Izleti iz Pule u Veneciju katamaranom

Opis izleta

Mjesto polaska i uvjeti putovanja

Kanal Grande: regata.Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19. Udaljenost između gradova je oko 130 km i vožnja traje od 3 i pol do 4 sata u jednom smjeru. Po dolasku ostaje se do 5 sati u najljepšem gradu na svijetu. Više o razgledu i planu kretanja kroz Veneciju.
U nekim slučajevima, za goste koji idu u Veneciju i natrag isti dan, moguć je besplatni transfer s autobusom iz Medulina, Pule i Fažane. Gosti koji dolaze sami, moraju doći na carinski mol u Puli. (GPS koordinate su: latituda: 44.87466, longituda: 13.848159.) Najbliža adresa koju prepoznaje GPS navigacija je ulica Riva 24, 52100 Pula. Udaljenost od parkinga Karolina (Trg Nimfeja bb, 52100, Pula) je oko 150 m. Ovo parkiralište je vrlo blizu, nalazi se blizu pristaništa, ali je prilično skupo i cijena iznosi 15 kuna po satu.
U Puli ne postoji trajekt za prijevoz automobila prema Italiji, pa putnici mogu koristiti opisane linije i za prijevoz u jednom smjeru. Specijalno, za putnike koji putuju iz Italije u Hrvatsku na ovaj način, ukrcajna luka je terminal San Basilio u Veneciji.
Također, u predsezoni i posezoni moguće je putovati brodom iz Poreča ili Rovinja. U tom slučaju organizirani su autobusni transferi iz Pule do broda i natrag.

Kako bukirati?

Za prijavu ovog izleta, nužno je za svakog putnika poslati agenciji sljedeće podatke: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj dokumenta s kojim putujete. Za izvođenje izleta nužna je putovnica ili osobna iskaznica.

 • Možete poslati upit e-mailom. Mi odgovaramo ponudom po kojoj možete uplatiti cijeli iznos ili kauciju unaprijed a ostatak u gotovini na polasku broda.
 • Možete koristiti našu online rezervaciju. Kauciju plaćate karticom unaprijed, ostatak na odlasku u gotovini. Osobne podatke možete poslati putem naše aplikacije.

Putne karte (voucheri) mogu biti printane ili u elektroničkom obliku. Sve potvrđene cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Jednodnevni izleti brodom San Pawl

Ovaj katamaran plovi svakog utorka od 7. lipnja do 27. rujna i svake nedjelje od 7. srpnja do 28. kolovoza 2022. Vlasnik broda i organizator ovog putovanja je kompanija Veneziales.

Opis broda

Katamaran San PawlBrod San Pawl dugačak je 35,20 a širok 11,5 m. Maksimalna brzina je 50 čvorova, ima 4 wc-a, bar koji nudi topla, hladna bezalkoholna kao i alkoholna pića, te jednostavna jela poput kroasana, sendviča, čokolade i slatkiša. Proizveden je u Norveškoj s izletničkom namjenom i opremljen suvremenim uređajima za navigaciju, Potpuno je klimatiziran a pogon na 2 motora po 2550 ks te konstrukcija na zračnom jastuku osiguravaju brzinu i stabilnost.

Plan izleta

 • 07:00 ulazna kontrola (check-in: carinski gat, Pula).
 • 07:30 polazak.
 • 11:15 dolazak u Veneciju, šetnja od oko 40 minuta s vodičem te slobodno vrijeme za razgled.
 • 16:45 ulazna kontrola (check-in: pristanište San Basilio, Venecija).
 • 17:15 polazak.
 • 20:45 povratak u luku polaska.

Cijena je 600 HRK za odrasle, djeca od 4 do 14 godina u pratnji 2 odrasle osobe ulaze u familijarni paket, djeca do 4 godine besplatno. U familijarnom paketu u 7. i 8. mjesecu je jedno dijete besplatno a ostala plaćaju 50% a inače su 2 djece besplatno a ostala plaćaju 50%.
Cijena uključuje stručnog vodiča, na hrvatskom, njemačkom i engleskom, Nisu uključeni hrana i piće. Lokalni transfer s autobusom je besplatan. Standardna vremena polaska autobusa iz Medulina: autokamp Kažela 6:15, Hotel Belvedere 6:15, Hoteli Holiday i Park Plaza Medulin 6:20, autokamp Medulin 6:25, Agencija Globus i Hotel Arcus 6:30. Iz Pule, vremena su: Pješčana Uvala 6:55, Punta Verudela 7:05, Zlatne Stijene 7:10, Omladinski Hostel 7:10, Hotel Pula 7:10, autokamp Stoja 7:15, Duga Uvala 6:40, Premantura 6:45, Banjole (centar) 6:50, Banjole (kamp Indije) 6:55, (Fažana) autokamp Bi Village 7:05.

Vožnja u jednom smjeru katamaranom San Pawl

Kod vožnje u jednom smjeru, cijena je podložna promjenama i iznosi od 460 do 645 HRK. Točan iznos cijene ovisi o popunjenosti i može se dobiti po upitu. Lokalni transfer autobusom nije dostupan.
Prtljaga može biti ručna (maksimalne dimenzije 56 cm x 45 cm x 25 cm) i imati maksimalnu masu do 10 kg. Kućni ljubimci moraju imati putne dokumente cijena izleta za njih je 75 HRK a prijava je obavezna. Cijena prijevoza za bicikle je također 75 HRK uz obaveznu prijavu.

Jednodnevni izleti brodom Prince of Venice

Vozni red za 2022. godinu još nije izrađen. Vlasnik broda i organizator putovanja je kompanija Kompas.

Opis broda

Katamaran Prince of Venice.Brod je dugačak 39,6 a širok 15,6 m. Maksimalna brzina je 29 čvorova. Brod je opremljen barom, toaletima i potpuno klimatiziran. Proizveden je u Australiji s i opremljen suvremenim uređajima za navigaciju, Pogonjen ja s 2 motora (2 x 1.435 kW = 2.870 kW). Aluminijska konstrukcija trupa osigura udobnost i stabilnost čak i na valovitom moru.

Plan izleta

 • 07:00 ulazna kontrola (check-in: carinski gat, Pula).
 • 07:30 polazak.
 • 11:30 dolazak u Veneciju, šetnja od oko 40 minuta s vodičem te slobodno vrijeme za razgled.
 • 17:00 ulazna kontrola (check-in: pristanište San Basilio, Venecija).
 • 17:30 polazak.
 • 21:30 povratak u luku polaska.

Cijena: 600 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% a djeca do 7 godina besplatno. Cijena uključuje lokalni prijevoz autobusom te stručnog vodiča, na hrvatskom, njemačkom te engleskom, U slučaju da je prijavljeno više od 20 putnika moguće je vođenje i na poljskom ili francuskom. Nisu uključeni hrana i piće.
Vremena polaska iz Medulina su autokamp Kažela i hoteli Belveder, Holiday i Sensimar te autokamp Medulin i agencija Globus i hotel Arcus u 6:00. Polasci iz Banjola ispred hotela Del-Mar i Centinera su u 6:15. U Puli, polasci su sa zaobilaznice (Discount Roto / Bar Cuba Libre) u 6:25, recepcije Resorta Horizont u 6:30 te Punta Verudele u 6:35. Polasci iz Fažane su s autobusne stanice i s recepcije autokampa Bi-Village u 6:45.

Vožnja u jednom smjeru katamaranom Prince of Venice

U ovoj varijanti je cijena u jednom smjeru nešto niža, fiksna i iznosi 485 HRK za odrasle. Također, tada je moguć lokalni transfer autobusom po cijeni od 30 HRK.
Prtljaga može sastojati od jednog prijavljenog većeg komada i ručne prtljage (maksimalne dimenzije 56 cm x 45 cm x 25 cm), maksimalne mase do 10 kg. Kućni ljubimci moraju imati putne dokumente, prijava je obavezna. Za prijevoz bicikala prijava je također obavezna.

Most uzdaha.Gondole.Duždeva palača.Rialto.

Maske.Gondole.Kanal Grande.Drveni dokovi Venecije.