Hajókirándulás: Opatija-Velence (a COVID-19 járvány miatt törölték)

 

Opatiából kiindulva busszal indulunk Porečba. Az út kb. 81 km, így a vezetés körülbelül 75 percet vesz igénybe. Átutalási pontok: Mošćenička draga (autóbusz állomás a központban), Medveja (buszállomás a központban a kempinggel szemben), Lovran (buszállomás a központban és az Excelsior hotelnél), Ika (buszállomás a központban), Ičići (buszállomás a központban), és a többi megálló Opatija-ban : Slatina(INA-mellett), Admiral hotel mellett az úton, itt aKristal vendégeit is, piac (a Zagrebačka bankkal szemben), a Belveder hotelnél.
A hajók teljesen felszereltek, légkondicionáló, bár. Egy ilyen út 5 órás tartózkodást biztosít Velencében. A horvátországi útvezetőt a fedélzeten és Velencében biztosítják. Útlevél (vagy EU-azonosító) szükséges!

Felnőtt ár: 550 HRK. (bus + hajó).

Egyirányú utazás is lehetséges. Többet erről. Pula és Rovinj is lehetséges, mint a távozás port Velence.

 

Napi kirándulás Opatiából Krk és Cres között

Indulás 08.45-től Opatiából. A cél Njivice, Krk szigetén. Szünet 2 óra városnézésre és úszásra. Ezután haladunk Beli felé Cres szigetén és ebéd a fedélzeten. Új fürdőszünet (2 óra) és visszatérés Mošćenička Draga és Opatija-ba. Érkezés Opatijaba 18:00 órakor.

Felnőtt ár: 300 HRK.

Az ár tartalmaz egy üdvözlő italt, ebédet és úvezetőt.

 

Egynapos kirándulás a Plitvicei tavakra

 

A Plitvicei Nemzeti Park egyedülálló és világhírű természeti csoda. Opatija távolsága kb. 280 km.

Az utasok gyűjtése 06:30-kor kezdődik Mošćenička Dragában, és 7:20-kor végződik Rijeka városában.

Útiterv::

Az utasok gyűjtése 06:30-kor kezdődik Mošćenička Dragában, és 7:20-kor végződik Rijeka városában. Ezt követi egy kirándulás (Rijeka-Senj-Plitvice), amelynek hozzávetőleges ideje a szálloda visszatérésébe 19:15-ig.

Ár júliusban és augusztusban: 630 HRK felnőtteknek, egyébként 492 HRK.

Az árba beleszámolva: tapasztalt vezető (En, De, It, Hr), turisztikai autóbusszal való közlekedés,ebéd és belépő a nemzeti parkba (250 HRK).

Ingyenes helyek és lehetséges online foglalás esetén kattintson ide:

Kérjük kattintson ide (július és augusztus):
egyébként:

 

A velencei karnevál az egyik leghiresebb. Bár februárban van, mielőtt elkezdődik a kirándulások szezonja, ezk a képek megmutatják az Adria Királynője hangulatát.

GondolaVelencei Canal GrandeA velencei fából készült dokkokonKarnevál

Részletesebb tájékoztatásért, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (Whats Up, Viber és Face Time) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.