Jednodnevni izleti u Veneciju

Katamaran za VenecijuPrije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19.
Ovo su najtraženiji izleti u Istri. Cijene uključuju vodiča a ne uključuje hranu i piće. Također, taksa za ulaz u Veneciju plaća se posebno. Konačne cijene i raspored mogu biti poslani na Vaš zahtjev.

Izlet s katamaranom Prince of Venice.
Ovo putovanje, s polaskom u 07:30 (check-in 7:00) i povratkom u 20:00, u periodu od početka srpnja do kraja rujna. Ovdje je detaljan opis izleta.

Cijena: od 520 HRK za odrasle, djeca do 14 godina 50% i do 7 godina besplatno. Vodić je uključen u cijenu a autobusni prijevoz do broda se naplaćuje 35 HRK.

Važno!
U slučaju online rezervacije izleta za Veneciju, morate nam poslati broj vouchera koji ste dobili na e-mail, te za svakog putnika: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, te broj dokumenta s kojim putuje.

Za rezervaciju izleta s polaskom iz luke Poreč (520 HRK), molim kliknite ovdje:
Za rezervaciju izleta s prijevozom na brod i natrag (550 HRK), kliknite ovdje:

Izleti s brodom u Rovinj, Limski Kanal i Vrsar (fish-picnic)

Izlet u Rovinj. Polazak iz Poreča. Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otočiće i škoje, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Razgled grada, slobodno vrijeme. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Poreč.

Cijena za odrasle je od 220 do 300 HRK, a uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča na brodu (fish-picnic).
Ručak se sprema na brodu, servira u toku izleta. Moguće je izabrati ribu (skuša) ili meso (pileći file i kobasica) s roštilja, vegetarijanski menu, salatu od kupusa i rajčice, kruh te neograničenu konzumaciju vina, mineralne vode i soka tijekom ručka. Nudimo slijedeće opcije:

1) Fish-picnic s brodom Monvi.
Izlet u Rovinj s brodom Monvi. Polazak iz Poreča oko 9:30-Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja)-Rovinj (2:15 h)-Vrsar (1:15) Povratak na polaznu točku oko 17:00. Ovaj brod ima 2 palube, duljina mu je 33 m a širina: 5,5 m.
Cijena za odrasle je 300 HRK.

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

2) Fish-picnic s brodom Victoria.
Izlet u Rovinj s brodom VictoriaZa goste koji žele malo duže spavati, tu je opcija sličnog itinerera s brodom Victoria. Polazak iz Poreča oko 09:45--Rovinj (2 h)-Limski Kanal (kratka pauza kod Piratske pećine bez iskrcaja-Vrsar (1:30 h) Povratak na polaznu točku oko 16:30. Ovaj brod je tradicionalne granje, izgrađen od drveta, duljina mu je 20 m a širina 5 m.
Cijena za odrasle je 250 HRK.

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

Više o privatnim izletima te brodskim izletima u Istri iz drugih gradova.

Sezona ovakvih brodskih tura počinje u ožujku i završava u prvoj polovici studenog a grupna vožnja može se ugovoriti u svako doba godine.

Lov na dupine u sumrak (s fotoaparatom)

Lov na dupine iz Poreča s fotoaparatom. Polazak oko 17:30 iz luke Poreč. Vožnja uz obalu i dolazak na poziciju između grada Vrsara i ulaska u Limski Kanal. Brodski motori se ne gase, ali rade na maloj snazi. Kapetan pomalo pomiče brod tražeći pravu poziciju. Nakon nekoliko minuta čekanja dolaze dupini. Bez straha plivaju oko nas.
Povratak u luku oko 20:30.

Cijena je 180 HRK, a uključeni su vino, voda i sok.

Za pretragu slobodnih mjesta i mogući online booking, molim kliknite ovdje:

Pecanje - izlet iz Poreča

Brod za pecanje.Izlet se izvodi motornim brodom Klaudia, duljine 9,60 m i kapaciteta 10 ljudi. Polazak je oko 8:30 ujutru iz luke Poreč, a pozicija za ribarenje nalazi se oko 4 kilometra iza otoka Sveti Nikola. Na toj poziciji nalazi se plićina dubine oko 23 metra koja je okružena morem dubine od oko 27 m. Ovo mjesto je bogato ribom. Po dolasku, brod se sidri. Pecanje traje oko 3 sata. Povratak u luku Poreč oko 12:00 sati.

Cijena za odrasle: 375 HRK

Cijena uključuje: dozvolu i pribor za pecanje, mamce (lignja i srdela) te piće dobrodošlice. Izlet treba ranije prijaviti radi ishođenja ribolovne dozvole. Moguća je i popodnevna varijanta od 16:00 do 19:30.

Izlet s brodom Astral na Brijune (otkazano, zbog COVID-19)

Vremena polaska autobusa iz hotela su: od Lanterna (09:30) do hotela Zagreb (09:55), te južno od Poreča, od hotela Diamant (10:05) do AC Bijela Uvala (10:35). Slijedi prijevoz do broda u luku Poreč te vožnja prema Rovinju gdje se ukrcavaju drugi putnici.
Okvirni itinerer brodskog izleta:
Brijuni s brodom Astral - slika se objavljuje uz pristanak vlasnika (Atlas) 10:30 polazak iz gradske luke.
10:50 polazak iz Zelene Lagune (Poreč-jug)
12:00 polazak iz Rovinja. Slijedi ručak u vožnji.
13:30 dolazak na otok Veli Brijun, te po dolasku razgled otoka sa stručnim vodičem.
17:30 polazak s otoka.
18:30 dolazak u Rovinj.
19:30 dolazak u Poreč. Povratak u hotel oko 20:30.

Cijena je 485 HRK za odrasle, a uključuje prijevoz autobusom do broda i natrag, vožnju brodom, stručnog vodiča, ulaznicu u Nacionalni park Brijuni, ručak i piće na brodu. Sam brod Astral dugačak je 35 a širok 13 m, ima 3 palube i predstavlja jedan od najljepših primjera tradicionalne gradnje drvenih brodova na Jadranu. Izlet ide od 10. lipnja do 23. rujna.

Postoji mogućnost da se Brijune posjeti samostalno, trajektom iz Fažane. Udaljenost iz Poreča je oko 51 km. Autobusi na ovoj liniji voze vrlo rijetko te vas upućujemo na prijevoz vlastitim automobilom, ili se radi prijevoza obratite nama. Više o posjeti Nacionalnom Parku Brijuni, cijenama, parkiranju.

Jednodnevni izlet iz Poreča za Plitvička Jezera (otkazano, zbog COVID-19)

Izlet na Plitvice Nacionalni Park Plitvička Jezera je neponovljivi prirodni fenomen.
Plan puta:
Vremena polazaka autobusa su: Lanterna (07:25), Červar - Ulika (07:35), Laguna Materada i Laguna Park (07:45), te južno od Poreča, Zelena Laguna-Glavna Recepcija, Astra, AC Bijela Uvala (07:20), Plava Laguna-Mediteran i Galijot (07:30). Slijedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 21:45.

Cijena: 750 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 590 HRK u ostalim mjesecima.
Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park (250 HRK).

Brod Astral.San Pawl-najbrži katamaran za Veneciju.Unutrašnjost broda za Veneciju.Krajolik iz okolice Cvitana pokraj Višnjana, udaljenih oko 15 km od grada.Krajolik iz okolice  Karojbe, udaljene oko 10 km od grada.Vinogradi se spuštaju do mora.Plan grada s parkinzima.Razgled Rovinja sa stručnim vodičemKarnevalska maska.

Slike od 19 do 21. objavljene su s dozvolom autora, R. Sironića.
Galerija dnevnih izleta i partija.

Blizu centra je veliki parking, koji je i najskuplji. Ulaz je preko puta adrese Partizanska 4, 52440 Poreč. Cijena je 10 kn po satu te 80 kn po danu. Jeftiniji je parking na autobusnoj stanici (7 kuna po satu i 80 po danu)Najjeftiniji parking je kod sportske dvorane "ŽATIKA".

Venecijanske maske.Gondole.Kanal Grande.Duždova Palača, Venecija.

Za više informacija nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada +38598232083, ili pošaljite e-mail. Više o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH. Opći uvjeti putovanja su ovdje.