Opis broda

Brod Matek, Novigrad.Brod Matek dugačak je 18,10 a širok 5 m, ima 2 wc-a, bar, kuhinju. Maksimalna brzina je 11 čvorova. Preko cijele širine i skoro cijele dužine prostire se gornja terasa za sunčanje koja se može natkriti laganom tendom. Izgrađen je iz kvalitetnih sorti hrasta, jasena i tikovine. Ovaj brod je lijepi primjer tradicionalne gradnje drvenih brodova u Hrvatskoj.

 

Plan izleta

Zemljopisna karta s ucrtanim planom izleta s brodom Matek. Polazak iz Novigrada u 9:15. Panoramska vožnja uz obalu Lanterne, Poreča, Funtane i Vrsara bez iskrcaja. Po dolasku u Rovinj slijedi ručak te razgled grada ili slobodno vrijeme za vlastiti program. Pauza traje 2 sata. Slijedi vožnja u Limski Kanal, s iskrcavanjem na Piratskoj Pećini. Ovdje je moguće kupanje ili odmor u cafée-u. Ova pauza traje od 45 do 90 minuta, ovisno o vremenskim uvjetima. Slijedi povratak u Novigrad oko 17:30 sati.Od brodskih izleta iz Novigrada ili Umaga, ovo je jedini sa zaustavljanjem u Limskom Kanalu.

Vodič

Razgled Rovinja sa stručnim vodičem.Na ovom izletu, standardan je licencirani stručni vodič, koji opisuje mjesta na obali i otoke koje turisti vide s broda tijekom vožnje. Tijekom pauze u Rovinju, poslije ručka, izvodi se razgled grada sa zainteresiranim putnicima. Obavezni jezici su: hrvatski, engleski, njemački i talijanski. Tijekom povratka u Novigrad moguća je animacija, ples ili slično u skladu sa željama putnika.

 

Hrana i piće koji su uključeni u cijenu

Ručak na brodu, najčešće u Rovinju ili u Limskom Kanalu.Ručak se pripravlja i servira na brodu, najčešće po dolasku u Rovinj, a sastoji se od ribe skuše i pilećeg mesa s roštilja, kruha te kupus salate. Treća mogućnost je vegetarijanski meni. Ručak uključuje neograničenu konzumacija vina, mineralne vode i soka.
Cijena je 250,00 HRK za odrasle. Djeca od 0 do 5,99 godina ne plaćaju a od 6 do 13,99 plaćaju pola cijene. Djeca moraju biti u pratnji punoljetnih osoba. Kućni ljubimac na upit.

Kako doći na brod?

Pozicija polaska broda.Na izlet gosti mogu doći samostalno ili koristeći organizirani prijevoz.

Za goste koji dolaze sami, adresa je: Mandrač 9, 52466, Novigrad. Pristanište se nalazi iza zgrade koja je na toj adresi. Parkiranje na ovoj adresi nije moguće od 15.6 do 15.9 svake godine.
Moguć je i organizirani prijevoz po cijeni od 30 HRK za odrasle, 15 HRK za djecu od 6 do 13,99 i besplatno za djecu od 0 do 5,99 godina. Standardna vremena polaska su: Kanegra u 7:45, Savudrija u 7,55, Umag u 8:10, autokamp Park Umag u 8:20 i autokamp Mareda u 8:30.
Gosti koji ne žive blizu Novigrada, trebaju znati da su slični izleti organizirani i iz drugih gradova u Istri.

 

Kako bukirati?

-Možete poslati upit e-mailom. Mi odgovaramo ponudom po kojoj možete uplatiti cijeli iznos ili kauciju unaprijed a ostatak u gotovini na polasku broda.
-Možete poslati ime i prezime, broj mobilnog telefona te adresu u Hrvatskoj pa sve platiti na polasku. Agencija će provjeriti adresu pa prihvatiti prijavu.
-Možete koristiti naš online-booking sustav za provjeru slobodnih mjesta i rezervaciju:

-Za moguće online rezervacije, molim kliknite ovdje:
-Za varijantu s organiziranim prijevozom na brod, (cijena je 280 HRK), molim kliknite ovdje:

Putne karte (voucheri) mogu biti printani ili u elektroničkom obliku. Željeni datum izleta kao i više slobodnih mjesta, možete dobiti na upit.
Sve konačne cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Gornja terasa na brodu Matek, polako se puni pred polazak iz Novigrada.Predstavljanje vodiča i posade.Otok ispred Vrsara. Rovinj, pogled s mora na stari grad.Unutrašnjost Crkve Svete Eufemije. Rovinj, život na stubama.Rovinj, galerija u starom gradu. Aquarium u Rovinju-hobotnica. Aquarium u Rovinju-rak.

Piratska Pećina u Limskom Kanalu. Iskrcaj u Limskom Kanalu. Piratska Pećina, Limski kanalOdmor u Limskom Kanalu.

Pogled na Limski Kanal s Piratske Pećine. Polazak iz Limskog Kanala.Vrsar-stari grad. Sveti Nikola, otok ispred Poreča.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 00385989485604 ili Nenada 0038598232083, ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.