Rabac-Venecija

Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19.
U svakoj varijanti izleta: brodovi su moderni i opremljeni air conditionom, barom, nudi se minimalno 5-satni boravak u Veneciji a vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i prvih 45 minuta u Veneciji.
Više o izletu i Veneciji.

Autobusni prijevoz iz Rapca do luke polaska je otkazan, ali brodovi za Veneciju voze iz luka Poreč, Pulu ili Rovinj.

Cijena: 520 HRK za odrasle. Cijena uključuje vodiča.

Fish picnic iz Rapca na Cres

Grad Cres Brod Monsun. Polazak iz Rapca u 10:00. Aperitiv i panoramska vožnja. Dolazak u mjesto i plažu Valun na otoku Cresu s mogućnošću kupanja i sunčanja. Povratak na brod, gdje čeka pripremljen ručak (riba, meso, salata, vino, voda ili sok). Dolazak u grad Cres. Kratki obilazak grada s vodičem (cca 45 minuta) te slobodno vrijeme. Po povratku na brod, živa glazba, zabava. U dobrom raspoloženju oko 17 h povratak u Rabac.

Cijena: 220 HRK za odrasle.
Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča i živu muziku. Fish picnic ide od Uskrsa do listopada.

Za mrežnu rezervaciju, molim kliknite ovdje:

Više o brodskim izletima iz drugih gradova u Istri.

Traženje dupina brodom sa staklenim dnom

Brod Sea Explore Brod Sea Explorer. Polazak iz luke Rabac u 12:00, aperitiv i panoramska vožnja uz obalu u potrazi za dupinima. Pauza za kupanje. Dolazak na pličinu od oko 3 metra koja je okružena dubokom vodom. Ovo mjesto je vrlo bogato ribom, hobotnicom i rakovima. Slijedi ronilačka predstava (diver show), povratak i dolazak u Rabac u 15:00.

Cijena: 120 HRK za odrasle.
Cijena sadrži: bezalkoholna pića, vodiča i ronilačku predstavu

Fish picnic Rabac-Cres-Plava špilja na otoku Cresu

Brod Sea Explorer. Polazak iz luke Rabac u 9:30 i vožnja prema gradu Cresu na istoimenom otoku. Po dolasku slijedi pauza od oko 1,5 sati za obilazak grada Cresa ili kupanje na plaži. Po polasku iz grada Cresa slijedi ručak na brodu uz panoramsku vožnju do Plave špilje. Po dolasku slijedi sidrenje, kupanje i ulazak u Plavu špilju. Pauza traje oko 1 sat i 15 minuta. Slijedi povratak te dolazak u Rabac u 17:30.

Cijena: 240 HRK za odrasle.
Cijena sadrži: piće dobrodošlice, ručak (riba ili meso s roštilja te salata i kruh ili vegetarijanski menu. Piće za vrijeme ručka 0,5 l vina ili piva, sok ili voda). Živa glazba.

Posjeta Nacionalnom Parku Brijuni

Izlet je otkazan od 2020. zbog epidemije COVID-19. Autobusom se ide direktno iz Rapca u Fažanu, gdje se ukrca na brod od nacionalnog parka.
Cijena je od 435 HRK za odrasle, a uključuje vožnju autobusom, vođenje i ulaznicu u Nacionalni park.
Ovaj izlet ide svakog utorka u razdoblju od 16.04 do 24.09.2019. u vremenu od 12:00 do 18:45. Polasci autobusa su; Valamar Sanfior, Alegro, Amfora, Maslinica u 12:00 i autobusna stanica Labin (ex Varteks) u 12:10 sati.

Za posjetitelje koji žele ići u Fažanu (48 km od Rapca, a 6 km od Pule vlastitim automobilom nudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni te najavu i izbor jezika vodiča. Više o posjeti nacionalnom parku Brijuni. Brijuni su otvoreni cijelu godinu.

Jednodnevni izlet: Plitvička Jezera

Izlet na PlitviceIzlet je otkazan od 2020. zbog epidemije COVID-19. Ovaj najstariji i najljepši Nacionalni Park u Hrvatskoj nalazi se 229 km od Rapca.
Plan puta:
Vremena polazaka autobusa su: Valamar Sanfior, Alegro, Amfora i Maslinica u 06:45. Slijedi vožnja s nekoliko pauza. Po dolasku, vođena tura po nacionalnom parku i ručak u restoranu.
Oko 16.45 se kreće prema natrag, a oko 20.45 je približno vrijeme dolaska u hotel.

Cijena: od 445 HRK za odrasle..
Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (250 Kn). Izlet ide svaku srijedu od 22.5. do 18.9.

Rezervacije

Opisi izleta napravljeni su prema stanju u prošloj godini. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu
predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Venecijanske maskeGondoleKanal GrandeDrveni molovi Venecije

Za više informacija o brodskom izletu Rabac-Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsApp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 (ili Nenada +38598232083), ili pošaljite e-mail. Opći uvjeti putovanja su ovdje.