Hajókirándulás: Rabac-Velence (a COVID-19 járvány miatt törölték)

 

A kirándulás minden változatában: a hajók modernek és légkondicionáltak, legalább 5 órás tartózkodás Velencében, és a horvát nyelvű útmutatást a fedélzeten és az első 45 percet Velencében biztosítják. Többet erről.

Útvonal Velencébe buszszállitással Poreč és Rovinj-ba

 

Indulás Rabac-ról busszal Porec, Pula vagy Rovinj-ba ahonnan indulnak a hajók Velencébe. Az út végén visszatérés Rabac-ra. A távolság kb. 70 km, igy az utazás kb. 65 percig tart. Indulás a hoteloktól: Valamar San Fior (és Lanterna) Girandella (Mercury, Uránusz, Szaturnusz, Albona, Valamar Bellevue) Miramar / Allegro (és a Földközi-tenger, Marina) Hedera (és Narcis, Mimosa, Adoral) , buszmegállóról az Amphora Hotelnél és a benzinkút melletti buszmegállóról Lehetséges itt is az út egy irányban.

Ár: 550 HRK felnőtteknek.

Az útmutató és az autóbusz-transzfer is benne van. A kirándulásokat Poreč-ról Velencébe májustól októberig tart, de a buszszállitás Rabac-ról bizonyos napokon szervezett június, július és augusztusban.


Hal piknik Rabac-ról Cres-re

 

Cres városaA hajó:Monsun. Indulás Rabac-ról 10:00. Aperitif és panoráma út. Érkezés Valunba, Cres szigetén, fürdőzési lehetőség. Visszatérés a hajóra ebédre (hal, sült, saláta, bor, viz vagy üditő). Érkezés Cres városába. Rövid városnézés útvezetővel (kb.45 perc) majd szabadidő. Visszatérés a hajóra ahol élő zene mellett szórakozhatnak a vendégek.

Ár: 200 HRK felnőtteknek.

Az ár tartalmazza a köszöntő italt, ebéd, élő zene és az útvezetőt.
A hal piknik-et Húsvéttól októberig szervezik.

Lehetséges online booking:

 

Delfinek keresése és aquavision (hajó Sea Explorer)

 

Hajó Sea Explore Indulás Rabac kikötőjéről 12:00 órakor. Aperitif és panoráma út. A delfinek keresése. Úszás szünet. Búvár bemutató. 15:00 órakor térjen vissza Rabacba.

Ár: 120 HRK felnőtteknek.

Az ár tartalmazza: útmutató, búvár bemutató és üdítőitalok.

 

Hal piknik Rabac-Cres- Kék barlang Cres szigetén

 

Hajó: Sea Explorer. Indulás a Rabac kikötőből 9: 30-kor és kirándulás Cres városába, azonos nevű szigeten. Megérkezéskor 1,5 órás szünet városnézésre vagy fürdőzésre alkalmas. Ezután ebéd a hajón, panoráma út a Kék barlangig. Fürdőzés és a kék barlang megtekintése. Kb. 1óra 15percet időzünk. Visszatérés Rabac-ba 17:30-kor.

Ár: 200 HRK felnőtteknek.

Az ár tartalmazza a köszöntő italt, ebédet(hal vagy rostélyos, saláta, kenyér, 0,5 l bor vagy sör, viz vagy üditő.) Élő zene.

 

A Brijuni nemzeti park látogatása

 

Brijuni Nemzeti Park A busz egyenesen Rabac-ból Fažane-ba megy ahonnan beszállás a hajóra, út a nemzeti parkba.

Útvonal:

Ez a járat minden kedden megy, 04.18.- 09.26.-ig, 12:00-tól 18:45-ig. A buszok indulása: Valamar Bellevue, Allegro, Amphora, Maslinica 12:00 és autóbusz-állomás Labin (ex Vartex), 12:10 órakor.
Az ár: 435 HRK felnőtteknek és tartalmazza a buszt, vezetést és belépőt a nemzeti parkba.

 

Egynapos kirándulás: Plitvicei Tavak

 

Plitvicei TavakEz a legrégebbi és legszebb nemzeti park Horvátországban 229 km-re található Rapca városától.

Útvonal:
A buszok indulási ideje: Valamar Sanfior, Alegro, Amfora és Maslinica 06: 45-kor.Út néhány szünettel. A Nemzeti Parkban vezetővel túrázás majd ebéd az étteremben. Kb. 17:15-kor indulás vissza, az érkezés kb. 20:45.


13:00 érkezés Plitvicei Tavak.
17:15 ebéd, indulás.
20:45 érkezés a szállodába.

Az ár felnőtteknek: 445 HRK.

Az ár magába foglalja: útvezetőt, szállitás turista busszal, ebéd valamint a belépőt(250 HRK). Minden szerdán 2019.5.22 – 9.18 között.

 

A velencei karnevál az egyik leghiresebb. Bár februárban van, mielőtt elkezdődik a kirándulások szezonja, ezk a képek megmutatják az Adria Királynője hangulatát.

GondolaVelencei Canal GrandeA velencei fából készült dokkokonKarnevál

Részletesebb tájékoztatásért, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (Whats Up, Viber és Face Time) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.