijarnog paketa

Cijene uključuju vodiča a ne uključuje hranu i piće. Direktni izleti u Veneciju idu u ljetu, a u svibnju i listopadu postoji opcija polaska iz Poreča ili Rovinja s autobusnim prijevozom do katamarana i natrag. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Glassboat Igor

Brod sa staklenim dnom: Igor.Najkraća pojedinačna vožnja kroz arhipelag Brijuni iz Fažane traje 90 minuta. Izaberemo li brod sa staklenim dnom, možemo razgledati podmorje, pa ovaj izlet postaje atrakcija za dijecu. Cijena je 150 HRK za odrasle, a u cijeni su bezalkoholna pića. Za kupanje je potrebno doplatiti ulaznicu za otok Sveti Jerolim.

Web rezervacija

Privatna vožnja brodom na Galebove Stijene (Stoja)

Galebove Stijene, PulaPolazak iz luke Fažana oko 15:30. Vožnja Brijunskim arhipelagom, te prema Stoji, južno od pulske luke. Dolazak na Galebove Stijene. Sidrenje broda. Pauza za kupanje oko 1 sat. Moguće je skakanje s broda te sa stijena. Povratak oko 18:30.

Cijena je od 1800,00 HRK za grupu do 12 osoba i uključuje piće tijekom vožnje.

Privatna vožnja brodom kroz Brijunski arhipelag

Brodica Elen, FažanaZa male grupe, najbolji je privatni izlet s kupanjem bez ulaska u nacionalni park. Vožnja traje oko 1 sat i 45 minuta. Kupanje na otoku Sveti Jerolim (ulaznica košta od 25 HRK) i konzumacija pića su opcionalni. Vremena polaska su u 09:00, 12:00, 14:00 te 19:00 (delfini).
Cijena je od 1500,00 HRK za grupu do 12 osoba.