Brodski izleti iz Medulina


Opis izleta

Fish-picnic Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Brod Sandra, Medulin.Polazak brodom Sandra (dužine 16 a širine 4,5 m) iz Medulina oko 12:00. Panoramska vožnja medulinskim arhipelagom do rta Kamenjak. Baca se sidro i slijedi kupanje na otvorenom moru. Ako vremenski uvjeti to dozvole, moguće je plivati u špilju Golumbera. Nastavak vožnje i dolazak do svjetionika Porer. Tu se okrećemo i vozimo prema natrag. Po dolasku u zaljev Krmeda slijedi ručak, te polazak prema otoku Ceja. Po dolasku na otok, odmor ili kupanje. Povratak u Medulin 17:00.
Cijena za odrasle je 150 HRK
i uključuje: vodiča, aperitiv i ručak s pićem. Izlet ide ponedjeljkom, srijedom i petkom a u špici sezone svaki dan. Adresa luke je: Osipovica 30, 52203, Medulin. Za rezervaciju, molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Za organizirani prijevoz do broda i natrag (cijena je 230 HRK), molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

U visokoj sezoni moguća je i jutarnja varijanta od 09:00 do 15:00. Polasci autobusa u tom slučaju počinju u 07:55. Za polazak iz luke Medulin, molimo provjerite ovdje:

Web rezervacija

Za organizirani prijevoz do broda i natrag (cijena je 230 HRK), molimo kliknite ovdje:

Web rezervacija

Fish-picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Lim Fjord.Počinjemo organiziranim autobusnim transferom u Pulu. Brod: Melisa polazi oko 9:00 iz Pule. Slijedi panoramska vožnja, uz Brijunski arhipelag te obalu Istre prema sjeveru. Nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza bez iskrcavanja. Slijedi vožnja do Vrsara, iskrcavanje, odmor za kupanje ili razgled starog grada. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada.
Povratak u luku Pula oko 18.00 sati.
Cijena za odrasle je 300 HRK
i uključuje ručak s pićem, vodiča i autobusni prijevoz do broda i natrag. Polasci autobusa su oko 08:00 a povratak u Medulin oko 18:30. Za rezervaciju, kliknite ovdje i izaberite polaznu točku (Medulin, Banjole):

Web rezervacija

Brod Melisa, Pula.Ovo je jedini izlet brodom iz Medulina koji vozi na zapadnu obalu Istre. Brod Melisa je velik i udoban (dužine 30 a širine 7,5 m). Gosti koji to žele mogu doći na ukrcaj u Pulu sami. Ovdje je detaljan opis ovog izleta. Sezona ovakvih brodskih tura počinje u ožujku i završava u prvoj polovici studenog a grupna vožnja može se ugovoriti u svako doba godine.
Više o brodskim izletima u Istri iz drugih gradova.

Traženje dupina iz Medulina

Traženje dupinaPolazak oko 18:00 iz luke Medulin. Izlet se izvodi brodom Sandra. Adresa luke je: Osipovica 30, 52203, Medulin. Vožnja kroz Medulinski Arhipelag do Donjeg Kamenjaka. Traženje dupina. Kupanje u sumrak. Večera, te uživanje u krajoliku, sumraku i muzici. Povratak oko 21:00.

Cijena za odrasle: 220 HRK

Cijena uključuje piće dobrodošlice i večeru. Večera se priprema i servira tijekom vožnje: riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, neograničena konzumacija vina, mineralne vode i soka.

Web rezervacija

Vrijeme polaska može se mijenjati ovisno o datumu. Može se, prije svega postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aražmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti.

Jednodnevni izleti u Veneciju

Brod San FrangiskBrod polazi iz luke Pula u 7:30 (check-in 7:00) i povratkom oko 20:45, ide svakog utorkom, srijedom, petkom i nedjeljom u periodu od početka lipnja do polovice rujna. Organizirani prijevoz počinje s recepcije kampa Kažela u Medulinu oko 06:00. Ovdje je detaljan opis ovog izleta.

Cijena: 550 HRK za odrasle a djeca plaćaju po uvjetima familijarnog paketa

Cijene uključuju vodiča a ne uključuje hranu i piće. Direktni izleti u Veneciju idu u ljetu, a u svibnju i listopadu postoji opcija polaska iz Poreča ili Rovinja s autobusnim prijevozom do katamarana i natrag. Konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.