Bavimo se organizacijom brodskih izleta, domjenaka, svadbi, proslava i sl.
Tijekom ljetne sezone stacionirani smo u Novigradu ili u Istri - zapadna obala. Molimo predstavnike agencija i voditelje grupa da se jave prilikom boravka u Istri. Cijenjene upite slati na e-mail.

Cjelodnevni brodski izleti, Istra

Najtraženiji su cjelodnevni izleti za koje dajemo neke standardne itinerere koji se mogu i modificirati u skladu s vašim zahtjevima

 

 

Brod Delfin1. Polazak u 09:30 iz luke Umag.

Piće dobrodošlice. Panoramska vožnja brodom uz zapadnu obalu Istre, prolazeći pokraj Novigrada, Poreča i Vrsara. Dolazak u Rovinj, gdje se ostaje 2 sata. Nakon toga slijedi panoramska vožnja Limskim kanalom, gdje se u vožnji poslužuje ručak. Nakon toga, brod ide prema Poreču, gdje je pauza 1,5 sat. Ova pauza se može iskoristiti za razgledanje ili za kupanje. Povratak u luku Umag je na rasporedu oko 18:30 sati.

 

 

Rovinj

2. Polazak iz Novigrada oko 9.00.

Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, te Limskim kanalom do Piratske pećine. Kraća pauza. Nastavak vožnje i dolazak u Rovinj. Slobodno vrijeme za razgled grada. Ručak, te polazak. Dolazak u Vrsar, te odmor ili kupanje. Povratak u Novigrad 18.00.

 Lim fjord 3. Polazak iz Poreča oko 09.30.

Panoramska vožnja uz obalu Istre, kroz otoke, dolazak u Rovinj. Ručak, te slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja, panoramska vožnja Limskim kanalom. Pristajanje kod Piratske pećine, odmor i kupanje. Povratak u Poreč oko 17.30.4. Polazak iz Pule oko 9.00.

Brioni islands Panoramska vožnja uz Brijune, bez iskrcaja, zatim uz obalu Istre do Poreča, kratka pauza bez iskrcaja, nastavak vožnje Limskim kanalom do Piratske pećine. Kratka pauza. Ručak. Dolazak u Rovinj, slobodno vrijeme za razgled grada. Polazak iz Rovinja i dolazak u Barbarigu. Pauza za kupanje i odmor. Povratak u Pulu oko 18.00. sati.


CIJENA OVIH IZLETA JE OD 200 DO 300 KUNA.Cijena uključuje piće dobrodošlice, ručak, vodiča i muziku te transfer autobusom.
Ručak na brodu je: svježa riba ili kotleti s roštilja, salata i kruh, te neograničena konzumacija vina i soka. Izleti se održavaju u periodu od travnja do listopada. Molimo da nam se jave zainteresirane grupe, ali i pojedinci.

IZLETI iz UMAGA, NOVIGRADA, POREČA, VRSARA, PULE I ROVINJA ZA VENECIJU

Ovi izleti ukljujui vožnju brzim brodom do Venecije, boravak oko 5 sati te povratak. Izlet uključuje stručnog vodiča te transfere do hotela, odnosno mjesta Vašeg smještaja. Cijena izleta u Veneciju u 2015. bila je od 520 kn.

 

KRATKI IZLETI

Ovi izleti mogu uključivati vožnju Limskim kanalom, panoramu Brijuna, ribarenje, vožnju između susjednih gradića, mogu biti dnevni ili noćni, a itenirer i cijena utvrdit će se po konkretnom upitu. Molimo da nam se jave isključivo grupe.

SVEČANI DOMJENCI, SVADBE, PROSLAVE KRŠTENJA, PROSLAVE ROĐENDANA TE ZABAVE MLADIH

Ukrcaj u bilo kojoj luci, a itinerer, tijek samog događaja, te zabava biti će dogovoreni u skladu sa željama naručitelja. Preporučujemo konzumaciju ribljih specijaliteta. Za svečane proslave živa glazba, tradicionalna i zabavna. Za zabave mladih DJ, karaoke, tombola, quiz.

Lim Rovinj Green and blue

Sveta Fuma Secret places Istria inside


Za više informacija o izletima iz Pule, Rovinja, Vrsara, Poreča, Novigrada, Umaga, nazovite Nenada na 0038598232083 ili pošaljite mail.
EXCURSIONS AND SERVICES HEINRICH, HR-AB-01-21010132257.
Opći uvjeti putovanja su ovdje.