Hajókirándulás Fažanaból: delfinek, halpiknik, Velence

Ezen az oldalon a Fažanaből induló hajókirándulások leírása található (árakkal együtt). A rendelkezésre álló dátumok, valamint a Google térkép linkjei az indulási hellyel a "Online foglalás" gomb megnyomásával érhetők el.
Az oldal végén a parkolók címei is megtalálhatók.

Delfinek keresése

Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet, ahogy az oldal tetején található videón is látható.
Kétféle kirándulás létezik. Az első Valbandonból indul, és vacsorával a fedélzeten körülbelül 2,5 órát vesz igénybe. A második változat élelem nélküli, Fažana kikötőjéből indul és 2 óráig tart.

Utazás Valbandonból

Delfinatrakció.Indulás Valbandon-ból 18:00-kor kikötő Bi Village kemping. A kirándulás az Srebreno hajóval. A Brijuni szigetcsoport körbeutazása. Megérkezés a Vanga és Vrsar szigetek közötti területre. Vacsora. A delfinek megtekintése. Visszatérés kb. 21:00.
A felnőttek ára 40,00 € (301,38 kn), amely magában foglal egy üdvözlőitalt, vacsorát, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Vacsora: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Utazás Fažanából

Indulás Fažanából.Indulás körülbelül 18:30-kor Fažana kikötőjéből, Brionska 10. A kirándulást a 9 m hosszú Kristina hajóval bonyolítják le. Átvezetés a Brijuni-szigetcsoporton. Megérkezés Vanga és Vrsar szigetei közé. Delfin néz. Visszaérkezés 20:00 körül.
Az ár felnőtteknek 25,00 € (188,36 kn), és tartalmazza az üdítőitalokat, mint például: víz, kóla és fanta. Ez a videó egy hajókirándulás részeit mutatja be, ahol a vendégeknek volt szerencséjük delfinekkel találkozni. Az oldal tetején található rövid videó a kirándulás azon részeit mutatja be (ezzel a hajóval), ahol a vendégeknek volt szerencséjük delfineket találni. Nagy az érdeklődés az utazás iránt, mert rövid. Főszezonban 3 nappal előre foglaljon.

Hal piknik a Brijuni Nemzeti Park meglátogatásával

Brijuni, fotó szafari: afrikai zebrák.Indulás Valbandon-ból 09:00-kor kikötő Bi Village kemping. Az utat a Srebreno hajóval hajtják végre, amely 18 m hosszú és 4 m széles. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés a Brijuni Nemzeti Parkba, Veli Brijun szigetére. A sziget városnézése elektromos vonattal és gyalog, szakértői útmutatóval 3 óra 30 percig. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd étteremben. Kb. 2 órás fürdési szünet. 16:00 körül vissza a kikötőbe.
A felnőttek ára 65,00 € (489,74 kn), és tartalmazza a jegyet a Brijuni Nemzeti Parkba (elektromos vonatozás, szakértői idegenvezető), valamint a jegyet Sveti Jerolim szigetére. Az ár tartalmazza az ebédet. Ebéd: grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér (vegetáriánus menü meghirdetésre kerül). Az étteremben az italfogyasztás díjköteles. Az útmutató nyelvei: horvát, angol és német. Kérjük, legalább 48 órával előre foglaljon.

Hal piknik Brijuni

Hajó  Srebreno, Pula.Indulás Valbandon-ból 10:45-kor kikötő Bi Village kemping. Üdvözlő ital. Haladjon a Sveti Jerolim szigetre (Brijuni). Úszás (2 óra) és ebéd. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 16:00 körül.
A felnőttek ára 45,00 € (339,05 kn), amely magában foglal egy üdvözlőitalt, ebédet, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Ebéd: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Sveti Jerolim egy kis, 0,125 négyzetkilométeres sziget, amelynek strandhossza 1554 m. A tenger nagyon tiszta és világos.

Hal piknik Lim Fjord-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.A Melisa hajó (9: 00-kor indul Pulától és) 9.30-kor indul a Fažana kikötőből (Brionska 10). Panorámás körutazás a part mentén észak felé, a Limski Kanal-on át a Kalóz-barlangig. Érkezés Vrsar-ig, ebéd a hajón, kiszállás, fürdőzés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszatérés Fažana kikötőbe 17 óra körül.
Az ár 50,00 € (376,73 kn) felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Itt van a részletes leírás. Keresse meg az utazás menetrendjét és lehetséges online foglalását Fažanában való beszállással (minimum 6 fő):

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 55,00 € (414,40 kn). Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete a Bi Village autótábor fogadása Fažanában, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja Peroj és Štinjan között, ütemezés szerint:

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja.Autó vagy busz szállítás Fažana-bol (és Štinjan) környékére 11:00 körül vannak. Indulás Medulinból 12:00 körül. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Fažana-ba 17:40.
Ár 47,00 € (354,12 kn) felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. Kérjük, válassza ki a busz kezdőpontját. A menü alapértelmezett helye Peroj, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

Főszezonban délelőtti kirándulás is lehetséges 09:00-15:00 óra között. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 07:55-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Fažanába pedig 15:40 körül várható.

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Anđela.A San Pawl katamarános kirándulások június elejétől szeptember közepéig kedden, pénteken és vasárnap indulnak Pula kikötőjéből 7:30-kor (bejelentkezés 7:00). A pólai kikötőből Anđela katamaránon is indulnak kirándulások, minden kedden, csütörtökön és szombaton (ugyanabban az időben). Az ár tartalmazza a buszos transzfert (kivéve saját érkezés esetén az pulai kikötőben) és az idegenvezetést. Az elérhető dátumokért és a pontos költségvetésért kattintson az online jelentkezésre:

Ár (katamarán San Pawl): 93,00 €-tól indul (700,71 kn) felnőtteknek és gyerekeknek 13,99 éves korig 51%. A családi csomagban a gyermekek 4 € (30,14 kn) fizetnek. 5,99 éves korig ingyenes. A buszok 06:45-kor indulnak a valbandoni Bi-Village kemping recepciójától.

Ár (katamarán Anđela, via Pula): 93,00 €-tól indul (700,71 kn) felnőtteknek, gyerekeknek 13,99 éves korig 50%, 6,99 éves korig ingyenes. A buszok 06:40-kor indulnak a fažanai buszpályaudvarról.

Üvegfenekű csónak Igor

Üvegfenekű csónak Igor.A legrövidebb utazás a Brijuni-szigetcsoporton keresztül Fažanától 90 percet vesz igénybe. Ha üvegfenekű csónakot választunk, láthatjuk a víz alatti világot, így ez a kirándulás a gyermekek számára vonzóvá válik.
Az ár 30,00 € (226,04 kn) felnőtteknek, és az alkoholmentes italokat az ár tartalmazza. Az úszáshoz külön jegyet kell fizetni Sveti Jerolim szigetére (a jegy ára 4 €-tól).

Panorámás vitorlázás a Brijuni szigetcsoporton

Hajó Kristina, Fažana.Indulás körülbelül 10:00-kor Fažana kikötőjéből, Brionska 10. Átvezetés a Brijuni-szigetcsoporton, mind a 14 sziget körül. A kirándulás 12:00 körül ér véget. Leszállás Sveti Jerolim szigetén lehetséges, felár ellenében (4 €). A szigetről a visszautazás ingyenes. A visszaérkezés időpontját egyeztetni kell a legénységgel. Nézz meg egy rövid videót az utazásróle.
Az ár felnőtteknek 25,00 € (188,36 kn), és tartalmazza az üdítőitalokat, mint például: víz, kóla és fanta.

Privát hajók kis csoportoknak (Sirály Sziklák)

Sirály Sziklákhoz, Pula.Indulás Fažana kikötőjéből 15:30 körül. Hajtson át a Brijuni-szigetcsoporton, és Stoja felé, Pula kikötőjétől délre. Érkezés a Sirály Sziklákhoz (Galebove Stijene, Stoja). A hajó lehorgonyzása. Fürdőszünet kb. 1 óra. Ugrani lehet a hajóról és a sziklákról. Visszatérés 18:30 körül.
Az ár 240 €-tól származik egy 12 fős csoport számára, és tartalmazza az italokat vezetés közben. A végső ár a megrendelt útiterv alapján kerül meghatározásra.

Privát hajók kis csoportoknak (Brijuni-szigetcsoport)

Hajó Elen, Fažana.Kis csoportok számára privát kirándulás van a nemzeti parkba való belépés nélkül (csak úszni). Az út körülbelül 1 órát és 45 percet vesz igénybe. A belépés Sveti Jerolim szigetére (a belépőjegy ára 4 €) és az italfogyasztás nem kötelező. Az indulási időpontok: 09:00, 12:00, 14:00 és 19:00 (delfinek).
Az ár 200 €-tól indul, maximum 12 fős csoport számára. Nincs benne étel vagy ital. A végső ár a megrendelt útiterv alapján kerül meghatározásra. Nagyobb csoportok esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Parkolás Fažanában

A legegyszerűbb a régi "Badel" gyár mellett, az Ulica 1. Maja, óránként 1 € áron, a kijáratnál fizetendő. A legolcsóbb parkoló a Fažana felőli kijáratnál található Pula felé, a Plodine szupermarket mögött. Az ár napi 4 €.