Krk: izleti brodom

Opis izleta

Krk-Venecija

Venecija, Kanal Grande: regata.Prije svega, provjerite uvjete putovanja zbog bolesti covid-19. Brodovi su potpuno opremljeni, klima uređaj, bar. Takav izlet daje 5-satni boravak u Veneciji. Vodič na hrvatskom osiguran je na brodu i u Veneciji. Putovnica (ili EU ID) je obavezna!
Autobusni prijevoz iz Krka do luke polaska je otkazan, ali brodovi za Veneciju voze iz luka Poreč, Pula ili Rovinj. Na izlet možete doći vlastitim automobilom. Cestovna udaljenost je oko 140 km, tako da vožnja u jednom smjeru traje oko 2 sata.
Cijena: od 600 HRK za odrasle Cijena uključuje vodiča na hrvatskom na brodu i prvih 40 minuta u Veneciji.

Fish picnic s polaskom iz Krka u 9.30

Grad  Rab, otok Rab Polazak:Krk u 09:30. Piće dobrodošlice te vožnja brodom prema otoku Rabu. Dolazak u grad Rab at 11:30, napušta se brod i organiziran je razgled grada s vodičem od oko 45 minuta. Slobodno vrijeme dol 13:30. Ručak na brodu. Polazak iz Raba u 14:00 prem otoku Pagu (Lun). Po dolasku, oko 14:30 razgledanje 1500 godina starih maslina u trajanju od oko 30 minuta. Kratko vrijeme za kupanje s broda ili na plaži u blizini. Polazak iz Paga oko 16:00, panoramska vožnja pokraj otoka Galuna i pokraj Stare Baške gdje su najljepše plaže otoka. Kupanje na Zlatnoj plaži oko 30 minuta (ako vremenske prilike dozvole). Povratak na Krk oko 18:00
Cijena za odrasle: 330 HRK. Cijena uključuje: vodiča, aperitiv te ručak na brodu (riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te konzumacija vina,vode i soka) i prijevoz autobusom do broda (maske za prijevoz autobusom obavezne su zbog COVID 19). Kliknite ovdje za mrežne rezervacije:

Mrežna rezervacija

Sezona izleta počinje u travnju i završava u prvoj polovici listopada. Cijene i raspored će biti poslani na Vaš zahtjev. Za one koji žele saznati više o brodskim izletima iz luka u Istri.

San Pawl-najbrži katamaran za Veneciju.Brod Prince of Venice.Polazak izleta s brodom s Krka na Rab i Pag (fish picnic).Grad Rab.

Vrlo stara maslina u mjestu Lun na otoku Pagu.Pauza za kupanje na otoku Pagu.Galun, otok galebova.Krk - Zlatna Plaža.