Opatija: hajókirándulások és Plitvice

A kirándulások leírása

1) Opatija Velence

Hajó Prince of Venice.Először is, kérjük, ellenőrizze utazási feltételeit a covid-19 betegség szempontjából. Az utazás minden változatához a hajók modernek, légkondicionálóval, bárral, minimum 5 órás velencei tartózkodással felszereltek, a fedélzeten pedig horvát nyelvű idegenvezető áll rendelkezésre, és az első 45 perc Velencében. További információ az utazásról és Velencéről. A buszközlekedés a covid-19 miatt törlődik, de a katamarán Porečből, Pulából vagy Rovinjból indul. A Google szerint a legközelebbi kikötő Rovinj. Opatija távolsága 84 km, vagy körülbelül 72 perc autóval. Útlevél / EU azonosító szükséges!
Ár: 600 HRK-tól felnőttek (79,63 €) részére. Az ár tartalmazza: buszjárat és útikalauz.

2) Napi kirándulás Opatiából Krk és Cres között

Hajó Jadera, Opatija.Indulás 08.45-től Opatiából. A cél Njivice, Krk szigetén. Szünet 2 óra városnézésre és úszásra. Ezután haladunk Beli felé Cres szigetén és ebéd a fedélzeten. Új fürdőszünet (2 óra) és visszatérés Mošćenička Draga és Opatija-ba. Érkezés Opatijaba 18:00 órakor. Rövid videó az utazásról.
Felnőtt ár: 350 HRK (46,45 €). Az ár tartalmaz egy üdvözlő italt, ebédet és úvezetőt. Online foglaláshoz kattintson ide:

Egynapos kirándulás a Plitvicei tavakra

Plitvice tavak.A Plitvicei Nemzeti Park egyedülálló és világhírű természeti csoda Opatija távolsága kb. 280 km. Útiterv:
Az utasok gyűjtése 06:30-kor kezdődik Mošćenička Dragában, és 7:20-kor végződik Rijeka városában. Ezt követi egy kirándulás (Rijeka-Senj-Plitvice), amelynek hozzávetőleges ideje a szálloda visszatérésébe 19:15-ig.
Ár júliusban és augusztusban: 630 HRK (83,62 €) felnőtteknek, egyébként 492 HRK (65,30 €). Az árba beleszámolva: tapasztalt vezető (En, De, It, Hr), turisztikai autóbusszal való közlekedés,ebéd és belépő a nemzeti parkba (250 HRK).
Ingyenes helyek és lehetséges online foglalás esetén kattintson ide. A covid-19 járvány miatt ezt az utat csak külön kérésre lehet lefoglalni.

Kérjük kattintson ide (július és augusztus):

Online foglalás

Egyébként:

Online foglalás