Izleti brodom iz Poreča

Na ovoj stranici nalaze se opisi izleta s cijenama, a raspoloživi datumi kao i poveznice na Google kartu s mjestom polaska mogu se dobiti pritiskom na gumb: "Mrežna rezervacija". Na kraju stranice, također, dane su adrese pristaništa i parkirališta.

Fish picnic u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar

Izlet u Rovinj.Svi izleti iz Poreča počinju, upoznavanjem posade i pićem dobrodošlice. Polazi se u jutarnjim satima. Slijedi panoramska vožnja uz obalu Istre prema jugu, uz obalu Zelene Lagune, kroz otočiće i škoje Funtane i Vrsara, te Limskim Kanalom do Piratske pećine (najčešće, bez iskrcaja). Obavezan je i dolazak u Rovinj. Ovdje je stari grad s crkvom Svete Eufemije, koji nalazi se na poluotoku, a prepun je kulturnih znamenitosti. Tu su i Via Grisia (ulica mladih umjetnika), te Gradska Vrata i rovinjska tržnica. Uobičajena je pauza od oko 2 sata za razgled grada, te slobodno vrijeme. Pauza za kupanje je organizirana u Vrsaru, ili na Piratskoj Pećini u Limskom Kanalu. Povratak u poslijepodnevnim satima.
Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča na brodu (fish picnic). Ručak se sprema na brodu, a servira u toku izleta.
Nudimo sljedeće opcije:

Izlet s brodom Monvi

Brod Monvi.Polazak iz Poreča oko 9:30. Vožnja u Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja), Rovinj (2:15 h, slobodno vrijeme), Vrsar (1:15, pauza za kupanje). Povratak na polaznu točku oko 17:00. Ovaj brod ima 2 palube, duljina mu je 33 m a širina: 5,5 m. Moguće je izabrati ribu (skuša) ili meso (pileći file i kobasica) s roštilja, vegetarijanski menu, salatu od kupusa i rajčice, kruh te neograničenu konzumaciju vina, mineralne vode i soka tijekom ručka.
Cijena za odrasle je 300 HRK.

Izlet s brodom Victoria

Brod VictoriaZa goste koji žele malo duže spavati, tu je opcija sličnog itinerera s brodom Victoria. Polazak iz Poreča oko 09:45, Rovinj (2 h), Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja), pauza za kupanje u Vrsaru (1:30 h). Povratak na polaznu točku oko 16:30. Ovaj brod je tradicionalne gradnje, izgrađen od drveta, duljina mu je 18 m a širina 4,5 m. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i ručak na brodu, koji uključuje ribu ili meso s roštilja po želji, vegetarijanski meni, salatu, kruh, vino i vodu.
Cijena za odrasle je 300 HRK.

Izlet s brodom Kristofor

Brod Kristofor.Za goste koji žele još duže spavati, tu je izlet s brodom Kristofor. Polazak iz Poreča oko 10:00, slijedi vožnja direktno u Rovinj. Po dolasku, pauza od 2 sata (slobodno vrijeme za razgled grada i shopping). Slijedi polazak u Limski Kanal. Pauza za kupanje kod Piratske pećine (1:15). Na povratku, panoramska vožnja kroz Vrsarsku luku. Povratak na polaznu točku oko 16:45. Ovaj brod je također tradicionalne gradnje, izgrađen od drveta, duljina mu je 16 m a širina 4 m. U cijenu je uključeno piće dobrodošlice i ručak na brodu, koji uključuje ribu ili meso s roštilja po želji, vegetarijanski meni, salatu, kruh, vino i vodu.
Cijena za odrasle je 300 HRK.

Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada, ali se izlet za grupu može organizirati u svakom terminu s povoljnim meteorološkim uvjetima. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev. Za one koji žele saznati više o brodskim izletima tipa fish-picnic iz luka u Istri. Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada, ali se grupni izlet može organizirati u bilo koje vrijeme uz povonjne meteorološke uvjete. Cijene i raspored poslat ćemo na Vaš zahtjev. Saznajte više o izletima brodom tipa fish-picnic, s polaskom iz luka Istre i Kvarnerskog Zaljeva.

Potraga za dupinima s polaskom iz Poreča

Lov na dupine iz Poreča s fotoaparatom. Polazak u kasnim poslijepodnevnim satima. Vožnja uz obalu i dolazak na poziciju između grada Vrsara i ulaska u Limski Kanal. Brodski motori se ne gase, ali rade na maloj snazi. Kapetan pomalo pomiče brod tražeći pravu poziciju. Nakon nekoliko minuta čekanja dolaze dupini. Bez straha plivaju oko nas. Povratak u luku nakon otprilike 2 sata.
Nudimo sljedeće opcije:

Traženje dupina s brodom Victoria

Traženje dupina.Polazak iz Poreča oko 17:45, vožnja prema Limskom kanalu i traženje dupina. Povratak na polaznu točku oko 20:00.
Cijena je 200 HRK, a uključeni su vino, voda i sok.

Traženje dupina s brodom Kristofor

Traženje dupina.Polazak iz Poreča oko 18:00, vožnja prema Limskom kanalu i traženje dupina. Povratak na polaznu točku oko 20:00. Kristofor je jedan od najmanjih izletničkih brodova, pa su ovi izleti vrlo traženi.
Cijena je 200 HRK, a uključeni su vino, voda i sok.

Traženje dupina s brodom Kristina

Traženje dupina s brodom Kristina.Polazak oko 17:30 iz pristaništa u Zelenoj Laguni. Vožnja u Limski Kanal i traženje dupina u sumrak. Povratak na polaznu točku oko 19:30. Ovaj brod ima jednu palubu, duljina mu je 17 m a širina: 4,5 m.
Cijena za odrasle je 200 HRK, a uključeni su vino, voda i sok.

Sezona izleta s traženjem dupina počinje u lipnju i završava u drugoj polovici rujna. Kod ovih izleta je uobičajeno da vrijeme polaska ovisi o datumu, tako da izlet počinje oko sat vremen prije zalaska sunca. Može se također postaviti pitanje: je li sigurno da će delfini biti pronađeni. Odgovor je ne, ali i da takvi aranžmani mogu biti vrlo atraktivni, u što se možete i sami uvjeriti. Za one koji žele saznati više o brodskim izletima s traženjem dupina iz drugih luka u Istri.

Poreč-Venecija

Katamaran za VenecijuPutovnica ili osobna iskaznica su obavezne! Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19. Ovo su najtraženiji izleti u Istri. Cijene ne uključuje hranu i piće.
Važno! U slučaju online rezervacije izleta za Veneciju, morate nam poslati broj vouchera koji ste dobili na e-mail, te za svakog putnika: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj putnog dokumenta.

Izlet s katamaranom Prince of Venice

Ovo putovanje, s polaskom u 07:30 (check-in 7:00) i povratkom u 20:00, je organizirano u periodu od početka svibnja do početka listopada. Ovdje je detaljan opis izleta.
Cijena: od 550 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% i do 7 godina besplatno. Vodič je uključen u cijenu a autobusni prijevoz do broda se naplaćuje 30 HRK.

Za polaske iz luke Poreč (550 HRK):

Za izlete s organiziranim prijevozom do broda (580 HRK):

Izlet s katamaranom San Pawl

Ovo putovanje, s polaskom u 08:00 (check-in 7:30) i povratkom u 20:00, je organizirano u periodu od kraja travnja do početka listopada. Ovdje je detaljan opis izleta.
Cijena je 595 HRK za odrasle, djeca od 6 do 14 godina u pratnji 2 odrasle osobe ulaze u familijarni paket, dok djeca do 6 godine putuju uvijek besplatno. Vodič je uključen u cijenu a autobusni prijevoz do broda se naplaćuje 35 HRK.

Za polaske iz luke Poreč (595 HRK), kliknite ovdje:

Za izlete s organiziranim prijevozom do broda (630 HRK), kliknite ovdje:

Pecanje - izlet iz Poreča

Brod za pecanje.Izlet se izvodi motornim brodom Klaudia, duljine 9,60 m i kapaciteta 10 ljudi. Polazak je oko 8:30 ujutru iz luke Poreč, a pozicija za ribarenje nalazi se oko 4 kilometra iza otoka Sveti Nikola. Na toj poziciji nalazi se plićina dubine oko 23 metra koja je okružena morem dubine od oko 27 m. Ovo mjesto je bogato ribom. Po dolasku, brod se sidri. Pecanje traje oko 3 sata. Povratak u luku Poreč oko 12:00 sati.
Cijena za odrasle: 375 HRK.

Cijena uključuje: dozvolu i pribor za pecanje, mamce (lignja i srdela) te piće dobrodošlice. Izlet treba ranije prijaviti radi ishođenja ribolovne dozvole. Moguća je i popodnevna varijanta od 16:00 do 19:30.

Pristanište i parkiranje u Poreču

Adresa luke za sve izlete iz Poreča je: je Obala Maršala Tita 5, 52440, Poreč. Blizu centra je veliki parking, koji je i najskuplji. Ulaz je preko puta adrese Partizanska 4, 52440 Poreč. Cijena je 10 kn po satu te 80 kn po danu. Od parkinga do luke potrebno je pješačiti oko 900 m. Jeftiniji je parking na autobusnoj stanici (7 kuna po satu i 80 po danu). Najjeftiniji parking je kod sportske dvorane "ŽATIKA".

Razgled Rovinja sa stručnim vodičem.Duždova Palača, Venecija.San Pawl-najbrži katamaran za Veneciju.Unutrašnjost broda za Veneciju.

Krajolik iz okolice Cvitana pokraj Višnjana, udaljenih oko 15 km od grada.Krajolik iz okolice  Karojbe, udaljene oko 10 km od grada.Vinogradi se spuštaju do mora.Plan grada s parkinzima.