Novigrad Venecija

 

Do sada. nije bilo direktne veze brodom iz Novigrada za Veneciju pa počinjemo s besplatnim autobusnim transferom u Poreč ili Umag. Cestovna udaljenost je oko 15 km, tako da vožnja traje oko 20 minuta. Uglavnom, autobus kreće od hotela Maestral, a često su mogući transferi iz Marede, te Dajle. jednodnevni izleti iz Umaga idu srijedom i četvrtkom, počevši polovicom lipnja pa do početka rujna. Prednost Umaga je u tome što je udaljenost do Venecije manja, nego iz Poreča. U visokoj sezoni brodovi iz Poreča idu svaki dan u tjednu, a u predsezoni i posezoni rjeđe. Sezona izleta u Veneciju počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada. Za izlet je potrebna putovnica / EU ID!
Više o izletu i Veneciji.

Cijena: 520 HRK za odrasle

Važno! Ako bukirate ovaj izlet online, morate po primtku vouchera poslati broj vouchera koji ste dobili u vašoj e-pošti i za sve putnike: ime i prezime, datum rođenja, nacionalnost, spol, broj dokumenta s kojim putujete (putovnica ili ID). Za obitelji s djecom u dobi od 7 do 14 godina, nemojte rezervirati online, nego nam pošaljite zahtjev za popust.

Za slobodna mjesta i moguće online rezervacije molimo kliknite ovdje:

Dodatne datume za ovaj izlet, osim onih opisanih u sustavu online rezervacije. kao i veći broj mjesta možete dobiti na upit.

 

Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru.

Cijena: od 515 HRK za odrasle

 

Fish picnic iz Novigrada u Rovinj i Limski Kanal

 

Brioni islands

Polazak oko 08:45 Brodovi PERLA ili LOZNA. Upoznavanje s posadom te piće dobrodošlice. Panoramska vožnja uz obalu Istre, do Poreča te dalje na jug, kroz otočiće i zaljeve, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u 18.00.

Cijena: 260 HRK za odrasle

Ili:

Polazak oko 09:15 Brod MATEK. Panoramska vožnja uz obalu Istre, do Poreča te dalje na jug, kroz otočiće i zaljeve. Dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i vožnja Limskim kanalom do Piratske pećine. Pauza za odmor ili kupanje. Povratak u 17.30.
Ovdje je detaljan opis ovog brodskog izleta.

Cijena: 240 HRK za odrasle

Za slobodna mjesta te eventualne online rezervacije, molim kliknite ovdje:
Za varijantu s organiziranim prijevozom na brod, (cijena je 270 HRK), molim kliknite ovdje:

 

Cijena uključuje: ručak, vodiča (za polazak u 08:45 i piće dobrodošlice). Ručak na brodu je: riba, vegeterijanski meni ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te konzumacija vina, vode i soka.
Više o brodskim izletima iz drugih gradova u Istri.

Traženje dupina u sumrak

 

Traženje dupina iz NovigradaPolazak iz luke Novigrad u 18 sati. Vožnja brodom traje 50 minuta jer je mjesto na kojem je najlakše vidjeti dupine u blizini Vrsara. Povratak u luku oko 20:30.

Cijena: 150 HRK za odrasle.

Cijena uključuje piće dobrodošlice. Postoji li mogućnost da se ne nađe dupine? Da.

Za slobodna mjesta i moguće online rezervacije molimo kliknite ovdje:

 

Izleti u Rovinj mogući su od ožujka do studenog. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Vremenski uvjeti za izvođenje brodskih izleta.

 

Na vremenske neprilike najosjetljiviji su brodski izleti tipa fish picnic. U slučaju jakog južnog (jugo) a pogotovo jugozapadnog vjetra (garbin) ne preporučuje se ići na ovaj izlet. U Novigradu luka nije jako zaštićena od mora pa se s polaznog mjesta vidi ako je more jako valovito. Zanimljivo je da sjeveroistočni vjetar pa čak i ako je jak (bura) ovdje stvara mirno more i povoljne uvjete za plovidbu

 

 

Izlet s brodom u nacionalni park Brijuni

 

Počinjemo s organiziranim prijevozom u Poreč koji je udaljen 15 km. Vremena polaska autobusa su: Mareda (07:30), autobusna stanica Novigrad i hotel Maestral (07:35). Slijedi vožnja prema Poreču te ukrcaj u brod i izlet. Povratak u Novigrad je oko 17:00. Ovakav izlet ide svaku nedjelju od 25. lipnja do 17. rujna 2017.

Izlet na Brijune.
Cijena je od 370 HRK, a uključuje transfer autobusom, vođenje, vožnju brzim brodom i ulaznicu u Nacionalni park. Više informacija o izletu na Brijune

Osim ovog aranžmana, postoji i ovakav izlet: autobusom se ide direktno iz Novigrada u Fažanu, gdje se ukrca na brod od nacionalnog parka.
Cijena je od 390 kn a uključuje vožnju autobusom, vođenje i ulaznicu u Nacionalni park.
Ovaj izlet ide svakog utorka u razdoblju od 09.05 do 06.06.2017. u vremenu od 08:00 do 16:00 te od 13.06. do 26.09.2017. u terminu od 10:20 do 18:30.

 

Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera.

 

Izlet na Plitvice

Ovaj jedinstveni Nacionalni Park nalazi se 248 km od Novigrada.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: Autokamp Mareda (07:20), Novigrad-autobusni kolodvor (07:25), Hotel Maestral (07:25). Sliedi izlet s približnim vremenom povratka u hotel do 22.00.


Cijena: 860 HRK za odrasle u srpnju i kolovozu, 655 HRK u ostalim mjesecima.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park (250 HRK).

 

 

Plan gradaRivarela - gradska plaža.Crkva Svetog Pelagija.Venecijanske maske, kao da iz Novigrada idemo na drugi kontinent.

Gondole u Veneciji.Venecija-Canal Grande.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija o izletima nazovite (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na 003859485604 ili Nenada 0038598232083 ili pošaljite e-mail. Više informacija o EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257. Opći uvjeti putovanja su ovdje.