Pula Venecija Katamaranom

Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19.
Udaljenost između gradova je oko 130 km i vožnja traje oko 3 i pol sata u jednom smjeru. Po dolasku ostaje se do 5 sati u najljepšem gradu na svijetu. Više o razgledu i planu kretanja kroz Veneciju.

Također, moguće je putovati brodom iz Poreča ili Rovinja. U tom slučaju organizirani su autobusni transferi iz Pule do broda i natrag.

U nekim slučajevima, za goste koji idu u Veneciju i natrag isti dan, moguć je besplatni transfer s autobusom iz Medulina, Pule i Fažane. Gosti koji dolaze sami, moraju doći na carinski mol u Puli. (GPS koordinate su: latituda: 44.87466, longituda: 13.848159.) Najbliža adresa koju prepoznaje GPS navigacija je ulica Riva 24, 52100 Pula, a udaljena je oko 100 m od carinskog mola. Udaljenost od parkinga (ulica Riva ) je oko 150 m. Ovo parkiralište je vrlo blizu, nalazi se blizu Arene, ali je prilično skupo i cijena iznosi 8 kuna po satu.
U Puli ne postoji trajekt za prijevoz automobila prema Italiji, pa putnici mogu koristiti opisane linije i za prijevoz u jednom smjeru. Specijalno, za putnike koji putuju iz Italije u Hrvatsku na ovaj način, ukrcajna luka je terminal San Basilio u Veneciji.

Kako bukirati?

  • Možete poslati upit e-mailom. Mi odgovaramo ponudom po kojoj možete uplatiti cijeli iznos ili kauciju unaprijed a ostatak u gotovini na polasku broda. Za prijavu ovog izleta, nužno je za svakog putnika poslati agenciji sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj dokumenta s kojim putujete.

Putne karte (voucheri) mogu biti printane ili u elektroničkom obliku. Sve potvrđene cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Jednodnevni izleti u Veneciju katamaranom Prince of Venice

Putovanje ide svake subote do kraja rujna. Vlasnik broda i organizator putovanja je kompanija Kompas. Opis broda.

Plan izleta:
Katamaran za Veneciju 07:00 Ulazna kontrola (Check-in, carinski mol Pula).
07:30 Polazak.
11:00 Dolazak u Veneciju, oko 30 minuta s vodičem te slobodno vrijeme za razgled
16:30 Ulazna kontrola (Check-in luka San Basilio).
17:00 Polazak.
20:30 Povratak na početnu točku.

Cijena: 600 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% a djeca do 7 godina besplatno.
Cijena uključuje lokalni prijevoz autobusom te stručnog vodiča, na hrvatskom, njemačkom te engleskom, U slučaju da je prijavljeno više od 20 putnika moguće je vođenje i na poljskom ili francuskom. Nisu uključeni hrana i piće. Vremena polaska iz Medulina su autokamp Kažela i hoteli Belveder, Holiday i Sensimar te autokamp Medulin i agencija Globus i hotel Arcus u 6:00. Polasci iz Banjola ispred hotela Del-Mar i Centinera su u 6:15. U Puli, polasci su sa zaobilaznice (Discount Roto / Bar Cuba Libre) u 6:25, recepcije Resorta Horizont u 6:30 te Punta Verudele u 6:35. Polasci iz Fažane su s autobusne stanice i s recepcije autokampa Bi-Village u 6:55.

U ovoj varijanti je cijena u jednom smjeru nešto niža, fiksna i iznosi 485 HRK za odrasle. Također, tada je moguć lokalni transfer autobusom po cijeni od 30 HRK.

Prtljaga može sastojati od jednog prijavljenog većeg komada i ručne prtljage (maksimalne dimenzije 56 cm x 45 cm x 25 cm), maksimalne mase do 10 kg. Kućni ljubimci moraju imati putne dokumente, prijava je obavezna. Za prijevoz bicikala prijava je također obavezna.

Jednodnevni izleti u Veneciju brodom San Frangisk (otkazano, covid-19)

Ovaj izlet je otkazan od 2020. zbog epidemije COVID-19. Vlasnik broda i organizator ovog putovanja je kompanija Venezialines.

Regata kroz Kanal Grande.San Pawl-najbrži katamaran za Veneciju.Unutrašnjost broda za Veneciju.Adriatic Jet, katamaran za Veneciju.Rialto, najpoznatiji most preko Kanala Grande.

Most Uzdaha.Gondole.Duždova Palaća.Maska 1.

Venecijanske maske.Gondole.Kanal Grande.Maska 1.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada +38598232083 , ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.