Hajókirándulások Vrsarból

A kirándulások leírása

Hajókirándulás Vrsar-Velence

Regatta, Canal Grande, Velence.Először is, kérjük, ellenőrizze utazási feltételeit a covid-19 betegség szempontjából.
Vrsarból indulunk autóbusszal Porecbe. Az utihossz kb. 11 km, az út körülbelül 15 percig tart. A transzfer a hotel Pinetától történik, OMW benzinkút, és az autó kemping Portosole, Koversada, Osera és igy tovább. Több információ a kirándulásról és Velencéről. Az útlevél vagy személyazonosító igazolvány kötelező! Ha online áruházunkban foglal, minden utas személyes adatait el kell küldenie nekünk: név és utónév, születési dátum, nemzetiség, valamint a dokumentumok száma amellyel utaznak.
Az ár tartalmazza a helyi buszjáratot és a kalauzt. Az ételeket és italokat az ár nem tartalmazza. A Porečbe tartó busz 6:15 körül indul Vrsarból, és 20:30 körül indul vissza. Az alábbi lehetőségeket kínáljuk.

Kirándulás az San Pawl katamaránnal

Ár: 660 HRK felnőtteknek. 6-14 éves gyermekek 2 felnőtt kíséretében a családi csomag részét képezi. Gyermekek 6 éves korig ingyenes.
Ez a katamarán minden szerdán hajózik. További elérhető időpontokért tekintse meg az online foglalási alkalmazást.

Online foglalás

Kirándulás az Prince of Venice katamaránnal

Ár: 640 HRK felnőtteknek, gyerekeknek 14 éves korig 50%, gyerekeknek 7 éves korig ingyenes.
Ezzel a katamaránnal minden kedden és csütörtökön egy kirándulásra kerül sor.

Online foglalás

Hajókirándulás: Vrsar-Rovinj-Lim Fjord

Hajó Bolivar, Vrsar11:00 van az indulás az Vrsar kikötőből (Obala Maršala Tita bb, 52450, Vrsar). Hajó Bolivar. Köszöntő ital. Isztria nyugati partja mentén utazva az első szünet Rovinjban van, ahol 2 óra. Szabadidő. A következő út a Lim-csatornába megy, a kalózbarlang mellett való leszállással. Itt úszhat vagy pihenhet a kávézóban. Visszatérés a ki indulópontra az órarend szerint 16:00 körül van.
Az ára: 150 HRK. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt. Keressen szabad helyeket a hajón:

Online foglalás

Fotószafari delfinekről Vrsaron alkonyatkor

Fotószafari delfinekről.Indul a Vrsari kikötőből 17:00 óra körül. Hajó Bolivar. Követi 20 perces utazás. A pozició amelyről a legkönnyebb látni a delfineket vrsar hoz közel található, a Limszki kanális bejáratánál. Azután, hogy megérkeztünk a megfelelő pozicióra, kikapcsoljuk a hajó motorja és erre pár percre érkeznek a delfinek. Ezt követi a fényképezés és a visszatérés a kikötőbe 19:00 körül.
Az ára: 150 HRK. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt. Van annak a valószínűsége, hogy a delfineket nem látják? Igen. De az utazás nagyon jó lehet a gyerekeknek. Kattintson ide az online foglaláshoz: