Svi organizatori putovanja dužni su pridržavati se zakona i propisa o epidemiji COVID-19. Također, možete otkazati svako putovanje po dolasku na ukrcaj, ako mislite da uvjeti socijalne udaljenosti nisu primjereni. U tom slučaju, agencija će vratiti uplaćena sredstva (ako su plaćena). Agencija neće vratiti sredstva uplaćena drugim poduzetnicima niti snositi odgovornost za posljedice provođenja ili otkazivanja putovanja.

Izlet s katamaranom u Veneciju (preko Pirana)

Katamaran Prince of VenicePrije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19.
Iz Umaga, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč (ili Piran, Slovenija). Direktna linija iz Umaga u Veneciju ne postoji od 2021. Vožnja brodom iz traje oko 2 sata i 45 minuta. Za izlet je potrebna putovnica / EU ID! Više o izletu i Veneciji.
Transfer s autobusom organiziran je od Novigrada do granice sa Slovenijom iz mjesta Kanegra, Savudrija, AC Pineta, Mojmir, Zambratija, Sol Polynesia i Stella Maris te hotela Elite Koralj, Garden Istra, Aurora, Umag, Sipar, Kristal i iz autokampova Umag, AC Finida, AC Park Umag, AC Mareda.
Cijena uključuje vodiča te autobusni prijevoz do broda i natrag.

Tijek izleta iz luke Poreč:
Prijevoz autobusom.
07:00 Ulazna kontrola pred ukrcaj.
07:30 Polazak.
10:30 Dolazak u Veneciju i slobodno vrijeme za razgled
16:00 Ulazna kontrola-luka San Basilio, Venecija.
16:30 Polazak broda iz Venecije.
20:00 Dolazak u polaznu luku.
Prijevoz autobusom u Umag.

Za polaske iz luke Poreč, cijena za odrasle je 550 HRK.
Izlet ide svakog utorka i četvrtka.

Za online rezervacije, kliknite ovdje:

Tijek izleta iz luke Piran:
Prijevoz autobusom.
07:30 Ulazna kontrola pred ukrcaj.
08:00 Polazak.
11:00 Dolazak u Veneciju i slobodno vrijeme za razgled
16:30 Ulazna kontrola-luka San Basilio, Venecija.
17:00 Polazak broda iz Venecije.
20:00 Dolazak u polaznu luku.
Prijevoz autobusom u Umag.

Za polaske iz luke Piran, cijena za odrasle je 500 HRK.
Izlet ide svake nedjelje.

Za online rezervacije, kliknite ovdje:

Može se ići i samo u jednom smjeru.

Jednodnevni izlet s brodom (fish-picnic)

Brod DelfinPolazak u 09:30 iz luke Umag. Brod Delfin. Piće dobrodošlice. Vožnja uz zapadnu obalu Istre, prolazeći pokraj Novigrada, Poreča te Vrsara. Prva pauza je Rovinj, gdje se ostaje 2 sata. Nakon toga se ide za Limski kanal, gdje se u vožnji poslužuje ručak. Slijedi vožnja prema Poreču, gdje je pauza 1,5 sat. Ovo vrijeme se može iskoristiti za razgledanje ili za kupanje. Povratak na polaznu točku je na rasporedu oko 18:30 sati.

CIJENA: 280 HRK, djeca 4-14 godina 50 %, a djeca 0-4 godina besplatno.
Cijena uključuje: piće dobrodošlice te ručak koji se sastoji od predjela, zatim dolazi riba ili meso na žaru (i vegetarijanski menu), kruh, salata. Piće: 0,25 l domaćeg vina, 0,25 l vode i za djecu 0,25 l soka).
Potražite slobodna mjesta:

Želite li polazak iz luke Umag, kliknite ovdje:

Dodatni datumi i veći broj mjesta za ovaj izlet, osim onih opisanih u online rezervaciji, mogu se dobiti putem e-maila. Više informacija o različitim tipovima brodskih izleta iz drugih luka.

Aquavision - katamaran sa staklenim dnom - vožnja od 2 sata

Aquavision ronjenjeAquavision nudi dvosatno krstarenje uz umašku rivijeru. Osim grada Umaga, uživat ćete u prekrasnom pogledu na Punta, Stella Maris i Katoro, te slavni svjetionik u Savudriji, najstariji hrvatski svjetionik. Plovilo Sv Pelegrin ima stakleno dno koje omogućuje putnicima razgledavanje podmorja tijekom krstarenja. Na zanimljivim mjestima radi se pauza, tako da gosti mogu uživati u podvodnim hridima, ribama. Tu su i potonule zidine starog grada Sipara, podvodni izvori slatke vode itd. Program uključuje i atraktivni show ronjenja s profesionalnim roniocima. Osim dnevne, podvodni reflektori omogućuju i atraktivnu noćnu plovidbu.

CIJENA: 100 kn, djeca 4-12 godina 70 kn, a djeca 0-4 godine besplatno.
Cijena uključuje: vodiča, show ronioca i bezalkoholna pića.
Potražite slobodna mjesta za sljedeće 3 varijante ovog izleta:

Za izlete od 11:00 do 13:00, kliknite ovdje:
Za izlete od 16:00 do 18:00, kliknite ovdje:

Ako predstavljate veću grupu, molimo javite se e-mailom.

Izlet s brodom na Brijune (otkazano, zbog COVID-19)

Brijuni s brodom Astral - slika se objavljuje uz pristanak vlasnika (Atlas)Sakupljanje gostiju s područja Umaga počinje u 9:10 u Kanegri a završava oko 9:50 kod auto kampa Park Umag. Cestovna udaljenost do Poreča je oko 31 km.

Brod polazi iz luke Poreč oko 10:30. Po dolasku na Veli Brijun slijedi razgled nacionalnog parka Brijuni (cca. 3:30 h). Povratak u hotele je oko 20:30 sati.

Cijena za odrasle: 485 HRK i uključuje transfer autobusom, aperitiv, ručak, vođenje, vožnju brodom Astral (drveni jedrenjak dužine 35 m) i ulaznicu u Nacionalni park. Izlet ide svaku srijedu, od 10. lipnja do 23. rujna 2020.

Nudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni. Izlet kreće iz Fažane koja se nalazi 75 km od Umaga, a 6 km od Pule. Više o samostalnoj posjeti nacionalnom parku Brijuni.

Jednodnevni izlet za Plitvička Jezera (otkazano, zbog COVID-19)

Izlet na PlitviceNacionalni park Plitvička Jezera jedinstven je i svjetski poznat prirodni fenomen. Cestovna udaljenost od Umaga iznosi oko 280 km.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Kanegra (06:35), Kempinski (06:40), Bašanija i Zambratija (06:45), hoteli Garden Istra, Aurora i Koralj (06:50), Resort Polynesia (06:50), Stella Maris (06:55), hotel Sipar (07:00), auto kamp Park Umag (07:10).
Slijedi izlet
s približnim vremenom povratka u hotel do 22.15.

Cijena: 750 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 590 HRK u ostalim mjesecima.
Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park (250 HRK).

Sve prikazane cijene i rasporedi vrijede za 2020. Ponude i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

Prince of Venice, katamaran koji povezuje Umag s Venecijom.San Pawl-najbrži katamaran.Unutrašnjost broda za Veneciju.Luka Umag.More na Punti.Barcolana, regata iz Trsta.Stara Savudrija.Potok Butori, blizu Momjana.Momjan.

Slike od 10. do 15. objavljene su s dozvolom autora, R. Sironića.
Galerija.

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene naša sezona, ove fotografije mogu predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Gondole.Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Detalj karnevala.

Za više informacija o brodskom izletu Umag Venecija ili drugim izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada +38598232083, ili pošaljite e-mail. Više o agenciji EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.