A hajó leirása

Hajó Matek, Novigrad.A hajó Matek hossza 18 m és 5 m széles, a maximális sebessége 11 csomó, 2 toalet, bár, konyha és napozóterasz tartozik. Horvátországban épült. A konstrukció hagyományos és a motor 420 lóerős.

Kirándulási terv

A kirándulások földrajzi térképe.Indulás Novigrad-ból 09:15-kor. Panorámás út Lanterna, Poreč, Funtana és Vrsar partjainál leszállás nélkül. A Rovinjba érkezéskor ebédre és városnézésre vagy szabadidejére lesz szüksége a saját programjához. A szünet 2 órán át tart. A következő út a Lim-csatornába megy, a kalózbarlang mellett való leszállással. Itt úszhat vagy pihenhet a kávézóban. Ez a szünet az időjárási viszonyoktól függően 45-90 percig tart. Visszatérés Novigrad-ba 17:30 körül.

Útvezető

Rovinj városnézés szakértői útmutatókkal.Ezen a kiránduláson szabványos, hozzáértő útvezető van aki leirja a hajóról látható helyeket és szigeteket. Szünetidőben Rovinj-ban városnéző sétára végigvezetik az érdekelteket. Kötelező nyelvek : horvát, angol, német és olasz.

Árba tartozó étel és ital

Ebéd a fedélzeten az út során.Az ebédet elkészítik és a fedélzeten szolgálják fel (leggyakrabban Lim csatorna), halból és grillezett csirkehúsból, kenyérből és káposzta salátaból áll. A harmadik lehetőség egy vegetáriánus menü. Az ebéd tartalmazza a bor, ásványvíz és gyümölcslé korlátlan fogyasztását.
A felnőttek ára 270,00 HRK. A 0 és 5,99 év közötti gyermekek nem fizetnek, és 6-tól 13,99-ig fizetik az ár felét. A gyermekeket felnőtt személyeknek kell kísérniük. Háziállatok és kerékpárok kérésre.

Hogyan juthatunk el a hajóhoz?

Novigrad kikötőjében. Azok részére akik magánszervezésben jönnek megadjuk a google térkép és utcák linkjeit. A cim: Mandrač 9, 52466, Novigrad. Parkiranje na ovoj adresi nije moguće od 15.6 do 15.9 svake godine.
Szervezett szállítás a felnőttek számára is igénybe vehető, felnőtteknek 30 HRK, gyermekeknek pedig 15 HRK-6 és 13,99 év közötti korig , és a 0 és 5,99 év közötti gyermekek számára ingyenes. A szokásos indulási idők: Kanegra 7:45-kor, Savudrija 7:55-kor, Umag 8:10-kor, autokamp Park Umag 8:20-kor és autokamp Mareda u 8:30-kor.

Hogyan foglalhat ?

-Kérést küldhet e-mailben. Megegyezünk azzal az ajánlattal, amellyel a teljes összeget befizetheti, vagy előleget befizetni, a fennmaradó részt pedig készpénzben a hajó indulásakor
-Elküldheti nevét, telefonszámát és cimét Horvátországban majd induláskor fizetni teljességében. Az ügynökség leellenőrzi az adatokat majd elfogadja a jelentkezést.
-Online foglalási rendszer:

Indulás Pula kikötőjéből:
Szervezett szállítás számára a hajóra (ár 270 HRK):


Utazási jegyek (utalványok) nyomtathatók vagy elektronikus formában is kinyomtathatók.

 

Kalózbarlang, Lim-csatorna. Érkezés Lim Channel-ba. Kalózbarlang, Lim-csatornaTörés a Lim csatornában.

Limski Kanal. Indulás Lim Fjordból.Vrsar-óváros. Sveti Nikola sziget.

Részletesebb tájékoztatást kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsUp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a 003859485604 vagy Nenad-ot a 0038598232083 számokon. Általános feltételek.