Hajókirándulások Novigradból

A kirándulások leírása

1) Novigrad-Velence

Prince of Venice.Először is, kérjük, ellenőrizze utazási feltételeit a covid-19 betegség szempontjából.
Eddig nem volt közvetlen összeköttetés Novigrad-ról Velencébe. Az út buszos transzferrel indul Poreč (vagy Piranból, Szlovéniából), majd katamaránnal Velencébe. Az úthossz kb. 15 (35) km igy az utazás kb. 15 (40) perc. Velencébe induló kirándulások áprilistól októberig tartanak (covid-19 nélkül). Bővebben erről. Az ár tartalmazza: buszjárat és útikalauz. Útlevél / EU azonosító szükséges!

Ár (via Poreč): 630 HRK felnőtteknek. 6-14 éves gyermekek 2 felnőtt kíséretében a családi csomag részét képezi. Gyermekek 6 éves korig ingyenes.
Ez a katamarán minden szerdán hajózik. További elérhető időpontokért tekintse meg az online foglalási alkalmazást.

Online foglalás

Ár (via Piran): 600 HRK-tól felnőttek részére, gyerekeknek 14 éves korig 50%, gyerekeknek 7 éves korig ingyenes. Ezt a kirándulást minden szombaton megszervezik.

Online foglalás

2) Hal piknik Novigrad-ból Rovinj-ba és a Limski csatorna

Rovinj.Indulás kb. 08:45. A hajók PERLA vagy LOZNA. Ismerkedés a személyzettel majd üdvözlő ital. Panorámás hajózás Isztria partmentén Poreč-ig, majd tovább délre, szigetek és öblök közt, majd a Limski csatornán a Kalóz barlangba. Rövid szünet. Az út folytatása, majd megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre. Indulás Rovinj-ból, út Vrsar-ig, pihenés és fürdőzés. Visszatérés 18.00-kor.

Ár: 260 HRK felnőttek részére. Az árak tartalmazzák az ebédet, az idegenvezetőt és az üdvözlő italt. Ebéd: hal, vegetáriánus menü vagy rostély, saláta, kenyér és bor, víz, üdítőitalok.

Bővebben a hajókirándulásokról. Kirándulások Rovinj-ba lehetségesek márciustól novemberig. Az árakat és beosztásokat kérésére elküldjük.

3) Hal piknik a Matek hajón

Boat Matek, Novigrad. Indulás 09:00 körül. Hajó MATEK. Panorámás hajózás Isztria partmentén Poreč-ig, majd délre, szigetek és öblök közt. Megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre. Indulás Rovinj-ból, hajózás a Limski csatornán a Kalóz barlangig. Pihenés, fürdőzés. Visszaút 17:30-kor.
A kirándulás részletes leirása.

Ár: 260 HRK felnőttek részére. Az árak tartalmazzák az ebédet, az idegenvezetőt és az üdvözlő italt.

Online foglalás

Hajóutazás + busz transzfer a szállodától a hajóra (300 HRK). Az árak tartalmazzák az ebédet, az idegenvezetőt, az busztranszfer és az üdvözlő italt.

Online foglalás

4) Delfinek megtekintése

Delfinek megtekintése.Indulás 18:30 kikötőből. A meghajtó körülbelül 50 percet vesz igénybe. Készítsen egy képet 30 percig. Visszatérés 20:30 körül.
Győződjön meg róla, hogy a fényképezőgépét viszi. Az utazás nagyon jó a gyermekek számára (bár a delfinek megtalálása nem 100% -ban sikeres).

Ár: 150 HRK felnőtteknek és az üdvözlő italt az ár tartalmazza. Az indulási idő a dátumtól függően változik.

Online foglalás

5) Hajókirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

Hajó Astral (Atlas).Ezt a kirándulást 2020 óta törölték a COVID-19 járvány miatt.
Szervezett szállitást inditunk Poreč városába amely 15 km-re van. Az autóbuszok indulása a következő: Mareda (09:55), Novigrad buszpályaudvar és Maestral hotel (10:00). Következik a Poreč felé vezető út, majd felszállás a hajóra és kirándulás. Visszatérés Novigrad-ba 20:45 óra körül van. Az utazás minden szerdán indul június 10-től szeptember 23-ig.
Útiterv (hajókirándulás):
10:30 indulás a város kikötőjéből.
12:00 távozás Rovinjból. Itt az ebéd a futásban.
13:30 Érkezés a Veli Brijun-szigetre, és érkezéskor egy professzionális kalauz.
17:30 indul a szigetről.
18:30 érkezés Rovinjba.
19:30 érkezés Porecba. Vissza a szállodához 20:30 körül.
Az ár: 485 HRK, tartalmazza az autóvezetést, hajóutat, busz szállitás, ebédet (és italfogyasztással), és a belépőt a nemzeti parkba.

Online foglalás

A hajókirándulások időjárási feltételei

Az időjárási feltételekre legérzékenyebbek a hal piknik tipusú kirándulások. Az erős déli (jugo) de legfőképp a délnyugati (garbin) szél esetében nem ajánlatos erre a kirándulásra menni. Novigrad-ban a kikötő nem védett a tengertől s a kiinduló pontból jól látható ha a tenger nagyon hullámzik. Érdekesség, hogy itt az északkeleti szél (bura) még ha erős is nyugodt tengert eredményez és kedvező vitorlázási feltételeket.
Ha az időjárás nem ideális, kipróbálhatja a buszos utat.

Egynapos kirándulás a Plitvicei tavakra

Ezt a kirándulást 2020 óta törölték a COVID-19 járvány miatt.
Ez az egyedülálló nemzeti park 248 km-re van Novigradtól.
Útiterv:
Buszok indulása: Autókamp Mareda (07:20), Novigrad-autóbuszállomás (07:25), Maestral Hotel (07:25). Következik a kirándulás, megközelitőleg egyforma visszatérési idővel a hotelbe, kb. 22:00.

Az ár: legfeljebb 750 HRK. Az ár magában foglalja: szakmai útikönyv, busszal való szállítás, ebéd és belépés a nemzeti parkba (250 HRK = 35 euró).