Krk: kirándulások katamaránok Velencébe és hal-piknik Pag és Rab

A kirándulások leírása

Krk-Velence

Velence, Canal Grande: regatta.Az utazás minden változatához a hajók modernek, légkondicionálóval, bárral, minimum 5 órás velencei tartózkodással felszereltek, a fedélzeten pedig magyar nyelvű idegenvezető áll rendelkezésre, és az első 45 perc Velencében. További információ az utazásról és Velencéről.
A buszközlekedés a covid-19 miatt törlődik, de a katamarán Porečből, Pulából vagy Rovinjból indul. A Google szerint a legközelebbi kikötő Rovinj. Krk távolsága 135 km, vagy körülbelül 115 perc autóval.
Felnőtt ár: 80,00 €-tól(hajó és útmutató).

Hal piknik, indulás Krk-ról 9:30-kor

Rab város.Indulás: Krk 09:30-kor. Üdvözlőital és hajóút Rab szigetére. Rab városába érkezés 11:30-kor elhagyjuk a hajót, és városnézés, mely körülbelül 45 percet vesz igénybe. Szabadidő 13:30-kor. Ebéd a fedélzeten. Indulás Rabból 14:00 órakor Pag szigetére (Lun). Érkezéskor megtekintjük az 1500 éves olajbogyófákat, kb. 30 perc. Rövid fürdőzési lehetőség. Indulás kb. 16:00, panoráma út a Galun szigetek és Stara Baška mentén, ahol legszebbek a strandok. Fürdőzés az Arany strandon kb. 30 perc (ha az időjárási viszonyok megengedik). Visszautazás Krk-be kb. 18:00.
Felnőtt ár: 48,00 € (361,66 kn). Az ár tartalmazza a: útmutató, aperitif, ebéd a hajón (hal vagy grillezett karaj, saláta, kenyér, és bort ittak, víz és gyümölcslé) és buszjárat. Lehetséges online booking:

Az utazási szezon áprilisban kezdődik és október első felében ér véget. Az árakat és a menetrendet kérésre küldjük. Azoknak, akik többet szeretnének tudni az isztriai kikötőkből induló hajókirándulásokról.

San Pawl-leggyorsabb katamarán.Catamaran Prince of Venice.A Krk-Rab-Pag közötti hajó indulása (hal piknik).Rab város.

Nagyon régi olajfák helyben Lun a Pag-szigeten.Pihenés a sziget Pag szigetén.Galun, sirály szigete.Krk - Aranypart.