Brodski izlet: Rabac-Venecija

 

U svakoj varijanti izleta: brodovi su moderni i opremljeni air conditionom, barom, nudi se minimalno 5-satni boravak u Veneciji a vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i prvih 45 minuta u Veneciji.
Više o izletu i Veneciji.

Linija za Veneciju s autobusnim prijevozom do Poreča ili Rovinja

 

Iz Rapca počinjemo s autobusnim transferom u Poreč, Pulu ili u Rovinj od kuda kreću katamarani za Veneciju. Po završetku slijedi organizirani povratak u Rabac. Cestovna udaljenost je oko 70 km, tako da vožnja traje oko 65 minuta. Transfer ide od hotela: Valamar San Fior (i za Lanternu), Girandella (za Mercur, Uran, Saturn, Albona, Valamar Bellevue), Miramar/ Allegro (i za Mediteran, Marinu), Hedera (i za Narcis, Mimosa, Adoral), s autobusne stanice pokraj hotela Amfora i autobusne stanica pokraj benzinske crpke. I ovdje je moguća vožnja u samo jednom smjeru.

Cijena: 550 HRK za odrasle.

Izlet u Veneciju iz Poreča ide od svibnja do listopada, ali je prijevoz autobusom iz Rapca organiziran u određene dane lipnja, srpnja i kolovoza.

 

Fish picnic iz Rapca na Cres

Grad Cres
Brod Monsun. Polazak iz Rapca u 10:00. Aperitiv i panoramska vožnja. Dolazak u mjesto i plažu Valun na otoku Cresu s mogućnošću kupanja i sunčanja. Povratak na brod, gdje čeka pripremljen ručak (riba, meso, salata, vino, voda ili sok). Dolazak u grad Cres. Kratki obilazak grada s vodičem (cca 45 minuta) te slobodno vrijeme. Po povratku na brod, živa glazba, zabava. U dobrom raspoloženju oko 17 h povratak u Rabac.

Cijena: 200 HRK za odrasle.

Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča i živu muziku. Fish picnic ide od Uskrsa do listopada.
Više o brodskim izletima iz drugih gradova u Istri.

 

Traženje dupina

 

Brod Sea Explorer. Polazak iz luke Rabac u 12:00, aperitiv i panoramska vožnja uz obalu u potrazi za dupinima. Pauza za kupanje. Dolazak na pličinu od oko 3 metra koja je okružena dubokom vodom. Ovo mjesto je vrlo bogato ribom, hobotnicom i rakovima. Slijedi ronilačka predstava (diver show), povratak i dolazak u Rabac u 15:00.

Cijena: 120 HRK za odrasle.

Cijena sadrži: bezalkoholna pića, vodiča i ronilačku predstavu

 

 

Fish picnic Rabac-Cres-Plava špilja na otoku Cresu

 

Brod Sea Explorer. Polazak iz luke Rabac u 9:30 i vožnja prema gradu Cresu na istoimenom otoku. Po dolasku slijedi pauza od oko 1,5 sati za obilazak grada Cresa ili kupanje na plaži. Po polasku iz grada Cresa slijedi ručak na brodu uz panoramsku vožnju do Plave špilje. Po dolasku slijedi sidrenje, kupanje i ulazak u Plavu špilju. Pauza traje oko 1 sat i 15 minuta. Slijedi povratak te dolazak u Rabac u 17:30.

Cijena: 240 HRK za odrasle.

Cijena sadrži: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso s roštilja te salata i kruh ili vegetarijanski menu. Piće za vrijeme ručka 0,5 l vina ili piva, sok ili voda). Živa glazba.

 

Posjeta Nacionalnom Parku Brijuni.

 

Ovaj izlet: autobusom ide direktno iz Rapca u Fažanu, gdje se ukrca na brod od nacionalnog parka.
Cijena je od 435 HRK za odrasle, a uključuje vožnju autobusom, vođenje i ulaznicu u Nacionalni park.
Ovaj izlet ide svakog utorka u razdoblju od 16.04 do 24.09.2019. u vremenu od 12:00 do 18:45.. Polasci autobusa su; Valamar Sanfior, Alegro, Amfora, Maslinica u 12:00 i autobusna stanica Labin (ex Varteks) u 12:10 sati.

Za posjetitelje koji žele ići u Fažanu (48 km od Rapca, a 6 km od Pule vlastitim automobilom nNudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni te najavu i izbor jezika vodiča. Više o posjeti nacionalnom parku Brijuni. NP Brijuni su otvoreni cijelu godinu.

 

Jednodnevni izlet: Plitvička Jezera.

 

Izlet na Plitvice > Ovaj najstariji i najljepši Nacionalni Park u Hrvatskoj nalazi se 229 km od Rapca.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Valamar Sanfior, Alegro, Amfora i Maslinica u 06:45. Slijedi vožnja s nekoliko pauza. Po dolasku, vođena tura po nacionalnom parku i ručak u restoranu.
Oko 16.45 se kreće prema natrag, a oko 20.45 je približno vrijeme dolaska u hotel.


Cijena: od 445 HRK za odrasle..

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (250 Kn). Izlet ide svaku srijedu od 22.5. do 18.9. 2019.

.

Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu
predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Venecijanske maskeGondoleKanal GrandeDrveni molovi Venecije

Za više informacija o brodskom izletu Rabac-Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 00385989485604 ili Nenada 0038598232083 , ili pošaljite e-mail. Opći uvjeti putovanja su ovdje.