Hajókirándulások Medulinból

A kirándulások leírása

Egynapos kirándulás Velencébe

Katamarán Prince of Venice.A hajó Pulából indul és ingyenes transzfer biztosított Medulinból. A busz első kiindulópontja a medulini Kazela Autocamp fogadása. A San Pawl katamarános kirándulások kedden, pénteken és vasárnap indulnak Pula kikötőjéből 7:30-kor (bejelentkezés 7:00), július elejétől szeptember végéig. A Prince of Venice katamaránnal való kirándulás Rovinj és Poreč kikötőin keresztül történik. Az ár tartalmazza: buszjárat és útikalauz.

Ár (katamarán San Pawl, via Pula): 675 HRK felnőtteknek és gyerekeknek 14 éves korig fizetés a családi csomag feltételei szerint. Az autóbuszok ebben az esetben 05:55-kor indulnak. A menetrendért kérjük, nézze meg itt:

Online foglalás

Ár (katamarán Prince of Venice, via Rovinj): 640 HRK felnőtteknek, gyerekeknek 14 éves korig 50%, 7 éves korig ingyenes. Az autóbuszok ebben az esetben 05:35-kor indulnak. A menetrendért kérjük, nézze meg itt:

Online foglalás

Hal piknik Kamenjak-Porer-Ceja

Hajó Sandra, Medulin.A hajó Sandra (hossz 16 és szélessége 4,5 m), Medulinból (Osipovica 30, 52203, Medulin) 12:00 körül indul. Panorámás kirándulás a medulini szigetvilág körül, Kamenjak felé. Kamenjak-fok 1996 óta védett terület jelentős tájkép kategóriában. (IUCN kategória: V). Horgony, és fürdőzés a nyílt tengeren. Ha az időjárás megengedi a Golumbera barlangba lehet úszni. Továbbhajózás a Porer világitótorony (amely 1833-ban épült 35 m magas toronnyal) felé. Itt visszafordulunk. A Krmeda öbölben, ebéd, majd a Ceja sziget irányába megyünk. Itt pihenés, fürdőzés. Visszatérés Medulinba 17:00-kor.

A felnőtt ár: 230 HRK. Az ár tartalmazza: üdvözlő ital, ebéd (hal vagy rostélyos, kenyér, saláta, bor, üdítő, víz). Lehetséges online foglalás:

Online foglalás

A hajóhoz és vissza szervezett szállítással történő utazás ára 280 HRK. Kattintson ide, és válassza ki a kiindulási pontot (a Premantura az alapértelmezett):

Online foglalás

A főszezonban lehetséges reggeli út is 09:00- től 15:00-ig. A felnőtt ár: 230 HRK. Ez a változat 1 órával tovább tart, ami meghosszabbítja a fürdési szüneteket:

Online foglalás

Hajóutazás (09:00 és 15:00 óra között) és busz transzfer a szállodától a hajóra ára 280 HRK:

Online foglalás

Hal piknik Lim Fjord-Vrsar-Rovinj

Lim Fjord. Autó vagy buszszállitás Medulin-ból 08:00 körül vannak. A hajó Pulaból 09:00 körül indul. Brijuni menti panoráma út, kiszállás nélkül, majd észak irányban Isztria part mentén. Az út a Limski csatornán folytatódik. Érkezés Vrsar-ig, ebéd a hajón, kiszállás, fürdőzés, városnézés. Érkezés Rovinj-ba, városnézés idegenvezetővel, szabadidő. Visszatérés Pula 18:00-kor és Medulin 18: 30-kor.
A felnőtt ár: 340 HRK. Az ár tartalmazza: buszos transzfert, üdvözlőitalt, idegenvezetést és ebédet italokkal. Foglaláshoz kattintson ide (a menü a Park Plaza Belvedere Medulin szállodára van beállítva, de választhat másik kiindulópontot is):

Online foglalás

Hajó Melisa, Pula.Ez az egyetlen hajókirándulás Medulinból Isztria nyugati partjára. A Melissa hajó nagy és kényelmes (30 m hosszú és 7,5 m széles). Azok a vendégek, akik ezt szeretnék, egyedül jöhetnek Pula fedélzetére. A kirándulás részletes leírása. Az ilyen hajókirándulások szezonja márciusban kezdődik és november első felében ér véget. Csoportos kirándulás az év bármely szakában megszervezhető.
Azok számára akik nincsenek Medulin, vagy annak közelében, jó tudni, hogy hasonló hajókirándulások egész Isztrián vannak.

Hal piknik Kamenjak-Porer-Levan

Sziget Levan.Indulás 12:00-kor a Tajana hajóval. Panorámás vitorlázás Medulintól a Kamenjak-fokig. Érkezés után körülbelül 30 perces szünet van az úszáshoz, a búvárkodáshoz és a városnézéshez a Golumbera-barlang belsejében (a sziklákba rejtve), idegenvezetőnk kíséretében. Ebéd és panorámás körút a Porer világítótorony körül. Végül a Medulin-szigetcsoport legdélebbi pontja felé hajózunk, az egyetlen homokos sziget, Levan. Az út mentén láthatók a Medulin-szigetcsoport szigetei (Fenoliga, Ceja, Bodulaš). Érkezéskor a szigeten Levan, van egy fürdő szünet körülbelül 2 óra. Vissza a kikötőbe 17:30-kor.
Az ár 220 HRK felnőtteknek (a gyermekek a családi csomag árai alapján fizetnek), és tartalmazza: útmutatót, üdvözlőitalt, ebédet (hús-, hal- és vegetáriánus menü), csapolt italokat a hajón az út során (sör, bor, gyümölcslé, ásványi anyag víz). Az ár nem tartalmazza a székek és napernyők használatát a strandon (Levan szigetén).

Online foglalás

Delfinatrakció

Delfinatrakció.Indulás 18:00 körül a városi kikötőből (Osipovica 30, 52203, Medulin). A kirándulást Sandra hajó viszi. Hajtson át a Medulin-szigetcsoporton Donji Kamenjakig. Úszási szünet (30 perc). Delfinek keresése a Porer világítótorony körül. Vacsora naplementekor. Visszatérés 21:00 körül.
Az ár: 230 HRK felnőtteknek. Az ár tartalmazza az üdvözlőitalt, a vacsorát italokkal és az üdítőket az egész út alatt. Vacsora: hal vagy hús grillen, saláta és kenyér, valamint korlátlan bor, ásványvíz és gyümölcslé fogyasztása. A menetrendért és az esetleges online foglalásért kattintson ide:

Online foglalás

Az összes hajó indulási ideje úgy változik, hogy a naplemente az út felére esik. Van olyan mód, hogy a delfinek nem találhatók meg? Igen, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet.

Privát hajókirándulások csoportoknak

Hajó Zlatni Rat.Indulás ideje megállapodás szerint. Időtartama kb. 6 óra. Vitorlázás a Medulin-szigetcsoportban, úszás a Kamenjakon vagy a Ceja vagy Levan szigeteken. A Zlatni Rat hajó 1903-ból származik, 2010-ben teljesen felújították, és WC-vel, alsó emelettel és felső terasszal rendelkezik. Ugrani a csónakból is lehet.
A hajó minimális ára 4000 HRK.
Az ár magában: üdvözlőitalt, ebédet (hús-, hal- és vegetáriánus menü), csapolt italt az út során (sör, bor, gyümölcslé, ásványvíz), saját hajót.