Hajókirándulás Pula-Lim-Vrsar-Rovinj

A kirándulás típusa: halpiknik

A hajó leírása

Hajó Melisa, Pula.A hajó hossza 30 m és 7 m széles, a maximális sebessége 15 csomó, 4 WC, bár, konyha és napozóterasz tartozik. Olaszországban gyártották, kirándulásokra tervezték modern navigációs eszközökkel. A modern konstrukciónak és a 600 lóerős kétütemű motornak köszönhetően a hullámzó tengerben is kiváló stabilitással rendelkezik.

Kirándulási terv

A kirándulások földrajzi térképe.Indulás Pólából 09:00 órakor. Brijuni panoráma kiszállás nélkül, Lim-csatorna panorámája a barlangig, kiszállás nélkül. Szünet Vrsarban 2 óra (úszás idő) és 2 óra Rovinjban (szabadidő). Visszatérés Pulába 18:00 körül.

Útikalauz

Rovinj városnézés szakértői útmutatókkal.Ezen a kiránduláson szabványos, hozzáértő átvezető van, aki leírja a hajóról látható helyeket és szigeteket. Szünetidőben Rovinj-ban városnéző sétára végig vezetik az érdekelteket. Kötelező nyelvek: horvát, angol, német és olasz.

Árba tartozó étel és ital

Ebéd a fedélzeten az út során.Az ebédet elkészítik és a fedélzeten szolgálják fel (leggyakrabban Lim-csatorna), halból és grillezett csirkehúsból, kenyérből és káposztasalátából áll. A harmadik lehetőség egy vegetáriánus menü. Az ebéd tartalmazza a bor, ásványvíz és gyümölcslé korlátlan fogyasztását.
A felnőttek ára 50 €. A 0 és 6,99 év közötti gyermekek nem fizetnek, és 7-tól 13,99-ig fizetik az ár felét. A gyermekeket felnőtt személyeknek kell kísérniük. Háziállatok és kerékpárok kérésre.

Hogyan juthatunk el a hajóhoz?

Érkezés Rovinjba.Azok részére, akik magánszervezésben jönnek megadjuk a google térkép és utcák linkjeit. A cím: Riva 8, 52100 Pula. Ezen a címen nincs parkoló.
Szervezett szállítás a felnőttek számára is igénybe vehető, felnőtteknek 5 €, gyermekeknek pedig 2,5 €-7 és 13,99 év közötti korig, és a 0 és 5,99 év közötti gyermekek számára ingyenes. A szokásos indulási idők: Peroj 7:50-kor, Fažana 8:00-kor, Bi Village kemping 8:15, Brijuni (és Štinjan) kemping 8:30-kor a Pula-tól északra fekvő területeken. A város délre eső területein az indulás időpontjai: Stoja kemping 8:15-kor, Punta Verudela és Horizont 8:30-kor, Medulin, Pomer, Premantura és Banjole, indulás 8:00-kor. Az eljövetel az Ön cimére kérésre lehetséges egyeztetni.

Hogyan foglalhat?

  • Kérést küldhet e-mailben. Megegyezünk azzal az ajánlattal, amellyel a teljes összeget befizetheti, vagy előleget befizetni, a fennmaradó részt pedig készpénzben a hajó indulásakor
  • Elküldheti nevét, telefonszámát és címét Horvátországban majd induláskor fizetni teljességében. Az ügynökség ellenőrzi az adatokat majd elfogadja a jelentkezés.
  • Online foglalási rendszer:

Indulás Pula kikötőjéből (50,00 € vagy 376,73 kn):

Szervezett szállítás számára a hajóra (55,00 € vagy 414,40 kn):

Az utazási jegyek (voucherek) nyomtathatók vagy elektronikus formában is elkészíthetők. A hajókirándulási szezon áprilisban kezdődik és októberben ér véget. A nem Pula közelében élő vendégeknek tudniuk kell, hogy Isztria más városaiból is szerveznek hasonló kirándulásokat.

A hajó Melisa.A hajó Melisa.Veli Brijun-sziget.Brijuni-szigetcsoporton.

Lim-csatornában.Pirate-barlang Lim-csatornában.Vrsar-óváros.Vrsar tengerpartja.

Sziget (Vrsar mellett).Rovinj.Rovinj.Szent Eufémia templom.

Rovinj.Rovinj, galéria.Aquarium, Rovinj.Aquarium, Rovinj.