Brodski izlet: Krk-Venecija (otkazano od 2020. zbog epidemije COVID-19)

 

Iz Krka, počinjemo s autobusnim transferom u Poreč ili Rovinj. Cestovna udaljenost je oko 140 km, tako da vožnja traje oko 2 sata. Mjesta polaska: (imena hotela otipkana su bold) Baska (Corinthia na rampi), Punat (autobusna stanica u centru grada), grad Krk (autobusna stanica u centru, Dražica, Blue Wave), Malinska (nova autobusna stanica u centru grada), Njivice (autobusno stajalište na križanju iznad Jadrana.) Za resort Uvala Scott, Kraljevica, polazna točka je na glavnom ulazu u turističko naselje 50 metara iznad rampe. Više o izletu i Veneciji.

Cijena: od 600 kn za odrasle

Cijena uključuje: autobusni prijevoz do broda i natrag, vodiča na hrvatskom na brodu i prvih 30 minuta u Veneciji.
Moguća je i vožnja u samo jednom smjeru, ali ne od Krka, nego se putnici trebaju sami prbaciti do Dramlja. Izleti iz Poreča organizirani su od kraja travnja do početka listopada, ali organizirani prijevoz iz Krka moguć je samo od lipnja do kolovoza jednom na tjedan, isključivo na upit.

 

Fish picnic s polaskom iz Krka u 9.30

 

Grad  Rab, otok Rab Polazak: Krk u 09:30. Piće dobrodošlice te vožnja brodom prema otoku Rabu.
Dolazak u grad Rab at 11:30, napušta se brod i organiziran je razgled grada s vodičem od oko 45 minuta. Slobodno vrijeme dol 13:30. Ručak na brodu.
Polazak iz Raba u 14:00 prem otoku Pagu (Lun).
Po dolasku, oko 14:30 razgledanje 1500 godina starih maslina u trajanju od oko 30 minuta. Kratko vrijeme za kupanje s broda ili na plaži u blizini. Polazak iz Paga oko 16:00, panoramska vožnja pokraj otoka Galuna i pokraj Stare Baške gdje su najljepše plaže otoka. Kupanje na Zlatnoj plaži oko 30 minuta.
Povratak na Krk oko 18:00.

 

Cijena: 300 kn za odrasle

Cijena uključuje: vodiča, aperitiv te ručak na brodu (riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te konzumacija vina,vode i soka) i prijevoz autobusom do broda (maske za prijevoz autobusom obavezne su zbog COVID 19).

Za mrežnu rezervaciju, molim kliknite ovdje:

 

Za one koji žele saznati više o brodskim izletima iz drugih luka u Istri.

 

Posjeta Nacionalnom Parku Brijuni.

 

Za posjetitelje koji žele ići u Fažanu (148 km od Krka, a 6 km od Pule vlastitim automobilom nudimo i online ulaznice za Nacionalni Park Brijuni. Kod posjete ovom nacionalnom parku uvijek je potrebna najava uz izbor jezika vodiča. Više o posjeti nacionalnom parku. Brijuni su otvoreni cijelu godinu.

 

Jednodnevni izlet na Plitvička Jezera

 

Izlet na Plitvice Ovaj izlet je otkazan od 2020. zbog epidemije COVID-19. Ova ponuda vrijedi samo na upit i odnosi se na grupe od minimalno 6 osoba

Ovaj Nacionalni Park nalazi se 173 km od Krka.

Plan puta:

Vremena polazaka autobusa su: od 7:50 kod hotela Corintia preko cijelog otoka Krka do 9:15 na autobusnoj stanici u Omišlju. Slijedi vožnja s nekoliko pauza. Po dolasku, vođena tura po nacionalnom parku i ručak u restoranu.
Oko 16.45 se kreće prema natrag, a oko 21:30 je približno vrijeme dolaska u hotel.


Cijena: od 545 HRK za odrasle.

Cijena uključuje: stručnog vodiča, prijevoz turističkim autobusom, ručak, te ulaznicu u nacionalni park. (180 Kn = 24 eura).

 

Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev.

 

Karneval u Veneciji je jedan od najpoznatijih. Iako u veljači, prije nego krene sezona naših izleta, ove fotografije mogu
predstaviti atmosferu kraljice Jadrana.

Venecijanske maske, kao da s Krka idemo na drugu planetu.Gondole u Veneciji.Drveni dokovi Venecije.Venecija-detalj karnevala.

Za više informacija nazovite direktno (može i WhatsUp, Viber i FaceTime) direktno Renatu na +385989485604 ili Nenada na +38598232083 ili pošaljite e-mail. Opći uvjeti putovanja su ovdje.