Hajókirándulás Vrsar-Velence

 

Vrsarból indulunk autóbusszal Porecbe. Az utihossz kb. 11 km, az út körülbelül 15 percig tart. A transzfer a hotel Pinetától történik, OMW benzinkút, és az autó kemping Portosole, Koversada, Osera és igy tovább. Több információ a kirándulásról és Velencéről.
Ár a felnőtteknek 520 HRK-tól.

Online foglaláshoz (kérjük, válasszon a menüpontok közül 17-től 23-ig):


Lehetséges utazni csak egy irányba: ára felnőtteknek 520 HRK-tól (Autobusz Porecig és hajó Velencéih).
Annak köszönhetően, hogy a kirándulások Poreból indulnak, a kirándulások szezonya már megkezdődik áprilisban és október első felében ér véget. Az árak és az órarendet elküldjük az Ön kérésére.

 

Foto szafari delfinekről Vrsaron alkonyatkor

 

Indul a Vrsari kikötőből 18:00 óra körül. Követi 20 perces utazás. A pozició amelyről a legkönnyebb látni a delfineket vrsar hoz közel található, a Limszki kanális bejáratánál. Azután, hogy megérkeztünk a megfelelő pozicióra, kikapcsoljuk a hajó motorja és erre pár percre érkeznek a delfinek. Ezt követi a fényképezés és a visszatérés a kikötőbe 20:15 körül.
Az ára: 120 HRK

Online foglaláshoz:


Az árba nincs benne azétel ital. Előfordulhat e, hogy a delfinek nem jönnek elő? Ebben az esetben nem térítjük vissza az utazás árát. Többet a hajókirándulásokról más kikötőkből.

 

Hajókirándulás Brijuni-ra

 

Hajó Astral (Atlas)Vrsar környékéről az utasokat 10:10-kor szedjük össze, Funtana-ban 10:15-kor.
A hajó Porec kikötőjéből 10:30-kor indul. Veli Brijun-ra érkezéskor a Nemzeti park megtekintése következik, kb. 3:30 h. Visszatérés a szállodába kb. 20:00 h.
Az ár: 485 HRK, tartalmazza az útvezetést, hajóutat, busz szállitás, ebédet (és italfogyasztással), és a belépőt a Nemzeti Parkba.
Online belépőket is felkinálunk a Brijuni. Az indulá Fazane-ból indul, amely 64 km-re van Vrsar-tól. Többet az egyéni útról.

 

Egynapos kirándulás Plitvice-re

 

Ez az egyedülálló Nemzeti Park 226 km-re helyezkedik el Vrsar-tól.
Útiterv:
A Buszok indulása a következő: Koversada-autókemping, Resort Petalon és Belvedere 6:55, Orsera és Valkanela 7:05-kor, Resort és buszállomás Funtána, 7:10 h. Kirándulás visszatérés a szállodába kb. 22:00.
Az ár: 750 HRK-ig. Az ár magábafoglalja: útvezetőt, átszállitás busszal,ebéd, belépő a Nemzeti Parkba (250 HRK-35 euró).

A végleges ütemtervet és árakat az Ön kérésére küldjük el.

 

Vrsar látványos hely egy magaslaton, melynek egyik jellegzetessége a Sveti Mirko templom. A part mely körül számos sziget helyezkedik s a Limski Kanal közelsége meghatározója és előnye.

Farsangi maszk.Gondolák.Canal Grande.Velence

Részletesebb tájékoztatásért a Vrsarból induló kirándulásokról forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (WhatsUp, Viber és FaceTime) ezenkivül Renátát a 00385989485604 vagy Nenad-ot a 0038598232083 számokon. Általános feltételek.