Novigrad Velence

 

Eddig nem volt közvetlen összeköttetés Novigrad-ról Velencébe. Egy ingyenes autóbusz átszállit Poreč-ba vagy Umag-ba. Az úthossz kb. 15 km igy az utazás kb. 20 perc. Az egynapos kirándulások Umag-ból szerdán és csütörtökön indulnak, június közepétől, szeptember elejéig. Umag előnye, hogy rövidebb a távolság Velencéig mint Poreč-tól. A főszezonban Poreč-ról a hajók minden nap indulnak (mig szezon elején és végén ritkábban-hetente néhányszor). A Velencébe induló kirándulások áprilistól októberig tartanak. Bővebben erről.

Ár: 520 HRK-tól felnőttek részére.

Online foglalás (kérjük, válasszon, induljon a Hotel Maestral, Novigrad):

 

Lehetséges az egyirányú utazás is.

Ár: 550 HRK-tól felnőttek részére.

 

Hal piknik Novigrad-ból Rovinj-ba és a Limski csatorna

 

Brioni islands Indulás kb. 08:45. A hajók PERLA vagy LOZNA. Ismerkedés a személyzettel majd üdvözlő ital. Panorámás hajózás Isztria partmentén Poreč-ig, majd tovább délre, szigetek és öblök közt, majd a Limski csatornán a Kalóz barlangba. Rövid szünet. Az út folytatása, majd megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre. Indulás Rovinj-ból, út Vrsar-ig, pihenés és fürdőzés. Visszatérés 18.00-kor.

Ár: 260 HRK felnőttek részére.

Vagy:

Indulás 09:15 körül. Hajó MATEK. Panorámás hajózás Isztria partmentén Poreč-ig, majd délre, szigetek és öblök közt. Megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre. Indulás Rovinj-ból, hajózás a Limski csatornán a Kalóz barlangig. Pihenés, fürdőzés. Visszaút 17.30-kor.
A kirándulás részletes leirása.

Ár: 250 HRK felnőttek részére.

Online foglalás (indulás Novigrad kikötőjéből):
Hajóutazás + busz transzfer a szállodától a hajóra (280 HRK):

 

Az árak tartalmazzák az ebédet, az idegenvezetőt és az üdvözlő italt. Ebéd: hal, vegetáriánus menü vagy rostély, saláta, kenyér és bor, víz, üdítőitalok.
Bővebben a hajókirándulásokról. Kirándulások Rovinj-ba lehetségesek márciustól novemberig. Az árakat és beosztásokat kérésére elküldjük.

Delfinek megtekintése

 

Delfinek megtekintése Indulás 18:30 kikötőből. A meghajtó körülbelül 50 percet vesz igénybe. Készítsen egy képet 30 percig. Visszatérés 20:30 körül.

Ár: 150 HRK felnőttek részére

Az üdvözlő ital az árban szerepel.

Online foglalás:

 

 

Hajókirándulás a Brijuni Nemzeti Parkba

 

Brijuni Nemzeti Parkba.Szervezett szállitást inditunk Poreč városába amely 15 km-re van. Az autóbuszok indulása a következő: Mareda (09:55), Novigrad buszpályaudvar és Maestral hotel (10:00). Következik a Poreč felé vezető út, majd felszállás a hajóra és kirándulás. Visszatérés Novigrad-ba 20:45 óra körül van. Az utazás minden szerdán indul 2019. június 25-től szeptember 25-ig. Az ár 485 HRK, és tartalmazza a szállitást busszal, ebédet (és italfogyasztással), vezetést, hajó utat és belépőjegyet a Nemzeti Parkba. Több információ az útról.
Ezen kivül egy ilyen kirándulás is van: busszal közvetlenül Novigrad-ról Fažana-ba utazik és ott felszáll a nemzeti parkba tartó halyóra.

 

A hajókirándulások időjárási feltételei

 

Az időjárási feltételekre legérzékenyebbek a hal piknik tipusú kirándulások. Az erős déli (jugo) de legfőképp a délnyugati (garbin) szél esetében nem ajánlatos erre a kirándulásra menni. Novigrad-ban a kikötő nem védett a tengertől s a kiinduló pontból jól látható ha a tenger nagyon hullámzik. Érdekesség, hogy itt az északkeleti szél (bura) még ha erős is nyugodt tengert eredményez és kedvező vitorlázási feltételeket.

 

Egynapos kirándulás a Plitvicei tavakra

 

Plitvice Ez az egyedülálló Nemzeti Park 248 km-re van Novigradtól.
Útiterv:
Buszok indulása: Autókamp Mareda (07:20), Novigrad-autóbuszállomás (07:25), Maestral Hotel (07:25). Következik a kirándulás, megközelitőleg egyforma visszatérési idővel a hotelbe, kb. 22.00.

Az ár: legfeljebb 750 HRK.

Az ár magában foglalja: szakmai útikönyv, busszal való szállítás, ebéd és belépés a nemzeti parkba. (250 HRK = 35 euró).

 

 

Sóhajok hídja.Gondolák.Dózse-palota..Maszk.

Farsangi maszk.Novigrad város térképe.Rivarela - strand Novigradban.San Pelagius-templom.

Részletesebb tájékoztatásért a Novigradból induló kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsUp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.