Hajókirándulások Fazanaból

A kirándulások leírása

Delfinatrakció

Delfinatrakció.Indulás Fazana-ból 18:00-kor kikötő Bi Village kemping. A kirándulás az Srebreno hajóval (16 m hosszú és 4,8 széles). A Brijuni szigetcsoport körbeutazása. Megérkezés a Vanga és Vrsar szigetek közötti területre. Vacsora. A delfinek megtekintése. Visszatérés kb. 21:00.

A felnőttek ára 220 HRK, amely magában foglal egy üdvözlőitalt, vacsorát, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Vacsora: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Online foglalás

Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet.

Hal piknik Brijuni

Hajó  Srebreno, Pula.Indulás Fazana-ból 10:45-kor kikötő Bi Village kemping. Üdvözlő ital. Haladjon a Sveti Jerolim szigetre (Brijuni). Úszás (2 óra) és ebéd. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 16:00 körül.

A felnőttek ára 250 HRK, amely magában foglal egy üdvözlőitalt, ebédet, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Ebéd: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Online foglalás

Sveti Jerolim egy kis, 0,125 négyzetkilométeres sziget, amelynek strandhossza 1554 km. A tenger nagyon tiszta és világos.

Hal piknik Lim Fjord-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.A Melisa hajó (9: 00-kor indul Pulától és) 9.30-kor indul a Fazana kikötőből (Brionska 10). Panorámás körutazás a part mentén észak felé, a Limski Kanal-on át a Kalóz-barlangig. Érkezés Vrsar-ig, ebéd a hajón, kiszállás, fürdőzés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszatérés Fazana kikötőbe 17 óra körül.

Az ár 270 HRK felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Itt van a részletes leírás. Keresse meg az utazás menetrendjét és lehetséges online foglalását Fazanában való beszállással:

Online foglalás

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 300 HRK. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete a Bi Village autótábor fogadása Fažanában, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja Peroj és Stinjan között, ütemezés szerint:

Online foglalás

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja.Autó vagy buszszállitás Fažana-bol (és Štinjan) környékére 11:00 körül vannak. Indulás Medulinból 12:00 körül. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Fazana-ba 17:40.

Ár 230 HRK felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. Kérjük, válassza ki a busz kezdőpontját. A menü alapértelmezett helye Peroj, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

Online foglalás

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 07: 55-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Fažanába pedig 15: 40 körül várható.

Online foglalás

Üvegcsónak Igor

Üvegcsónak Igor.A legrövidebb utazás a Brijuni-szigetcsoporton keresztül Fažanától 90 percet vesz igénybe. Ha üvegfenekű csónakot választunk, láthatjuk a víz alatti világot, így ez a kirándulás a gyermekek számára vonzóvá válik.

Az ár 150 HRK felnőtteknek, és az alkoholmentes italokat az ár tartalmazza. Az úszáshoz külön jegyet kell fizetni Sveti Jerolim szigetére (a jegy ára 25 HRK-tól).

Online foglalás

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Prince of Venice.Hajó indul Pula, és Fazana van ingyenes transzfer. Az alapértelmezett kezdő pozíciója a busz a recepció a Bi Village autóskemping Fažana. Szombatonként a Prince of Venice katamaránnal, kedden és vasárnap pedig a San Pawl katamaránnal indulnak kirándulások.

Ár: 600 HRK felnőtteknek (gyermekeknek a családi csomag árai alapján fizetnek). Az ár tartalmazza: buszjárat és útikalauz.

Privát hajók kis csoportoknak (Sirály Sziklák)

Sirály Sziklákhoz, Pula.Indulás Fažana kikötőjéből 15:30 körül. Hajtson át a Brijuni-szigetcsoporton, és Stoja felé, Pula kikötőjétől délre. Érkezés a Sirály Sziklákhoz (Galebove Stijene, Stoja). A hajó lehorgonyzása. Fürdőszünet kb. 1 óra. Ugrani lehet a hajóról és a sziklákról. Visszatérés 18:30 körül.

Az ár 1800,00 HRK-tól származik egy 12 fős csoport számára, és tartalmazza az italokat vezetés közben.

Privát hajók kis csoportoknak (Brijuni-szigetcsoport)

Hajó Elen, Fažana.Kis csoportok számára privát kirándulás van a nemzeti parkba való belépés nélkül (csak úszni). Az út körülbelül 1 órát és 45 percet vesz igénybe. A belépés Sveti Jerolim szigetére (a belépőjegy ára 25 HRK) és az italfogyasztás nem kötelező. Az indulási időpontok: 09:00, 12:00, 14:00 és 19:00 (delfinek).

Az ár 1500,00 HRK-tól indul, maximum 12 fős csoport számára. Nincs benne étel vagy ital. Nagyobb csoportok esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk.