Hajókirándulások Fažanaból

A kirándulások leírása

Delfinatrakció

Delfinatrakció.Indulás Valbandon-ból 18:00-kor kikötő Bi Village kemping. A kirándulás az Srebreno hajóval. A Brijuni szigetcsoport körbeutazása. Megérkezés a Vanga és Vrsar szigetek közötti területre. Vacsora. A delfinek megtekintése. Visszatérés kb. 21:00.
A felnőttek ára 250 HRK, amely magában foglal egy üdvözlőitalt, vacsorát, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Vacsora: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Online foglalás

Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet.

Hal-piknik a Brijuni Nemzeti Park meglátogatásával

rijuni, fotó szafari: afrikai zebrák.Indulás Valbandon-ból 09:00-kor kikötő Bi Village kemping. Az utat a Srebreno hajóval hajtják végre, amely 18 m hosszú és 4 m széles. Panorámás út a kikötőn és a Brijuni-szigetcsoporton keresztül. Érkezés a Brijuni Nemzeti Parkba, Veli Brijun szigetére. A sziget városnézése elektromos vonattal és gyalog, szakértői útmutatóval 3 óra 30 percig. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd az étteremben. Kb. 2 órás fürdési szünet. 16:00 körül vissza a kikötőbe.
A felnőttek ára 450 HRK, amely tartalmazza: belépőt a Brijuni Nemzeti Parkba (elektromos vonatút, szakértői útmutató), jegyet Sveti Jerolim szigetére és ebédet. Ebéd az étteremben: vegetáriánus, grillezett hal vagy szelet, saláta és kenyér, valamint korlátlan mennyiségű ásványvíz és gyümölcslé fogyasztása.

Online foglalás

Hal piknik Brijuni

Hajó  Srebreno, Pula.Indulás Valbandon-ból 10:45-kor kikötő Bi Village kemping. Üdvözlő ital. Haladjon a Sveti Jerolim szigetre (Brijuni). Úszás (2 óra) és ebéd. Panorámás körutazás a Brijuni-szigetek között. Visszaút 16:00 körül.
A felnőttek ára 280 HRK, amely magában foglal egy üdvözlőitalt, ebédet, valamint bort, vizet és gyümölcslevet az út során. Ebéd: hal vagy hús grillen (vagy vegetáriánus menü), saláta és kenyér. Az utazás során korlátlan mennyiségű bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztható. A menetrendért és az online foglalásért kattintson ide:

Online foglalás

Sveti Jerolim egy kis, 0,125 négyzetkilométeres sziget, amelynek strandhossza 1554 km. A tenger nagyon tiszta és világos.

Hal piknik Lim Fjord-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord.A Melisa hajó (9: 00-kor indul Pulától és) 9.30-kor indul a Fažana kikötőből (Brionska 10). Panorámás körutazás a part mentén észak felé, a Limski Kanal-on át a Kalóz-barlangig. Érkezés Vrsar-ig, ebéd a hajón, kiszállás, fürdőzés, városnézés (2 óra). Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő (2 óra). Visszatérés Fažana kikötőbe 17 óra körül.
Az ár 300 HRK felnőtteknek, ebédet és idegenvezetést tartalmaz. Itt van a részletes leírás. Keresse meg az utazás menetrendjét és lehetséges online foglalását Fažanában való beszállással:

Online foglalás

Ennek az utazásnak szervezett buszjárattal Pula felé az ára 340 HRK. Foglaláshoz kattintson ide, és válassza ki a busz kiindulópontját. A menü alapértelmezett helyzete a Bi Village autótábor fogadása Fažanában, de az indulási állomást tetszés szerint kiválaszthatja Peroj és Stinjan között, ütemezés szerint:

Online foglalás

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja

Hal piknik Medulin-Kamenjak-Porer-Ceja.Autó vagy buszszállitás Fažana-bol (és Štinjan) környékére 11:00 körül vannak. Indulás Medulinból 12:00 körül. Kamenjak-fok: fürdőzés a nyilt tengeren (1 óra horgonyon). Hajtson a Porer világítótoronyhoz. Krmeda-öböl, ebéd. Ceja-sziget: (1 óra) úszás. Visszatérés Medulinba 17:00-kor, Fažana-ba 17:40.
Ár 280 HRK felnőtt, és a következőket tartalmazza: autóbusz transzfer, útmutató, aperitif és az ebédet. Itt van a részletes leírás. Kérjük, válassza ki a busz kezdőpontját. A menü alapértelmezett helye Peroj, de tetszés szerint kiválaszthatja a kiindulási pontot:

Online foglalás

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. Ebben az esetben az út 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket. A buszközlekedés 07: 55-től indul az alacsonyabb menetrend szerint, a visszaút Fažanába pedig 15: 40 körül várható.

Online foglalás

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Prince of Venice.Az alapértelmezett kezdő pozíciója a busz a recepció a Bi Village autóskemping Fažana (Valbandon). A San Pawl katamarános kirándulások június elejétől szeptember közepéig kedden, pénteken és vasárnap indulnak Pula kikötőjéből 7:30-kor (bejelentkezés 7:00). A Prince of Venice katamaránnal való kirándulás Rovinj és Poreč kikötőin keresztül történik. Az ár tartalmazza: buszjárat és útikalauz.

Ár (katamarán San Pawl, via Pula): 675 HRK felnőtteknek és gyerekeknek 14 éves korig fizetés a családi csomag feltételei szerint. Az autóbuszok ebben az esetben 06:45-kor indulnak. A menetrendért kérjük, nézze meg itt:

Online foglalás

Ár (katamarán Prince of Venice, via Rovinj): 640 HRK felnőtteknek, gyerekeknek 14 éves korig 50%, 7 éves korig ingyenes. Az autóbuszok ebben az esetben 06:30-kor indulnak. A menetrendért kérjük, nézze meg itt:

Online foglalás

Üvegfenekű csónak Igor

Üvegfenekű csónak Igor.A legrövidebb utazás a Brijuni-szigetcsoporton keresztül Fažanától 90 percet vesz igénybe. Ha üvegfenekű csónakot választunk, láthatjuk a víz alatti világot, így ez a kirándulás a gyermekek számára vonzóvá válik.
Az ár 150 HRK felnőtteknek, és az alkoholmentes italokat az ár tartalmazza. Az úszáshoz külön jegyet kell fizetni Sveti Jerolim szigetére (a jegy ára 25 HRK-tól).

Online foglalás

Privát hajók kis csoportoknak (Sirály Sziklák)

Sirály Sziklákhoz, Pula.Indulás Fažana kikötőjéből 15:30 körül. Hajtson át a Brijuni-szigetcsoporton, és Stoja felé, Pula kikötőjétől délre. Érkezés a Sirály Sziklákhoz (Galebove Stijene, Stoja). A hajó lehorgonyzása. Fürdőszünet kb. 1 óra. Ugrani lehet a hajóról és a sziklákról. Visszatérés 18:30 körül.
Az ár 1800,00 HRK-tól származik egy 12 fős csoport számára, és tartalmazza az italokat vezetés közben.

Privát hajók kis csoportoknak (Brijuni-szigetcsoport)

Hajó Elen, Fažana.Kis csoportok számára privát kirándulás van a nemzeti parkba való belépés nélkül (csak úszni). Az út körülbelül 1 órát és 45 percet vesz igénybe. A belépés Sveti Jerolim szigetére (a belépőjegy ára 25 HRK) és az italfogyasztás nem kötelező. Az indulási időpontok: 09:00, 12:00, 14:00 és 19:00 (delfinek).
Az ár 1500,00 HRK-tól indul, maximum 12 fős csoport számára. Nincs benne étel vagy ital. Nagyobb csoportok esetén kérjük lépjen kapcsolatba velünk.

Parkolás Fažanában

A legegyszerűbb a régi "Badel" gyár mellett, az Ulica 1. Maja, óránként 8 HRK áron, a kijáratnál fizetendő. A legolcsóbb parkoló a Fažana felőli kijáratnál található Pula felé, a Plodine szupermarket mögött. Az ár napi 20 HRK.