Hal-piknik Novigrad-Rovinj-Lim, hajó Matek

Az utazás leírása

A hajó leírása

Hajó Matek, Novigrad.A hajó Matek hossza 18 m és 5 m széles, a maximális sebessége 11 csomó, 2 toalett, bár, konyha és napozóterasz tartozik. Horvátországban épült. A konstrukció hagyományos és a motor 420 lóerős.

Kirándulási terv

A kirándulások földrajzi térképe.Indulás Novigrad-ból 09:00-kor. Panorámás út Lanterna, Poreč, Funtana és Vrsar partjainál leszállás nélkül. Az Rovinjba érkezéskor ebédre és városnézésre vagy szabadidejére lesz szüksége a saját programjához. A szünet 2 órán át tart. Lehetőség van például egy akvárium látogatására (itt például rák és polip). A következő út a Lim-csatornába megy, a kalózbarlang mellett való leszállással. Itt úszhat vagy pihenhet a kávézóban. Ez a szünet az időjárási viszonyoktól függően 45-90 percig tart. Visszatérés Novigrad-ba 17:30 körül.

Útvezető

Rovinj városnézés szakértői útmutatókkal.Ezen a kiránduláson szabványos, hozzáértő út vezető van, aki leirja a hajóról látható helyeket és szigeteket. Szünetidőben Rovinj-ban városnéző sétára végig vezetik az érdekelteket. Gyalogtúra vezet a Szent Eufémia-templomhoz. A város tele van kulturális látnivalókkal. Kötelező nyelvek: horvát, angol, német és olasz.

Árba tartozó étel és ital

Ebéd a fedélzeten az út során.Az ebédet elkészítik és a fedélzeten szolgálják fel (leggyakrabban Lim-csatorna), halból és grillezett csirkehúsból, kenyérből és káposztasalátából áll. A harmadik lehetőség egy vegetáriánus menü. Az ebéd tartalmazza a bor, ásványvíz és gyümölcslé korlátlan fogyasztását.
A felnőttek ára 50,00 €. A 0 és 6,99 év közötti gyermekek nem fizetnek, és 7-tól 13,99-ig fizetik az ár felét. A gyermekeket felnőtt személyeknek kell kísérniük. Háziállatok és kerékpárok kérésre.

Hogyan juthatunk el a hajóhoz?

Novigrad kikötőjében.Azok részére, akik magánszervezésben jönnek megadjuk a google térkép és utcák linkjeit. A cim: Mandrač 9, 52466, Novigrad. Itt nincs parkolás évente 15,6-15,9 között.
Szervezett szállítás a felnőttek számára is igénybe vehető, felnőtteknek 5 €, gyermekeknek pedig 2,5 €-6 és 13,99 év közötti korig, és a 0 és 6,99 év közötti gyermekek számára ingyenes. A szokásos indulási idők: Kanegra 7:45-kor, Savudrija 7:55-kor, Umag 8:10-kor, autokamp Park Umag 8:20-kor és autokamp Mareda u 8:30-kor.

Hogyan foglalhat?

  • Kérést küldhet e-mailben. Megegyezünk azzal az ajánlattal, amellyel a teljes összeget befizetheti, vagy előleget befizetni, a fennmaradó részt pedig készpénzben a hajó indulásakor.
  • Elküldheti nevét, telefonszámát és címét Horvátországban majd induláskor fizetni teljességében. Az ügynökség ellenőrzi az adatokat majd elfogadja a jelentkezés.
  • Online foglalási rendszer:

Tehát a Novigrad kikötőjébe saját járművel érkező utasoknak a felnőtt ár 50,00 € (376,72 kn), amely tartalmazza az ebédet és az idegenvezetést.

Hajóutazás + busz transzfer a szállodától a hajóra 55,00 € (414,40 kn). Az árak tartalmazzák az ebédet, az idegenvezetőt és az busztranszfer.

Az utazási jegyek (voucherek) nyomtathatók vagy elektronikus formában is elkészíthetők. A nem Novigrad közelében élő vendégeknek tudniuk kell, hogy Isztria más városaiból is szerveznek hasonló kirándulásokat.