Hajókirándulások Porečból: halpiknik, delfinek, Velence, horgászat

Ezen az oldalon a Porečből induló hajókirándulások leírása található (árakkal együtt). A rendelkezésre álló dátumok, valamint a Google térkép linkjei az indulási hellyel az "Online foglalás" gomb megnyomásával érhetők el. Az oldal végén a kikötők és parkolók címei is megtalálhatók.

Hajókirándulás Rovinjba a Limszki kanálisba és Vrsárba (halpiknik)

Rovinj.A szokásos menetrend Poreč elhagyásával (reggel), a legénység bemutatásával és üdvözlő itallal kezdődik. Panorámás hajózás Isztria partmentén Vrsar-ig, majd tovább délre, szigetek és öblök közt, majd a Limski csatornán a Kalóz barlangba. Rövid szünet (többnyire kiszállás nélkül). Az út folytatása, majd megérkezés Rovinj-ba. Ebéd, majd szabadidő városnézésre (többnyire körülbelül két óra).
Mindenképpen nézd meg: a Szent Eufémia templom, a Via Grisia - fiatal festők utcája, a város kapuja. Meglátogathatja a városi piacot is, amely gyümölcsök, zöldségek és ajándéktárgyak széles választékát kínálja. Indulás Rovinj-ból, út Vrsar-ig, pihenés és fürdőzés. Visszaérkezés délután. (Néhány hajó úszásra ad szünetet a Lim-csatornában.)
Felnőttek 50,00 € (376,73 kn) fizetnek minden halpiknik jellegű kirándulásért. Gyerekkedvezmény gyakori.
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt és az ebédet (halpiknik). Az ebédet a fedélzeten készítik el, és a kirándulás során szolgálják fel. A következőkből áll: grillezett hal (makréla), hús (csirke és kolbász) vagy vegetáriánus menü, káposzta-paradicsom saláta, kenyér és italok, például bor, gyümölcslé és ásványvíz.
Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Kirándulás a Monvi hajóval

Hajó Monvi.Indulás a kikötőből 9:30-kor. Az utazás terve: Lim csatorna (rövid szünet a Kalóz-barlangnál), Rovinj (2:15 óra) és Vrsar (1:15 óra) Visszaérkezés 17:00 körül. A Monvi 2 fedélzetű, hossza 33 m, szélessége 5,5 m.
Az ár tartalmazza az extra: útmutatót.

Kirándulás a Victoria hajóval

Hajó Victoria.A kicsit tovább aludni vágyóknak van egy hasonló lehetőség a Victoria hajón. Indulás a kikötőből 09:45-kor. Az utazás terve: Rovinj (2 óra), Lim-fjord (rövid szünet a Kalóz-barlangnál) és Vrsar (1:30 óra). Visszatérés a kiindulópontra 16:30 körül. A Victoria egy hagyományos konstrukció, fából készült, hossza 20 m, szélessége 5 m.

Kirándulás a Kristofor hajóval

Hajó Kristofor.Továbbá, ha a vendégek még tovább akarnak aludni, van egy kirándulás a Christopher hajóval. Az utazás terve: indulás a kikötőből 10:00-kor, autóval közvetlenül Rovinjba. Érkezéskor 2 óra szünet (szabadidő városnézésre, vásárlásra). Következő az indulás a Lim-csatornára. Fürdőszünet a Kalóz-barlangban (1 óra 15 perc). Visszaúton panorámás autóút Vrsar kikötőjén keresztül. Vissza a kiindulópontra 16:45 körül. Ez a csónak is hagyományos felépítésű, fából készült, 16 m hosszú és 4 m széles.

A kirándulószezon áprilisban kezdődik és október első felében ér véget, de kedvező időjárási viszonyok mellett bármikor szervezhető csoportos kirándulás. Az árakat és a menetrendet kérésre küldjük. Tudjon meg többet az isztriai kikötőkből és a Kvarner-öbölből induló halpiknik hajókirándulásokról.

Panoráma és delfinek keresése

Delfin keresés Porečből.Indulás a késő délutáni órákban Poreč kikötőjéből. Hajtson végig a tengerparton, és érkezzen meg Vrsar városa és a Lim-csatorna bejárata között. A tengeren megáll és a motor minimális teljesítménnyel jár. A kapitány kissé mozgatja a hajót a megfelelő helyzet megtalálásához. Néhány perc várakozás után jönnek a delfinek. Félelem nélkül úszkálnak körülöttünk. Ezt követi a fotózás és a visszatérés a kikötőbe. Az utazás körülbelül 2 órát vesz igénybe.
A felnőttek 35,00 € (263,71 kn) fizetnek az összes hajóért. Az ár tartalmazza a bort, a vizet és a gyümölcslevet. Gyerekkedvezmény gyakori.
Az alábbi lehetőségeket kínáljuk:

Delfin keresés a Victoria hajón

Delfin keresés.Indulás Poreč kikötőjéből 17:45-kor, vezetés a Lim-csatornához és delfinek keresése. Visszatérés a kikötőbe 20:00 óra körül. Kérjük, főszezonban legalább 48 órával előre foglaljon.

Delfin keresés a Kristofor hajón

Delfin keresés.Indulás Poreč kikötőjéből 18:00-kor, vezetés a Lim-csatornához és delfinek keresése. Visszatérés a kikötőbe 20:00 óra körül. A Kristofor az egyik legkisebb kirándulóhajó, ezért ezekre a kirándulásokra nagy a kereslet. Kérjük, főszezonban legalább 72 órával előre foglaljon.

Delfin keresés a Kristina hajón (indulnak Zelena Lagunánál)

Delfin keresés a Kristina hajón.Indulás 17:30 körül a Zelena Laguna mólótól. Hajtson a Lim-csatornához, és alkonyatkor keressen delfineket. Vissza a kiindulópontra 19:30 körül. Ez a hajó egy fedélzetű, 17 m hosszú és 4,5 m széles. Kérjük, főszezonban legalább 48 órával előre foglaljon.

A delfinkeresési szezon júniusban kezdődik és szeptember második felében ér véget. Ezeknél az utazásoknál gyakori, hogy az indulási idő a dátumtól függ, így az utazás körülbelül egy órával napnyugta előtt kezdődik. Van rá mód, hogy a delfineket ne találják meg? Igen ám, de ez a fajta kirándulás is nagyon vonzó lehet. Tudjon meg többet az Isztria kikötőiből és a Kvarner-öbölből induló delfinkereső hajókirándulásokról.

Utazások Velencébe gyors kompokkal

Katamarán Prince of Venice.Kérjük, foglalás előtt olvassa el az utazási feltételeket! Ezek Isztria legnépszerűbb kirándulásai. Az árak az ételeket és italokat nem tartalmazzák.
Az útlevél vagy személyazonosító igazolvány kötelező! A Velence utazás online foglalása esetén küldje el nekünk az e-mailben kapott utalványok számát, és minden utas esetében: név és vezetéknév, születési dátum, nemzetiség és útlevél (vagy ID) száma.

Egynapos kirándulások a Prince of Venice katamaránon

Ezt az utazást május eleje és október eleje között szervezik, indulás 07:30-kor (bejelentkezés 7:00-kor), visszaút 20:00-kor. Itt található az utazás részletes leírása.
Az ár 80-90 € felnőtteknek, gyerekeknek 13,99 éves korig 50%, 6,99 éves korig ingyenes. Az ár tartalmazza az idegenvezetőt, és a buszos szállítás a hajóhoz 8,00 €. Az utószezon május 4-től június 20-ig és szeptember 1-től október 5-ig tart, a főszezon pedig 2023. június 21-től augusztus 31-ig tart. Kérjük, legalább 48 órával előre foglaljon.

Kikötőjéből induló utak esetén.
Főszezonon kívül: 80,00 € (602,76 kn).
Főszezon: 90,00 € (678,11 kn).

A kirándulásokhoz szervezett hajószállítással.
Főszezonon kívül: 88,00 € (663,04 kn).
Főszezon: 98,00 € (738,38 kn).

Egynapos kirándulások a San Pawl katamaránon

Ezt az utazást május eleje és október eleje között szervezik, indulás 08:00-kor (bejelentkezés 7:30-kor), visszaút 20:00-kor. Itt található az utazás részletes leírása.
A gyerekek 6 éves korig mindig ingyenesen utazhatnak buszon és hajón. Az útmutatót az ár tartalmazza. Az autóbusz-szállítás a hajóig (és vissza) 8,00 € (60,28 kn).
Holtszezonban az ár 83,00 € (625,36 kn) felnőtteknek, 6-13,99 éves gyermekek 2 felnőtt kíséretében a családi csomagban (FP) benne vannak, és a fuvar ingyenes.
Főszezonban a hajókirándulás ára 90,00 € (678,11 kn) felnőtteknek és 47,00 € (354,12 kn) gyerekeknek 6-13,99 éves korig. A családi csomag nem érvényes. Busz extra. A főszezon 2023. június 19-től augusztus 31-ig tart.

Foglaljon utakat kikötői indulással, holtszezonban:

Foglaljon utakat buszos transzferrel a kikötőbe, holtszezonban:

Foglaljon hajókirándulást busszal vagy anélkül, főszezonban:

Horgászat-kirándulás Porečból

Hajó Klaudia.A kirándulás 9,60 m hosszú Klaudia motorcsónakkal és 10 fővel történik. Az indulás 8: 30-tól Poreč kikötőjétől kezdődik, és a halászati pozíció kb. 4 km-re van Sveti Nikola szigete mögött. Ebben a helyzetben a sekély mélység körülbelül 23 méter, melyet körülbelül 27 méter mélységű tenger veszi körül. Ez a hej halban gazdag. Érkezéskor a hajó lehorgonyoz. A halászat kb. 3 óra hosszáig tart. Visszatérés Poreč kikötőjéhez 12:00 órakor.
Ára felnőtteknek: 80,00 € (602,76 kn).
Az árban benne van: engedély és felszerelés a horgászathoz, csali (tintahal és szardínia) és üdvözlő ital. A kirándulásra előre be kell jelentkezni az engedély beszerzése miatt. Lehetséges a délutáni változat is 16:00-tól 19:30-ig.

Kikötő és parkoló Porečben

A Porečből induló összes kirándulás kikötői címe: Obala Maršala Tita 5, 52440, Poreč. A központ közelében van egy nagy parkoló, ami a legdrágább. A cím: Partizanska 4, 52440 Poreč. A parkolás ára napi 20 euró. A parkolótól a kikötőig kb. 950 m-t kell gyalogolni. Olcsóbb parkolás a buszpályaudvaron. Parkolási lehetőség is van a buszpályaudvaron és a nagy "ŽATIKA" sportcsarnok közelében.

Tárlatvezetés a rovinji kirándulás során.Dózse-palota, Velence.San Pawl, a leggyorsabb katamarán Velencébe.A hajó belseje Velencébe.

A Višnjan melletti Cvitani környező tája (15 km Porečtől.Karojba falut körülvevő táj (10 km Porečtől).A tengerre lejtő szőlőültetvények Tar, (10 km Porečtől).Utcatérkép parkolókkal.