Isztria: privát hajóutak és ajánlatok időtartam szerint

Csoportoknak privát hajókirándulásokat szervezünk. Magánszemélyek számára is kínálunk különféle programokat. Ügynökségi képviselőket és csoportvezetőket arra kérjük: e-mailben érdeklődjenek. Az oldal első része csoportos kirándulások példáját mutatja be, mindegyik módosítható, önök kívánsága szerint. A második rész az egyéni utakba nyújt betekintést, időtartam szerint rendezve, a legrövidebbtől kezdve. Ezek a programok kiindulópontként szolgálnak, hogy segítsenek a személyre szóló program tervezésében.

Magán kirándulások csoportok részére és bulihajó ajánlat

Party hajóIlyen kirándulásokat a csoport programjának megvalósításához szervezünk, vagy valamilyen különleges esemény (esküvő, születésnapi ünnepség, hivatalos fogadás, "team building") alkalmával. Az indulóhely (kikötő), útvonal, maga a rendezvény menete és a szórakozás, a megrendelő kívánságai szerint lesz megszervezve. Kisebb csoportoknak (4-20 főig) halspecialitások fogyasztását ajánljuk (lehetséges az élő, hagyományos, vagy mulató zene is). A fiataloknak szóló bulikra professzionális kihangosítást (szükség esetén DJ-t) biztosítunk. Itt találsz képeket a hajós buliról.
Bemutatunk néhány példaprogramot, ahol az egész hajó magánhasználatra szolgált a csoporttagok réstére. A csoportár csak kiinduló összeg ként van feltüntetve, mivel függ a kirándulás időpontjától, a hajóválasztástól és a létszámtól is.

Kirándulás Fažanból 46 fős csoportnak (iskola)

Indulás: 17:30h körül Fazsánból, panorámaút a Brijuni Nemzeti park szigetvilágán és delfinek keresése. Panoráma kilátás a tengerről, Pola városára és a pólai amfiteátrumra. Visszatérés a kikötőbe, 19:30h körül.
Az ár kb. 650 €, korlátlan italfogyasztást tartalmaz: bor felnőttek számára, víz, üdítő. Ezt az utazást Magyarországról rendelték, egy gyerekcsoportnak több felnőtt kísérővel.

Kirándulás Pólából 20 fős csoportnak

Az utazásra a pólai városházán kötött esküvő után került sor. Indulás 18:00h körül a városháza melletti kikötőből. Panorámás hajózás a Brijuni szigetcsoport körül, vacsora útközben. Visszaúton a tengerről panorámanézet Póla városára, kilátással az amfiteátrumra. Visszatérés 21:00h körül.
Az ár 650 €, tartalmazza a vacsorát (rostélyos) és egy italt. Az utazást egy ausztriai csoportnak rendelték (esküvő). A csoport létszáma: 16 felnőtt és 4 gyermek.

Kirándulás Vrsarból 37 fős csoportnak

Indulás 10 órakor a városi kikötőből. Hajózás a Lim-csatorna felé, érkezés a Lim-csatorna barlangjába, szünet. A hajóra való visszatérés után ebéd. Hajóút Rovinjba, a megérkezés után kb. 1 órás szünet. Visszatérés 15:00h körül.
Ebéd: grillezett hal vagy hússzelet, saláta, kenyér. Italok az egész út tartam alatt: bor, víz, gyümölcslé.
Az ár nagyjából 1500 €, tartalmazza az ebédet és az italokat. Az utazást egy szlovéniai felnőtt csoport számára szervezték, akik a kulturális és művészeti társaság tagjai.

Kirándulás Vrsarból 43 fős csoportnak (iskola)

Indulás 13 órakor a városi kikötőből. Hajózás a Lim-csatorna felé, érkezés a Lim-csatorna barlangjába, úszás szünet. A hajóra való visszatérés után ebéd. Visszatérés 16:00h körül.
Ebéd: grillezett hal vagy hússzelet, saláta, kenyér. Italok az egész út tartama alatt: bor, víz, üdítő.
Az ár 1800 €, mely tartalmazza az ebédet és az üdítőt. Az utazást egy szlovéniai gyerekcsoportnak rendelték, néhány felnőtt kísérővel.

Kirándulás Novigradból 180 fős csoportnak

Indulás 14 órakor a városi kikötőből. A fedélzetre érkezéskor üdvözlő ital. Vitorlázás a Zelena Laguna felé, érkezés és szünet. A hajóra visszatérve hidegtálat és gyümölcsöt szolgálnak fel. További hajózás Vrsar-ba, érkezéskor kb. 1 órás szünet. A hajóra visszatérve kávét szolgálnak fel. Visszatérés 18:45h körül.
Hidegtál: prosciutto, fűszeres szalámi, sajt, olajbogyó. Italok az egész út folyama alatt: bor, víz, üdítő.
Az ár 5400 €, és egy hidegtálat, kávét és gyümölcsöt tartalmaz. Az utazást egy szlovákiai felnőtt csoport részére rendelték, a csapatépítő program keretében.

Kirándulás Novigradból 200 fős csoportnak

Indulás 9:30h kor a városi kikötőből. A fedélzetre érkezéskor üdvözlő ital, vitorlázás Rovinj felé, érkezés és szünet. Szervezett városnézés. A hajóra visszatérve ebédet szolgálnak fel. Hajózás a Lim-csatornán keresztül Vrsarig. Érkezéskor kb. 1 óra szünet. Visszatérés 18:00h körül.
Ebéd: grillezett hal, hússzelet vagy vegetáriánus menü, saláta, kenyér. Italok az egész út folyama alatt: bor, víz, üdítő.
Az ár 7000 €, tartalmazza az idegenvezetőt, üdvözlőitalt, ebédet és italokat. Az utazást egy felnőtt csoport számára rendelték Németországból.

Egyéni hajókirándulások áttekintése

Az alábbiakban az egyes utazások áttekintése látható, időtartam szerint kategóriákba rendezve. Az egyes kategóriákra vonatkozó irányárak kiemelve vannak. Ha szeretnél képet kapni arról, milyen lehet egy privát kirándulás a csoportod számára, tekintsd meg ezeket a programokat. Ezek módosításával eljuthatunk a programodhoz. A pontos árakról, a gyermekkedvezményekről, a szabad időpontokról, az indulási kikötőkről és az egyedi foglalásokról a rövid leírás mellett található linken tájékozódhat. Itt csak egy kirándulást mutatunk be egy adott városból, míg a kirándulások részletesebb listája a navigációs sávban az adott kiindulási kikötő kiválasztásával érhető el.

Rövid utak (legfeljebb 2 és fél óra)

Ezeknek a kirándulásoknak az ára 20 és 35 € között mozog. Ital szolgálat szokás, viszont az ételt az ételfogyasztás nincs biztosítva.

Aquavision Umag

Aquavision búvárkodás.2 órás panorámaút, Umagból-Savudrijaba és vissza. Az időpontok: 11:00-13:00 és 17:00-19:00, búvárlátványt tartalmaz. A kirándulási szezon április végén kezdődik és szeptember végéig tart. További információkért.

Panoráma hajóút Rovinjból

Arany-fok, RovinjNapi panorámaút a rovinji szigetcsoporton keresztül. Kilátás az óvárosra a tenger felől. A kirándulás időtartama 11:30-tól 13 óráig. A kirándulási szezon június közepén kezdődik és szeptember végéig tart. További információkért.

Üveghajó Fazsanából (Glassboat)

Üveghajó Fažanából: Igor.Nappali vagy esti panorámatúra (üvegfenekű csónakkal) a brijuni szigetcsoporton keresztül, delfinkereséssel. A kirándulás időpontja 10:30-12:00, 12:30-14:00 és 18:30-20:00. A kirándulási szezon június közepén kezdődik és szeptember közepéig tart. További információkért.

Panorámás hajóút Fazsana városából

Brijuni.Napi panorámaút a Brijuni szigetcsoporton keresztül. Kilátás a Brijuni Nemzeti Parkra a tengerről. A kirándulás időtartama 10:00 és 11:45 között. A kirándulási szezon május végén kezdődik és október elejéig tart. További információkért.

Delfinkeresés (legfeljebb 2 és fél óra)

Ezeknek a kirándulásoknak az ára 20 és 35 € között mozog. Ital szolgálat szokás. A kirándulás 1 órával naplemente előtt kezdődik, ezért az indulási idő változékony, dátumtól függő. Nincs garanció a delfinek meglelésére.

Indulás Novigradból

Hajó Matek, Novigrad.Esti panorámaút, Porecs és Lim kanális irányában, egyúttal delfinkeresés. A kirándulás időtartama 18:30-20:30h. A kirándulási szezon június közepétől-szeptember közepéig tart. További információért.

Indulás Porecsből

Hajó Victoria.Esti panorámaút a Lim-csatorna felé és delfinek keresése. A kirándulás időtartama 18:00-20:00 óráig. A kirándulási szezon június közepétől szeptember végéig tart. További információért.

Indulás Vrsarból

Hajó Bolivar, VrsarPanorámaút a vrszari szigetcsoporton keresztül és delfinek keresése. A kirándulás időtartama 17-19 óráig. A kirándulási szezon június közepétől-szeptember végéig tart. További információért. Kalózhajóvalis van lehetőség .

Indulás Rovinjból

Hajó Delfin, Rovinj.Esti panorámatúra a rovinji szigetvilágon keresztül és delfinek keresése. A kirándulás időtartama 18:30-20:30h. A kirándulási szezon június közepétől szeptember végéig tart. További információkért.

Indulás Fazsanából

Hajó Kristina, Fazsana.Panorámaút a Brijuni szigetcsoporton keresztül és delfinek keresése. A kirándulás időtartama 18-20 óráig. A kirándulási szezon június közepétől szeptember közepéig tart. További információkért.

Indulás Rabacból

Hajó Sea ExplorerNapi panoráma hajókázás a part mentén, delfinek keresése és búvár látvány. A kirándulás időtartama 11:30-13:30h. A kirándulási szezon június közepétől szeptember végéig tart. További információkért.

Halpiknik és delfinek keresése (akár 3 és fél óra)

Ezeknek a kirándulásoknak az ára 35 és 50 euró között mozog. Szokás az üdvözlőital fogyasztás, a vacsora elkészítése (grillezett hal vagy hús, vegetáriánus menü) és italfogyasztás.

Indulás Valbandonból

Hajó Srebreno, Pula.Esti panorámatúra Valbandonból a Brijuni szigetcsoport felé és delfinek keresése. Vacsora a hajózás alatt. A kirándulás időtartama 18:30-20:30h. A kirándulási szezon június közepétől szeptember közepéig tart. További információkért .

Indulás Pólából

Hajó Burin, Pula.Esti panorámatúra, Pula kikötőjéből a Brijuni szigetcsoport felé, és delfinek keresése. Vacsora útközben. A kirándulás időtartama 18:00-21:00. A kirándulási szezon június elejétől szeptember végéig tart. További információkért .

Halpiknik, delfinek keresése és úszás

Hajó Ulika, Pula.Indulás a délutáni órákban. Úszás szent Jerolim szigetén. Delfinek keresése a Brijuni szigetcsoporton keresztül, és vacsora az út során. A kirándulás időtartama 15:00-20:30h. A kirándulási szezon június végétől szeptember elejéig tart. További információkért.

Indulás Medulinból

Porer világítótorony.Panorámaút a Medulin szigetcsoporton keresztül, Kamenjak mentén és delfinek keresése. A kirándulás időtartama 18-20 óra. A kirándulási szezon június közepétől szeptember közepéig tart. További információkért.

Halpiknik (5 óráig)

Ezeknek a kirándulásoknak ára 35 és 50 € között mozog. A kirándulás legalább egy úszásszünetet tartalmaz. Az ár tartalmazza az üdvözlő ital, az ebédet (grillezett hal-hús, vegetáriánus menü) és az italfogyasztást.

Indulás Vrsarból

Hajó Bolivar, VrsarIndulás 11:00 körül. Üdvözlő ital és vezetés Rovinjba. Érkezéskor ebéd a fedélzeten és kb 2 órás szünet. Ezt követi egy séta a Lim-csatornán és egy úszás a Kalózbarlangban. Visszaérkezés a kikötőbe 16:00 körül. A kirándulási szezon április elején kezdődik és október közepén ér véget. Ebéd nélküli változat is lehetséges. További információkért.

Indulás Valbandonból

Hajó Srebreno, Pula.Indulás 10:45 körül. Üdvözlő ital és utazás Sveti Jerolim (Brijuni) szigetére. 2 óra szünet, úszás. Ebéd a fedélzeten. Panorámás autóút a szigetcsoporton keresztül. Vissza a kikötőbe 15:45 körül. A kirándulási szezon június elején kezdődik és szeptember végén ér véget. További információkért.

Indulás Pólából

Hajó Burin, Pula.Indulás 11:30 körül. Üdvözlő ital és utazás a Brijuni szigetcsoporton. Érkezés Sveti Jerolim szigetére. Ebéd a fedélzeten. 2 órás fürdési szünet. Vissza a kikötőbe 16:30 körül. A kirándulási szezon május végén kezdődik és szeptember végén ér véget. További információkért .

Indulás Medulinból

Hajó Sandra, Medulin.Indulás 12:00 órakor. Üdvözlő ital és vezetés a Kamenjak-fokra. Úszás a nyílt tengeren. Ebéd a fedélzeten. Ceja sziget, második úszásszünet. Visszaérkezés a kikötőbe 17:00 körül. További információkért.

Egész napos halpiknik (10 óráig)

Ezeknek a kirándulásoknak ára 40 és 50 € között mozog. A kirándulás legalább egy úszásszünetet tartalmaz. Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, az ebéd elkészítését (grillezett hal-hús, vegetáriánus menü) és az italfogyasztást. A fedélzeten és a régi városlátogatások során gyakori a profi idegenvezető szolgáltatása. Az első 4 példánál Rovinj városa az úticél, míg az utolsó 2-nél a Kvarner-öböl szigetei. A kirándulási szezon májusban kezdődik és október elejéig tart.

Indulás Umagról 09:30-kor

Hajó DelfinPanoráma hajóút Isztria partja mentén, a szigeteken keresztül, érkezés Rovinjba, ebéd és szabadidő (2 óra) városnézésre. Indulás Rovinjból, panorámatúra a Lim-csatornán keresztül a Kalóz-barlanghoz. Érkezés Vrsarba, pihenés és úszás (1 óra). Visszaút Porečbe 16:30h körül. Az ilyen kirándulások részletesebb leírása.

Indulás Novigradból 09:00 órakor

RovinjPanorámaút Isztria partja mentén, és a Lim-csatorna mentén a Kalóz-barlangig. Rövid szünet, az út folytatása és érkezés Rovinjba. Szabadidő városnézésre, ebéd és indulás. Érkezés Vrsarba, pihenés vagy úszás. Visszaérkezés Novigradba 18:00. A Novigradból induló hajókirándulás részletes leírása, úszással a Kalózok barlangjában.

Indulás Porečből 09:30-kor

Lim csatornaPanoráma hajóút Isztria partja mentén, a szigeteken keresztül, érkezés Rovinjba, ebéd és szabadidő (2 óra) városnézésre. Indulás Rovinjból, panorámatúra a Lim-csatornán keresztül a Kalóz-barlanghoz. Érkezés Vrsarba, pihenés és úszás (1 óra). Visszaút Porečbe 16:30h körül. Az ilyen kirándulások részletesebb leírása.

Indulás Pólából 09:00 órakor

Hajó Melisa, Pula.Panorámaút Brijune mentén, kiszállás nélkül, majd Isztria partja mentén a Lim-csatornáig, rövid pihenő a Kalózok barlangjánál, kiszállás nélkül. Érkezés Vrsarba, ebéd. Szünet úszáshoz és pihenéshez. Érkezés Rovinjba, szabadidő városnézésre. Visszaérkezés, Pólába 18:00h körül. Itt található az utazás részletes leírása.

Indulás Rabacból 10:00 órakor

Cres városaUtazás Cres szigetére, érkezés Valunba. Úszás és ebéd. Panorámás hajóút a Cres szigeten található Cres városába. Városnézés helyi idegenvezetővel. Szabadidő és visszatérés. Az utazás részletesebb leírása.

Indulás Abbáziából 08:30-kor

Hajó Jadera, Opatija.Az első úti cél Njivice, Krk szigete (úszásszünet, 2 óra). Ezt követi egy kirándulás Beli városába, Cres szigetére. Ebéd. Szünet az úszáshoz és a pihenéshez. Visszaérkezés az indulási kikötőbe 18:00h körül. Itt található az utazás részletes leírása.

Egynapos kirándulások Velencébe (minimum 12 óra)

Katamarán VelencébeEzen utak ára 80 és 100 euró között mozog. Az ár csak a profi idegenvezetőt tartalmazza a fedélzeten és az első órát Velencébe érkezéskor. Az isztriai tengerpart formájából adódóan a legrövidebb út Umagból vezet. Lehetséges indulási kikötők Pula, Rovinj és Poreč. Az utazáshoz útlevél/EU személyi igazolvány szükséges! A kirándulási szezon májusban kezdődik és október elején ér véget. Rabacból és Medulinból, valamint a teljes nyugati partról, Pula és a Piran-öböl között busztranszfer lehetséges az indulási kikötőbe.

Hajóutak az Adrián (minimum 3 nap)

Adriai tengerjáró hajó E körutazások időtartama 3 vagy 7 nap. Lehetnek kör alakúak (pl.: Abbázia-sziget Krk-sziget Rab-Zadar-nemzeti park Kornati-sziget Mali Lošinj-sziget Cres-Abbázia) vagy egyirányúak (Abbázia-sziget Rab-Zadar-nemzeti park Krka/Šibenik-Split-Metković-Korčula-Dubrovnik). Ezeknek az utazásoknak az 1hétre szóló ára, személyenként 500 és 2250 euró között mozog. Az ár tartalmazza a teljes ellátást luxus kétágyas szobákban és egy útitársat. Vezetett városnéző túrák, kirándulások és kóstolók is szerepelhetnek benne. A teljes panziós ellátás tartalmazza: svédasztalos reggeli, három fogásos ebéd és kapitányi vacsora.