Izleti brodom iz Medulina: Venecija, fish picnic, dupini

Opisi izleta i mrežne rezervacije.

Jednodnevni izleti u Veneciju

Katamaran Anđela.Organizirani prijevoz na brod počinje s recepcije kampa Kažela u Medulinu oko 06:00 (postoje i druge stanice). Izleti katamaranom San Pawl polaze utorkom, petkom i nedjeljom iz luke Pula u 7:30 (check-in 7:00), u periodu od početka srpnja do kraja rujna. Izlet katamaranom Anđela, izvode se također preko luke Pula, svakog utorka, četvrtka i subote. Cijena uključuje autobusni prijevoz do broda i natrag, te vodiča a ne uključuje hranu i piće. Autobusa u tom slučaju polazi oko 06:00 iz Medulina. Konačne cijene i raspored se može doznati kroz našu mrežnu aplikaciju.

Anđela

Za brod Anđela, niska sezona traje od 4. do 27.6 i od 1.9. do 26.9. a visoka od 28.6. do 31.8.2024. Cijena za odrasle je 93,00 € u niskoj, a 103,00 € u visokoj sezoni. Djeca do 13,99 godina plaćaju po 50 %, a djeca do 6,99 godina idu besplatno. Molimo, rezervirajte najmanje 48 sati unaprijed. Za raspored, molimo provjerite ovdje:

San Pawl

Cijena u niskoj sezoni je 93,00 € za odrasle, a djeca do 13,99 godina plaćaju 47,00 €. Ako djeca imaju popust familijarnog paketa, plaćaju 4,00 €, dakle putuju brodom besplatno. Familijarni paket vrijedi kad najmanje dvije odrasle osobe putuju s djecom. Djeca do 5,99 godina putuju besplatno brodom i busom.

Fish picnic Kamenjak-Porer-Ceja

Brod Sandra, Medulin.Polazak brodom Sandra (dužine 16 a širine 4,5 m) iz Medulina oko 12:00. Panoramska vožnja medulinskim arhipelagom do rta Kamenjak. Baca se sidro i slijedi kupanje na otvorenom moru (1 h). Ako vremenski uvjeti to dozvole, moguće je plivati u špilju Golumbera. Nastavak vožnje i dolazak do svjetionika Porer. Tu se okrećemo i vozimo prema natrag. Po dolasku u zaljev Krmeda slijedi ručak, te polazak prema otoku Ceja. Po dolasku na otok, odmor ili kupanje (1 h). Povratak u Medulin 17:00.

Polazak u 12:00

Cijena za odrasle je 40,00 € i uključuje: vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Izlet ide ponedjeljkom, srijedom i petkom a u špici sezone svaki dan. Adresa luke je: Osipovica 30, 52203, Medulin. Za rezervaciju, molimo kliknite ovdje:

Za izlet s organiziranim prijevozom do broda i natrag, cijena je 47,00 €. Kao polazna točka postavljena je Premantura, ali kroz ovu web rezervaciju možete odabrati polaznu stanicu. Molimo kliknite ovdje:

Polazak u 09:00

U visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Cijena je 40,00 €. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55. Za polazak iz luke Medulin, molimo provjerite ovdje:

Za izlet s organiziranim prijevozom do broda i natrag cijena je 47,00 €. Molimo kliknite ovdje:

Fish picnic Rovinj-Limski Kanal-Vrsar

Lim Fjord.Organizirani autobusni transfer u Pulu počinje oko 08:00. Raspored stanica i vremena polaska dostupna su kroz web rezervaciju. Brod: Melisa polazi oko 9:00 iz Pule. Slijedi vožnja, uz Brijunski arhipelag te Limskim kanalom do Piratske pećine. Prva stanica je Vrsar: ručak na brodu, slijedi iskrcavanje te odmor za kupanje ili razgled starog grada (2 h). Druga stanica je Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada (2 h). Povratak u luku Pula oko 18:00 sati, a povratak organiziranog prijevoza u Medulin oko 18:30.
Cijena za odrasle je 55,00 € i uključuje ručak s pićem, vodiča i autobusni prijevoz do broda i natrag. Za rezervaciju, kliknite ovdje (izbornik je namješten na hotel Park Plazza Belveder Medulin, ali vi možete izabrati polaznu točku koja je najbliža Vašoj lokaciji):

Ovo je jedini izlet brodom iz Medulina koji vozi na zapadnu obalu Istre. Brod Melisa je velik i udoban (dužine 30 a širine 7,5 m). Gosti koji to žele mogu doći na ukrcaj u Pulu sami. Ovdje je detaljan opis ovog izleta. Sezona ovakvih brodskih tura počinje u ožujku i završava u prvoj polovici studenog a grupna vožnja može se ugovoriti u svako doba godine.
Više o ovakvim brodskim izletima u Istri iz drugih gradova.

Fish picnic Kamenjak-Porer-Levan

Otok Levan.Polazak brodom Tajana iz luke Medulin oko 12:00. Panoramska vožnja prema rtu Kamenjak. Po dolasku, pauza od oko 30 minuta za kupanje i ronjenje u pećinu Golumbera (skrivenu u stijenama). U pratnji je naš vodič. Slijedi ručak i panoramska vožnja oko svjetionika Porer. Konačno se okrećemo ka najjužnijoj točki Medulinskog arhipelaga: pješčanom otoku Levanu. Uz put, možete vidjeti otoke arhipelaga (Fenoliga, Ceja, Bodulaš). Po dolasku na Levan, slijedi pauza za kupanje od oko 2 sata. Povratak u luku oko 17:30.
Cijena za odrasle je 35,00 €, djeca plaćaju po familijarnom paketu. Cijena uključuje vodiča, piće dobrodošlice, ručak (mesni, riblji i vegetarijanski meni), točena pića na brodu tijekom putovanja (pivo, vino, sok, mineralnu vodu). Korištenje ležaljki i suncobrana na plaži (na otoku Levan) nije uključeno u cijenu.

Traženje dupina iz Medulina

Traženje dupina.Polazak oko 18:00 iz luke Medulin. Izlet se izvodi brodom Sandra. Adresa luke je: Osipovica 30, 52203, Medulin. Vožnja kroz Medulinski Arhipelag do Donjeg Kamenjaka. Traženje dupina. Kupanje u sumrak. Večera, te uživanje u krajoliku, sumraku i muzici. Povratak oko 21:00.
Cijena za odrasle je 35,00 € i uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Vrijeme polaska može se mijenjati ovisno o datumu. Može se, prije svega postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aranžmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

Privatni izleti za grupe

Brod Zlatni Rat.Polazak prema dogovoru. Trajanje oko 6 sati. Plovidba medulinskim arhipelagom s kupanjem na Kamenjaku ili otocima Ceja ili Levan. MB Zlatni Rat oldtimer je iz 1903. godine, u potpunosti rekonstruiran 2010. Brod ima WC, donji kat i gornju palubu s terasom. Također je moguće skakanje s broda.
Minimalna cijena je od 530 € i uključuje: piće dobrodošlice, ručak (mesni, riblji i vegetarijanski meni), točeno piće tijekom putovanja (pivo, vino, sok, mineralnu vodu). Brod vozi ekskluzivno za grupu koja ga unajmljuje. Konačna cijena bit će utvrđena u skladu s dogovorenom uslugom.