Hajókirándulás: Krk-Velence

 

Krk-ból indulunk busszal Poreč vagy Rovinj-ba. Az út kb. 140 km, így az utazás kb. 2 órát vesz igénybe. Indulási helyek: Baska (Corinthia a rampánál), Punat (busz a központban), Dražica, Krk (város és Blue Wave), Malinska (új buszállomás a központban), Njivice (buszállomás a Jadran feletti útkereszteződésnél. A Scott öböl, Kraljevica részére (a turista negyed bejáratánál, 50m a rampától). Többet Velencéről és utazásról.

Ár: 600 kn felnőtteknek.

Az ár tartalmazza : busz járat a hajóig meg vissza, idegenvezető horvát, angol és német nyelven, aki a hajón és Velencében 30 percig áll rendelkezésre.

Lehetséges az utazás egyirányban. Poreč-ból a kirándulások április végétől október elejéig tartanak, de Krk-ről csak júniustól, augusztusig hetente egyszer megbeszélésre.

 

Hal piknik, indulás Krk-ról 9.30-kor

 

Rab város Indulás: Krk 09: 30-kor. Üdvözlőital és hajóút Rab szigetére. Rab városába érkezés 11: 30-kor elhagyjuk a hajót, és városnézés, mely körülbelül 45 percet vesz igénybe. Szabadidő 13: 30-kor. Ebéd a fedélzeten. Indulás Rabból 14:00 órakor Pag szigetére (Lun). Érkezéskor megtekintjük az 1500 éves olajbogyófákat, kb. 30 perc. Rövid fürdőzési lehetőség. Indulás kb. 16:00, panoráma út a Galun szigetek és Stara Baška mentén ahol legszebbek a strandok. Fürdőzés az Arany strandon kb. 30 perc.
Visszatérés Krk-.re kb. 19:00-kor.

Az ár 300 kn felénóttekre.

Az ár tartalmazza a : útmutató, aperitif és ebéd a hajón (hal vagy grillezett karaj, saláta, kenyér, és bort ittak, víz és gyümölcslé).
Azok számára, akik szeretnének többet megtudni hajókirándulásokról Isztria más kikötőiről.

A velencei karnevál az egyik leghiresebb. Bár februárban van, mielőtt elkezdődik a kirándulások szezonja, ezk a képek megmutatják az Adria Királynője hangulatát.

GondolaVelencei Canal GrandeA velencei fából készült dokkokonKarnevál

Részletesebb tájékoztatásért, forduljon hozzánk e-mailben vagy telefonon (Whats Up, Viber és Face Time) ezenkivül Renátát a +385989485604 vagy Nenad-ot a +38598232083 számokon. Általános feltételek.