Izlet brodom iz Pule u Rovinj, Lim Fjord i Vrsar

Vrsta izleta: fish picnic

Opis broda

Brod Melisa, Pula.Brod Melisa dugačak je 30 a širok 7 m, ima 4 wc-a, bar, kuhinju te otkrivenu terasu za sunčanje i natkrivenu s velikom tendom. Maksimalna brzina je 15 čvorova. Proizveden je u Italiji s izletničkom namjenom i opremljen suvremenim uređajima za navigaciju. Zahvaljujući modernoj konstrukciji i pogonu na 2 motora po 600 ks ima odličnu stabilnost i po uzburkanom moru. Vlasnik broda i organizator putovanja je obrt Cimera.

Plan izleta

Zemljopisna karta s ucrtanim planom izleta.Polazak iz Pule u 9:00. Panorama Brijuna bez iskrcaja, panorama Limskog Kanala do Špilje bez iskrcaja. Pauze: 2 sata u Vrsaru (kupanje ili slobodno vrijeme za vlastiti program) i 2 sata u Rovinju (razgled grada ili slobodno vrijeme za vlastiti program). Povratak u Pulu oko 18:00 sati.
Za izlete koji se izvode izvan ljetne sezone moguća je modifikacija programa, tako da se umjesto Vrsara posjećuje Poreč u trajanju od 2 sata. Koristite li naš online-booking, prije rezervacije provjerite itinerar!

Vodič

Razgled Rovinja sa stručnim vodičem.Na ovom izletu, standardan je licencirani stručni vodič, koji opisuje mjesta na obali i otoke koje turisti vide s broda tijekom vožnje. Tijekom pauze u Rovinju izvodi se razgled grada sa zainteresiranim putnicima. Obavezni jezici su: hrvatski, engleski, njemački i talijanski.

Hrana i piće koji su uključeni u cijenu

Ručak na brodu u toku vožnje.Ručak se pripravlja i servira na brodu u toku vožnje (najčešće u Limskom Kanalu), a sastoji se od ribe skuše i pilećeg mesa s roštilja, kruha te kupus salate. Treća mogućnost je vegetarijanski meni. Ručak uključuje neograničenu konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Cijena je 50 € za odrasle. Djeca od 0 do 6,99 godina ne plaćaju a od 7 do 13,99 plaćaju pola cijene. Djeca moraju biti u pratnji punoljetnih osoba. Kućni ljubimci i bicikli na upit.

Kako doći na brod?

Iskrcaj putnika u Rovinju.Za goste koji dolaze sami, adresa je: Riva 8, 52100 Pula. Parkiranje na ovoj adresi nije moguće. Ovdje možete saznati više o parkiranju u luci Pula.
Moguć je i organizirani prijevoz po cijeni od 5 € za odrasle, 2,5 € za djecu od 7 do 13,99 i besplatno za djecu od 0 do 6,99 godina. Standardna vremena polaska su: Peroj u 7:50, Fažana u 8:00, autokamp Bi Village 8:15, autokamp Brioni (i za Štinjan) u 8:30 za područja sjeverno od Pule. Za područja južno od grada, vremena polaska su: autokamp Stoja u 8:15, Punta Verudela i Horizont u 8:30. Iz područja Medulina, Pomera, Premanture i Banjola polazak je u 8:00. Dolazak na vašu adresu možemo dogovoriti na upit.

Kako bukirati?

  • Možete poslati upit. Mi odgovaramo ponudom po kojoj možete uplatiti cijeli iznos ili kauciju unaprijed a ostatak u gotovini na polasku broda.
  • Možete poslati ime i prezime, broj mobilnog telefona te adresu u Hrvatskoj pa sve platiti na polasku. Agencija će provjeriti adresu pa prihvatiti prijavu.
  • Potražite raspored, slobodna mjesta te mogući online booking za sljedeće varijante ovog izleta:

Za izlete s polaskom iz luke Pula, cijena je 50,00 €.

Za izlete s prijevozom na brod, cijena je 55,00 €.

Ulaznice (vaučeri) vrijede u tiskanom ili elektroničkom obliku. Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev. Za one koji žele saznati više o sličnim brodskim izletima iz luka u Istri.

Unutrašnjost broda Melisa.Brod Melisa na putu iz Poreča prema otoku Sv. Nikole.Otok Veli Brijun.Prolazak kroz arhipelag Brijuni.

Limski Kanal.Piratska Pećina u Limskom Kanalu.Vrsar, stari grad.Plaža u Vrsaru.

Otok ispred Vrsara.Rovinj, tradicionalna izrada čipke.Rovinj, pogled s mora na stari grad.Unutrašnjost Crkve Svete Eufemije.

Rovinj, život na stubama.Rovinj, galerija u starom gradu.Aquarium u Rovinju-hobotnica.Aquarium u Rovinju: rak.