Hajókirándulások Porecból: halpiknik, delfinek, Velence, horgászat

Ezen az oldalon a Porečből induló hajókirándulások leírása található (árakkal együtt). A rendelkezésre álló dátumok, valamint a Google térkép linkjei az indulási hellyel az "Online foglalás" gomb megnyomásával érhetők el. Az oldal végén a kikötők és parkolók címei is megtalálhatók.

Hajókirándulás Rovinjba a Limszki kanálisba és Vrsárba (halpiknik)

Rovinj.A szokásos menetrend Poreč elhagyásával (reggel), a legénység bemutatásával és üdvözlő itallal kezdődik. Panorámás hajózás Isztria partmentén Vrsar-ig, majd tovább délre, szigetek és öblök közt, majd a Limski csatornán a Kalóz barlangba. Rövid szünet (többnyire kiszállás nélkül). Az út folytatása, majd megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre (többnyire körülbelül két óra).
Mindenképpen nézd meg: a Szent Eufémia templom, a Via Grisia - fiatal festők utcája, a város kapuja. Meglátogathatja a városi piacot is, amely gyümölcsök, zöldségek és ajándéktárgyak széles választékát kínálja. Indulás Rovinj-ból, út Vrsar-ig, pihenés és fürdőzés. Visszaérkezés délután. (Néhány hajó úszásra ad szünetet a Lim-csatornában.)
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt és az ebédet (halpiknik). Az ebédet a fedélzeten készítik el, és a kirándulás során szolgálják fel. A következőkből áll: grillezett hal (makréla), hús (csirke és kolbász) vagy vegetáriánus menü, káposzta-paradicsom saláta, kenyér és italok, például bor, gyümölcslé és ásványvíz.
Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Kirándulás a Monvi hajóval

Hajó Monvi.Indulás a kikötőből 9:30-kor. Az utazás terve: Lim csatorna (rövid szünet a Kalóz-barlangnál), Rovinj (2:15 óra) és Vrsar (1:15 óra) Visszaérkezés 17:00 körül. Ez a hajó 2 fedélzetű, hossza 33 m, szélessége 5,5 m.
Ár: 300 HRK felnőttek részére. Az ár magába foglalja: útmutató, üdvözlő italt, ebéd italokkal.

Kirándulás a Victoria hajóval

Hajó Victoria.A kicsit tovább aludni vágyóknak van egy hasonló lehetőség a Victoria hajón. Indulás a kikötőből 09:45-kor. Az utazás terve: Rovinj (2 óra), Lim-fjord (rövid szünet a Kalóz-barlangnál) és Vrsar (1:30 óra). Visszatérés a kiindulópontra 16:30 körül. Ez a hajó egy hagyományos konstrukció, fából készült, hossza 20 m, szélessége 5 m.
Az ár felnőttenként 300 HRK. Az ár tartalmazza: ebéd és aperitif.

Kirándulás a Kristofor hajóval

Hajó Kristofor.Továbbá, ha a vendégek még tovább akarnak aludni, van egy kirándulás a Christopher hajóval. Az utazás terve: indulás Porečből 10:00 körül, autóval közvetlenül Rovinjba. Érkezéskor 2 óra szünet (szabadidő városnézésre, vásárlásra). Következő az indulás a Lim-csatornára. Fürdőszünet a Kalóz-barlangban (1 óra 15 perc). Visszaúton panorámás autóút Vrsar kikötőjén keresztül. Vissza a kiindulópontra 16:45 körül. Ez a csónak is hagyományos felépítésű, fából készült, 16 m hosszú és 4 m széles.
Az ár felnőttenként 300 HRK. Az ár tartalmazza: ebéd és aperitif.

A kirándulószezon áprilisban kezdődik és október első felében ér véget, de kedvező időjárási viszonyok mellett bármikor szervezhető csoportos kirándulás. Az árakat és a menetrendet kérésre küldjük. Tudjon meg többet az isztriai kikötőkből és a Kvarner-öbölből induló halpiknik hajókirándulásokról.

Panoráma hajóval és delfinek Porečből

Delfin keresés Porečből.Indulás a késő délutáni órákban Poreč kikötőjéből. Hajtson végig a tengerparton, és érkezzen meg Vrsar városa és a Lim-csatorna bejárata között. A tengeren megáll és a motor minimális teljesítménnyel jár. A kapitány kissé mozgatja a hajót a megfelelő helyzet megtalálásához. Néhány perc várakozás után jönnek a delfinek. Félelem nélkül úszkálnak körülöttünk. Ezt követi a fotózás és a visszatérés a kikötőbe. Az utazás körülbelül 2 órát vesz igénybe.
Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Delfin keresés a Victoria hajón

Delfin keresés.Indulás Poreč kikötőjéből 17:45 körül, vezetés a Lim-csatornához és delfinek keresése. Visszatérés a kikötőbe 20:00 óra körül.
Az ár 200 HRK (felnőtt), és tartalmazza a bort, a vizet és a gyümölcslevet.

Delfin keresés a Kristofor hajón

Delfin keresés.Indulás Poreč kikötőjéből 18:00 körül, vezetés a Lim-csatornához és delfinek keresése. Visszatérés a kikötőbe 20:00 óra körül. A Kristofor az egyik legkisebb kirándulóhajó, ezért ezekre a kirándulásokra nagy a kereslet.
Az ár 200 HRK (felnőtt), és tartalmazza a bort, a vizet és a gyümölcslevet.

Delfin keresés a Kristina hajón (indulnak Zelena Lagunánál)

Delfin keresés a Kristina hajón.Indulás 17:30 körül a Zelena Laguna mólótól. Hajtson a Lim-csatornához, és alkonyatkor keressen delfineket. Vissza a kiindulópontra 19:30 körül. Ez a hajó egy fedélzetű, 17 m hosszú és 4,5 m széles.
Az ár 200 HRK (felnőtt), és tartalmazza a bort, a vizet és a gyümölcslevet.

A delfinkeresési szezon júniusban kezdődik és szeptember második felében ér véget. Ezeknél az utazásoknál gyakori, hogy az indulási idő a dátumtól függ, így az utazás körülbelül egy órával napnyugta előtt kezdődik. Van rá mód, hogy a delfineket ne találják meg? Igen ám, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet. Tudjon meg többet az Isztria kikötőiből és a Kvarner-öbölből induló delfinkereső hajókirándulásokról.

Utazások Velencébe gyors kompokkal

Katamarán Prince of Venice.Először is, kérjük, ellenőrizze utazási feltételeit a covid-19 betegség szempontjából. Ezek Isztria legnépszerűbb kirándulásai. Az árak az ételeket és italokat nem tartalmazzák.
Az útlevél vagy személyazonosító igazolvány kötelező! A Velence utazás online foglalása esetén küldje el nekünk az e-mailben kapott utalványok számát, és minden utas esetében: név és vezetéknév, születési dátum, nemzetiség és útlevél (vagy ID) száma.

Egynapos kirándulások a Prince of Venice katamaránon

Ezt az utazást május eleje és október eleje között szervezik, indulás 07:30-kor (bejelentkezés 7:00-kor), visszaút 20:00-kor. Itt található az utazás részletes leírása.
Ár: 550 HRK-tól felnőtteknek, gyerekeknek 14 éves korig 50%, 7 éves korig ingyenes. Az ár tartalmazza az idegenvezetőt, és a buszos szállítás a hajóhoz 30 HRK.

Poreč kikötőjéből induló utak esetén (550 HRK)::

A kirándulásokhoz szervezett hajószállítással (580 HRK):

Egynapos kirándulások a San Pawl katamaránon

Ezt az utazást május eleje és október eleje között szervezik, indulás 08:00-kor (bejelentkezés 7:30-kor), visszaút 20:00-kor. Itt található az utazás részletes leírása.
Az ár 595 HRK felnőtteknek, a 6-14 éves gyermekek 2 felnőtt kíséretében a családi csomagban (FP) benne vannak (és az utazás ingyenes), a gyerekek 6 éves korig mindig ingyenesek. Az ár tartalmazza az idegenvezetőt, és a buszos szállítás a hajóhoz 35 HRK.

Poreč kikötőjéből induló utak esetén (595 HRK):

A kirándulásokhoz szervezett hajószállítással (630 HRK):

Horgászat-kirándulás Porečból

Hajó Klaudia.A kirándulás 9,60 m hosszú Klaudia motorcsónakkal és 10 fővel történik. Az indulás 8: 30-tól Poreč kikötőjétől kezdődik, és a halászati pozíció kb 4 km-re van Sveti Nikola szigete mögött. Ebben a helyzetben a sekély mélység körülbelül 23 méter, melyet körülbelül 27 méter mélységű tenger veszi körül. Ez a hej halban gazdag. Érkezéskor a hajó lehorgonyoz. A halászat kb 3 óra hosszáig tart. Visszatérés Poreč kikötőjéhez 12:00 órakor.
Ára felnőtteknek: 375 HRK.
Az árban benne van: engedély és felszerelés a horgászathoz, csali (tintahal és szardínia) és üdvözlő ital. A kirándulásra előre be kell jelentkezni az engedély beszerzése miatt. Lehetséges a délutáni változat is 16:00-tól 19:30-ig.

Kikötő és parkoló Porečben

A Porečből induló összes kirándulás kikötői címe: Obala Maršala Tita 5, 52440, Poreč. A központ közelében van egy nagy parkoló, ami a legdrágább. A cím: Partizanska 4, 52440 Poreč. Az ár 10 HRK óránként és 80 HRK naponta. A parkolótól a kikötőig kb 900 m-t kell gyalogolni. Olcsóbb parkolás a buszpályaudvaron (7 HRK óránként és 80 naponta). A legolcsóbb parkolási lehetőség a "ŽATIKA" sportcsarnoknál van.

Tárlatvezetés a rovinji kirándulás során.Dózse-palota, Velence.San Pawl, a leggyorsabb katamarán Velencébe.A hajó belseje Velencébe.

A Višnjan melletti Cvitani környező tája (15 km Porečtől.Karojba falut körülvevő táj (10 km Porečtől).A tengerre lejtő szőlőültetvények Tar, (10 km Porečtől).Utcatérkép parkolókkal.